Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.10.20 visose vietose
-
Atiduodu 100,000€
Mtc_Jonas ir 48 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius! 1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo; 2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime. Ką dalinsiu? Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime Rinksiu per random.org Laimėtoja rinksiu 25 dieną (Sekmadienį)49 taškai -
Rokas is illuminati confirmed.
Ignaz Lucchese ir 34 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki vakar žiūrėjau labai daug illuminati confirmed ir labai užsinorėjau padaryti savo apie Rokas bei kitus kelis serverio žaidėjus nieko įžeisti nenorėjau viskas daryti dėl linksmumo taigi nepykit jeigu norėsit kitų daliu tiesiog spauskit like35 taškai -
Reklamuok!
Alchemikas ir 19 kiti sureagavo į Rokas už temą
Reklamuok! Štai ir dar vienas konkursas yra skelbiamas "GreenSide" projekto forume! Šis konkursas yra gana paprastas, pagrindinė jo esmė yra kuo originaliau ir įdomiau pareklamuoti "GreenSide" projektą realiame gyvenime. Tarkime pasidaryti kokias tai "GreenSide" serverio skrajutes ir jas priklijuoti mašinų aikštelėje ant kiekvieno automobilio lango, pakabinti didelį plaką kur nors gatvėje, jog pravažiuojantis vairuotojai matytų užrašą "GreenSide", bei padaryti nuotrauką ir įkelti į šią temą užpildžius anketos šabloną, kuris yra pateiktas apačioje. Trys originaliausi ir linksmiausi reklamos au20 taškai -
[BETA] GreenSIDE.LT Karštas LAIKRAŠTIS.
Gruzinas_Sampo ir 2 kiti sureagavo į Aomine_Daiki už temą
Sveiki visi, taigi į GreenSIDE.LT serverį atrieda naujasis laikraštis, t.y “GreenSIDE.LT Karštasis LAIKRAŠTIS” . Šis darbas dar tik savo pradinėje stadijoje, nežinojau kaip ką rašyti todėl prašau nepykti ant manes, įsibėgėjus surinkus gerą kolektyvą laikraštis pradės augti, įdomėti ir pradės savo laikotarpį. Jum tai tikrai galiu prižadėti, o šiuo metu, jeigu bus daug klaidų dizaine ar tekste iš anksto jūsų atsiprašau ir nepykite. Dabar prie kitų reikalų, prašau jūsų komentaruose rašyti tik pastabas ir pasiūlymus, nerašykite visokių nesamonių. Taip aš esu tas *cenzūra* s, kas iš to dabar d3 taškai -
Reklamuok!
Dwayne Bond ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2015.11.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Trumpai pristatykite savo darbelį: • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: 2 taškai -
Pristatau Eko_Mad
Armiux_Malade sureagavo į Eko'Mad už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Eko_Mad *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 15 metų. *Miestas iš kurio esate : Elektrėnai (Tarp Vilniaus ir Kauno). *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: erikutis600 Snapchat: qtexerikas Facebook: https://www.facebook.com/erikas.saulenas *Jūsų charakterio bruožai : Na aš mėgstu kartais paprikolinti, bei pakalbėti, o šiaip esu draugiškas, linksmas žmogus. *Jūsų pomėgiai : Mano pomėgis yra sportas ir kartais kompiuteris, bet pastarajį pusmetį prie jo praleidau tikrai labai mažai laiko. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Nežin1 taškas -
Pirmasis blogas. Bendžis.
Bencius_Khalib sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Sveikučiai, kas skaitote šį viešą virtualų blogą. Iš karto norėčiau paprašyti, jog jei pradėsite skaityti, pabaikite iki galo. Šis blogas sudarys keletą skilčių, kurių pagrindinė tema ir būsiu - aš, mano atsiradimas šioje virtualioje erdvėje ir kt. Daugiau ? Skaitykit. Gero skaitymo ! --- --------------- ČHAPTER 1. --------------- Heh, taigi, pradėkime nuo to, jog man yra 15 metų, gyvenu Alytaus mieste, turbūt daugelis turėtumėt žinoti. Asmeniškai pats, užsiėminėju tikrai daug kuo, mėgstu ir paskaityti k*cenzūra*ą, kiekvieną dieną pasportuoti ( nesvarbu ką, svarbiausia, jog kažkuo užsiimti1 taškas -
[Pamoka] kaip naudotis modloader
Andrej_Valodė sureagavo į Pro_Manijak už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Pro_Manijak 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Kas yra modloader ? modloaderis yra programa sukuria galima greičiau įkelti moda ir ji patikrinti ar jis jum gražus ar negražus ar jis veikia ar neveikia. Galima išjungti moda žaidime ne atsijungus. Į modloader galima ikelti ginklus,mašinu. Apie skinus ir texturas nzn. linkas http://www76.zippyshare.com/v/wsGAAmH4/file.html 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): Video vis1 taškas -
[0.1.5] Pasiulymas
Lietuvis_Drifteriuga sureagavo į Larry_Quest už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Larry_Quest • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, turiu toki pasiulyma. Kiek žaidziau samp serveriu niekur nemaciau, kad butu mašinoje bėgiai. Siulau padaryti, nuo NUM1 iki NUM6 butu masinoje bėgiai, o su 0 butu atbulinis. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na, paįvairintu zaidima, bet nemanau kad dauguma cia sutiks • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Norečiau isgirsti jūsų nuomene žaidejai.1 taškas -
Parašai by Adomaitis 2
Mister_Crime sureagavo į Gordon_Specter už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Adomaitis Trumpas sukurto darbo aprašymas : "For the people" keli parašai man asmeniškai patiko ką čia padariau. bet aš tai ne kiti. Na ir nusprandžiau padaryti vardinius, juos galite užsisakyti parašę man į pm. Galit išsirinkti betkurią "background'ą" ir viršui pavaizduotų. -Adomaitis.1 taškas -
Lukas_Puftas užblokavo Xin_Jinping
Xin_Jinping sureagavo į Cleme_Teans už temą
Sr kad komentuoju bet tu i paleidai surakinai ir paleidai kur tu matai čyta idomu1 taškas -
Mantas_Verone muted Pro_Slender
Ernis Pokemon sureagavo į Mantas_Verone už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mantas_Verone 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Pro_Slender 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: netinkamą /s naudojimą. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:1 taškas -
Jimmy'io avatar'ų skiltis.
Gabija_Waldorff sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Gražūs avatarai , kelis nusivogiau , ačiū kad daliniesi.1 taškas -
Lukas_Puftas užtilde Euras_Pitas
Auris_Orbit sureagavo į Lukas_Puft už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lukas_Puftas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Euras_Pitas 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinejimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/img/e9317759c815c5a1a679ee8b7ed7db88901.png1 taškas -
GIF parašas by Adomaitis
Aomine_Daiki sureagavo į Gordon_Specter už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Adomaitis Trumpas sukurto darbo aprašymas : GIF -Adomaitis.1 taškas -
Antras Zoy_Gjer GFX darbelis ,vertinkit :))
Nick'Moserrati sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Matosi galima sakyt, pikseliai tas 3d geriau pradėk mokintis su c4d programa, jeigu su tekstais 3d nori mokintis kažką. O aplamai apie parašą, tai man asmeniškai nepatiko. "Ištikimas Green Side žaidėjas" tekstas gal ir neblogai, bet ta juosta balta, layer'is tas kažkaip nelabai. Sekmės kitą kartą.1 taškas -
Headeris by Adomaitis
Aomine_Daiki sureagavo į Gordon_Specter už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Adomaitis Trumpas sukurto darbo aprašymas : Šeipsau headeris (ĮSPĖJIMAS! Jo dydis 1200x400 todėl atrodo prastos kokybės ir gal viskas nesimato, jei norite pamatyti tikrają darbo forma spausikite ČIA!). - Mantas_Adomaitis1 taškas -
Kaip atsiblokuoti žaidimo vartotoją, kuris yra užblokuotas?
Andrej_Valodė sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Kaip atsiblokuoti žaidimo vartotoją, kuris yra užblokuotas? 1. • IP ATSIBLOKAVIMAS • gsunbanip (Jūsų IP adresas), jį galite sužinoti (http://manoip.lt), rašykite be skliaustų, kitaip nebūsite atblokuotas. Žinutės kaina - 2.90€, numeris 1398, Pavyzdys gsunbanip 22.22.222.222 _______________________________________________ 2. • Vartotojo ATSIBLOKAVIMAS • gsunban (Jūsų Vardas_Pavardė), rašykite be skliaustų, kitaip nebūsite atblokuotas. Žinutės kaina - 1.45€, numeris 1398, Pavyzdys gsunban Mafijos_Tevas ______________________________________________ • Jaigu nebuvote atblokuot1 taškas -
[PACK] Anonymous modifikacijos
Gruzinas_Sampo sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Hot_Anonymous *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Pack (Rinkinys) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Bus apačioje *Parsiuntimo nuoroda : ENB/COLORMOD/TIMECYC - http://www50.zippyshare.com/v/xl7U8aZD/file.html AUGALIJA - http://www50.zippyshare.com/v/5NkCWKbR/file.html KELIAI - http://www50.zippyshare.com/v/MFzLD5OJ/file.html CLEO (greičiau kraunasi objektai ir t.t, NELEISTINŲ NĖRA!) - http://www5.zippyshare.com/v/yayvcEvx/file.html Nuotraukos.1 taškas -
#SELFIE konkursas.
iamwyzhk07 sureagavo į Martynas už temą
Pasaulinio mąsto trendas "selfie" atkeliavo ir į GreenSIDE serverį. Šiame konkurse dalyvauti gali kiekvienas serverio žaidėjas. Pagrindinis konkurso tikslas - padaryti kuo įdomesnį bei unikalesnį selfie mūsų serveryje. Geriausi trys selfie autoriai bus apdovanoti prizais. Taisyklės : • Nesusiję su konkursu pranešimai draudžiami. Jie bus trinami, pranešimo autoriai - baudžiami; • Balsuoti už patinkamą selfie galite paspaudus "Patinka" mygtuką (kitaip išreikšti savo balso negalima); • Draudžiama naudoti Smooth Cam bei kitas programas/čytus darant selfie; • Privaloma selfie daryti mūsų s1 taškas -
Greenside.lt Logotipas
Toxic_Danger sureagavo į Eimis_Neked už temą
With Background: Animated GIF: 1200x1200 Resolution, without background:1 taškas