Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.02 in Pranešimai
-
Peikiu PD direktoriu Vainius_Boykaa
Putinas ir 11 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
O, sugrįžo alfa patinas Don Lollderman. Dar prieš pusmetį tokį gerą įspūdį palikęs tiek iš Jūsų tikėjausi, ir it perkūnas iš giedro dangaus - Jūs vėl čia. Tikiuosi ilgesniam laikui, a? Visų pirma dėkoju už šią temą, kurios žaidiminiai niuansai ne visiškai aiškūs visiems. Džiugu, jog yra projekte žmonių kurie nori man padėti tobulinti PD firmą bei jos nuostatus, o ne vien smerkti, kaip tai sugeba kiekvienas eilinis, sugebantis paimti pelę į rankas. Dėl sraigtasparnio - jo paskirtis ir yra tokia, kad stebėti organizuotą nusikalstamumą. Dėka šio niuanso, turėsiu veiklos pagalvoti apie jo12 taškai -
Atiduodu butą pagrindiniame miestelyje!
Lion_Cortez ir 7 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
SVEIKI GREENSIDE.LT ŽAIDĖJAI! TAIGI TURIT PROGĄ LAIMĖTI GRAŽŲ BUTĄ PAGRINDINIAMIE MIESTELYJE!! Kad gauti BUTĄ jums reikės atlikti šiuos punktus : Paspausti PATINKA ant šitos TEMOS, Parašyti KOMENTARUOSE savo Vardą_Pavardę, Kaip bus rinkdamas Nugalėtojas?: Random.org, Buto Informacija : Miestelis : Palomino Creek, Buto numeris : 96 Buto Nuotraukos : NUGALĖTOJAS BUS IŠRINKTAS 2015.11.05!8 taškai -
Peikiu PD direktorių Vainius_Boykaa
Putinas ir 7 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Dėkoju už rimtą papeikimą. Tiesiog ateityje kartais ne papeikmus už tai rašykit, o man laišką. Nes čia tiesiog GSPD pareigūnai, gavę pranešimą iš banko darbuotojų jog vyksta apiplėšimas - pareigūnai susirinko šturmuoti, stabdyti Jūsų nusikalstamos veiklos. Kuomet PD šaudo šiaip beli šaudyti - yra viena kalba, tačiau šioje situacijoje - buvo vykdomas organizuotas nusikalstamumas, kurį sėkmingai stabdė policijos darbuotojai. http://prntscr.com/8y4boj- tu irgi toli nepasivaikščiosi jei taip su visuomene kalbėsi. Man irgi tenka atsakinėti, padėti ir protingiems, ir visiškiems kiaurapročiams, i8 taškai -
Prisistatau Mantas_Adomaitis
Madd_Dogg ir 2 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Adomaitis *Jūsų Vardas realybėje : Mantelis *Jūsų amžius : 16 metų *Miestas iš kurio esate : Kaunas *Jūsų kontaktiniai duomenys : Neviešinsiu *Jūsų charakterio bruožai : Mldc, linksmas, ramus. *Jūsų pomėgiai : Dviračių žygiai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : KAŠIUKAS!!!!! *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne. *Ar turite brolių arba seserų? : Sesę 12 metų, vardas Augustė, neklausinėkit apie ją, bo šlapiu maišu užvošiu. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Labradorą retriverį, oficialiu vard3 taškai -
[0.1.5] Numirimas
Edwa_Nmz ir 2 kiti sureagavo į Andrej_Valodė už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog priėjus prie žmogaus gulinčio(negyvo) kuris laukia pagalbos tau rodytu prie jo kūno 3D vaizdu jog reikia spausti Y raide ir jog reikia turėti vaistinele. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes tarkim naujokai nežinos o tau reiks pagalbos ir nieko jie tau nepadės. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):3 taškai -
Prisistatau Panelė_Vokietė
Arturas_Boss ir kitas sureagavo į Nacė ★ už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Panele_Vokiete *Jūsų Vardas realybėje : Hann ah,Ella,Michelle,Anna,Goda. *Jūsų amžius : 19 metų.(1997-08-20.) *Miestas iš kurio esate :VOkietija/Frankurt. *Jūsų kontaktiniai duomenys : NeduOsiu,kainuOs brangiai jeigu skambinsit man. *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiška,bendraujanti,miela. Užsispyrusi,bei siekanti savO tikslO..Nepatinka,kai mane įžeidinėja. *Jūsų pomėgiai : Eiti spOrtuOti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : ŠOkiai,futbOlas. ♥ *Ar turite merginą/vaikiną? : Single. ♥ *Ar turite brolių arba seserų? : Brolį,kurį kiekvi2 taškai -
GreenSIDE.LT | Halloween event 2015.10.31 - 2015.11.01
Putinas ir kitas sureagavo į Andrej_Valodė už temą
Puse velnio toks video, bet vis tas.2 taškai -
GreenSIDE.LT | Halloween event 2015.10.31 - 2015.11.01
Ponas_Rajonas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki sukuria trumpa video apie event nieko ypatingo nėra jokių efektu šiaip norėjau parodyti žaidėjams , bei kitiems serveriams kokis eventai pas mus ir koks unikalus mūsų serveris.1 taškas -
Serveriui 0.1.5.4 Įdėja teisėsaugai
Jonas_Burkys sureagavo į Tom_Kruz už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jhony_Navara • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na visų pirmą mano pasiūlymas yra teisėsaugai. Kadangi dabar esu GSPD darbuotojas ir anksčiau kai dar nebuvau šiose pareigose tikrai to nepastebėdavau ir neatkreipdavau dėmesio. Turbūt kiekvienas policininkas per /r arba ts yra prašęs kad kolegos jam padėtų gaudyti kokį nors nusikaltėlį nes jis bėga su greita mašina ir jį pagauti yra sunku, o kadangi serveryje yra komanda /sekti kuri yra naudojama teisėsaugos norint sužinoti nusikaltėlio arba bėglio tikslia būvimo vietą t.y sekti jį ir ka1 taškas -
Pasiūlymas mechanikams
Rokas_Energy sureagavo į Andrej_Valodė už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog mechanikams idėtu dar viena autokarą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes neužtenka vieno. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Kas laimės Čempionų Lygą?
Jack_Silva sureagavo į Josue_Kicker už temą
Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Memphis_Garcia. Komanda už kurią balsuojete: Nedi , pats žinai , kad Bayernas ) Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Todėl , jog visi geri žaidėjai atsikėlia iš poto traumų ir nusipirko gana aukšto lygio žaidėju kaip Douglas Costa.1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Marcus Sullivan Kokia komandą palaikote šeis metais ir tikitės kad ji laimės NBA playoffs ? : CLEVELANDDDDDDDDDD CAVALIERSSSSSSSSS Kodėl taip manote ?: Nes praėjusį sezoną nuėjo į finalus, be Irvingo (praleido daugelį rungtynių), Kevinas iškrito iš rikiuotės jau pirmame raunde, o Cavaliers vistiek be dviejų pagrindinių žaidėjų nukeliavo į finalus. O šiemet sudėtis dar geresnė, belieka tik Shumperto ir Irvingo sulaukt. LeBron, Irving, Love, big three!1 taškas
-
White_Wilson sureagavo į Ponas_Olandas už temą
Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Olandas Komanda už kurią balsuojete: Barca Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nes ji gieriausia.1 taškas -
Dynomite_Dizzle sureagavo į Mister_Crime už temą
Vardas_Pavardė serveryje: Mr Crime Komanda už kurią balsuojete: Barca arba Bayern Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nors esu didis Barcelonos fanas tačiau manau, kad po Messi traumos jie nėra tokie stiprūs, o kai Messi grįš jam reikės įsibėgėti todėl jeigu ne barca tai Bayernas paims, nes jie manau šiuo metu su Lewa prieš akis yra tikrai stiprūs.1 taškas -
Jack_Silva sureagavo į Derrick_West už temą
Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Derrick_West Komanda už kurią balsuojete: Barcelona Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą"? Aplamai , nesidomiu futbolu , tačiau draugui ši patinka todėl ir aš taip manau.1 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Pacan_Marozas
Pacan_Marozas sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Pacan_Marozas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Speed • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/YpJbQgRbDvk1 taškas -
"BAR" Grafikos studija
Deivydas_Sport sureagavo į Gordon_Specter už temą
Štai nemokamai, jeigu apie tokį darbą kalbi.1 taškas -
1 taškas
-
Amandas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Sveikas , malonu susipažinti - ten radiacija pas tave kambary kad tokia kokybė ? ;D nene juokauju - sėkmės serveryje1 taškas -
Gordon_Specter sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Daužtas slapiu skuduru - realiai Malonu susipažinti ir t.t .1 taškas -
Parašas ir darbalaukis by Adomaitis
T. Risko sureagavo į Gordon_Specter už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Adomaitis Trumpas sukurto darbo aprašymas : -1 taškas -
"BAR" Grafikos studija
Whisky_Jack sureagavo į Pofka_Srd už temą
Jūsų vardas, pavardė: Pofkaa_Srd Kiek laiko užsiimate grafikos dizainu: Na gana ilgai, tikslaus laiko nenusakyčiau kadangi prieš tai dar ilgą laiką domėjausi kol pasiryžau dirbti su reikiamom programom. Apie 3 metus. Kokiomis programomis naudojatės: Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, CorelDRAW, Cinema 4D (bet nedaug). Keli jūsų darbų pavyzdžiai (Geriausia imgur galerija): Galerijos neturiu, bet įkėliau keletą pavyzdžių : http://imgur.com/a/jyNVc Keli žodžiai, kodėl norite pas mane dirbti?: Neturiu daug laiko, kad kažką tokio pats kurčiaus, o kartais norisi prisėdus prie kompo įs1 taškas -
1 taškas
-
Skiltyje užsidirbai mano respectą. O parašą užsidėsiu, tebunie paskatinimas tolesniems darbams. Šaunu!1 taškas
-
Matt_Outside mute Vycka_Flex - prašyčiau mute uždėt
Džiovani_Woop sureagavo į Matt_Outside už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardėkuris prėašo užtildyti kitą asmenį: Matt_Outside 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: Vycka_Flex 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžaidinėja . 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto:1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.5] Saulės baterijos laikas
Mister_Spagetis sureagavo į Andrej_Valodė už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kai saulės baterija pilnai pasikrauna tau praneštu žaidime chat'e. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes kartais užmiršti ir tas laikas veltui praeina. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Reklamuok!
Giedrius_Hells sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2015.11.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Gyvatė , Mister_Winston. • Trumpai pristatykite savo darbelį: Na aš sugalvojau šią įdėja bet man ją padėjo įgyvendinti Mister_Winston dėkoju jam labai . Tikuosiu laimėsim prizus. Darbą buvo atlikti nesunku. Tik sugalvoti įdėja Na ir kaip visi kėle FOTO , tai mes įkelsime video • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: https://youtu.be/qc3EuwaiTag1 taškas -
[Žaidimas] GreenSide išlikusieji ir leavine!
Impressible_Lauriz sureagavo į Matt_Outside už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Matt_Outside 2. Nuo kada žaidžiate projekte ? [Metus ir mėnesį]: 2015.01.141 taškas -
[CS:GO] 1v5 clutch
Impressible_Lauriz sureagavo į Matt_Outside už temą
Kažinau .. su P9000 tai ez padaryt ACE pvž padarytum ACE su AK / AWP tai šaunuolis butum P.S Koks rangas??1 taškas