Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.04 visose vietose

1. Net nežinojau kaip pavadint gavau kaip ir prašymą padaryt tokį (aprodyt tik serverio vietas) video bet nebereikėjo, bet vistiek įkelsiu čia dienos darbas, lengvas neturėjimo ką veikt išreiškimas. Galbūt privilios porą čiūvų apsižiūrėt čia
    4 taškai
  2. Kas dar nematėte, prisidėkite, komentuokite, kas patiko , o kas ne. Komentarų įžeidžiančių ar panašiu nelaukių, nes tiesiog tokie argumentavimai man neįdomus.
    3 taškai
  3. Sveika GreenSide tauta, Sukūriau parašus jums, Pagrindiniems Administratoriams : Prižiūrėtojams : T.Prižiūrėtojams : Moderatoriams : Direktoriams : Gaujos Lyderiams : Serverio Administratoriams : Serverio VIP Nariams : Forumo Nariams : Gero naudojimo!
    3 taškai
  4. ANKETA NORINT PATEIKTI SAVO MAPP DARBĄ : Jūsų Vardas_Pavardė : John_Juske Jūsų kontaktiniai duomenys : Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : 3 H Jūsų komentaras : Sveikučiai, po ilgos pertraukos sumapinau autobusu stoti ! Manau savo idėjas gerai įgyvendinau ! Vaizdinė medžiaga (Būtina) : *cenzūra* ne su tuo acc
    2 taškai
  5. Na mano idėja būtų tikrai untikali. Taigi mano idėja būtū tokia, kad kas kažkiek valandų, o gal minučių, kur yra medžiai netoli nuo kelio kas kažkiek laiko jie nuvirstu ir taip užkirstų kelią važiuoti tolyn. Apie šį insidentą būtų pranešama medkirčiams į raciją, t.y kurioje vietoje ir kas reikalinga, t.y pjuklas kirvis ir t.t... Veiksmas vyktų taip, 12:00H Netoli kelio esantis medis staiga nuvirsta ir taip užbokuoja kelią, medkirčiai gauna pranešimą į raciją skubiai pasiema pjūklą ar dar kažką ir važiuoja į tą vietą, su komandą /salinti arba pjauti čia ne mano reikalas, pašalina kliūtį (ne išk
    2 taškai
  6. O, sugrįžo alfa patinas Don Lollderman. Dar prieš pusmetį tokį gerą įspūdį palikęs tiek iš Jūsų tikėjausi, ir it perkūnas iš giedro dangaus - Jūs vėl čia. Tikiuosi ilgesniam laikui, a? Visų pirma dėkoju už šią temą, kurios žaidiminiai niuansai ne visiškai aiškūs visiems. Džiugu, jog yra projekte žmonių kurie nori man padėti tobulinti PD firmą bei jos nuostatus, o ne vien smerkti, kaip tai sugeba kiekvienas eilinis, sugebantis paimti pelę į rankas. Dėl sraigtasparnio - jo paskirtis ir yra tokia, kad stebėti organizuotą nusikalstamumą. Dėka šio niuanso, turėsiu veiklos pagalvoti apie jo
    2 taškai
  7. Parduotuvės turinys buvo ištrintas žmogaus, kuris buvo pavogęs mano forumo vartotoją. Na ką, prastos žinios parduotuvės lankytojams... Ši parduotuvė, atidaryta ir dirba jau daugiau nei mėnesį! Per tą laiką gauta ir atlikta ~ 100 darbų, sulaukta, daug gerų atsiliepimų ir aplamai manau parduotuvė, sulaukė labai didelės sėkmės. Tačiau, gaudamas užsakymus šioje parduotuvėje, privačiomis žinutėmis ir t.t. Galima sakyti gavau užsakymus iš trijų skirtingų šakų. Nenorėdamas apsikrauti darbais, nusprendžiau uždaryti parduotuvę ir pasirinktinai atlikti darbus privačiai. Kad it kokia sėkmin
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marcos_Senna • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų toks: galimybė laužtis į nuosavo transporto bagažinę. T.y, turint daiktą, pvz.: "laužtuvas" (jį galėtų pristatinėti fūristai arba kažkas kitas į kokį gun shop'ą). Su juo, priėjus prie nuosavo transporto galo komanda /lauztis arba /lauztuvas žaidėjui pradėtų laužtis į transporto priemonę (nuosavą). Daiktai būtų tik tie, kuriuos pats transporto priemonės savininkas buvo įdėjęs į bagažinę (įvairūs ginklai, narkotikai, pinigai). Pradėjus šį veiksmą, atsirastų lentelė su užrašu "Liko laiko .. sec"
    1 taškas
  9. Ooo seniuk !! Ne daug to laiko praėjo, gerai būtų visiems grįžti, bet dėja visi jau nebegrįš.. kas prisimins, tas prisimins Mužykus. Naujokai nesupras to kaifo kaip imi hūdą
    1 taškas
  10. Los Santos hud'as, LRN 18, Mužykai. Omg, kiek laiko praėjo Sekmės tau čia Vitalijau, tikiuosi mūsų greitai nepaliksi
    1 taškas
  11. Sveikas, Patrikai malonu,gl&HF realiame gyvenime. P.s. greiciau skola grazink xDD
    1 taškas
  12. Teddy_Wudson

Gaujoms.

O ar jie mokami? Pagalvok logiškai. Jūsų ginklai yra deagle, shotgun, ak-47, taip pat turite narkotikus. Mes teturime m4, o su deagle galima per 1-2 sec. nužudyti žmogų. Realiai teisėsauga pagal viską ir turėtų būti stipresnė, kadangi ją remia vyriausybė ir panašiai, o gaujos dirba progrindyje, pačios turi susiveikti ginklus. Ir taip jums yra nuolaida, kad ginklai nemokami, tiesiog nemokat tinkamai jų parsivežti. Susitelkit ne į 3 fūras, o į 1 su visais nariais, ir galbūt apginsit, o dabar kai stengiates parvežti kuo daugiau, tai nesigauna nieko. Prieš.
    1 taškas
  13. Galėtų jie virst kai oras būtų tarkim audra kokia ar dar kažkas, tada realistiškiau būtų.
    1 taškas
  14. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Colin_Sarkys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Geoffrey_Entwistle • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už Relog. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/MAeZ7CINgR4
    1 taškas
  15. Išties man tirkai patiko GreenSIDE.LT projketui tavęs reikėtų manau kaip mapperio tik pakalbėk su Roku arba Aivaru manau priims tave.
    1 taškas
  16. Renn_Bond

UnBan Ren_Bond

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ren_Bond • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Steven_Chapman • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytu naudojima kuriu neturiu , kadangi vazinejau , po SF More_More , pzu dare ziurejo kaip stuntinau , poto iskickino nenoredamas , jungdamasis , pakibo sampas galvoju nieko tokio , prisijungiu nusiteleportuoju i baze , isvaziuoju su darbine ,ir banas , jei jis banino uz ta stunta viskas bus aisku kad free banas , ir seip ar taip yra aisku kad free banas . • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/2a
    1 taškas
  17. Mantas

UnBan Ren_Bond

Žaidėjas atblokuotas.
    1 taškas
  18. Anketa netvarkinga tai yra samp bugas.
    1 taškas
  19. avataras - watermark (brokas, tekstas su mano vardu) - bus nuimtas kai bus sumokėti pinigai ir įrodymai atsiusti į forumo AŽ (geriausia jog pervestum banku). atsiskaitymas - 3'000eu. už darbą, pagal kainoraštį. papildoma informacija - darbas bus koreguojamas gavus pinigus, dėl to tarsimes AŽ
    1 taškas
  20. Užisakymas: Vardas_Pavardė žaidime/forume:Rytis_Bit Kokio grafikos darbo norite? (Parašas, profilio nuotrauka, headeris ar kt.):Avataras Apibūdinkite, ką konkrečiai norite pamatyti šiame darbe (Tekstas, stilius): Vidurį dramblio kad nebūtų tuščia kažką įdėti pvz gs logą deimantą žvaigždutę nu ką sugalvosi kad gražiai būtų , O apačioje parašyti Baltai Bitinas Pradinis darbo šaltinis (Stokas):
    1 taškas
  21. Sveiki GreenSide žaidėjai, Taigi turiu vieną nereikalingą butą, tai tiesiog nusprendžiau jį atiduoti. Žinau, kad jo verte yra maža, tad daugelis jo nenorės... ♦ Norit dalyvauti, turėsite padaryti šiuo veiksmus ♦ • Paspausti "Patinka" ant šitos temos. • Parašyti savo Vardą_Pavardę komentaruose. ♦ Nugalėtoją rinksiu 2015.11.01 18:30 ♦ ♦ rangom.org ♦ ♦ Dalyvaujantys ♦ Viską padarė tesingai | Kažką padarė blogai (nėra +REP ir pnš) #1. James_Corleone. #2. Jhony_Navara #3. Deivydas_Sport #4. The_Nexar #5. Rytis_Topsa
    1 taškas
  22. Nesakykit, kad ir jus Pzu nedarot? Tik nereikia meluot. Nu tai jei jūs gaujiniai esat, tai ir įrodykit, kad jūs gauja, o ne, oj nešaudyk, mes tą darom, ana. Nu tai jei kariaujam, tai kariaujam. Fūros mes nebūginam, tiesiog užtveriam kelią, kad jei jūs atvažiuotumėt, su fūrą neišvažiuotumėt. Su malūnsparnių niekas nieko nepjovė, tai gali nemeluot čia, jei sprogo malūnsparnis, tai jūsų kaltė yra nes, tavo gaujiniai šaudė į ją, iš oro sraigtas negali sprogt. + Jums fūra INV visa yra, ko jūms dar reikia, pasikrauti leidžiam, nu retkarčiais kas pašaudo iš tolo, bet ir tai netyčia , gal kai kas ir t
    1 taškas
  23. Tai va, geriau žaidime kariaukit o ne čia. Sakau, jei kas nepatinka rašyk papeikimą ne man, o Darbuotojui, kame problema? O vietoj jūsų, tai bent su Tech-9 nešaudyčiau. Nes galiu ir jums papeikimą parašyta. Yra 2 fotkės kai čiūva su tech-9 nušovė. Jums fūra dar plius yra visa INV čia pigiau grybo yra ta krovinį pervežti, bet jei nesugebat, nekaltinkit mūsų.
    1 taškas
  24. Su sraigtasparniu provokavau? Okey. Aš tik stebėjau jus, ir nusileisdavau, pažiūrėti nick'ų. Nei vieno nepapjoviau, o kad jūsų nervai nelaiko ir pradedat šaudyti - jūsų problemos. http://i.imgur.com/Qkd9P9q.png. Važinėdami aplink niekam netrugdom, tiesiog stebim per kur planuojat važiuot ir pan., bet į vidų nelendam. Apšaudė už nieką? Pažiūrėk kiek valandų, ir kuo tu dirbi. Jei bijai būt nuskriaustas ir miręs, tai neik į gaują, nes ten tave pastoviai žudys tiek kita gauja, tiek policija jei nusižengsi. O šiuo atveju mes gynėme tiltus, kad jūs nepravežtumet ginklų siuntos, todėl šaudėme visus g
    1 taškas
  25. 1. Video mes jūsų neprovokuojame, kad jūs į mus šaudytumėt, mes tiesiog stebime situaciją, aplinką ką jūs darote. 2. Video, Aš neneigsiu, jog mano darbuotojas į jūs nešaudė, bet jus tuo metu nekrovėt fūros, video bent jau to tai nesimatė, tai pilną teisę turėjom šaudyt. Kitą kartą tai nepasikartos. 1.10.10 Policijos komanda turi teisę užtverti kelius, pravažiavimus jog trugdyti gaujiniams parsivežti kontrabandą. Tačiau griežtai draudžiama betkokiu atveju šturmuoti kontrabandos sandėlį per visą laikotarpį kuomet gaujiniai turi galimybę krautis kontrabandinę fūrą. Tai reiškia, kad mes tik ša
    1 taškas
  26. ♦ Dalyvaujantys ♦ Viską padarė tesingai | Kažką padarė blogai (nėra +REP ir pnš) #1. James_Corleone. #2. Jhony_Navara #3. Deivydas_Sport #4. The_Nexar #5. Rytis_Topsas #6. Tomas_Bielka #7. Martis_Dieb #8. Egidijus_Bumeris #9. Jimmy_Cold #10. Justas_Tiesiog #11. Mantas_Jameson #12. Vaidas_Martini #**. Harold_Moretti #13. Bruno_Manning #14. Spalvotas_Cinamonas #15. Aurimas_Next #16. Tadas_Chill #17. Menian_Fierro #18. Shut_Down #19. Roxanne_Frape #20. Robertas_Bond #21. Vandettka_Muskaro #22. Marcus_Sullivan #**. Benjamin_Orbit #23. Ern
    1 taškas
  27. Marcus_Sullivan

Reklamuok!

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marcus_Sullivan • Trumpai pristatykite savo darbelį: Ant dvylikos lapelių prirašiau greenside.lt, bei juos išklijavau ant namų laukinių durų, mašinų, skelbimų lentų. • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: http://imgur.com/a/bRhVt 1 nuotrauka - visi lapeliai su greenside.lt užrašais. 2 nuotrauka - ant namo laukinių durų. 3 nuotrauka - ant pagrindinės skelbimo lentos. 4 nuotrauka - ant namo laukinių durų. 5 nuotrauka - ant mašinos lango. 6, 7, 8 nuotraukos - ant namų laukinių durų. 9 nuotrauka - ant "Camelia Vaistinė" durų. 10 nuotrauka - ant namo lauki
    1 taškas
  28. Pirminiais duomenimis, BlueBerry miestelio centre jaunimas nenustoja švęsti. Pasak įpykusio senolio: „tie chuliganai eilinį kartą neleidžia senam diedui išsimiegoti, o man dar nugarą skauda..“ Grįžtant prie esmės, tai senoliui atsibodo pastoviai leidžiamos dainos su keiksmažodžiais : „Guliu sau šiltai lovoje ir girdžiu langai dreba nuo muzikos. Mano laikais to nebuvo, o dabar tik išgamos, visokios kekšės, gražūs užpakaliai, papudruotas veidelis..“ Senuolis dar ilgai įkvepiančiai šnekėjo - mes net nusistebėjome, jog tiek metų turintis vyras, toks energingas. Na kaip jau supratote Tomas_Bielka
    1 taškas
  29. Noriu namo, kad galėčiau jame įrengti viešnamį (tikiuosi vertinsite mano atvirumą). #Ašnoriujo.
    1 taškas
  30. Kai pamačiau tavo komentarą, jo ilgumą - labai apsidžiaugiau, nes ne pora žodelių, kaip parašo kiti. Smagu, jog nepatingėjai! Asmeniškai ir aš manau, kad kasdieninis laikraštis greit atsibostų, nebebūtų apie ką rašyti. Bet visgi pradžioje nesusilaikiau, labai norėjau dar!.. Sakai, kad būtų įdomu surinkti „chebrą“. Pagalvojus, tikrai įdomu kas iš to gautųsi bei įdomu ar atsirastų norinčių tą daryti, nes daugumai tokie dalykai nepatinka. Tačiau jei ir norėtų, juk ne bet kas gali.
    1 taškas
  31. 2015.09.13* Žymusis kontrabandininkas Mafijos_Tėvas už vairo neblaivus! Angel Pine miestelyje pasirodžius neaiškiam, juodam infernusui, pareigūnai negaišo laiko. Sustabdžius dar bandžiusį iš automobilio bėgti Mafijos_Tėvą įvyko apžiūra. Ir žinote ką? Pasirodo Tėvo kūrybingumas tiesiog aukščiausio lygio! Kodėl? Rastos kontrabandinės cigaretės buvo įvyniotos į tuščius miltų pakelius, kurių beje buvo pilnas automobilis, (kas tikrai neįtartina). Paklausus ar viskas priklauso Tėvui, šis atsakė, kad visa tai mato pirmą kartą gyvenime. „Ne mano!“,-visa gerkle rėkė vyrukas, kai buvo sodinamas į pareig
    1 taškas
  32. Buvę projekto komandos nariai, Apačioje yra pateikti visi buvę serverio ir forumo prižiūrėtojai, pagalbininkai, administratoriai kurie labai prisidėjo prie projekto plėtros ir visiems šiems asmenims esame nuoširdžiai dėkingi už jų investuotą laiką į mūsų projektą, bei visą tą pagalbą, kurią suteikė mums labai svarbiomis akimirkomis ir pasirinko būtent mūsų projektą eiti tokias svarbias pareigas. AČIŪ. Vardas_Pavarde pažymėti žaidėjai yra pripažintos projekto legendos už nuopelnus projekto komandoje. Ignas_Image, Nuo 2015/01/31 ėjo forumo moderatoriaus pareigas. Buvo nušalintas
    1 taškas
  33. Originalūs GTA:SA failai yra naudojami tada, kai dėl savo įkeltų modų į žaidimą, norite juos pakeisti originaliais. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.