Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.30 in Pranešimai

1. Atranka į gaujų prižiūrėtoją, 2015.11.30 - 2015.12.04 Šiandien puse dienos mąsčiau apie gaujas, jų dabartinį vaidmenį serveryje ir panašiai. Aiškiau tariant sprendžiau visiems gerai žinomą problemą, tai gaujos prižiūrėtojo trūkumą serverio veikloje. Klausinėjau gaujos lyderių, dešiniųjų rankų ir šiaip atsitiktinių gaujos narių ką mano apie dabartinį gaujų prižiūrėtoją. Nuomonės buvo vienbalsės. Tai paskatino mane griebtis paskutinio šiaudo. Todėl sakau didelį Ačiū Jeremy_Warning už investuotą laiką, už šaltai, kartais karštai išlietus nervus, bei svarbiausia už ištikimybę sunkiausiais lai
    16 taškai
  2. Kas yra gaujų prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už Norteños ir Sureños projekto gaujas, jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Būtina viską žinoti apie GreenSide serverio gaujų sistemą; • Būtina turėti vadovo patirties SAMP'e; • Geros galvos turėjimas ant pečių didelis privalumas;​ • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Amžiaus cenzas nuo 15 metų;
    9 taškai
  3. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Panele_Vokiete *Jūsų Vardas realybėje : Hann ah,Ella,Michelle,Anna,Goda. *Jūsų amžius : 19 metų.(1997-08-20.) *Miestas iš kurio esate :VOkietija/Frankurt. *Jūsų kontaktiniai duomenys : NeduOsiu,kainuOs brangiai jeigu skambinsit man. *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiška,bendraujanti,miela. Užsispyrusi,bei siekanti savO tikslO..Nepatinka,kai mane įžeidinėja. *Jūsų pomėgiai : Eiti spOrtuOti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : ŠOkiai,futbOlas. ♥ *Ar turite merginą/vaikiną? : Single. ♥ *Ar turite brolių arba seserų? : Brolį,kurį kiekvi
    6 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė :Justas_Dargis Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Legend_Hugo Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Jis man parašė sveikas ir apsimetė iš atrankos kad dirba DPD ir turi tokį ranga kad gali apklausinėti darbuotojus ir sako einam i teamspeak aš sutikau.Apklausęs manęs jis paklausė kiek turi pinigu pasakiau privarėm prie verslo ir sako davai paskolink 50k tiek jam betrūksta iki verslo.bet aš juo jau buvau pasitikėjęs ir sakau bet tikrai gražinsi sako jo.daviau jam tuos eurus po to jis atsijunge po to paskui privarau prie to versl
    2 taškai
  5. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Cfg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi noriu pasiūlyti tokia idėją mašinų salone įdėti keletą naujų mašinų kurios būtų kaip ir retos. Jas būtų galima nusipirkti už labai daug Green Side valiutos arba už kreditus. Pavyzdžiui įdėti SandKing Hustler Camper Sadler Shit. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ną manau paįvairintu transporto pasirinkimą plius nereikėtų kaupti pinigų jai jų turi daug galėtum tiesiog nusipirkti kurią nors iš transporto priemonių. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo
    2 taškai
  6. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Užsiregistravau 2015-01-25, bet pradėjau žaisti 2015-11-30( buvau padaręs pertrauka ). Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ ~ 6 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš kitų žaidėjų, kurie pasiūlė čia žaisti. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris iš pat pradžių man paliko dideli įspūdį dėl savo unikalių sistemų, puikia atmosfera, gera valdžia, tesiog viskas ko reikia geram žaidimui. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Buvo nesunku. Kok
    2 taškai
  7. Sorry, kad komentuoju galiu patvirtinti kaip liudininkas
    2 taškai
  8. 2 taškai
  9. Sveiki, motyvacinis laiškas skirtas kandidatūrai į Gaujų Prižiūrėtojus. Background'as apie mane : esu Martynas, 20-ies metų žaidėjas iš Klaipėdos. Šiuo metu esu studentas, studijuoju taip pat Klaipėdoje, tačiau ateityje turiu planų magistrą pasibaigti svetur. Laisvalaikis šiuo metu ganėtinai siauras, dažniausiai jis susidaro iš mokslų bei SA:MP'o. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gre
    2 taškai
  10. Fedia - tau atliks Mantas_Jameson. Rytis - 3D kolkas neatliekame. (2like). Tomas - 5like. That_Jointas - 3like.
    2 taškai
  11. Jei kas nepatiko ar nori kad redaguočiau parašyk į AŽ. 2 like
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, jei žaidėjai pamato čyterį jį praneša /padmins, bet įsivaizduokit situaciją jai čytina adminas, jis iškart pamatęs, kad jį praneša išjungs čytus arba atsijungs, taigi siūlau komanda /cytas, /cyt arba /cyteris V_P, jai tai bus praneštas adminas jis pats savęs nematys,( žinoma būna išimčių kai būna vienas kitas adminas, draugelis kuris viens kitams gali pranešti jei jį praneša į čytus), jai tai bus paprastas žaidėjas visi adminai tai matys. Visgi /padmins yra naudojamas kai žaidėjai kreipiasi pagalbos, o
    1 taškas
  13. BMW X5M E70 2011 - Keičia: Huntley. - Galima keisti ratų spalvą. - Pilnai susidaužo. - SA numeriai bei žibintai. Parsisiuntimas: http://www.mediafire.com/download/z966noayc3dvs71/BMW+X5M+E70+2011.zip • GS forume pasidalino: Eimantas'Otero. • Credits: Turn 10 , SL-Design , Fixer.
    1 taškas
  14. Rimtsu kentsu ir muzika rimsta kas nimasto tas dirba o kas dirba merca gelika nivairoja
    1 taškas
  15. Atnaujinimai Įdėta /saugoti komandą, su ja galėsite išsaugoti savo žaidimo informaciją kas 10 minučių būnant žaidime nuo pirmo prisijungimo. Taxi direktorius galės nustatyti kokia 1km kainą skaičiuos taxometras. (0-100) Jei policininkas nušaus žmogų jis neatsiras kalėjime. Jis atsiras tik tokiu atvėju, jei serveryje būs įjungta komendanto valanda. Komendanto valandą gali įjungti policijos direktorius arba pavaduotojas. Kai ji bus įjungta / išjungta serveryje visiems žmonėms bus pranešta. Taxi darbas nuo šiol kiekviename miestelyje turi po 2 budėjimo vietas (iš viso 8), taksistas stovintis bu
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Tiesiog paprastas dalykas dienos užduočiai, kuris verstų kas dien jungtis į serverį, bei bent jau atlikti paskirtą užduotį, už kurią tarkim galima gauti pinigų arba kreditų, 50:50 tikimybė. Pinigai manau vienos užduoties tai neviršytų 3.000€, o kreditų tarkim nuo 10 iki 50 per užduotį. Užduotį galima net gi sieti su būsimais verslų atnaujinimais, arba dabartiniais, ten tarkim kaip išvalyti patalpas, o iki tol reikėtų apsilankyti krautuvėlese bei nusipirkti švaros prekių, kitoj krautuvei kokį apsauginį kostiu
    1 taškas
  17. -Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Fedia_Lixon *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : ENB *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtainside...w-pc-compatible [!] PAGALBOS KAIP ISIRAŠYTI ? AŽ [!]
    1 taškas
  18. Už, bet Geriau būtu kokį kitą, nes sultan nereikalinga tikrai medikams.
    1 taškas
  19. Martynas

Apgavo Legend_Hugo

Legend_Hugo turi lygiai 48 valandas atiduoti pinigus žaidėjui Justas_Dargis. Įrodymus privaloma įkelti čia. To nepadarius, Legend_Hugo praras savo žaidimo vartotoją.
    1 taškas
  20. Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Larry_Hudson Keli komantarai apie darbus: Sveiki visi, iš neturėjimo ka veikti nusprendžiau pakurti paprasta parašą gaujom, tiesiog noriu sužinoti žmoniu nuomone apie ši paraša, ant gfx'u esu dar tik naujokas. Grafikos darbai (min. 2):
    1 taškas
  21. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Bumeris 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Aomine_Daiki 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/fc5eb6de62d8a15986e9a763edb96782577.png
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantas_Drifteris • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytus. Grįžtu iš AFK, žiūriu ban. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://i.imgur.com/GF6nN47.png
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ewan_Russell • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Mantis_Kent • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  24. Edgaras_Mix.

Darbai

Klounas pirma serveryje pazaisk pries siulydamas tokius darbus bei temos taisykles ir sablonus ...
    1 taškas
  25. Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP žaidėjo vardu Amandas'Hernadez. Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011. Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruo
    1 taškas
  26. Neveltui čigonėlis iš LV atėjęs, visi ten tokie čigonai, vagys, ubagai Tokiam Rcona . )
    1 taškas
  27. NUOTRAUKOS ► Susirinko žaidėjų, 89 ► Nuotraukos bei jų apdorojimas pagal, Bendžiaks_Orbit Spausti „SPOILER“
    1 taškas
  28. Nežinau galbūt patiks, jei patinka atsiskaityk tiek like kiek žadėjai.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.