Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.01.10 visose vietose
-
piniginis konkursas!!!!!!!!
Lenis_Kempinis ir 36 kiti sureagavo į Nachall už temą
Taigi laimėtojai Jimmy_Cold 3vietą-30000$ Ripe_Boo 2vieta-50000$ Justinas 1vietą-80000$ Serverio valiuta. susisiekite zaidime ir atsimkite prizą!!!!!!!!!!!!37 taškai -
Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond
Bendziaks Orbit ir 5 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Direktoriui tai bus pamoka jog sampe nėra žmonių kuriais galima pasitikėti. Fantom_Live įrašytas į medinę gėdos stulpo dalį už: Melavimas direktoriui; direktoriaus reketavimas; nepagarba serverio žaidėjams/direktoriams.6 taškai -
FASHIO.PSD /AVATARAI/
Klaidas_Soprano ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Fashio už temą
Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:Ignas_Fashio Keli komentarai apie darbus: 3LIKE UPDATE Grafikos darbai (min. 2): 3 like - new update. V1 Animals; V2 RANDOM SOME FOR GoT Fans New Size Butts My new bw cc 16-01-313 taškai -
#Jessy Кравц - Обнуляй ( Cover )
Gruzinas_Sampo ir 2 kiti sureagavo į Mc_Di už temą
Na po konkurso daugumą klausė ar turiu aš dar kokiu nors dainų (įrašytų) ir domėjosi ar turiu aš visai gitarą? Taigi, taip turiu vieną video, šiuo metu gitarą užsienį, kaip gausiu vėl grįšiu prie gitaros ir dainų, o dabar, įvertinkit ir žinomą kritikuokit drąsiai jeigu turite ką patarti arba pabrėžti, ačiū už dėmesį. #Jessy3 taškai -
Pablo_Esco istorija trumpai. (01-10)
Nojka_Cool ir kitas sureagavo į Pablo Esco už temą
Sveiki visi! Taigi aš esu Gedas, man yra 19metų. Samp žaidžiu nuo 12,gal 13metų amžiaus (Su pertraukomis) per visa šį ilgą laika, teko patirti daug... Pirmasis serveris - Pirmasis serveris buvo vienas iš daugelio tuometu nepopuliarų, bei mažai žinomų serverių Lietuvoje. Tame serveryje žaisdavo vos 10-15 žmonių,tačiau išmokti samp pradmenys tokiame serveryje buvo pats tas. Ten pražaidžiau galbūt plius minus savaitę laiko, išmokęs dauguma samp pradmenų , užsimaniau ieškoti kažko naujo, kažko gyvesnio ,bei įdomesnio ir radau... Kelias link pagrindinio administratoriaus viename iš pirmū2 taškai -
GREENSIDE DARBALAUKIS BY /FASHIO/
Eimis_Jenkins ir kitas sureagavo į Ignas_Fashio už temą
Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Ignas_Fashio Keli komentarai apie darbus: Grafikos darbai (min. 2): PM dėl .PSD2 taškai -
Pasiūlymas Tune dėžėms.
James'Gold ir kitas sureagavo į Stephen_Rossi už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kim_Connor • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlimas yra toks.. Tune dėžių pardavinėjimas. žmogus norintis parduoti tune dėžę parašo tą pačia komanda kaip ir pažėti kiek turi tune dėžių ar nori ją uždėti ant transporto priemones tai /tdeze tokia komanda parašius dar prisidėtu ir pardavimo sistema. ten paspaudi ant to laukelio parduoti žaidėjui tune dėžę ar pan. ir Įrašai žmogaus Varda_Pavarde arba žaidėjo ID parašai kiekį ir tam tikrą kainą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebūtu apgauliu, viskas praeitu skalndžiai, ir gan patogiau būtų ž2 taškai -
Emigruoju Chris_Gang
Karolis_Yolo ir kitas sureagavo į Just Snider už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde Chris_Gang Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo 2016.01.10 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Apie 2-3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Daug kas apie šį serveri kalba, bet daugiausia sužinojau iš draugų. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :kaip ir kiti sakė, kad labai geras serveris tai aš atėjau ir norėjau išbandyti, ir man labai patiko visos tuos sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip atlikau nebuvo sunku.2 taškai -
Peikiu DPD Direktorių Dwayne_Bond
Rimvydas_Nesvarbu ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Juokinat su tokiais papeikimais. Direktorius nei priimamų darbuotojų skaičiaus neviršyjo, nei iš oro priiminėjo. Juolab pavaduotojas, kuriam ir telkiamas didžiausias dėmesys "ar vertas įspėjimo" - yra atsistatydinęs.2 taškai -
GIntaras_Zagnum lban Euras_Pitas
Jeremy_Warning. ir kitas sureagavo į Ponas_Perkunas už temą
Tai taip išeina, kad Zagnumas dabar čiulps peni Eurui? :DDD Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį pranešimą2 taškai -
[car] DPD Mercedes Benz Sprinter
Deffi_White ir kitas sureagavo į White Blackk už temą
Butinai paiimsiu gražu +r3p.2 taškai -
[ GFX ] Linn galerija.
Visai nieko, bet nelabai kažkaip, man į akys krentą, gal dėl fono nžn...2 taškai -
Man asmeniškai, visai nieko. Bet reikėjo kažką daugiau originaliau.2 taškai -
2 taškai
-
Visai nieko stockai, bet netinką šitam paveikslėlio dydžiui.2 taškai -
Greenside.lt | Dainavimo konkursas 2016.01.08 (Uncut versija)
Gruzinas_Sampo ir kitas sureagavo į Gordon_Specter už temą
Štai pirmojo Greenside.lt dainavimo konkurso įrašas, neiškarpytas, be edito, enjoy. Jei patiko, spausk PATINKA! - Adomaitis.2 taškai -
LSPD mašinos mod'as su greenside.lt reklamą
Putinas ir kitas sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Sveiki visi skaitytojai ( - os ), taigi mašina dariau ne AŠ, o arabų modintojas, bet aš tik pakeičiau mašinos išorė t.y. spalvas, tekstą, bei uždėjau ant šono /kviesti > Policija, bei ant kapoto GreenSide.LT logotipą, gero naudojimo. Nuotraukos: Parsisiuntimo link'as: http://www90.zippyshare.com/v/40wvy6jk/file.html Pamoką kaip įsirašyti mod'a: Spausk ant teksto2 taškai -
GreenSide.lt - Policijos pristatymas
Jimmy_Drift sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Sveiki visi , po truputėli laiko pristatau savo naują video apie policiją.1 taškas -
1 taškas
-
Pablyto smulkūs darbai
James_Chistagon sureagavo į Pablyto už temą
Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Pablyto Keli komentarai apie darbus: Nothing special. Grafikos darbai (min. 2): Parašai : Avatarai :1 taškas -
BMW E30 320i by baranka
Hot_Anonymous sureagavo į Ernestas_Bmwfan už temą
Two versions LT/Sa plates. Damage parts. Adaptive tune in samp. Painting. Diffuse lights. Full 3D chassis, interior, engine bay. Author: Orginal: Underr Edit: Baranka http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/82576-bmw-320i-1985/ mod by baranka by ernestas bmw, on Flickr mod by baranka by ernestas bmw, on Flickr1 taškas -
Emigruoju Saidis_Cortez
Modis_Samper sureagavo į Saidis_Cortez už temą
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :2016.01.10 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Neilgai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Is draugo Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes pasirode įdomi serverio sistema Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvykdžiau nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Jokiu dar neteko Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne , nes parodė draugas Ar dažnai naudojate /gps komandą1 taškas -
Emigruoju Staska_Dobze
Gang_Warning sureagavo į Tony_Bazar už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde: Staska_Dobze Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo šendian Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :apie 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Per kitus zaidejus Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Seip idomus pasirodė Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Dar neteko Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nelabai1 taškas -
1 taškas
-
0.1.5.7 rango vardas
Mantvis Daedo sureagavo į Dash Berlin už temą
Už ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
0.1.5.7 rango vardas
Dash Berlin sureagavo į Karolis_Yolo už temą
Uz liuks ideja ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
0.1.5.7 Pasiūlymas dėl tune dėžių
Mantvis Daedo sureagavo į Dash Berlin už temą
Už , kadangi , bus mažiau , apgavysčiu.1 taškas -
[0.1.5.7] +Papildoma kick/jail priežastis.
Viskai uz nes sukelia daug sumaisties1 taškas -
0.1.5.7 Pasiūlymas dėl tune dėžių
Su šia idėja butu gali sutikti bet kitas zmogus pasiule geres bet priklauso nuo skripteriu pasirinkimo1 taškas -
Ačiū,padėjo.Ištryniau gta sa User files ir viskas vėl tvarkoje.Kai būsi žaidime /sms man,paduosiu pinigų. Galite rakinti temą.1 taškas
-
GIntaras_Zagnum lban Euras_Pitas
Jeremy_Warning. sureagavo į Euras_Pitas už temą
O tai kada tu pasiimsi atlygi ? :DDDDDDDDDDDDD Už baną ? :DDDDDDDD1 taškas -
[0.1.5.7] Pasiūlimas mechanikams
Justux_Ltu sureagavo į Dziovanis_Woop už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Džiovani_Woop • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi šis pasiūlimas turėtu apkarpyti mechanikams sparnelius. Siūlau padaryti tokiį dalyką, kai mechanikas prikabina nuosava transporto priemonę, mašinos savininkui parašytu į chatą, kad jo mašina buvo prikabinta tokio (V_P) mechaniko. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebūtu tokių dalykų, kaip mechanikas privažiuoja prie vietoj ir tvarkingai pastatymos transporto priemonės, prikabina ją, pameta ant kelio, pasidaro įrodymus, jog mašina stovi nevietoje ir ramiausiai prisi1 taškas -
Žalgiris
Mantas sureagavo į James''Stephen už temą
Ai tu čia apie šituos? Viskas tuo ir pasakyta. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį pranešimą1 taškas -
Gedas_Voketis banned Frost_Bite
Maximos_Maišelis sureagavo į Tomas_Kent už temą
Nice, ban už speedhacką :DDD kad tu kušlas ir nesupranti kad atlūžo jam po lago, tipo tau tep nebuve?1 taškas -
#Jessy Кравц - Обнуляй ( Cover )
Mc_Di sureagavo į Hugy_Oligarch už temą
Gražiai, tik yra klaideliu grojant kurias reikėtu ištaisyti.1 taškas -
1 taškas
-
Greenside.lt | Dainavimo konkursas 2016.01.08 (Uncut versija)
Mc_Di sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Labai puikus renginys , jessy nesveikai pavarei !! SVEIKINU VISUS DALYVIUS JOG NEIŠSIGANDOT IR DAINAVOT1 taškas -
peikiu PD direktoriu Mantvis_Daedo
Adidas_Never sureagavo į Marko_Escobar už temą
Suprantu, kad jūs esate pripratę prie dp, kuriems paprasčiausiai patogu keisti direktorius kad šie "nesusitvarko su darbuotojais". Deja, aš stengiuosi padėti direktoriui, ir skatinu visuomenę padėti formuoti tokią PD, kokią norime matyti. Kaip šaukiama - taip atsiliepiama. Reikia rodyti konkrečius pavyzdžius į pastabas, o ne keist direktorių, kuris vėl rinks naują komandą, kuriam vėl tuo pačiu priekaištausit. Atvejus, kai nesate patenkinti direktorių ar jų darbuotojų sprendimais - galų gale siųskite man, nebūna nesutvarkytų situacijų.1 taškas -
Peikiu Marko_Escobar (BarkoNaronas)
Remyga sureagavo į Marko_Escobar už temą
Negana, jog leidau likti (arba priimiau) firmoje po direktoriaus nušalinimo, negana visiems aktyviems darbuotojams rangus sukėliau, tai jau reiktų turėti šiek tiek dėkingumo ir darbuotis normaliai. Išmečiau iš firmos nes tyčia į mane su taksi transportu rėžeisi (kaip po to ir kiti žmonės tvirtino jog dažnai taip elgiesi), tai be visa to man nuvažiavus - šaudeisi į mane (neieškosim dabar dar kokiais ginklais). Žinodamas už mane geriau savo paties nusižengimus,dar man drįsti papeikimą rašyti? Lauksiu rytoj taves keliais einančio mano raudonu kilimu DP kabinete teamspeake dėkojančio, jog esi1 taškas -
LINNPIX // grafikos parduotuvė
Mantvis Daedo sureagavo į Pro_Mode už temą
VATARAS/PARAŠAS [ C4D darbų nedarom ] : Avataras DYDIS :150x200 STOCK'AS [ NURODYTI BŪTINA ] : http://prntscr.com/9mxvdq TEKSTAS/SUBTEKSTAS : Pro Mode KITA INFO. [ APIBŪDINKIT KOKIO GFX DARBO NORĖTUMĖT // NEBŪTINA ] : Nu kokį gražesnį. KOKS GFX SHOP'E 'DIRBANTIS' ASMUO TURĖTŲ ATLIKTI UŽSAKYMĄ? : Nesvarbu1 taškas -
Carl_Moreti sureagavo į Bruno_Linn už temą
+1rep +1REP vėliau bus padaryta 5+REP Iš musės dramblio nepadarysiu.. Duodi stock'ą 120x120, o nori avataro 200x200..1 taškas -
Mantvis Daedo sureagavo į Pro_Mode už temą
VATARAS/PARAŠAS [ C4D darbų nedarom ] : Avataras DYDIS :150x200 STOCK'AS [ NURODYTI BŪTINA ] : http://prntscr.com/9mxvdq TEKSTAS/SUBTEKSTAS : Pro Mode KITA INFO. [ APIBŪDINKIT KOKIO GFX DARBO NORĖTUMĖT // NEBŪTINA ] : Nu kokį gražesnį. KOKS GFX SHOP'E 'DIRBANTIS' ASMUO TURĖTŲ ATLIKTI UŽSAKYMĄ? : Nesvarbu.1 taškas -
Peikiu Mechanikų direktorių Tomas_Wilson
Dwayne Bond sureagavo į Marko_Escobar už temą
Wilsono naujakas, dėl ko jo mechanikai buvo nesužiūrėti. Jūs taip mokėtumėt siausti... Už tai direktoriai nėra baudžiami, čia darbuotojams iškvietimus reikia siųsti, o ne fotkint ir peikti.1 taškas -
Frankio modifikacijų krautuvėlė
Orange_Mst sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Nusiųsta į PM. Šis colormodas , nei šviesus , nei tamsus , tiesiog "paryškina" žaidimą. DL - http://uloz.to/xN5eVKo4/color-mod-rar Tu apie šitą kalbi? http://www.part.lt/img/152466ba03e8423826ca05538ef18553982.pngjei taip ,tai DL - http://www.solidfiles.com/d/709a8f424e/1 taškas -
[0.1.5] įdėja dėl naujo darbo
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Didelis UŽ! Neturiu ką pridurti.1 taškas -
1 taškas
-
Grafikos darbelis - Jimmy_Cold
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Sukūriau šiokį tokį parašą. VERTINKIT!1 taškas -
Hud.txd for greenside.lt by Marcus
Pusbrolis_Antanas sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Šaunu, kad darbai kaška dėl projekto, bet man nekaškaip tas HUD'as, stenkis, mokinkis, TOBULĖK.1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
http://www.part.lt/perziura/03d97f8470d9216a22689011d8c6a3c7139.jpg 4 REP1 taškas -
CS GO easy deagle ace
Silver II ar silver III ? čia šakės kaip izi, net priešininkai nepasakę INFO Sėkmės kylant.1 taškas