Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.06 visose vietose

1. patiko? norit dar? meskit +rep ir bus neturėjau ką veikt tai ir pakūriau v4 (rinktiniai) v5.
    8 taškai
  2. Sveiki, skelbiu pirmąjį savo konkursą kuriame jūs galite laimėti mano sultan'ą. Šio metu jis stovi nenaudojamas mano garaže, todėl vienas iš laimingųjų galės jį prikelti naujam gyvenimui. Norint dalyvauti konkurse jums reikia : Į komentarus parašyti skaičių nuo 1 iki 99 Nugalėtoją rinksiu 2016.03.06 21.00 Lietuvos laiku. Rinkimas vyks per random.org programėlę. Sėkmės dalyvaujantiems. Šiuo metu žaidėjų pasirinkti skaičiai : Jack_Ferdinando 3 Savas_Mode 2 Mafijos_senelis 11 Smoke_Piktas 91 Edgaras_Cheass 69 Ignas_Bandito 99 Delta_
    6 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Cristian_Toreno 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Kalinių skin packas 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : apačioje 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.upload.ee/files/4322989/prisionMONEY.rar.html
    2 taškai
  4. Atsiūsta į až. 5rep Atsiusta į až. 2rep Man atrodo čia widescreeno fixas ir pakeista rezoliucija,nes ištempimą matau pirmą kartą. Jeigu nerasiu,Hotas suras.
    2 taškai
  5. Extensa, Shutai padariau jūms po du variantus, jeigu nepatiks, rašot man į ąž, avatarus perdarysiu, abu skolinti po du reputacijos taškus. Edgarai, tau darba atliks Ignas.
    2 taškai
  6. Ignas mane priėmė į darbuotojus, taigi nuo šiol lengvesnius darbus atliksiu aš.
    2 taškai
  7. Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Morello Keli komentarai apie darbus: 2 avatarų update. Rėmelius šiek tiek per plonus padariau taigi sekančiam update bus normalesni. Grafikos darbai (min. 2):
    2 taškai
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Cristian_Toreno 2. Parduodamų patalpų dydis:100 m2 3. Verslo lygis:1 4. Verslo šaka:Maisto 5. Norima kaina už verslą: siūlykite 6. Nuotraukos su verslo informacija: verslas yra medikų miestelyje, jame yra kažkiek produkcijos.
    2 taškai
  9. Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: And_Morello Keli komentarai apie darbus: Na tiesiog pirmi avatarai ir noriu kritikos, kas būtent blogai. (nekomentuokite tie kurie nenusimano) Grafikos darbai (min. 2):Update po 5like(ų) Patiko? Like v2 - 5like.
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Zetono_Lasai • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: taisosi mašiną be vip/admin komandų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  11. KELETAS TAISYKLIŲ KRAUTUVĖLĖJE: [!] NERAGINTI MŪSŲ DARBUOTOJŲ IEŠKOTI MODIFIKACIJŲ GREIČIAU. [!] [!] ATSISKAITYTI UŽ MODIFIKACIJAS TIEK KIEK PAPRAŠO DARBUOTO JAS [!] [!] JEIGU SURASTA MODIFIKACIJA JŪSŲ NETENKINA, ANKETĄ PILDYTI Į NAUJO (FREEPOST'AI IGNORUOJAMI ). [!] [!] PILDANT ANKETĄ JĄ UŽPILDYTI TVARKINGAI, ATSAKYTI PILNAI Į KLAUSIMUS, KAD DARBUOTOJAMS BŪTŲ LENGVIAU IEŠKOTI. [!] DARBUOTOJAI: 1: HOT ANONYMOUS [DARBUOTOJAS + K. SAVININKAS] 2: DVL GANG 3: NĖRA ANKETA NORINT UŽSISAKYTI MODIFIKACIJOMS: 1: Jūsų Vardas Pavardė?: 2: Kokios modifikacijos jums reiki
    1 taškas
  12. Dar parašysiu ne spoilerį, kad rangai ne šiam forumui, jog nebūtų komentarų, ar palyginimų su gs forumo rangais.
    1 taškas
  13. Atnaujinimai Versle galėsite turėti darbuotoją kaip serverio žaidėją, darbuotojas per parą turės sunešioti atitinkamą kiekį dėžių už dėžes gausite atitinkamą kiekį produkcijos į verslą (atsitiktinai). Žmonėms už darbą pinigai bus mokami iš verslo kišenės. Žmogus norintis palikti verslo darbą galės naudoti /pvdarba komandą. Paimti dėžę galima su F arba ENTER klavišu.Kiekvieną dieną 24h reikiamas dėžių kiekis vėl restartuosis į 30. Tuninguojant "Tornado" tr.priemonę galėsite gauti ir ratlankius. /saukti komandos pranešimą rodys tik tiems žmonėms kurie yra vienodame int
    1 taškas
  14. ENB, Colormod, Timecyc, IMFX nuotraukos mano, fotkintos greenside serveryje.
    1 taškas
  15. ATSISIUNTIMAS: http://www.mediafire.com/download/s7ininaehdrxqb0/Fifty+Deep+GTA.rar
    1 taškas
  16. Sveiki taigi norėčiau jus pamokyti, ką reikia daryti, kad ir ant prastų kompiuterių būtų įmanoma žaisti sampą, taigi pradėsime: Visų pirma jums reikia turėti švarų, gražų be jokiu papildomų modifikacijų žaidimą, t. y. Gta San Andreas, jį galite parsisiųsti iš čia http://www.ewar.lt/downloads/gta-san-andreas-install-be-modu-gta-sa/Taip pat būtų gerai, kad neturėtumėte įsirašę visokių papildomų modifikacijų, t. y. ENB, efektai ir t. t. – visa tai labai mažina jūsų fps. Kai parsisiunčiate Gta Sa, žaidime darykite taip: ESC >> Options >> Display Setup >> Advanced >>
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantulia_Nicea • Už ką buvote užblokuotas ?: Event, Atrankos trugdymas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Karolis_Bmw manęs atsiprašė, kad trugdė tad aš jam atleidžiu ir prašau atblokuoti. Jei reikia įrodymu dėl kažko tai aš į až atsiūsiu.
    1 taškas
  18. Čia tas pats Mat_Nek ? Ačiū už įvertinimą.
    1 taškas
  19. Būna prisiregistravę naujokai ir naikina visas tr.priemonęs su čytais nes, man taip kartą buvo jog irgi sunaikino bet, rodė visai kito žmogaus V_P. Neatsimenu kurį čia vakarą tai pat irgi buvo kad, respawnino mašinas.
    1 taškas
  20. Atsiprašau jog komentuoju bet, galbūt jis jau prieš tai buvo sėdėjes arba tu jį buvai pasisiūlęs pavešt g nes, kaip g paspaudi rodo jog tas kuris sėdėjo g jo V_P matyt kažkas įstumė mašiną įvandenį arba koks naujokas su s0b'eitu laksto ir naikina mašinas taip irgi gali būt.
    1 taškas
  21. Mane mokino Erikas_Sweet, Deividas_Garning gali jū pasiklaust. išmokau c-bug ir baną dėjo..
    1 taškas
  22. Buvau užsibugines,ir tiesiog perėjau šituos dalykus su smcm,bet aišku kaip esat draugai visi,tai susitarsit ir priimsit anketą,bet ar verta,ar ka aš čia blogo padariau? kad perskridau objekta? kuriam buvau ibugintas? gal turi pilna video,kaip bmw_bmw mane paveze ir isibuginau? nu bet aišku,tik pakenkti norit tai priimsit čia kad isibuginau į vidų. taigi labai atsiprašau,ir jeigu suteiksit šansą,daugiau tai nepasikartos..
    1 taškas
  23. Neemigruotas, Vieną kartą jau buvote emigruotas su kitu žaidėju (Turbo_Salerka), antrą kartą emigruoti negalima.
    1 taškas
  24. 1: Jūsų Vardas Pavardė?: Pablo'Vercetti 2: Kokios modifikacijos jums reikia [kuo išsamiau aprašykite, jeigu nežinote kaip vadinasi modifikacija]?: widescreenas, kai ištempią tolimesnę distanciją 3: Jūsų norimos modifikacijos pavyzdys:https://www.youtube.com/watch?v=QnJBc-AHfoo 4: Kuo atsiskaitysite už modifikaciją?: +rep
    1 taškas
  25. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: And_Morello • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Keybinder, šitą keybinderi jau sunku kur nors rasti. Kol suradau.. Tai noriu kad nis neišnyktų nes yra labai greitas, kokybiškas todėl jį patogu naudoti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus patogiau žaisti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Atsisiuntimo linkas: SPAUSTI
    1 taškas
  26. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Egidijus_Keza 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Priviet_Kosmosy 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina):
    1 taškas
  27. Naujasis mechanikų direktorius: Pablo_Esco. Analizė trumpa kad spėtumėt pirmi parašyti sveikinimus. Taigi dar viena analizė. Po direktorių krizės, kuomet direktoriai vienas po kito kristi pradėjo - nenumaniau kas pildys, kam pareigas suteikti, ar kam perleisti. Šios atrankos dėka turiu atradimų kuriuos stebėsiu ir lauksiu kitose atrankose. Pirmasis atrankos dalyvis Paulius_Cfg viešai ir drąsiai demonstruoja savo pakraipą, visa anketa parašyta gal trim skirtingais šriftais ir visom žydrųjų vėliavos spalvom. Nesupyk, aš tik juokauju, bet anketą tai tikrai rašei kramtydamas M&M’s, ir
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dan_Corleone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas, inv, speed. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=Z-zL8kDh1fk&feature=youtu.be
    1 taškas
  29. Dėl tokių smulkmių galima man ir pm rašyti, bet tai ne problema. Visų pirma - diretoriai per atranką turi galimybę priimti tik 10 žmonių, tad vyksta natūrali atranka ką imti į firmą. Direktorius, pagal patekusius, teikė prioritetą žinomiems veidams, komandos nariams, tačiau šių anketos nebuvo prastos. Šiam projektui dar tik vieni metai, todėl, iš esmės, šio projekto visuomenės didžiausią dalį ir sudaro dar atvykstantys čia žaisti, tariami 'naujokai'. Tavo anketa nors tvarkinga, taisyklinga, tiesiog anketos tūris niekuom neišsiskiria iš kitų naujokų. Visos firmos į darbą priima naujokus, netgi
    1 taškas
  30. Dėl mediko - privaloma jog direktorius šį nubaustų (ar net pašalintų iš firmos). Tačiau tai visiškai nėra pateisinama priežąstis dėl ko galima teleportuotis į gaujų operacijų teritoriją ar šalimais. Asmuo pasielgė pilietiškai, o administratorius baudžiamas nebus.
    1 taškas
  31. Tony_Mix

Parduodu Nrg-500!

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Mix 2. Parduodamos tr. priemonės pavadinimas: Nrg-500 3. Parduodamos tr. priemonės kaina: Na nuo 280k siūlom. (Rida nemaža, daužtumas tai pat) 4. Informacija apie tr. priemonę - rida, išvaizda: Nrg nėra pati geriausia bet, daužta 1x, rida:1302km, be tune dėžės, mėlyna spalva o taip mažai važinėju dabar su ja, tai nutariau parduoti. P.s GALIT SUSIEKTI FORUME Į AŽ, ARBA ŽAIDIME. 5. Tr. priemonės nuotraukos: http://imgur.com/a/8k6A1
    1 taškas
  32. Tiek kaip policijos darbotojas, tiek kaip firmos vadovas - asmuo situacijoje elgėsi nepriekaištingai. O tokius žmones, kurie rašo papeikimus PD darbuotojams kuomet patys žino jog tikrai patys kalti dėl to jog gavo 'pasedėti' - visus į medinį gėdos stulpą, BAM.
    1 taškas
  33. Analizė kaip visada šauni, buvo įdomu išgirsti šokią tokią nuomonę iš tavęs, grįžtant prie analizės sveikinu Edgarą ir Gvidą, sėkmės jums pareigose ir nenuvilkite Mariaus
    1 taškas
  34. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Harolxdas_Gumab • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Saulius_Gamp • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  36. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pastebėjau, kad dažnai pasitaiko situacijų kai pareigūnai pagauna nusikaltėlį pamiršta žaidėjui nuimti sekimą (/nsekti), tad siūlau kai sekamam žaidėjui duodi bauda arba uždedi įtarimo lygį jam automatiškai nusiimtu sekimo režimas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus mažiau žioplų atvejų kai policininkai pamiršta nuimti sekimą.
    1 taškas
  37. Tikrai neblogai padirbėta reiks būtinai išbandyti šį editą.
    1 taškas
  38. Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Cristian_Toreno *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Ginklų modifikacija. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Gražūs graffiti ginklai : Spaz : http://www.part.lt/img/cc0d74985066ba1e7da1071b681987b1918.png MP5 : http://www.part.lt/img/c653f54a4d78a0740e033da72b80066a790.png ir kiti ginklai : *Parsiuntimo nuoroda : http://adf.ly/pzj7d
    1 taškas
  39. 1 taškas
  40. Sveikas, sėkmės serveryje bei gyvenime.
    1 taškas
  41. Anketa 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Cristian_Toreno 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto[Privaloma]?: taip
    1 taškas
  42. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Cristian_Toreno Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Vakar prisiregistravau. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ kelis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš draugų, pažįstamų. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Unikalus serveris, gera sistema, puiki administracija. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, nebuvo sunku, viskas labai gerai paaiškinta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuob
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.