Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.30 in Pranešimai
-
[KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]
Nedas ir 15 kiti sureagavo į Lucas_George už temą
[KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI] Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai - Arba [5.79 euro] Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui.. O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau.. Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200 [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.] 1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D 2. Užpildyti pagal anketos šabloną. 3. Kodas: gstikrinimas (16 taškai -
Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo
Lauris Driftas ir 8 kiti sureagavo į Logan_Wilson už temą
Litas vs Mantvis - bazarų kovos : https://www.youtube.com/watch?v=QH2q5CFe8Fw&feature=youtu.be9 taškai -
Irmantas_Danas Prisistatau serveriui!
Orange'Mst ir 6 kiti sureagavo į Irmantas_Danas už temą
Sveiki, mano tikras vardas yra Irmantas, man yra 19 metų, mano gimimo data 1996.07.04. Esu iš Šakių, dažnai būnu Kaune. Mano kontaktinai duomenys Skype: Irmntas.... Hmm. Apie pomėgius, hobius.. Mėgstu maketuoti, kurti SA:MP gražinančius darbus, taipo gi mėgstu važinėti dviračiu, nors tai jau tapo retenybė, žaisti C.S 1.6, ETS2, The Forest, CSS, Farming Simulator na ir visus kitus įvairiausius žaidimus.. Prie PC būnu tik laisvu laiku.. Esu dirbantis vaikinas prie vidaus apdailos, todėl nesu noliferis kaip kiti galvoja, kad žaidi SA:MP tai turi toks būti. Gyvenu su mergina jau 1 metai ir 3 mėne7 taškai -
Lucas_George ir 6 kiti sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Hmh čia pastebėjau pora (Neprotingų) komentarų... Hotai.... Šiauliuose irgi sklido tokios kalbos, bet įrodė pati mokykla, kad ir sportininkai sugeba parodyti mokslo gerus rezultatus, nėra lengva 2 kartus į dieną sportuoti ir mokintis... O patikėkit manim ta mokykla nėra tai BIZO [Vaiknamio] mokykla su pora sportsmenų.... tie tavo vaiknaminei iškelti senai, ir dabar visa teritorija kur priklausė vaiknamiui priklauso mokyklai ir skiriamos didelios lėšos, kad ta mokykla atrodytų ko geriau ir geriau, per tuos metus tos mokyklos deka daug kur nukelevau kur kaikurie net pagalvoti negalite... Ten ro7 taškai -
Eivydas_Geras užblokavo Egidijus_Keza
Hot_Anonymous ir 5 kiti sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Anketa netvarkinga. Tokio dalyko netgi norint nepanaudosi norimu metu, čia tiesiog serverio arba Egidijaus lagg. Žaidėjas bus atblokuotas.6 taškai -
Gvidass_Huf ir 5 kiti sureagavo į Eivydas_Geras už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eivydas_Geras • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=1wlkrrKhqmo6 taškai -
Swed_Bank ir 5 kiti sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Aiškiai matosi ,kad serveris lagina kur aš atsiradau ,o kur kliūtis.Jeigu jau akli esat tai nieko padėti negaliu.6 taškai -
[GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!
Mister_Crime ir 3 kiti sureagavo į Menian_Fierro už temą
Labas vakaras GreenSide žaidėjai , kaip supratote iš temos pavadinimo aš atiduosiu vienam iš jūsų 500,000 serverio valiuta. Gali dalyvauti visi serverio žaidėjai , o laimėtojas bus išrinktas atsitiktinai. Ką jums reikės daryti? Jums tiesiog reikės parašyti numerį nuo 1 iki 200. Laiko turite iki 2016-03-31 maždaug į vakaro pusę. Sėkmės visiems kurie bando savo laimę. Priežastis kodėl atiduodu vienam iš jūsų tokią pinigų sumą todėl , kad serveryje turiu tikrai nemažai pinigų , todėl kodėl nepasidalinus su vienu iš jūsų! Su pagarba Menian_Fierro. [!] Reputacijos mygtuką NEPRIVALOMA paspau4 taškai -
John_Extazy ir 2 kiti sureagavo į Darius_Nefreak už temą
As ni nenurejau ku nors irodit tam vaiknaminou kap hots saka bet pats uns pradeja nelesu tokia siuksle ce monem snargliu vadint. Nepaslinkau vakari ni bazarinti tai tik tep randomus saudziau3 taškai -
Greenside.lt vėlykų mini video.
Rokas ir kitas sureagavo į Pofka_King už temą
tai va įkvėptas katkaus sukūriau ir aš mini pristatymą padaryta per 5min kritiką su mielu noru priimsiu daina buvo Oh Wonder - Shark dėl to teksto sory tada tiesiog filmavau , ne , kad pristatymui , bet žinot kaip įrodymams ir pnš . HDHDHD2 taškai -
[GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!
Donatas_Tusinukas ir kitas sureagavo į Logan_Wilson už temą
542 taškai -
[MOD PACK] Tas populiarusis mod packas.
Viscountess_Qss sureagavo į Gordon_Specter už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv1 taškas -
Greenside.lt velykų eventas
Jack_Marcelo sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Visus su velykom paveluotai, nu bet zdz kadangi priverte dirbt mane tai padariau kazką su eventu, kad pamatytu kiti kokius ahujenus eventus mes cia turim. like subscscscribe ir like ir subscribe1 taškas -
Paulius Sweet asmeninio kanalo prašymas
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Paulius Sweet už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Paulius Sweet - Kam bus naudojamas kanalas? : Bendravimui su draugais . - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu.1 taškas -
2016.03.28 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.2)
Daz_Daison sureagavo į Aivaras už temą
• Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas. Šv. Velykų užduotis! Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis p1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Jonas_Reikus • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Nico_Moretti • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Tema nėra siekianti nuversti t.t , tik man reikia paaiškinimo jo užblokavimo anketoje.Taigi , vaizdo medžiagoje matome kaip Žukas stovi ant automobilio ir ties 2 sekunde jis iš nusitaikymo pozicijos labai greitai peršoka į paprastą stovėjimo poziciją , per 1mili sekunde , ar tai įmanoma? Bandžiau tai atlikti žaidime , netgi c raidę paspaudus taip greitai neatsistoja , o po jo judėsio pagal DPP laikroduką 2,8 sekundę matosi kaip nuki1 taškas
-
Prisistatau Dimka_Gud
Orange'Mst sureagavo į Dimka_Gud už temą
Sveiki, mano tikras vardas Dmitrijus, man 18 metų, esu gimęs Maskvoje, 12 metų jau gyvenu Lietuvoi Vilniui. Dėl kontaktų nesinaudojų skype nei panašiom programom Užsiemu kompiuteriu technika, mėgstu kažką mastyti, daryti naujus PC buildus. Jau apie pora metų buildinu custom PC's taigi jeigu kam reikės konsultacijos rašykit į AŽ padėsiu kuom galėsiu . Šį serverį radau vieno gero draugo pagalba, aš jau seniai kaip ir nežaisdavau to sampo, man tesiog pasiūlė pabandyt šita projektą gal patiks taigi dėkingas esu Irmantui. Mokausi 12 klasėi, po mokslų pora metų dirbsiu nesimokysiu, nu bent planai1 taškas -
[# 0.1.6.2]Pasiūlymas serveriui: Verslas>verslo darbininkas
Nojka_Cool sureagavo į Svolochi_Barkus už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Svolochi_Barkus • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai tavę įdarbiną verslo savininkas į savo verslą, tu jame gali dirbti viskas tvarkoj, bet ateina kita diena, verslo savininko nėra prisijungusio, o tau reikia pinigų ir nori padirbti, bet neina įeiti į vidų nes verslo patalpos būna užrakintos, tad siūlau jog verslo darbininkai turėtu kokį nors tai raktą ar kažką panašaus, ir juos įleistu į vidų • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Galėtum bet kuriuo metu įeiti į verslą, ir pasidarbuoti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, s1 taškas -
[neoficiali] „GREENSIDE“ modifikacijų krautuvėlė !
Ernis_Bmw sureagavo į Jarek_Fushion už temą
INFORMACIJA Modifikacijų krautuvėlė, kurioje yra Neplatinamos „CLEO“ modifikacijos, ieškomos žaidimo, originalios, kokybiškos modifikacijos. Krautuvėlė įsikūrė 2016 - 03 - 07, tai yra pradėjo savo darbą. TAISYKLĖS 1. Krautuvėlė neieško „CLEO“ modifikacijų. 2. Krautuvėlėje radus nepasitenkinimų, nekokybiška modifikaciją kreiptis į Jarek_Fushion. 3. Privaloma atsiskaityti per 24 valandas, to nepadarius būsite įrašytas į „NEATSISKAIČIUSIŲ ŽAIDĖJŲ SĄRAŠĄ“ 4. Temoje gali komentuoti (Moderatoriai/G.Moderatoriai/Savininkai/Prižiūrėtojai/Užsakovai) kitiems bus dedami forumo įspėjimai.1 taškas -
Hugo_Armani užblokavo Paulius_Rays
Heroin_Addictt sureagavo į hugo armani už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Rays • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=nAxROLH9UwU&feature=youtu.be1 taškas -
Irmantas_Danas sureagavo į Artur_Afganistan už temą
Sveikas atvykęs, sėkmės tau šiame projekte, bei realiame gyvenime.1 taškas -
[PAMOKA] GTA 5 įsirašymas.
Just Snider sureagavo į Steve Stanley už temą
Tiktu ant tokio kompo foto tingėjau kelti Gamintojas: CtrlSoft Įvertinimas: 5,9 Procesorius: AMD Athlon X2 250 Processor 3.00 GHz Įdiegta atmintis (RAM): 4,00 GB Sistemos Tipas: 64 bitai Jeigu reikia dar kažko sakykit1 taškas -
Abraham_Lincoln sureagavo į Pablo Bandit už temą
Sveikas rimtuoli sėkmės tau čia reikės pagalbos kreipkis1 taškas -
Martinnnnnn sureagavo į . // už temą
Sveikas, Irmantai. Malonu susipažinti su jumis, linkiu didžiausios laimės gyvenime, bei būtent šiame projekte. Kažkur matytas kitame projekte. Bet nesvarbu, sėkmės ir įrodyk ką moki būtent šiame projekte !1 taškas -
Irmantas_Danas sureagavo į Yagami_Light už temą
Sveikas malonu susipažinti tikiuosi sutasim.1 taškas -
Lauris Drift sureagavo į JamesStephen už temą
Sveikas seni pamenu tave iš vieno projektoo buvom geri draugeliai Sekmes serve reikės pagalbos kreipkis P.S šitas nesveikai mapina1 taškas -
Peikiu Benja_Quatro
Alfredo_Mclaren sureagavo į Deimantas_Liuks už temą
Manau jis nusipelne ispejimo ar net gi nuimti jam VIP statusa / bausti Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
1 taškas
-
Frankis_Buggatiz sureagavo į Rokis_Roxas už temą
Eilinis laido riteris, kuris realybėj į akis bijotų pažiūrėti, cypiantis balsas kažką achujelina. Rusiškai ale bazarina, nors nieko pats nesupranta.1 taškas -
John_Extazy sureagavo į Mikas Cisum už temą
Lits mldc gerai bazarina neviena skaca patieses ant bazaro yra, cj ir realybej visus valgo. mldc litai nekreipk i ta matvi atceit suaugeli, buk kuo nori buti cia jugi sampas.1 taškas -
PARAMA NAUJOKAMS IKI 5000 XP !
Aleksas_Mint sureagavo į Velnelis Camel už temą
Asmeniui Aleksas_Mint pervesta į banko sąskaitą 6.000 eur.1 taškas -
m"Narkata avatarai
Zygis_Pahmel sureagavo į Matt_Narkata už temą
Sveiki, taigi noriu pasikonsultuoti su keleta darbais, ko trūksta, kas blogai ir pnš. Taip pat, gal žinote, tinklalapius kur stockų ieškoti, būčiau dėkingas. Atsiskaityčiau +r3p.1 taškas -
[KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]
Lucas_George sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
1. Jūsų V_P serveryje -Gruzinas_Sampo 2. Renkates serverio kreditus, ar eurus - Eurus 3. Paspaudėt +rep [ NEBŪTINA bet jaigu negaila tai žinot ] + 4. Kodas -gstikrinimas 5. Jūsų kontaktai (FB,SKYPE) - skype:nikita987123 6. Skaičius nuo 1-200 - 1191 taškas -
m"Narkata avatarai
Matt_Narkata sureagavo į Svolochi_Barkus už temą
O zdarof narkata ;D, šiaip matau, kad nesi profas šioj sritį, bet vistiek moki gražiai padaryti, sėkmės kitą kartą darant duočiau rep bet limit...1 taškas -
[0.1.6.1] Namo Garažas.
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Gvidas_Drifteris už temą
Išties gera įdėja ji turi pliusų ir minusų šeip pliusai būtų, kad visi nori gražio gero namo su vidiniu garažu, kad niekas nematytu mašinos neištemtu ir t.t, bet žinoma šitokie namai labai brangiai kainuoja pvz.: Įsibėgėjusiems žaidėjams būtų nelabai kažką įpirkti tokį nama tad jie renkasi praktiškai žymiai pigesni namą su nevidiniu garažu. Tad prie šios įdėjos dar reikia labai daug argumentuoti ar reiktu ar nereiktu ?1 taškas -
Delius_Shishkin sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
man tai jis asmeniškai nepatinka, bet buvo man paliepta1 taškas -
Mdcn ♦ Forumo rangai v5
Viskas gan gražiai tik galėtu būti ryškesni, bet čia tik mano nuomone1 taškas -
m"Narkata avatarai
Kai kurie avatarai gan gražus, bet ten vienas išvis kaip ne avataras1 taškas -
Peikiu Nico_Moretti
Марихуана sureagavo į Nico_Moretti už temą
Oh yes, atsiprašau, neatidžiai skaičiau tavo marazmus. Nepatikėsi, bet čia yra bugas, puse tilto yra pašalinta ir padėtas tas pats objektas, kadangi gaujiniai turi galimybę sprogdinti tiltą, o originalaus objekto neišjudinsi, tad reik jį panaikinti ir įdėti identišką, toje vietoje kur atsiranda šėšėlis ir lempų šviesą - prasideda originali tilto dalis, ant originalaus objekto šviesa atsispindi, ant mappinto - ne, jei tokie dalykai neįtikina pasikonsultuokit su mūsų scripteriu Aivaru, ačiū už dms. Pridedu video, kurį turėjau įmest anksčiau, bet kažkaip nemačiau reikalo, ieškokit naujų kabli1 taškas -
Delius_Shishkin sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Niekam nereikia tų efektų, svarbu turinys kiekvienas turi savo kūrimo stilių ir mano toks, o naujo kažką sampe sunku prigalvot. Čia ne drifto overeditas kad nesimatytų vaizdo per efektus1 taškas -
Idėja DPD kurjeriams
Putinas sureagavo į Tadas'Chill už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šis pasiūlymas yra gan paprastas ir elementarus - padidinti DPD kurjerių iškrautų krovinių kainas, kadangi jos yra itin mažos, tiesiog galime sulyginti tarp fūristų, o rezultatą matome tokį: Fūristai už tam tikrus krovinius: 70-840eurų DPD už tam tikrus krovinius 50-70eurų • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: DPD uždarbis padidėtų bei būtų šiokia tokia maža motyvacija galbūt labiau dirbti, kadangi už krovinį duota suma tikrai netenkina daugelio naujokėlių, be abejonės jie norėtų užsidirbti ne vi1 taškas -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Gedas_Afigenas sureagavo į Rokas už temą
Jeigu rasime tinkamą žmogų iš šios atrankos - susisieksime. Tema rakinama.1 taškas -
[SKIN] Prison skin pack
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Cristian_Toreno 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Kalinių skin packas 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : apačioje 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.upload.ee/files/4322989/prisionMONEY.rar.html1 taškas -
Perduotas G.Moderatoriui. Už taisyklių pažeidinėjimą.1 taškas -
PRIIMTA! Modifikacija rasta ir nusiūsta jums privačiai į forumo asmeninę žinutę.1 taškas -
Parduodu verslą 100m2
1. Jūsų Vardas_Pavardė:Cristian_Toreno 2. Parduodamų patalpų dydis:100 m2 3. Verslo lygis:1 4. Verslo šaka:Maisto 5. Norima kaina už verslą: siūlykite 6. Nuotraukos su verslo informacija: verslas yra medikų miestelyje, jame yra kažkiek produkcijos.1 taškas -
Cristian_Toreno užblokavo Dan_Corleone
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dan_Corleone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas, inv, speed. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=Z-zL8kDh1fk&feature=youtu.be1 taškas -
1 taškas
-
Lietuviškas policijos skinas
Frankis_Buggatiz sureagavo į Karolis_Solid už temą
Radau originalu skina, Bet galiu pasakyt graziai padirbejai retexturindamas skina1 taškas -
Lietuviškas policijos skinas
Mantvis Daedo sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Frankis_Buggatiz *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin'as. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Apačioje bus. *Parsiuntimo nuoroda : Pats jį visiškai pertexturinau tik sau , tad nesidalinsiu. --- Sveiki , jau ilgą laiką bandau iš šio skino išspausti viską , kad jis gražiai atrodo , vis pridedu visko , bet išseko idėjos , tad prašau jūsų žinoma įvertinimo šio skino , bei norėčiau išgirsti idėjų , ko jam trūksta , kas negerai ir t.t. , kas pasakys tikrai gerų idėjų , duosiu reputacijos. ;> Modifikacijos nuotraukos -1 taškas