Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.09 in Pranešimai
-
[SKIN] "Visą naktį puč" skin mod.
Amanda_Candy ir 7 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Impressible_Lauriz 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : SKIN 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Apačioj 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/6oydeob7cqybiyv/Impressible+Weed+Skin.rar • • • Labas,vėl grįžau prie skin editinimo, gero naudojimo!8 taškai -
[PASIŪLYMAS] TRAUKINYS/LAIVAS NAUJAS GROBIMO OBJEKTAS?
Evaldas_Punkt ir 2 kiti sureagavo į Lukas Front už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Front • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Būtų įdėtas į serverį traukinys/laivas, kurį gaujiniai galėtu užgrobti arba kažką iš jo ten pasiimti(panašiai kaip su vagonais)... Leidžiu toliau patiems sugalvoti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Niekur tokio dalyko nebuvo, pabandyt vertėtu, įdomiai atrodo. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -3 taškai -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Žukas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kewin_Powell • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai
-
Unban Adomas_Green
Rokas_Comanchi ir kitas sureagavo į Adomas_Green už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Adomas_Green • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Salvatore_Russo • Už ką buvote užblokuotas ?: Free ban. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :2 taškai -
Marcus_Sullivan ir kitas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Laivas būtų įdomu, o traukinys - tas pats kaip vagonai, reikia kažko įvairesnio. Tačiau sistemą reikia labai apgalvoti, nes, tarkim gaujos nuskris į laivą, pradės grobimą, ir kaip policijai ten patekti? Jiems tada reiktų įdėti katerius ar kažką panašaus, nes tarkim su sraigtasparniu niekaip nepriskris - gaujos iš toli sudroš ir įkris visi į vandenį. Viską sudėjus prieš, kadangi reiktų labai viską šiai sistemai sugalvoti, o taip pat policijai ir taip per daug veiksmo, nebent kažką iš dabartinių pakeisti.2 taškai -
• MMapping LasVenturas Taksi ! •
Nojka_Cool sureagavo į ModestasMapping už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :Nesu o forume matot 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : 4 dienas 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : ModestasMapping skype 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Mano kolkas geriausas darbelis 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : KRITIKUOKIT / VERTINKIT / KOMENTUOKIT1 taškas -
Surenos, action!
Rokis_Roxas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Šiandienos Surenų veiksmas. Ačiū teisėsaugai už veiksmą, gaila nortenos dingę kažkur ;(1 taškas -
Greenside kaip ir kasdienybės video :D
Freaknezz sureagavo į Nojka_Cool už temą
Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo. Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro1 taškas -
Amanda_Candy sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
240 Avatarų jums! http://imgur.com/a/2RyFL1 taškas -
check it out! avatarai.
Tony_Gregor sureagavo į Bruno_Linn už temą
http://imgur.com/a/u4LzI 7+rep = cc. update http://imgur.com/a/HYPTO1 taškas -
Mano kurtas parašas.
Jocker_Weed sureagavo į not usable už temą
Sveiki, taigi katik sukuriau kaška su savo modais GTA ir bšk pa gfxinau, tai įvertinkit.1 taškas -
Prisistatau Domka_Lexco
Mrs Nobody sureagavo į Domka_Lexco už temą
Čia šiaip čill paklausyt žiūrint prisistatymą. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Dominykas, 14 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Kaunas 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Skype: netaiklus11 4. Mano pomėgiai, hobiai: Iš tiesų didelę dalį mano gyvenime sudaro sportas, kokie 45%, visa kita tai mokslai ir laisvas laikas (draugai, kiemas ir panašiai). 5. Mano broliai, seserys: Turiu brolį Marių kuriam yra ~25 metai. 6. Mano ateities planai: Galvoju baigti 12 klasių, įstoti į KTU arba kolegiją, baigti mokslus ir susirasti padorų darbą. 0.2 Informacija1 taškas -
Pasiulymas pridėti dar 1 darba į /darbai su pakvietimu.
Katum Asas sureagavo į L'C už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lucas_George • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na suprasiu ne visi norėsit ypač kur mafijozai kodėl? Nes aš norėčiau pasiulyti padaryti GP/NP prekeivių direktorius pvž ką reiškia šis darbas? GP - Ginklų prekeivis NP- Narkotikų prekeivis, bet su mafijom viskas liktu kaip ir buve pvž jie ten jėma iš ju paketus bet jaigu jiems reikia ginklu nusipirkti iš GP galėtu pigiau pirkti, ir kiti serverio žaidėjai pirkti ginklus narkotikus, na kaip viskas butu? Jaigu greenside projektas turi scripteri gera išėitu padaryti sistema gera tiesiog reikėtu GP/NP daryti patiems1 taškas -
Rokas_Tevs NUosavo kanalo prašymas
Rokas_TevsS sureagavo į Rokas_tevs už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? :Rokas_Tevs - Kam bus naudojamas kanalas? :Šiaip kalbėtis - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :http://imgur.com/FhazMkM - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Tvirtinu jog susipažinau su taisyklėmis1 taškas -
Emigruoju Lyokha_Killa
Dvl Gang sureagavo į Lyokha_Killa už temą
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 04.09 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : SG.LT Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Įdomiausios sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko dirbti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kartais Ar buvote nušautas1 taškas -
Unban Josh_Excite
Adomas_Green sureagavo į J'Excite už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Josh_Excite • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Salvatorre_Russo • Už ką buvote užblokuotas ?:Cytu Nauodijimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/AVr1RD6 Beto jisai uzblokavo dar 1 asmeny.Adomas_Green.1 taškas -
Pagalbos. Reikia samp anti-crash
Carlos_Mantilla sureagavo į Mark_Notenberg už temą
http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/43699-anticrasher-for-samp-03z-by-fyp.html, Atsidaryk ši tinklapį, parsisiusk jį. Atsidaryk nurodyk kur yra tavo įrašytas GTA ir instaliuok. Gero naudojimo pats naudoju puikiai veikia. sėkmės.1 taškas -
Carlos_Mantilla sureagavo į Mark_Notenberg už temą
Aš UŽ, būtų žymiai įdomiau būti teisėsaugininku. Per dieną būtų daugiau veiksmo nereikėtų nuobodžiauti, šaunuolis.1 taškas -
Pasiulymas pridėti dar 1 darba į /darbai su pakvietimu.
James'Gold sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Gal ir visai nieko tik reikėto šiek tiek kitaip sugalvot aivariu.1 taškas -
Unban Electric_Never
Omis_Zekas sureagavo į Valera_Meladze už temą
visi tave atsimena kai tu su bazuka pro ryzhina mediku spawne drozei, jei tikras tai UNBAN.1 taškas -
tedi protingas ne pagal metus, buk kaip tedis.1 taškas
-
Adomas_Brasco užblokavo Ivan_Gorodow
Rokas_tevs sureagavo į Ivan'G už temą
tipo 30min editinai ir toki sudina video man padarei???? ant kiek fps losi? nematau kur cia cytinu....1 taškas -
Mano kurtas parašas.
Denis_Xander sureagavo į Mrs Nobody už temą
Deni šiuo metu aš nebedarau GFX kartais padarau avatarų savo galerijai ir viskas o pamokas geriausia atsisiusk Adobe Iliustratoriu ir su juo mokinkis nes PS6 nebėra toks galingas, kaip Iliustratorius, bet čia , kaip kam1 taškas -
Pirmas mano kurtas parašiukas
Tomas_Gokusan sureagavo į Altiriks_Men už temą
Esu žalias ant photoshopo, pabandžiau tai kažką padaryt, tipo pirmąjį savo parašiuką. Bet yra kaip yra. Norėčiau kritikos bei patarimų iš šio serverio gfx'eriu. Nu o čia užbaiktas darbas1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Boss_Efkaxz
Lukas Front sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Boss_Efkaxz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (INV) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Unban Kevin_Connor
Sergei_Kharitonov sureagavo į Kevin_Connor už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinima[Kažkokio naudojima tipo rodo iš kur pašauna nors nežinojau kad tai neglima ;(. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nepasidariau fotkes jau senai http://prntscr.com/apy79i1 taškas -
Pofka_Pildyk history.
Mrs Nobody sureagavo į Pofka_Pildyk už temą
Taigi pasakojimą pradėsiu linksma daina. Būtų smagu ,jeigu skaitydami mano istoriją įsijungtumėt šią dainą. Taigi čia sudėsiu visą savo širdį ir labai norėčiau ,kad skaitytumėt viską iki galo. Gal serveryje ir esu naujokas ,bet samp'e tai tikrai ne. Todėl išsipasakosiu ,išsiliesiu ir manau ,kad jums patiks. Peace [1.1] Slapyvardžio istorija Taigi apie slapyvardžio istoriją šiame serveryje neturiu ko labai daug papasakoti. Tiesiog mano vardas realybėjė yra Povilas (malonu susipažinti) ir negalvokit ,kad mano mobiliojo ryšio operatorius yra "Pildyk" ,tiesiog ant stalo po ranka buvo "Pi1 taškas -
Mano kurtas parašas.
Denis_Xander sureagavo į Mrs Nobody už temą
Juokauji tu gal? Nematau čia nieko gero... kas kažkiek daugiau supranta PS tai žino, kad čia lengva padaryt toki.. Jei darai ir mokinies tai nebedaryk to pačio eik į sunkesnius dalykus.1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Omis_Zekas
Edwa_Nmz sureagavo į Gregory_Mercanti už temą
Sveikas, Neblogai kad sukurei pristatymą.. bėt būtų geriau kad nicka nekopijuotum, šitas vartotojas jau yra senai sukurtas(paneles) ir na nežinau nelabai gerai atrodo ant tavęs šis nickas. bėto jis dar ir lv žaidžia toks pat vogtas vartotojas.1 taškas -
Pasiulymas serveriui: Žvejybos aikštelė
Johnny Mangano sureagavo į Jason'Bennett už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason_Bennett • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kur yra žvejybos vietos prie kiekvienos padaryti aikšteles mašinoms pasistatyti, nes būna kad kiti serverio žaidėjai nustumia nuosavas ar darbines mašina į vandenį ir reikia paskui mokėti pinigus atsistatymui nuosavos mašinos ir bėgti pesčias. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai nebesipyktų, kad kiti istumia mašinas į vandenį. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klau1 taškas -
Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
ne kiekvieną dieną pamatysi Litą taip bazarinant1 taškas -
1 taškas
-
2015.11.22 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.5)
Amandas sureagavo į Logan_Wilson už temą
Šaunūs atnaujinimai !1 taškas -
Atsiblokavimo anketų skilties informacija,
Mindaugas_Delimer sureagavo į Rokas už temą
Atsiblokavimo anketų skilties informacija, Skilties taisyklės, • Būtina aiškiai parašyti temos pavadinimą, pavyzdžiui: "Unban Vardas_Pavarde" • Būtina atsakyti į visus klausimus. • Būtina parašyti tikslų savo ir administratoriaus Vardą_Pavardę. • Būtina aiškiai parašyti už ką buvote užblokuotas. Draudžiama meluoti. • Būtina pateikti vaizdinę medžiagą, kurioje tiksliai ir aiškiai matytųsi jog buvote užblokuotas ir užrašas "Server closed the connection". Šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: • Už ką1 taškas