Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.08 visose vietose
-
[GIVEAWAY] Sala :O
Bp_Firma ir 15 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki ,taigi paskutiniu metu neturiu laisvo laiko žaisti serveryje tikriausiai visi žinot jog turiu salą taigi norėčiau ja atiduoti vienam iš jūsų. Ką reikia padaryti jog laimėti sala? Norint dalyvauti reikia!!!! •Visų pirma užpildyti anketa •Prenumeruoti youtube kanalą (BŪTINA NUOTRAUKA) •Uždėti like ant kiekvieno iš youtube esančio video •Pasidalinti su draugais (nebūtina, bet būtų neblogai) •Laimėtojas bus renkamas random būtų tai yra reikės išsirinkti skaičių nuo 1-300(prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas) Rinksiu per www.random.o16 taškai -
Gavome naujuosius policijos departamento vadovus!
Rusas_Nark ir 13 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Dvi atrankos į policijos departamento direktorių, 0 potencialių kandidatų, galbūt ir buvo vienas, bet laikas parodė, kad vis dėlto ir jis netinka, tad teko ieškotis žmogaus ne iš atrankos. Buvo dar šiokių tokių diskusijų dėl Mantvis_Daedo, kuris turi patirties tokios firmos valdyme, bet tai būtų labai laikinas sprendimas, dauguma juk pamena, kaip baigėsi jo policijos direktoriaus ir gaujos lyderio dešiniosios rankos karjeros, tad nelipsiu ant to pačio grėblio, kuris jau buvo užmintas du kartus, moku pasimokyti ir iš svetimų klaidų. Grįžtant prie naujųjų vadovų - direktoriumi tampa Egidijus_Kez14 taškai -
[0.1.6.4] Pasiūlymas dėl įdomios veiklos
Lenis_Kempinis ir 10 kiti sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na dabar serveryje yra Pinjata kuri atsiranda kas 2h (atrodo) ir ją reikia sušaudyti. Manau reikėtų padaryti dar vieną dalyką kaip iš lėktuvo išmestas krepšys su pinigais ar kažkas kito. Tas krepšys bus išmetamas iš lėktuvo betkurioje GTA pasaulio vietoje ir jaigu tu jį rasi ,tai kitas krepšys bus išmestas po kelių valandų (mano nuomone). Aišku bus 1 užuomena kuri padės surasti krepšį ,bet ne taip lengvai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai ilgiau nejaus ruti11 taškai -
Ieskau gta v hud
GGG ir 3 kiti sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Sveikas štai radau panašų hudą bus pamokėlę kaip įsirašyti video nemano! DL: http://www.mediafire.com/download/20vj0b48ifj0ukc/HUD+GTA+V+NOVA+GERA%C3%87%C3%83O.rar Atsiskaityt gali forumo patinka4 taškai -
GFX DARBAS!
Mrs Nobody ir 3 kiti sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Sprendžiant pagal teksto pritaikymą, spėju, kad tu nekūrei šito darbo, o tiesiog radęs jau padarytą avatarą internete (su visais rėmeliais and other shit) per paint užrašei Jimmy White. Ar aš klystu?4 taškai -
Parašas lenktynių renginiui.
Pablo Bandit ir 2 kiti sureagavo į Eligijus_Rose už temą
Antras mano darbas. Darbas paprastas. Vertinam: Parašas skirtas lenktynių eventui.3 taškai -
Trevor_Night užblokavo Karolis_Bmw
Edva_Edva ir 2 kiti sureagavo į Trevor_Night už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktu pardavinejimas už realius pinigus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Evaldas_Punkt ir 2 kiti sureagavo į Lukas Front už temą
Pradedat verkt, kad blogas direktorius, vėl tie musarai ir t.t... o kai direktoriaus nebuvo, verkėt, kad greičiau jį surastu..3 taškai -
Hero_Stick ir 2 kiti sureagavo į Colinas už temą
Net nebandot verst Kezos, nes vėl ieškos PD drk 1 mėn, prieš rašydami papeikimus gerai pagalvokit ar verta vargintis ir vėl sėdėti be veiksmo.3 taškai -
Hero_Stick ir 2 kiti sureagavo į Mike_Cis už temą
nepildo nes pamoina tuo mu saru but.3 taškai -
Greenside.lt fūristų rangas.
Pablo Bandit ir kitas sureagavo į Eligijus_Rose už temą
Sveiki. Pabandžiau aš irgi kažką su photoshopu. Vertinam!2 taškai -
2 taškai
-
Parduodama/Keičiama : 100m2 2 lygio energijos verslas ir produkcija.
Kristupas_Whatever ir kitas sureagavo į Katum_Asas už temą
2 taškai -
keli "pa'paišymai'".
Speculator_Lux ir kitas sureagavo į Bruno_Linn už temą
Tiesiog.. norėjau nuo avatarų/parašų pereit prie ko nors kito.. Tai pabandžiau pereit prie to, ką norėčiau parodyti jums.. t.y. savo "darbus".. Esu ir prieš tai daręs tokio tipo darbus, tik tada.. jie buvo tragiški palyginus su šitais.. ;33 Vertinkit // komentuokit.. Patiko? Užmesk rep'ą. Kadangi jie yra mždg.. 800x800 dydžio kelsiu į spoilerį. P.s. daryta su Illustrator'ium2 taškai -
"EligijusDesign" truputi apie mane bei mano darbus. Sveikas(-a), aš esu Eligijus, esu dirbęs daug įvairių vietų, projektuose, įmonėse. GFX'inimu susidomėjau prieš 3 metus, ir vis dar dirbu ir nenuleidžiu rankų nuo šito dalyko, kadangi jis man labai patinka. Dažniausiai darau darbus FLAT stiliumi, kadangi man tai visai gerai sekasi. Kainos tikrai nėra didelės pagal darbo kokybę, kadangi aš neesu tas žmogus kuris mėgsta plėšti pinigus, nesvarbu ar žaidimo ar realybės. Visada viskas kuo pigiau. "EligijusDesign" Parduotuvės darbuotojai. Eligijus. ( Parduotuvės savininkas ) "Eli2 taškai
-
Mantas_Verone BANNED Mallboro_Cancel [145]
Mantas_Verone ir kitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa netvarkinga. • Pasitarėm su kitu t.prž ir nusprendėm patikėti Mallboro pasiteisinimu , kadangi būna buginasi tas boksas.2 taškai -
Jeremy_Warning. ir kitas sureagavo į Dvl Gang už temą
Neatlaikys ir vėl, atsirast tas noras į lauką išeiti, ko kiti nedaro, ar ne taip Keza ? Sėkmės, prireiks tau jos. Gera analize2 taškai -
Prašau užblokuoti - Gregory_Mercanti
Jekasikapi ir kitas sureagavo į Math_Forelli. už temą
jeigu čia pumputis tai matos kad iš ryzyno atėjo gangsteris,ir verkia ;DD2 taškai -
[0.1.6.4] idėjos GSPD firmai.
Ever_Never ir kitas sureagavo į Mantas už temą
Visiems neįtiksi , pats dirbau pd ir žinau , kad tie sultanai yra nereikalingi visiškai , nes lspd maksimalus greitis yra dar didesnis , dėl mobilumo galite imti paprasta rancherį , FBI rancheris turi būti naudojamas daugiau , taranuoti gaujinių fūra , tokiu tiklsu ir buvo jis įdėtas , dėl ginklų tuščios kalbos ir taip pd gauna ginklus nemokamai , o jie nori jų gauti dar daugiau....2 taškai -
[0.1.6.4] Pasiūlymas dėl įdomios veiklos
Marcus_Sullivan ir kitas sureagavo į Mantas už temą
Įdėja galbūt būtų ir nebloga , tačiau tokiu atveju reikėtų dėti labai daug kritimo vietų , kadangi random klausimas ar galima padaryti , o jeigu padarysi pora vietų bus visiška fignia , nes maždaug visi prisimins vietas kur kris tie krepšiai , bet įdėja yra tikrai nebloga.2 taškai -
[PACK] HA modpack
Ponas_Irmis sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv1 taškas -
Sveiki, šiokie tokie avatarai. Paprasti ir lengvi.1 taškas
-
[ Eligijus G ] Banner'is.
tikrai ne galaxi sureagavo į Eligijus. už temą
Sveiki, vėl dalinuosi savo darytu darbu. Net nežinau kaip jį čia pavadinti, turbūt kad banner'iu1 taškas -
1 taškas
-
Greenside Profesijų parašai
Ponas'Krabas sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:1 taškas -
Unban San_Andreaz
Karolis_Greenside sureagavo į tikrai ne galaxi už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Andreaz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Invision_Montvello • Už ką buvote užblokuotas ?: Klaidu isnaudojimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas dėl dienos ir nakties laikotarpio
Katum_Asas sureagavo į Mantvydas Epic už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantvydas_Epic • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, užkliuvo toks vienas dalykėlis man. Kadangi šiuo metu temsta maždaug apie 21:00, tad manau ir serveryje turėtų padaryti panašų laiką. Nes tarkim grįžti iš lauko, ar tiesiog prisijungi į serverį 19:00, žiūri , kad jau naktis, nors pro langą pražvelgus saulytė šviečia, na o naktį kažkaip ir nelabai jaukiai žaidžiasi . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog būtų dar vienas mažas žingsnis prie projekto tobulėjimo • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas1 taškas -
GFX DARBAS!
Bruno_Linn sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Tuomet man paaiškink, kodėl taip skiriasi kokybė avataro ir teksto, ir kodėl tu ką tik jį pasikeitei forume? Atsiųsk nuotrauką kaip tu atsidaręs per photoshop .psd failą, arba patį .psd failą atsiųsk. Btw paieškojęs google pagal šį vaizdą radau įdomų dalyką, kad kitame projekte įkėlė lygiai tokį patį paveiksliuką, kaip "tavo padarytas", su geresne kokybe ir be teksto. Nežinau, ką tu vadini avataro padarymu, tačiau prisiimdamas sau kitų darbą nieko nepasieksi.1 taškas -
[GIVEAWAY] Sala :O
Nedas sureagavo į Puff_Kipras už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Puff_Kipras Nuotrauka jog prenumeravote youtube kanalą(Būtina): http://www.part.lt/img/95c3463d3ec148148c190d2de7081a01634.jpg Irodymai jog paspaudėte LIKE mygtuka (Būtina) http://www.part.lt/img/4ec088836948b8a1584f058bdccce863596.jpg Jūsų skaičius: 41 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Vladimir Medvedev
Mike_Cis sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vladimir Medvedev • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Auto) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nu ir biški aim1 taškas -
[0.1.6.3] Vila - Ramioje vietoje.
Ponas'Krabas sureagavo į Funny_Pitbull už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Funny_Pitbull • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš manau, kad jei aptvertumėte vieną vietą kur yra lūšna, bet ji vadintusi vila ir įdėtumėte vartus, kad tik jos savininkas arba serverio savininkas galėtų atidaryti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų daug žmonių - turtuolių kurie norėtų nusipirkti ir įsirengti vilą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Štai tos lūšnos nuotraukos bei kordinatės.1 taškas -
Rokas_Dropbox sureagavo į Nojka_Cool už temą
Keža keičia drk kaip kojines.1 taškas -
Povilas_Jasaitis sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Gera analizė... Kažkaip net graudų žiūrėt kad tokios svarbios firmos serveryje neatsiranda naujo stipraus direktoriaus, nors manau tai vienas iš geriausių sprendimų pasirenkant Egidijų ir Donatą.1 taškas -
Mantas_Verone BANNED Kyoutai_Yukori
Lil_Uzi sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa netvarkinga. • Per mažai įrodymų , reikia ilgesnių video.1 taškas -
20 dalyviu surinkta ! Ryt 15:00 turite būti būtinai serveryje! Dalyviai: Registruotis vis dar galite nes reikės žmonių kurie galėtu pakeisti diskvalifikuota ar nedalyvaujanti žaidėja. Iki 2016-05-08 12:00 (Dienos)1 taškas
-
[0.1.6.3] Mafijų/Klanų kūrimas už kreditus.
Lothalérith sureagavo į Silver_Deagle už temą
Aš už idėja gera1 taškas -
"BOX 1vs1" Event'o Informacija ir Kita
Abraham_Lincoln sureagavo į Putinas už temą
Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) :Minde_Fine Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? :yes Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : nusipirksiu nauja pc1 taškas -
PRIIMTA Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas
-
PRIIMTA Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas
-
1 taškas
-
capelis scout master
James_Chistagon sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
gold nova 3 bet lošiu kaip lem1 taškas -
Minde_Fine uzblokavo Original_Deivis
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Original_Deivis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Inv, ir dar turiu irodymus kaip ridos botas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/az0yut cia kad jis rase tema, http://www.part.lt/perziura/f4fd3ee701dd463147e73d93a3b634295.png cia fotke kaip pats pasigavo kad naudojo ridos bota, matosi uzrasai ant teksto, /vehiclerecordingloop Ponas_Gyvate gavo bana uz tapati, https://youtu.be/gb_grpKs_dE o cai video kaip inv P.1 taškas -
Unban | Smoke_Piktas
GGG sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tėvas • Už ką buvote užblokuotas ?: Event, atrankos, treniruotės trugdymas (labai atsiprašau Rokai, kad tavo Sultan susprogdinau norėjau tiktais papokštauti daugiau taip nepasikartos Noriu, kad unban anketą peržiūrėtų Mafijos_Tėvas - Rokas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
[PACK] Dwayno Modifikacijų paketas.
Freaknezz sureagavo į Johnny Mangano už temą
Jei ne Karolis_Extazy nebūčiau pastebėjas keybinder kuris man labai reikalingas, ir skin pack Tikrai vertos like modifikacijos, programa1 taškas -
Minde_Fine uzblokavo Original_Deivis
Tai gerai jeigu nekrove objektu kodel tu rr nedarei o toliau stovejai?1 taškas -
Peikiu Jason_Partyy
GGG sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Partyt • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Įžeidinėjimai per /vc + keiksmažodžiai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://i.imgur.com/KcHFEGm.png1 taškas -
Peikiu Lauris_Drift
Arentas_De sureagavo į Lauris Driftas už temą
Pirmą žodi paskaityk ką jis reiškia numesiu link'a, kad galėtum pasiskaityti. http://www.barbarizmai.lt/zodis/nakui.html1 taškas -
Baruchas. Vol I. Grafika
Don_Aladin sureagavo į Baruchas už temą
Šis blogas turėtų būti aktualus kiekvienam, kuris domisi grafika. Noriu išsakyti savo nuomonę apie sa:mp bendruomenės grafikus, kurie nesikeičia jau daug metų. Visų pirma, GFX yra trumpinys, reiškiantis grafiką kompiuteriniame pasaulyje. Tai aprėpia labai daug, deja daugelis tai supranta kaip tokių darbų kaip avatarų, parašų kurimą naudojantis photoshopu. Šiuo metu esu baigęs mokyklą, pasirinkau laisvus metus ir laukiu atsakymų iš UK universitetų, kur studijuosiu grafinį dizainą. Mano pradžia ir susipažinimas su grafika prasidėjo su sampu. Kūriau avatarus, parašus, tai tesės kelis metu1 taškas -
1 taškas
-
Mitčhell Užtildė A'B, F'B
John_Extazy sureagavo į John'Extazy už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mitchell_Beckham 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Anskis_Boze, Frankis_Buggatis 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/kSOS1fR, http://imgur.com/KAPsPwO1 taškas