Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.08 visose vietose

1. Sveiki ,taigi paskutiniu metu neturiu laisvo laiko žaisti serveryje tikriausiai visi žinot jog turiu salą taigi norėčiau ja atiduoti vienam iš jūsų. Ką reikia padaryti jog laimėti sala? Norint dalyvauti reikia!!!! •Visų pirma užpildyti anketa •Prenumeruoti youtube kanalą (BŪTINA NUOTRAUKA) •Uždėti like ant kiekvieno iš youtube esančio video •Pasidalinti su draugais (nebūtina, bet būtų neblogai) •Laimėtojas bus renkamas random būtų tai yra reikės išsirinkti skaičių nuo 1-300(prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas) Rinksiu per www.random.o
    16 taškai
  2. Dvi atrankos į policijos departamento direktorių, 0 potencialių kandidatų, galbūt ir buvo vienas, bet laikas parodė, kad vis dėlto ir jis netinka, tad teko ieškotis žmogaus ne iš atrankos. Buvo dar šiokių tokių diskusijų dėl Mantvis_Daedo, kuris turi patirties tokios firmos valdyme, bet tai būtų labai laikinas sprendimas, dauguma juk pamena, kaip baigėsi jo policijos direktoriaus ir gaujos lyderio dešiniosios rankos karjeros, tad nelipsiu ant to pačio grėblio, kuris jau buvo užmintas du kartus, moku pasimokyti ir iš svetimų klaidų. Grįžtant prie naujųjų vadovų - direktoriumi tampa Egidijus_Kez
    14 taškai
  3. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na dabar serveryje yra Pinjata kuri atsiranda kas 2h (atrodo) ir ją reikia sušaudyti. Manau reikėtų padaryti dar vieną dalyką kaip iš lėktuvo išmestas krepšys su pinigais ar kažkas kito. Tas krepšys bus išmetamas iš lėktuvo betkurioje GTA pasaulio vietoje ir jaigu tu jį rasi ,tai kitas krepšys bus išmestas po kelių valandų (mano nuomone). Aišku bus 1 užuomena kuri padės surasti krepšį ,bet ne taip lengvai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai ilgiau nejaus ruti
    11 taškai
  4. Abraham_Lincoln

Ieskau gta v hud

Sveikas štai radau panašų hudą bus pamokėlę kaip įsirašyti video nemano! DL: http://www.mediafire.com/download/20vj0b48ifj0ukc/HUD+GTA+V+NOVA+GERA%C3%87%C3%83O.rar Atsiskaityt gali forumo patinka
    4 taškai
  5. Teddy_Wudson

GFX DARBAS!

Sprendžiant pagal teksto pritaikymą, spėju, kad tu nekūrei šito darbo, o tiesiog radęs jau padarytą avatarą internete (su visais rėmeliais and other shit) per paint užrašei Jimmy White. Ar aš klystu?
    4 taškai
  6. Antras mano darbas. Darbas paprastas. Vertinam: Parašas skirtas lenktynių eventui.
    3 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktu pardavinejimas už realius pinigus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  8. Pradedat verkt, kad blogas direktorius, vėl tie musarai ir t.t... o kai direktoriaus nebuvo, verkėt, kad greičiau jį surastu..
    3 taškai
  9. Net nebandot verst Kezos, nes vėl ieškos PD drk 1 mėn, prieš rašydami papeikimus gerai pagalvokit ar verta vargintis ir vėl sėdėti be veiksmo.
    3 taškai
  10. nepildo nes pamoina tuo mu saru but.
    3 taškai
  11. Sveiki. Pabandžiau aš irgi kažką su photoshopu. Vertinam!
    2 taškai
  12. Tiesiog.. norėjau nuo avatarų/parašų pereit prie ko nors kito.. Tai pabandžiau pereit prie to, ką norėčiau parodyti jums.. t.y. savo "darbus".. Esu ir prieš tai daręs tokio tipo darbus, tik tada.. jie buvo tragiški palyginus su šitais.. ;33 Vertinkit // komentuokit.. Patiko? Užmesk rep'ą. Kadangi jie yra mždg.. 800x800 dydžio kelsiu į spoilerį. P.s. daryta su Illustrator'ium
    2 taškai
  13. "EligijusDesign" truputi apie mane bei mano darbus. Sveikas(-a), aš esu Eligijus, esu dirbęs daug įvairių vietų, projektuose, įmonėse. GFX'inimu susidomėjau prieš 3 metus, ir vis dar dirbu ir nenuleidžiu rankų nuo šito dalyko, kadangi jis man labai patinka. Dažniausiai darau darbus FLAT stiliumi, kadangi man tai visai gerai sekasi. Kainos tikrai nėra didelės pagal darbo kokybę, kadangi aš neesu tas žmogus kuris mėgsta plėšti pinigus, nesvarbu ar žaidimo ar realybės. Visada viskas kuo pigiau. "EligijusDesign" Parduotuvės darbuotojai. Eligijus. ( Parduotuvės savininkas ) "Eli
    2 taškai
  14. Anketa netvarkinga. • Pasitarėm su kitu t.prž ir nusprendėm patikėti Mallboro pasiteisinimu , kadangi būna buginasi tas boksas.
    2 taškai
  15. Neatlaikys ir vėl, atsirast tas noras į lauką išeiti, ko kiti nedaro, ar ne taip Keza ? Sėkmės, prireiks tau jos. Gera analize
    2 taškai
  16. jeigu čia pumputis tai matos kad iš ryzyno atėjo gangsteris,ir verkia ;DD
    2 taškai
  17. Visiems neįtiksi , pats dirbau pd ir žinau , kad tie sultanai yra nereikalingi visiškai , nes lspd maksimalus greitis yra dar didesnis , dėl mobilumo galite imti paprasta rancherį , FBI rancheris turi būti naudojamas daugiau , taranuoti gaujinių fūra , tokiu tiklsu ir buvo jis įdėtas , dėl ginklų tuščios kalbos ir taip pd gauna ginklus nemokamai , o jie nori jų gauti dar daugiau....
    2 taškai
  18. Įdėja galbūt būtų ir nebloga , tačiau tokiu atveju reikėtų dėti labai daug kritimo vietų , kadangi random klausimas ar galima padaryti , o jeigu padarysi pora vietų bus visiška fignia , nes maždaug visi prisimins vietas kur kris tie krepšiai , bet įdėja yra tikrai nebloga.
    2 taškai
  19. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  20. Eligijus.

Easy peasy darbas.

Sveiki, šiokie tokie avatarai. Paprasti ir lengvi.
    1 taškas
  21. Sveiki, vėl dalinuosi savo darytu darbu. Net nežinau kaip jį čia pavadinti, turbūt kad banner'iu
    1 taškas
  22. Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:
    1 taškas
  23. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Andreaz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Invision_Montvello • Už ką buvote užblokuotas ?: Klaidu isnaudojimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  24. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantvydas_Epic • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, užkliuvo toks vienas dalykėlis man. Kadangi šiuo metu temsta maždaug apie 21:00, tad manau ir serveryje turėtų padaryti panašų laiką. Nes tarkim grįžti iš lauko, ar tiesiog prisijungi į serverį 19:00, žiūri , kad jau naktis, nors pro langą pražvelgus saulytė šviečia, na o naktį kažkaip ir nelabai jaukiai žaidžiasi . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog būtų dar vienas mažas žingsnis prie projekto tobulėjimo • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas
    1 taškas
  25. Teddy_Wudson

GFX DARBAS!

Tuomet man paaiškink, kodėl taip skiriasi kokybė avataro ir teksto, ir kodėl tu ką tik jį pasikeitei forume? Atsiųsk nuotrauką kaip tu atsidaręs per photoshop .psd failą, arba patį .psd failą atsiųsk. Btw paieškojęs google pagal šį vaizdą radau įdomų dalyką, kad kitame projekte įkėlė lygiai tokį patį paveiksliuką, kaip "tavo padarytas", su geresne kokybe ir be teksto. Nežinau, ką tu vadini avataro padarymu, tačiau prisiimdamas sau kitų darbą nieko nepasieksi.
    1 taškas
  26. Puff_Kipras

[GIVEAWAY] Sala :O

Jūsų Vardas_Pavardė: Puff_Kipras Nuotrauka jog prenumeravote youtube kanalą(Būtina): http://www.part.lt/img/95c3463d3ec148148c190d2de7081a01634.jpg Irodymai jog paspaudėte LIKE mygtuka (Būtina) http://www.part.lt/img/4ec088836948b8a1584f058bdccce863596.jpg Jūsų skaičius: 4
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vladimir Medvedev • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Auto) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nu ir biški aim
    1 taškas
  28. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Funny_Pitbull • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš manau, kad jei aptvertumėte vieną vietą kur yra lūšna, bet ji vadintusi vila ir įdėtumėte vartus, kad tik jos savininkas arba serverio savininkas galėtų atidaryti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų daug žmonių - turtuolių kurie norėtų nusipirkti ir įsirengti vilą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Štai tos lūšnos nuotraukos bei kordinatės.
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. Gera analizė... Kažkaip net graudų žiūrėt kad tokios svarbios firmos serveryje neatsiranda naujo stipraus direktoriaus, nors manau tai vienas iš geriausių sprendimų pasirenkant Egidijų ir Donatą.
    1 taškas
  31. Anketa netvarkinga. • Per mažai įrodymų , reikia ilgesnių video.
    1 taškas
  32. 20 dalyviu surinkta ! Ryt 15:00 turite būti būtinai serveryje! Dalyviai: Registruotis vis dar galite nes reikės žmonių kurie galėtu pakeisti diskvalifikuota ar nedalyvaujanti žaidėja. Iki 2016-05-08 12:00 (Dienos)
    1 taškas
  33. Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) :Minde_Fine Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? :yes Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : nusipirksiu nauja pc
    1 taškas
  34. PRIIMTA Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  35. PRIIMTA Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  36. 1 taškas
  37. gold nova 3 bet lošiu kaip lem
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Original_Deivis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Inv, ir dar turiu irodymus kaip ridos botas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/az0yut cia kad jis rase tema, http://www.part.lt/perziura/f4fd3ee701dd463147e73d93a3b634295.png cia fotke kaip pats pasigavo kad naudojo ridos bota, matosi uzrasai ant teksto, /vehiclerecordingloop Ponas_Gyvate gavo bana uz tapati, https://youtu.be/gb_grpKs_dE o cai video kaip inv P.
    1 taškas
  39. Abraham_Lincoln

Unban | Smoke_Piktas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tėvas • Už ką buvote užblokuotas ?: Event, atrankos, treniruotės trugdymas (labai atsiprašau Rokai, kad tavo Sultan susprogdinau norėjau tiktais papokštauti daugiau taip nepasikartos Noriu, kad unban anketą peržiūrėtų Mafijos_Tėvas - Rokas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  40. Jei ne Karolis_Extazy nebūčiau pastebėjas keybinder kuris man labai reikalingas, ir skin pack Tikrai vertos like modifikacijos, programa
    1 taškas
  41. Tai gerai jeigu nekrove objektu kodel tu rr nedarei o toliau stovejai?
    1 taškas
  42. Abraham_Lincoln

Peikiu Jason_Partyy

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Partyt • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Įžeidinėjimai per /vc + keiksmažodžiai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://i.imgur.com/KcHFEGm.png
    1 taškas
  43. Pirmą žodi paskaityk ką jis reiškia numesiu link'a, kad galėtum pasiskaityti. http://www.barbarizmai.lt/zodis/nakui.html
    1 taškas
  44. Šis blogas turėtų būti aktualus kiekvienam, kuris domisi grafika. Noriu išsakyti savo nuomonę apie sa:mp bendruomenės grafikus, kurie nesikeičia jau daug metų. Visų pirma, GFX yra trumpinys, reiškiantis grafiką kompiuteriniame pasaulyje. Tai aprėpia labai daug, deja daugelis tai supranta kaip tokių darbų kaip avatarų, parašų kurimą naudojantis photoshopu. Šiuo metu esu baigęs mokyklą, pasirinkau laisvus metus ir laukiu atsakymų iš UK universitetų, kur studijuosiu grafinį dizainą. Mano pradžia ir susipažinimas su grafika prasidėjo su sampu. Kūriau avatarus, parašus, tai tesės kelis metu
    1 taškas
  45. 1 taškas
  46. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mitchell_Beckham 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Anskis_Boze, Frankis_Buggatis 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/kSOS1fR, http://imgur.com/KAPsPwO
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.