Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.09 visose vietose

1. keistum gal y golfa 4? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    4 taškai
  2. Dvi atrankos į policijos departamento direktorių, 0 potencialių kandidatų, galbūt ir buvo vienas, bet laikas parodė, kad vis dėlto ir jis netinka, tad teko ieškotis žmogaus ne iš atrankos. Buvo dar šiokių tokių diskusijų dėl Mantvis_Daedo, kuris turi patirties tokios firmos valdyme, bet tai būtų labai laikinas sprendimas, dauguma juk pamena, kaip baigėsi jo policijos direktoriaus ir gaujos lyderio dešiniosios rankos karjeros, tad nelipsiu ant to pačio grėblio, kuris jau buvo užmintas du kartus, moku pasimokyti ir iš svetimų klaidų. Grįžtant prie naujųjų vadovų - direktoriumi tampa Egidijus_Kez
    3 taškai
  3. Sveiki ,taigi paskutiniu metu neturiu laisvo laiko žaisti serveryje tikriausiai visi žinot jog turiu salą taigi norėčiau ja atiduoti vienam iš jūsų. Ką reikia padaryti jog laimėti sala? Norint dalyvauti reikia!!!! •Visų pirma užpildyti anketa •Prenumeruoti youtube kanalą (BŪTINA NUOTRAUKA) •Uždėti like ant kiekvieno iš youtube esančio video •Pasidalinti su draugais (nebūtina, bet būtų neblogai) •Laimėtojas bus renkamas random būtų tai yra reikės išsirinkti skaičių nuo 1-300(prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas) Rinksiu per www.random.o
    2 taškai
  4. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis): Policijos/mechanikų miestelis, baterija yra, nupirkta pačią pirmą valandą po atnaujinimo, ir nei karto nebuvo sudeginta, interjeras be vidinio garažo, dalinai įrengtas, garažo dydis automobiliui ir motocikliui, bet galima ir dvi mašinas įsivaryt. ◘ Pateikite parduodamo namo nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): [hr http://imgur.com/a/RPon5 ◘ Kaina, kiek norite gauti
    2 taškai
  5. Anketa netvarkinga. ​Administratorius negali būti baudžiamas.
    2 taškai
  6. Ernis Pokemon

E'P avatarai.

Sveiki, taigi iš neturėjimo ką veikt sugalvojau kad reikia padaryt avatarų tai tikiuosi jums patiks. *Naujiena* - Po antro avatarų updeito sulaukiau nuomonių kad apsimoka kurt tik 150x150 nuo šiol bus tik 150x150 avatarai. v1 v2 v3 v4 v5
    1 taškas
  7. Taigi sveikučiai kadangi gavau gan daug patarimų tai vat susukau tokį mažą bet gan juokingą vid Nuomonė/kritiką/Patarimus galite rašyti nesidrovėkit https://www.youtube.com/watch?v=s8ppevMsHeY&feature=youtu.be 2:09 nežinau kodėl bet nepasileido muziką, pasistengsiu tokių klaidų nebedaryti čia turbūt buvo dėl sony vegaso nes jis buvo užscrashines ir nepastebėjau kad muzika buvo pašalinta. Srr m8s P.S: Kadangi šį video trumpą padariau kitas bus tikrai gan ilgas gal viršis 20min ir ne tai kad nuobodus kaip važinėju bet tikrai gan įdomus.
    1 taškas
  8. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na dabar serveryje yra Pinjata kuri atsiranda kas 2h (atrodo) ir ją reikia sušaudyti. Manau reikėtų padaryti dar vieną dalyką kaip iš lėktuvo išmestas krepšys su pinigais ar kažkas kito. Tas krepšys bus išmetamas iš lėktuvo betkurioje GTA pasaulio vietoje ir jaigu tu jį rasi ,tai kitas krepšys bus išmestas po kelių valandų (mano nuomone). Aišku bus 1 užuomena kuri padės surasti krepšį ,bet ne taip lengvai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai ilgiau nejaus ruti
    1 taškas
  9. Antras mano darbas. Darbas paprastas. Vertinam: Parašas skirtas lenktynių eventui.
    1 taškas
  10. Sveiki. Pabandžiau aš irgi kažką su photoshopu. Vertinam!
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Edga_Bmw • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Įžeidinėja, nes nepatinka man šitas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : John_Salted 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Minde_Fine 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Ižeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/938922b931e138105767d487154904fe274.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/dfe59094786deca9325d652c6082c856712.png
    1 taškas
  13. Rokas

Unban Marco_Nadas

Pabandykite jungtis dabar.
    1 taškas
  14. Rokas

UNBAN Black_Boss

Atblokuotas.
    1 taškas
  15. Black_Boss

UNBAN Black_Boss

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Black_Boss • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantas_Verone • Už ką buvote užblokuotas ?: už pardavinejima acc nors administratorius mane ne taip supratau neturejau omeny jog parduodu už serverio valiuta o tiesiog parašiau kad parduodu acc nes Capeli klause kas parduoda csgo items aš parašiau kad parduodu acc bet neparašiau butent kad už serverio valiuta. Logiškai galvoti ir Cappeli turi gauti BAN jei ir aš gavau • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/d33cc0060ef42372f0dd18f600a7036c2
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Black_Boss • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: serverio daiktų pardavinėjimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/YhJwg84
    1 taškas
  17. Aik aik, tu širdyje visada Behas. Nes ir taip per daug gerai sekasi
    1 taškas
  18. 1,4mln. Kad tu tiek neturi, iš kur pas tave 1,3 milo?
    1 taškas
  19. 1.3mln, Mantai, gal gali siūlyt kiek tu iš viso nori ar man kelinėt kol tau šaibos baigsis? :/
    1 taškas
  20. Aukščiausias statymas priklauso Kapelijanui. 3.500.000€ Dabar krizė skaitos Lietuvoj... Norint pirmauti aukcione, minimalus statymas privalo būti 3.510.000€ Marko labai supyko, jog nepardaviau jam namo iškarto. Bet aš nusprendžiau leisti visiems sudalyvauti, jis ir taip daug turto turi , pritariat?
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mallboro_Cancel • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau įdėti į "Greenside" serverį - "Klanus/Mafijas", kurias galėtų, bet koks žmogus sukurti turintis tam tikrą kiekį kreditų ir patirties. Manau, kad daugelis norėtų tokio "dalyko", nes kartais norisi padaryti kažką neteisėto, susiburti į komandas, ar net daryti veiklas kartu su savo grupės nariais ir pnš. Taip pat kiekvienas "Klanas/Mafija" turėtų savo bazę norimoje vietoje. Klano/Mafijos pavadinimą galėtų sugalvoti pats serverio žaidėjas. PS: "Klane/Mafijoje" būdamas žmogus taip pat galėtų dirbti darbą
    1 taškas
  23. Sveiki, čia bus GFX parduotuvė. Anketa: Jūsų V_p?: Kokio tipo norite (darau tik Parašo)?: Gal turite Avatarą ant kurio galėčiau padaryti Parašą?:
    1 taškas
  24. Jimmy White

GFX DARBAS!

Pats kūriau šį darbą
    1 taškas
  25. Labas vakaras! Kam patinka lietuviška muzika ir repas , tai - like ir pasidalinam daina su draugais! https://www.youtube.com/watch?v=qvD6pjrhuHg
    1 taškas
  26. Nebūsite atitildytas, puikiai matosi nuotraukose jūsų bendravimas. Užtildymo anketa čia.
    1 taškas
  27. Vaikštai ir centu ant žemes ieškai... Iš silverio išlipk tada kelk vid.
    1 taškas
  28. Mantas

Emigruoju John_Salted

Neemigruotas , Jūs jau esate emigruotas su šiuo vartotoju.
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. Pradedat verkt, kad blogas direktorius, vėl tie musarai ir t.t... o kai direktoriaus nebuvo, verkėt, kad greičiau jį surastu..
    1 taškas
  31. Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Ponas_Gyvatė. Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip dalyvausiu ir laikysiuos. Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : Manau nusipirksiu administratorių ir padėsiu žaidėjams.
    1 taškas
  32. Lukas Front

Ieškau PED'O!

http://www18.zippyshare.com/v/7MKkOtQW/file.html- nėra už ką, įsimesti į "anim" folderį.
    1 taškas
  33. Mldc draugeli kad atėjai čia jau ne vieneri metai pažystami sėkmės tau
    1 taškas
  34. Nuo kada čia pradėjai pro lygoj žaisti?
    1 taškas
  35. Turėtum dėkoti ne tik Tėvui, bet ir Aivarui, kuris yra sukūręs visas sistemas.
    1 taškas
  36. Reputacija? Tu tokio dalyko jau neturi.
    1 taškas
  37. Tai iki atnaujinimo tikėkimes atsiras PD Direktorius, o su laiku dar vienas koks nors Teisėsaugos darbas.
    1 taškas
  38. 1 taškas
  39. Nefreepostink rašai kitiems papeikimus tai ir mes tau rašom papeikimus.
    1 taškas
  40. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Funky_Town 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :Įžeidinėjiami kai prašė už mažesnę kainą sutaisyti mašiną ir aš nesutikau 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :
    1 taškas
  41. Jūsų Vardas_Pavardė :Lauris_Drift Kokios pagalbos jums reikia :Reikia dėl samp. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Parsisiunčiau gta san vėliau sampa ir tada junguos į serveri išmetą crashą, net nežinau ką daryt. Čia ss:
    1 taškas
  42. Balsą atiduodu Marko_Escobar, nes aš jam jau nardau gal apie metus, ir jis man daug padėjo, nors neskaitant apklausos į taxi pav, Compadrė mane tik į jailą pasodino
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.