Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.07.21 in Pranešimai
-
Lucas Patriot - Trys Malykai (Official)
Linas'Dpro ir 36 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Jūsų platinamos muzikos pavadinimas: Lucas Patriot - Trys Malykai Jūsų muzikos nuoroda(SPAUSK, SPAUSK ir t.t): Kuo jumis sudomino šita muzika: Tiesiog, puiku. žodžiai - Cristiano Capelli37 taškai -
GIVEAWAY! Du automobiliai "Tahoma"
Helly_Hansen ir 20 kiti sureagavo į Dwayne'Moretti už temą
Kaip ir buvau prižadėjęs, kad bus dar vienas GIVEAWAY iš dviejų tahomų jų vertė yra 50.000 tūkstančių serverio valiutos. Jos yra visiškai naujos vežinėtos nedaug. Čia yra mano priešpaskutinis GIVEAWAY. Nuotraukos su automobiliais - http://imgur.com/a/87T90 Dabar darysiu kitaip jums reikės į komentarus įrašyti skaičių(ius) nuo 1-100. Kas pirmas pasirašęs tą skaičių, kitas asmuo jo rašyti nebegali sėkmės jums. Rinksiu nugalėtoją 2016.07.22 10.00 valandą. Negaulėkite +REP, man negaila darau GIVEAWAY ir jums turėtų būti negaila. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama pirkti21 taškai -
GiveAway 35.000e serverio valiutos.
Saulius_Tuneriss ir 6 kiti sureagavo į *Camel* už temą
Šį GIVEAWAY laimėjo Josh_Wilson 35.000£ Kad nereiktu man taves ieškoti serveryje ar vėl paskui tektu iš naujo daryti šį Giveaway pinigus pervedžiau į tavo banko saskaitą. http://i.imgur.com/O8T3BXH.png Na tai sveikinu laimėjus.7 taškai -
Auto Salonas AutoGvidas.
Nojka_Cool ir 5 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Kiek golfe kw Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;6 taškai -
Vandens hidrantų vietos miesteliuose.
Red_Label ir 4 kiti sureagavo į Pacan Marozas už temą
Sveiki, taigi pastebėjau, kad naujiems serverio žaidėjams įsidarbinusiems į gaisrinę sunku atrasti vandens hidrantus prisipildyti vandens į jų darbines mašinas. Buvau ir ankščiau sukūręs tokią temą tačiau Gruzinas ištrynė. Temą kuriu būtent šioje skiltyje, nes manau tai pagalba naujokams, nes dažniausiai naujokai gaisrininkai nežino kur randais tie hidrantai, todėl jiems tai bus didelė pagalba.(Bent jau aš taip manau) Taigi aš nusprendžiau jiems palengvinti darbą, kad nereikėtu važinėti ir ieškoti kur randasi tie vandens hidrantai tai sukurti šią temą ir nežinantis kur randasi vandens hidrant5 taškai -
Titas_Sthanman ir 4 kiti sureagavo į David_Kentas už temą
Tu bent vieną vagoną ar sandėlį atlaikyk, o ne dainas kurk...5 taškai -
Rokis_Roxas užblokavo Kristis_Malibu
Frankis_Buggatiz ir 3 kiti sureagavo į Rokis_Roxas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokis_Roxas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kristis_Malibu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Noss Control • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/zKfbfoigFDYKrisčio važiavimas Iki tilto 100+ pasiekė. https://youtu.be/4ltLn-7_7i0Kito žmogaus važiavimas iki tilto 90 vos pasiekė. Testinkit patys, jei norit. Galiu ir ilgensį video įmest, kur toliau važiuoja.4 taškai -
Turbūt gal bankas
Pasilieku atsarginį. ir 2 kiti sureagavo į Jeff_Anthony už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeff'Anthony 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: kaip po pertraukos tai 2d su (pertraukom) 3. Jūsų kontaktiniai duomenys: sammedia. 4. Komentaras apie darbą: Achujėnas darbas kaip po pertraukos 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): http://imgur.com/a/PFvUp Noriu perduot linkėjimus nuo Maxo ; Slavka tu *cenzūra*3 taškai -
CS:GO - Aizy 4k vs Fnatic.
Jamal Washington ir kitas sureagavo į Ehmis už temą
Sveiki, mano pirmasis tokio stiliaus editas, būtų įdomu išgirsti nuomones. Kam nesunku, spustelkit tą like ir subscribe mygtuką :S2 taškai -
Unban Nicky_Target
Dioba_Launch ir kitas sureagavo į Paulus_Omega už temą
Atbaninkit, netycia uzbaninau2 taškai -
Lindorian`Ziff ir kitas sureagavo į Mantas_Saugo už temą
vau pirmas žvilksnis į tave galvojau esu iš normaliu bet galiu pasakyti apie tave kad tik nenormalus esi ant kitu stumti temoki bei dar žiuriu lietuvos krepšinio daina pasileides kad ir kur gyventum už tokius dalykus dar ir malku gautum nuo kitu nes krepšinis lietuvoj yra viskas!!!2 taškai -
Prašau užblokuokite Green_Pure
Green_Pure ir kitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Užblokuotas.2 taškai -
Emigruoju Sasha_Bely
Dovydas † ir kitas sureagavo į Sasha_Bely už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sasha_Bely Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo Šendienos 12 nakties Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus, bet turėjau 2 metų pertrauką Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Nuo pat starto aš jį žinojau, vakar pastebėjau kad jis dar gyvuoja. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžau juokam.. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nebuvo, nes viskas aiškiai paaiškinta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai bu2 taškai -
2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)
Dovydas † ir kitas sureagavo į Sasha_Bely už temą
Neblogai. Šaunus atnaujinimai2 taškai -
|"CHOP - SHOP"|Oficiali modifikacijų parduotuvėlė.
Tom Panzer sureagavo į Jamal Washington už temą
Sveiki, šioje temoje galėsite užsisakyti kokibiškų sau pageidaujamų modifikacijų. Jums tereikės užpildyti anketą kuri bus pateikta žemiau. Taisyklės. 1. Anketoje galima paprašyti nedaugiau kaip 2 modifikacijas. 2. Griežtai draudžiama free'postinti temoje. 3. Už modifikacijas privaloma atsiskaityti per 24 valandas. 4. Modifikacijos bus atsiustos jums į A.Ž. 5. Taip pat laikytis bendrų forumo taisyklių. 6. Jeigu jums pateikta modifikacija nepatiko arba pateikėme netokia, parašykite man į A.Ž., arba užpildykite anketą iš naujo. Anketa. 1. Vardas_Pavar1 taškas -
Naujoji karta - sistemos apėjimai.
West'Garning sureagavo į Dwayne Bond už temą
Laba diena liaudis, šio blogo tema - kauliuko žaidimai,daužtumas - mažesnė mašinos kaina,tune dėžės. Kodėl aš nusprendžiau būtent apie šias sferas pakalbėti? Kadangi man jau atsibodo,kada bet koks serverio žaidėjas parašo: ''vsio ate aš leavinu dėl kauliuko'' ; '' sėkmės jums gaila pinigų neturiu''. Arba kai bet koks serverio žaidėjas paklausia manęs koks yra daužtumas automobilio,jei pasakau - 15,tai sako automobilis yra prastas ir neperka automobilio arba nuleidžia kainą trigubai,nors ten geras tuningas ir didelė rida. Rašau tokios temos blogą,tiems kurie nori apeiti sistemą ir vėliau patys1 taškas -
Teisingas požiūris į protingą ir mąstantį vadovą
Anthony_Stark sureagavo į Minde_Johnson už temą
Teisingas požiūris į protingą ir mąstantį vadovą. Sveiki, serverio žaidėjai! Šiandienos diskusinė tema yra serverio valdžia. Kodėl pasirinkta buvo būtent ji? Kadangi turiu nemažai patirties šioje srityje ir supratęs, kad čia ganėtinai brandi auditorija išklausyti ir pasimokyti iš kitų, nuspręsta buvo rašyti apie ją.Parašiau nemažą tekstą tad tikiuosi skaityti jį bus įdomu, čia tiems kurie norėtų išmokti rašyti anketas, tinkamai pasiruošti atrankai ir galiausiai patekti. Galbūt tai nėra tikslus pasirengimo būdas ir visuomet pasiteisinantis, bet bent jau man niekuomet jis nebuvo pakišęs koj1 taškas -
Adomas_Green užtildė Demis_Karibidis
Tomas_Quatros sureagavo į Adomas_Green už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Adomas_Green 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Demis_Karibidis 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/GVH7M 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/GVH7M1 taškas -
Unban Nicky_Target
Deivis_Kofas sureagavo į Lenis_Kempinis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Nicky_Target • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Paulius_Koral • Už ką buvote užblokuotas ?:Event atrankos trugdymas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/*cenzūra*cig • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/c7aVv1 taškas -
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nike`Silver • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau įkūrti tokią sistemą, jog fūristams prisidėtų darbo, bei mechanikams. Fūristai galėtų pasikrauti, bei atvežti mechanikams flakonėlius, su kuriais jie dažo mašinas. Kai atvežtų - mechanikai paimtų iš sandėlio dažus, ir neštų padėti į spintelę, kur galima pasiimti dažų flakonėlius. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, būtų realesnis darbas, ir šiek tiek logiškesnis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką p1 taškas
-
Hot_Anonymous užtildė Kristis_Malibu
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : HA 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Kristis_Malibu 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/NbscpT3.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://i.imgur.com/keBH7dw.png1 taškas -
Jett_Jenkins sureagavo į Colinas už temą
Pirma diena jam, o kai viska susitvarkys ar nebus taip kad eisi į foruma papeikimus rašyt.1 taškas -
Auto Salonas AutoGvidas.
Nico_Moretti sureagavo į tikrai ne galaxi už temą
66 TDI katik pravaziavau lavonas visiskas salonas - koza nujota,variklis meta melyna duma nedirba dvi forsunkes... Pakaba- bilda lekiant ant FC kalno. ISvada: lavonas Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Rytis_Topsas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Marija_Milasiute1 taškas -
GIVEAWAY iš visiškai naujų 2 savannų!
Kevinas_Energy sureagavo į Dwayne'Moretti už temą
Sveiki piliečiai, kadangi gavau dvi savannas nemokamai ir nežinau kur jas dėti ir parduoti kažkaip nelabai noriu, tai sugalvojau padaryti GIVEWAY. Kitas GIVEAWAY bus iš 2 tahomų. Nepraleisk tokios geros progos laimėti puikias mašinas! GIVEAWAY VYKS IKI 2016.07.20 20;00 valandos! Anketos šablonas 1. Tikslus V_P žaidime?; 2. Ar norėsite dar tokių GIVEAWAY?; +REP spausti nebūtina, bet jeigu negaila galite prašom! Įrodymai, kad tikrai turiu tr. priemones. http://imgur.com/a/ZZnWp Pildymas ne pagal šabloną, dalyvavimas neužskaitomas ir gaunate įspėjimą1 taškas -
smotrim sureagavo į Dwayne'Moretti už temą
Gaila eik pasižiurėk mano 2 postai nesiskaito kaip dalyvis, o buvo tik 40 anketų su mano 2 anketom. Nelaimėjai šito GIVEAWAY ir reikia pabinėtis bei ieškoti prie ko prikipti, prapūsk biškį į lauką įšeik.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
GiveAway 35.000e serverio valiutos.
Safari_Mesh sureagavo į Sweet_Dzo už temą
1. Parašyti savo V_P koks yra žaidime; Sweet_Dzo 2. Parašyti kodėl norite šių pinigų; Nusipirksiu kokį gražų automobilį 3. Parašyti ką veiksite su laimėtais pinigais; Nusipirksiu mašina, arba ką nors kita gražaus.1 taškas -
1 taškas
-
Dwayne'Moretti sureagavo į Gedis_Gaska už temą
69 Tavo megstamiausias skaicius nepyk kad uzemiau1 taškas -
1 taškas
-
Perku namą.
J'Excite sureagavo į Teddy_Wudson už temą
TEMA RAKINAMA: • Žmogui, kuris sukūrė temą, jos nebereikia.1 taškas -
1 taškas
-
2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)
Sasha_Bely sureagavo į Dovydas † už temą
Puikūs atnaujinimai1 taškas -
Emigruoju Juan_Deag
Sasha_Bely sureagavo į Juan už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Juan_Deag Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 10/07/2016 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Jau nuo 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Nuo pat starto aš jį žinojau, vakar pastebėjau kad jis dar gyvuoja. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžau juokam Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nebuvo, nes viskas aiškiai paaiškinta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : dar j1 taškas