Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.16 visose vietose
-
GSPD Rinkimai. Netikėtumai ir atradimai.
Mad'Rmx ir 27 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tai ką gi, serveryje 'violetiniams' pirtis! Jau pakankamai pažinau kandidatus per rinkimų laikotarpį. Pildančių buvo ar aštuoni, tačiau skaitomi tik trys variantai. Jeigu atvirai - nei vieni rinkimų dalyviai nepateikė nieko kad atitiktų mano minimalius reikalavimus, tad antroji rinkimų mechanikos dalis čia lemia praktiškai viską. Kas tie skaitomi, kuriuos pasiryžau analizuoti, tai Death_Sentence, Weed_Gang, Frankis_Buggatiz. Na, minimalios pastangos matėsi iš Golden_Key, tačiau šiame projekte tiek kiek parašei pakaktų gal pavaduotojo pareigos. Weed_Gang, turbūt, pateikei daugiausiai tekst28 taškai -
Blemba į ekstrasensų mūšį man, savo jėgas išbandyt. Sveikinu Frankezai, lauk svečiųųų ;***4 taškai
-
Ngsinis'Juda ir 2 kiti sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
Zdarof, linkėjimai iš Brigados. Liko tik lyderį gaut ir pasidraskysim.3 taškai -
San Fierro NATO base
Pofka_Srd ir kitas sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: M_P 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: Pora d. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: 4. Komentaras apie darbą?: Armija/NATO bazė. Dėkoju Mantviui už pagalbą. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:2 taškai -
Inks_Smash ir kitas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Dėkui, bet pats žinai, jog be savos xebros neišeis:D2 taškai -
HELOVINAS # 2016.11.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.5)
Adidas_Never sureagavo į Aivaras už temą
Helovino eventas! 2016.11.01 - 11.06 Visų pirma eventą pradėti galėsite spawn'e1. Ten gausite atitinkamą užuominą, kurios pagalba galėsite susirasti event'o2 vietą. Radus event'o2 vietą apie tai praneš GUI3 lange atsiradusi informacija. Perskaičius informaciją galėsite pradėti vykdyti gautas užduotis. Kuo tinkamiau įvykdysite gautas užduotis, tuo didesnis galutinis event'o2 prizas jūsų lauks. Svarbu paminėti, jog užduočių vykdymo metu jūsų lauks įvairiausi iššūkiai, todėl būkite budrūs, nes menkiausios klaidos pagalba teks viską pradėti iš naujo! Įvykdžius visas užduotis ir grįžus į prad1 taškas -
John_Paprika Blogas.
Blody_Sync sureagavo į John_Paprika už temą
Sveiki, taigi šioje temoje matysi aprašymus nuo manęs apie įvairęs kvailystes, atsiradimus ir kitka. Įdomybės apie mane ir biografija šioke toke: Esu John_Paprika. Mano tikrasis vardas Airydas. Man šiuo metu yra 16 metų. Gimęs 2000-07-31. Serveryje užsiregistravau 2015-01-25 Esu darbštus, malonus, geras, linksmas, įdomus, patikimas žmogus. GreenSide.Lt Serverio atradimas: Taigi žaisdamas kitame projekte atradau, šį projektą, bet daugelis galvoje kaip jį atradai kitame serveryje. Na tai tiesiog buvo paprasta diena kaip startas turėjo būti jau tą dieną, aš sužinojau1 taškas -
[TS3] TeamSpeak3 telefone :O
Pijus_Cortez sureagavo į Rage Assassin už temą
Anketos šablonas 1. Jūsų vardas pavardė?: Rage_Assassin 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Serverio žaidėjai galės naudotis bei bendrauti TeamSpeak erdvėje naudodami telefoną. 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Per šią pamoką turėsite naudotis ir telefonu ir kompiuteriu. 1. Atsisiųskite TeamSpeak3.apk iš šios nuorodos į savo telefoną. Pats naudoju - virusų manau nėra 2. Įsidiekite į savo telefoną šią programėlę (tiesiog per programą File Manager (liet. Mano failai lyg ir) paspauskite ant atsisiųsto failo. Pastaba: Jei diegimą blokuoj1 taškas -
[SKIN] Surenų ir Nortenų skin packas.
Jonas_Burkys sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
dl in description bsk pafailinau renderinant geda ziureti kaip modinates visokius negrus1 taškas -
Parašas - įvertinam
Denis_Xander sureagavo į Psichas už temą
Sugalvojau nupaišyt tokį simple parašiuką. Esu naujokas photoshop'e tai per daug nepeikit. Įvertinkit, patarkit (man atrodo kiek didokas kaip parašas )1 taškas -
[SKIN] Nortenos XIV
Jeremy Santos sureagavo į jason frost už temą
http://dfiles.eu/files/4pvsflr6w žinau capelis panašius buvo pasidalines, bet ten jau linkas nebeveikia ir čia vienas skinas kitoks.1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Tic_Tac [283]
Eimantas_Zero sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tic_Tac • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Aiste_Veranyte sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
Sw audra, manau galėsim kada nors meet? :DDD. gražus ušpakaliukas, sėkmės tau zuiki ;*1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Aiste_Veranyte sureagavo į Matt_Fatality už temą
Opaaaaaa labutis!!!! o tu dabar čia loši, ni tai ką sėkmės Audra.1 taškas -
Parašas - įvertinam
Psichas sureagavo į Dainius Callidi už temą
Nu gražus gražus. Reikėjo kur Ambulance ipaišyt dar.1 taškas -
[HELP lol] Mokyklos „gyvenimas“ ir jo paįvairinimas
Baronas_Lietuvos sureagavo į 'Duffas už temą
I Have bomb i have a sckola aa alak ukbur Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (forumo narys uždavė tikrai rimtą ir jam svarbų klausimą, o šitas "juokelis" čia tikrai ne į temą)1 taškas -
Rage Assassin sureagavo į Nedelis'Crazy už temą
sveikinu, dabar tegul gaujas išrenka ir fsio1 taškas -
Edga_Bmw sureagavo į Pablo Bandit už temą
Sveikinu laukiam atrankų ir visi gaujiniai vėl subėgs į policiją1 taškas -
J'Skinny sureagavo į Orange'Mst už temą
Frankūzas jis mano tūzas ir aš galiūnas, kai frankis pd direktoriūnas.1 taškas -
Reikia pagalbos del gta sa
Nedelis'Crazy sureagavo į Modestas Mlg už temą
CCLeaner atsidaryk ir registry cleaner paleisk, tada fix issues ir t.t tada driverius naujausius isirašyk (visus), siūlau Driver Booster 3.5, tada kai visus driver irašysi rr pc. ir irašydamas gta, pvz program files x86, ten sukurk kita foldery i kuri gta sa instaliuosi. jei nesupratai, až.1 taškas -
Peikiu Teddy_Wudson
Alaus_Statine sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Na, ačiū už papeikimą, pastaruoju metu taip prastai dirbu, tik visi peikia. Jūsų tema buvo ne toje skiltyje, jei neklystu - TS užblokavimo, ar tiesiog užblokavimo, nors anketa yra užtildymo, todėl Egidijus_Keza man į skype numetė temos nuorodą, ir paprašė sutvarkyti. Na, yra tokia taisyklė, kad tema turi būti savo skiltyje, taigi už tai Jus ir nubaudžiau, bėje, tai nėra tragedija, kadangi įspėjimas tik žodinis, ir vis dar skaitosi, jog turite 0 įspėjimų. http://prntscr.com/d7zk7t Jeigu neužtenka įrodymų, o aš manau, jog neužtenka, prašau aukštesnės administracijos, kuri turi priėjimą1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Altiriks_Men [275]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Altiriks_Men • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Velnelis_Canel [271]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Canel • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE1 taškas -
[REL] Drizzy's ENB
Jeremy Santos sureagavo į jason frost už temą
gražus enb kai nebūsiu gaujoje rikes atsisiusti, spaudžiu like.1 taškas