Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.19 visose vietose
-
MANO DRIFTO POKYČIAI [2011-2016]
Tommy_Gallardo ir 4 kiti sureagavo į Paulius'Rays už temą
Sveiki, taigi nutariau parodyti daug savo išlikusių video, ir kaip tobulėjau per laiką. Čia parodysiu video nuo 2011metų iki 2016metų, šeip driftinu gal nuo kokių 2014, bet tų video kaikurių nerandu, o kaikurių jau nebėra, kiti liko videogagoj, o ji jau seniai uždaryta, visų klipų nekelsiu vistiek niekas visų nežiūrės, kam įdomu pažiūrėkit kanaluose iš kurių įkelti klipai, per tą laikotarpį kelis kartus keičiau nicką, taigi kaikurie video yra skirtinguose kanaluose. Iš anksto dėkoju tiems kurie peržiūrės visus video Dont forget +rep 2011-10-07 Su klaviatūra daug video pral5 taškai -
Vycka_Flex užblokavo Kazuya_Ryuu [287]
Lauris Drift ir 4 kiti sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kazuya_Ryuu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE5 taškai -
Gerą dieną, darau prisitatymą, kurio čia dar neteko daryti ( jei neklystu ), kils klausimas kam tai darau ? 1. Prisidėti prie mados, kuri dažniausiai būna naujai kuriamuose projektuose. 2. Atsiranda varliuku, kurie labai turi daug noro ir prašo "parodyt mordą", tai va, temos pabaigoje ji pasirodys. Vardas mano neįprastas - Žymantas ( ne Žygimantas ), draugai vadina Žygiu, Žymiu, man 18 metų, ūgis 1.96, krepšinio nežaidžiu, gyvenu futbolu Gargžduose. Daugelis sa:mp žaidėjų gyvenime daug siekia ir tai pasiekimai labai giriasi forumuose, aš ne toks, mokausi dėl savęs, tam, kad turėti išsilavi4 taškai
-
[0.1.6.5] Pasiulymas PD Darbui!
Baronas_Lietuvos ir 2 kiti sureagavo į 'Duffas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Duffas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dirbau PD Ir gaudžiau bėgli gaudžiau ir isai buvo greitesnis bei pranašesnis po kiėk laiko isai į savo nuosavo namo garaža įvažiavo ir pasislepe Tad Siūlau įdėti. sistema su kuria gali isilaužti į namo interjera išlaušti duris ir sudėjas visa įtarima žaidėjui gali surakines išspirti iš namo nes kadangi daug žmoniu slepias ir važiuoja į garaža tad kad tai butu geras dalykas nebesislapstytu žmones nuosavose garažuose tai per daug naudinga. nes pabėga ir būna visa diena kol Policinkas atsijunge iš serverio tada da3 taškai -
GFX Greenside.lt parašai [PILDOMA]
Kalcor_Spookie ir kitas sureagavo į Tom_Micro už temą
Sveiki, taigi pagfx'inau parašą greenside serveriui, taigi įvertinkit V2 IŠTAISYTA GRAMATINĖ KLAIDA Jai bus didelis susidomėjimas bus pildoma.2 taškai -
[Ieškau] PD Skins.
spagėtis ir kitas sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Modestas'Mlg 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Skins 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: geriausia kad būtų pd skinai ne hq o šiek tiek patobulinti ta prsm kaip lt frankio, bet jie man neveikia kažkodėl, geriausia lq patobulinti skinai (tarkim lietuviški ir t.t) kad veiktu ant musu srw msr skinu 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:xxx2 taškai -
Drifting in Las Venturas airport
J'Skinny ir kitas sureagavo į Paulius'Rays už temą
Dalinuosi savo senu video, noriu išgirst nuomonių apie jį. Galvoju vėl pradėt driftint ir kurt klipus.2 taškai -
Parduodu Turgines mašinas su tune.
J'Excite ir kitas sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Mlg 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas ss bus 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/RwKR1 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit... 5. Papildoma informacija: Žalia spalva vis dar neparduotos. Raudona spalva parduotos. Bobcat Landstalker Esperanto Hermes2 taškai -
Perku verslą 50m2.
Laimex_Teams ir kitas sureagavo į Modestas Mlg už temą
Verslą nusipirkau, tema rakinkit.2 taškai -
[0.1.6.5] pasiūlymas mašinų daužtumui.
Milky Sheik ir kitas sureagavo į Dwayne_Cortez už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Cortez • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Išimti mašinų daužtumą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nu kaip ir dauguma žaidėjų žino, kad jis visiškai nieko nereiškia taigi manau jog jo išviso nereikia, nes mane jis o gal ir kitus jau nervina. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - P.S. jeigu kažkas nepatinka tai nesmerkit taip stipriai ir nerašykit nesamonių į šią temą, na o jeigu patiko tai žinot ką spausti :2 taškai -
Parduodu 11 tr.priemoniu ir tdezes.
Michael_Cortez ir kitas sureagavo į Russo už temą
Huntley kaina kyla iki 20.000.000, jeigu per savaite neatsiras pirkejas. Tr.Priemone bus atiduota kolekcionieriui Hugo_Armani.2 taškai -
PARAMA NAUJOKAMS IKI 5000 XP !
Deivis_Hype sureagavo į Velnelis Camel už temą
Naujokams kuriems yra problemų su pinigais, jie juos lengvai galės užsidirbti čia. Iki 18 puslapio išleista 1.015.650 eur. Informacija; Naujokai skaitysis šioje temoje iki 5000 žaidimo patirties. Naujokas įvykdęs vieną užduotį gaus nuo 1000 eur iki 2500 eur. Užduotys nebus lengvos nei sunkios bus vidutiniško dydžio. Nuotraukas su užduotimis galima kelti į IMGUR.COM ir PART.LT Anketa turi būti vizualiai tvark1 taškas -
Foch Grafikos galerija
Minde_Johnson sureagavo į Edas_Foch už temą
Sveiki! Esu naujas veidas serveryje, tai galvoju šiek tiek pasireikšiu. Darbai visi yra mano! Kituose projektose buvau žinomas kaip Tim_Wellens, Kimis Vertinam1 taškas -
Teamspeak / Kaip pasidaryti juoda temą
Bmw Set sureagavo į Klicke peilis už temą
1. Jūsų vardas pavardė?: Brone_Zaraza 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Galės pasikeist TS3 temą į juodą. 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Štai kaip atrodo (default) teamspeak skinas, pas mane šiek tiek keistas. Atsibodo sena tema, nuobodžios spalvos? šioje pamokoje pamatysite kaip reikia pakeisti teamspeak foną, (aš naudosiu juodą skin) apačioje duosiu link kur bus atsisiuntimas kitų temų. Viskas labai paprasta, tiesiog jums pirma reikia susirasti forumą, kuriame radote gerą skiną. Aš naudosiu http://for1 taškas -
Hud by Mlg.
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Modestas_Mlg 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Hud, font, texture. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Hudas editintas iš default, font'as rastas, textura taip pat. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: - 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Map/Radar textur'a: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-maps/55313-radar-new-texture.html Keičia tekstūrą iš default į patobulintą. Hud ir t.t: http://www115.zippyshare.com/v/G8ce41 taškas -
Parduodu puikius Sultanus
Modestas Mlg sureagavo į Lets_Doit už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hiam_Feeder 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas nuotraukose, bagažinė tuščia 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://www.part.lt/perziura/b7a53d86093c3831cccd1f4c615a52d479.png http://www.part.lt/perziura/ead3347296cee508e832024e36c0eafd131.png http://www.part.lt/perziura/f35d345e73f3c950d8997992ec2f909f518.png http://www.part.lt/perziura1 taškas -
Peikiu Anthony_Marcelo
Tomas_Quatros sureagavo į Lemon_Madeit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lemon_Madeit • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Anthony_Marcelo • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: įžeidinėjimai per /v • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/545900270237a5bb29dac204449af268435.png1 taškas -
Lauris_Drift laikinai užblokavo Dave_Destiny
Dave_Destiny sureagavo į Lauris Drift už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Dave Destiny • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/1HO2m https://youtu.be/DJXYHUNp7qE1 taškas -
1 taškas
-
Perku verslą 50m2.
J'Excite sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Modestas_Mlg 2. Perkamų patalpų dydis: 50m2 3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: Šaka nesvarbu, geriausia kad būtų energijos arba technologijų. 1lvl. 4. Siūloma kaina: 510-550k. 5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Dar gerai būtų kad nebūtų susidevėjimo.1 taškas -
[PAGALBOS] dėl forumo
Get_Paid sureagavo į Rage Assassin už temą
Parašai tekstą, o tada spaudi šį mygtuką pažymėjęs tekstą >>> http://prntscr.com/d9cdagir įklijuoji norimą nuorodą į tą teksto langą. Jei nori taip kaip čia, tada dar ir pakeiti spalvą Tema rakinama. Jei bus klausimų PM1 taškas -
Perku verslą 50m2.
trige sureagavo į Zoko_Ziokio už temą
Parduodu energijos šakos verslą, 470k. Be produkcijos.1 taškas -
Perku verslą 50m2.
trige sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
Turiu versla prie banko. Energija gamina. 520k. Domina?1 taškas -
Rage_Assassin užblokavo Modestas_Light
Vycka_Flex sureagavo į Rage Assassin už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rage_Assassin • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Modestas_Light • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Naudojau /tban, bet šiaip serverio klaidų išnaudojimas savo labui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/md2rurojZDc kaip pirma vieta kaip baigiau eventą Jei norit - atblokuokit jūs jį. Iš karto susisiekė su manim TeamSpeak'e... <19:28:27> "Modestas_Light" pokes you: ką daryt jei buvo pasibuginęs cp ir išmetė kad 1 jį įvykdžiau?.. tiesiog užblokavau, kaip kad buvo1 taškas -
Rage_Assassin užblokavo Modestas_Light
Rage Assassin sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa tvarkinga, bet žaidėjas bus atblokuotas1 taškas -
Prašau užtildyti Henrikaso_Drift
Xair_Nedas sureagavo į Rage Assassin už temą
http://imgur.com/a/r9G5VŽaidėjas užtildytas1 taškas -
Mantvis_Daedo lban Rokas_Warlock
Inks_Smash sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantvis_Daedo • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Warlock • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: relog nuo teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=75VEsvIcC4Y&feature=youtu.be long video buvo, tai sukarpiau1 taškas -
Emigruoju Justas_Camel
Klicke peilis sureagavo į Karolis Bmw už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Camel Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2016;11;17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : puse metu. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : pasiguglinau ir radau Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seip sampa neteko taip daznai losti kituose serveriuose biski pazaisdavau ir viskas. seip tai cs.go zaidziau daugiau nei samp tai pagalvojau reik varyt sampa pagrajint paguglinau nu va ir atradau si samp serveri. seniau buvau girdejes kad geras serveris tai ir labai sugunde kaip pamaci1 taškas -
1 taškas
-
GFX Greenside.lt parašai [PILDOMA]
Kalcor_Spookie sureagavo į Tom_Micro už temą
Ikelti keli nauji darbai, laukiu įverinimo1 taškas -
1 taškas
-
Drifting in Las Venturas airport
Paulius'Rays sureagavo į Michael_Toreno už temą
Mode, nu davaice, susuk ryt prieš mano akis serve, savo driftuką1 taškas -
Ieškau lq police rancher
Green_Arrow sureagavo į Michael_Toreno už temą
http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/34275-a-police-jeep-from-gta-v.html šits ganetinai neblogas1 taškas -
Prisistatau Dvl Gang
Mard_Volli sureagavo į AkA už temą
swx drg , neblogai save pristatai . Ka vakare?1 taškas -
1 taškas
-
Reikia pagalbos del gta sa
Nedelis'Crazy sureagavo į Modestas Mlg už temą
CCLeaner atsidaryk ir registry cleaner paleisk, tada fix issues ir t.t tada driverius naujausius isirašyk (visus), siūlau Driver Booster 3.5, tada kai visus driver irašysi rr pc. ir irašydamas gta, pvz program files x86, ten sukurk kita foldery i kuri gta sa instaliuosi. jei nesupratai, až.1 taškas -
1 taškas
-
Ieškau font ir hud
Nedelis'Crazy sureagavo į Modestas Mlg už temą
Kaip supratau tau reik dizz nicca hudo? k here u are: http://www.mediafire.com/file/r19987xdycozs77/Dizz+HUD.zip jei nori tokio vaizdo kaip tam video, turėsi pasidaryt rezoliuciją 1336 x 768 x ... Ar didesnę kad tai gautum, widescreen fix failiuką meti į gta sa direktoriją ir kur bus folderis su .dff .txd failais ji imesk i modloader, nu jei nesupranti parašysi až, padėsiu hud.txd > models. sa.widescreen.fix.asi (lyg ir) į gta sa direktoriją. Folderis su .dff .txd failais, jį mesk į modloaderį. Ir rezoliuciją į 1366 x 768 x 32 ar didžiausią kokią turi ir viskas.1 taškas -
Prisistatau Weed_Gang
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
svx, gl projekte bendravardi ;d mano ''klyčka'' tokia pati ;d1 taškas -
Kompensacija kreditai ir t.t.
Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Misteris_Pro 2. Kokios pagalbos jums reikia: Prikolas buvo. Įvykdžiau helovino eventą, ėjau atsiimt prizo, išmetė keturis langus, pasirinkau 3,5 k xp, ten kažkiek pinigų ( nepamenu jau, nes nesitikėjau, kad toks prikolas įvyks, tai neįsidėmėjau ), ir 98 kreditai gal, pasirinkau tą, ir *cenzūra*um, iš oro davė 700 xp ir daugiau nieko. WTH. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: apdovanokit mane prizais kuriuos turėjau gaut ;d gg #peace1 taškas -
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
Paulius_Comon sureagavo į Aivaras už temą
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka1 taškas -
Laimėk įrengtą lūšna !
Paulus_Omega sureagavo į Pablo Bandit už temą
1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime iš kurio atsiimsite prizą:Pablo_Bandit 2.Ką darysite su lūšna (apsistatysite pilnai,laikysite tuščia,parduosite?)įsirengsiu pilnai ir turbūt neparduosiu 3.Ar konkurso organizatorius nusipelno PATINKA mygtuko ? ir ar norite daugiau tokių konkursų:jo daugiau noriu tokių konkursų1 taškas -
Unmute Misteris_Pro
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Pro 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Matt_Escobar 3. Už ką buvote užtildytas : Už neva įžeidinėjimus. Visų pirma, Escobarai, buvo ne taip, kaip tu įsigalvojai. Užmutinai Diobą, aš jį pacitavau tau į privatą, ką jis pasakė, o tu mane užmutinai, kad aš įžeidinėju. Oi tu Escobarai tu Escobarai 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :1 taškas -
Unmute Misteris_Pro
Ar tu žlibas, ar šiaip pervažiuotas traktoriaus ( neįžeidimai, tiesiog klausimas ). Čia ne papeikimas, o tiesiog unmute prašymas, kuris pats pasibaigė man jau senų seniausiai. Daviau tau žinot, kad ir ta persona gavus mute, toliau stūmė, kam imtumeisi kokių griežtesnių veiksmų, o pacitavus man jį, užmutinai ir mane. Ponas administratoriau, time to change. #peace lockinkit, vis tiek mute baigėsi1 taškas -
Prašau užtildyti
Paulus_Omega sureagavo į Pablo Bandit už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :pamatysite nuotraukoje 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :įžeidinėjimai,keiksmažodžiai racijoje 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Apgavo Paulius_Koral(tarpininkas) ir Deividas_Marquez
Pablo Bandit sureagavo į Paulus_Omega už temą
Joa va cia tai keista siaip cia davei 50k savo noru, nei jis sutiko nei ka1 taškas -
[0.1.6.4] Mechaniku garazas :)
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Koral • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas yra gana paprastas: leisti i mechaniku garaza ivaziuoti tik nuosavoms transporto priemonemis, jokiu darbiniu ir nuomojamu masinu . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sitas pasiulymas patiktu daugumai serverio zaideju, nevazinetu garaze visokie taksi ar picerininkai, netrukdytu mechanikams dirbti, bei kitu serverio zaideju nevazinetu. Taipogi tai padetu, nes nesibugintu masinos, nes daznai tik ateini i garaza, tai ten chaosas paliktas, iskart kviesti reikia adminus, kurie priziure1 taškas -
Idėja darbu garažai.
Mano pasiulymas tau: Isigyk normalu kompa1 taškas