Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.12.28 in Pranešimai

1. moli tu jibanas ne pirma karta gauni ir ne pirma karta verki, motinai tavo matyt atsibodo unban pirkt tavo tas papeikimas nieko vertas :DDD ir vps prap isai savo 7 ar kiek ten acc ir nebezaisk matai kad taves nekencia daug kas, geriau pinigus uz unban http://issipildymoakcija.tv3.lt/cia paukok :DDDD ne pirma kart bana gauni ir ne paskutini ir ne paskutini acc prap isi ps fearai prasiusk gside25 Brone_Zaraza dq nr: 1398 Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    3 taškai
  2. Sveiki, šioje temoje dilinsiuosi savo avatarais. Darysiu updatu's, avatarus darau pats. Tad kritikos nebijau. V1 Jeigu norite kito dydžio avatarų tai rašykite komentaruose kokių norit ir su kuo susiję. Sėkmės naudojant.
    2 taškai
  3. Už, nereikėtu ieškoti TAB lentelėje ar /sms.
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nerijus_Triges • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nerijus_Trige • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  6. Rokas

Apie pasiekimus,

Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.
    2 taškai
  7. PRIŽIŪRĖTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Nerijus_Trige • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka_Flex • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Užblokavo mane už ''ČYTINIMĄ'', kur nebuvo ''ČYTŲ'' (Apskritai, tai pasikortoja ne kartą, bet su kitais prižiūrėtojais. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Mane pakvietė į DM zoną, Matt_Escobar, nes pradėjo DM'int miesteliuose, galvojo paims, bet aš jį ''sulesiau'', o kas būna, kai tave paima kitas žmogus? Tai aišku, kad '' /sms vycka_F /pzu Nerijus_Trige'' ar '' /padmin
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Modestas_Mlg Kam bus naudojamas kanalas?: Pašnekėt su draugais, pačilint. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu, jog sutinku su taisyklėmis.
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Double • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Eisiu prie reikalo, būna taip, kad gerai neprisimeni savo draugo nick (man taip būna, nes vienas keistą nick yra užsidėjes), tai būtu gerai, kad galėtu pridėti prie draugų sąrašo, t.y rodytu ar jis yra prisijunges/atsijunges, manau tai padaryti yra nesunku, bet tai reikalinga. Žinau, kad ši sistema yra kituose serveriuose, bet ten nėra taip jau patobulinta, tai galėtu tą sistema patobulinti taip, kad ji būtu labiau naudingesnė, jai tai bus įgyvendinta tai pagalvosiu kaip galės patobulinti šia sistemą.Komanda galės
    1 taškas
  10. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jack_Western 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: matth_Dodge 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti:sveiki tai mes su Gerb scameriu keitem vila mano i jo versla jo verslas prie elektros prekiu parduotuves 100m2 2lvl tai sutarem 300k ir mano vila as parasiau,mes keisim sita vila ir mano 300k i jo versla jis pasake''nu'' tai sakau ok atidaviau jam vila tada sakau varom jis sako tau ragai ac ac patenkitas sakau kas ragai po to nuvariau prie jo verslo ss pasidaryti jis raso tai kur mano 300
    1 taškas
  11. Sveiki visi taigi neturiu ką veikti tai sugalvojau padaryti jums avatarus. Kitas atnaujinimas pasirodys šiek tiek veliau kada turėsime tematiką. Tai dabar po šio aš pasirinkau savo tematiką. Kitame atnaujinime kokios tematikos norėtumete rašykite į komentarus. V1 ( Random )
    1 taškas
  12. Padaryk kažką gražaus su Russell Westbrook'u. O šiaip neblogi avatarai.
    1 taškas
  13. AŠ SAKAU UŽ VISU ŠIMTU PROCENTŲ Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
    1 taškas
  14. Yeaaah žinoma kad už 10/10 Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
    1 taškas
  15. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Eco_Scaleta 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Tommy_Hilfiger 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/3e58f126ade5669cb0a52ec5a13439f5605.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/38618a615f6940387a146427233e064d566.png
    1 taškas
  16. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Laukinis_Vilkas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/41001-unban-laukinis-vilkas/#entry234185 http://www.part.lt/img/49924fba3d713e3b601dd0e82b0b6f5a689.png
    1 taškas
  17. Juodas 1mln, violetinis 700k
    1 taškas
  18. Oh gash, gal gana prisipisinėt? Sarkazmo nesupranti? Kas per protai jūs.. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  19. čia ir mane liečia tai parašysiu ir aš tu galvoji niekas nėra tų aim ir auto ir aš esu turėjas ne paslaptis aš žinau kaip gi tu šaudai 5 kartus už čytus baustas į diena po 2x už čytus tau rcon reikia dėti priienam prie tavo ban anketos kadangi auto nėra visai tobulas tai kaip spaudi kartais neišauna kartais išauna kaip tau dabar buvo o kaip su ak pasakiau pašaudyti pamačiau su (bullet-strike) kur kulkos rodo kad šaudai šonu ir aš šokinėjau pamačiau kad pataikai tai pasakyk čia ne aim? o auto ir taip matosi kad cbuginti nemoki o dabar *cenzūra* atėjom į DM pradėjai cbuginti per ta laika kol iš
    1 taškas
  20. Kad ir plagijuota sistemą, bet aš visiškai už esu, pats bandžiau šia sistemą tikrai puikiai veikia ir pagal scriptą nedaug eilučių užiimą, todėl tikrai neužkraus serverio labai... Ir šiaip kalbant apie šitą sistemą, ji bus naudinga, nes yra tikrai žmonių kurių nick teisingai sunku parašyti pvz kaip: "Vercetti, Derrick" ir pnš... raidės kartojasi ir kartais užmiršti kuria raidę reikia kartoti. Dar kart pasikartosiu aš už.
    1 taškas
  21. na bent kažkas naujo serveryje , sėkmės jums !
    1 taškas
  22. Su eventu tikrai pasistengėte, šaunu matyti jog serverio savininkai kiekvienas metais sugalvoja kažką naujo. Sėkmės dalyviams ! :/
    1 taškas
  23. Kadangi apgavimas užsiėmė masinėmis apgaulėmis, tai tokiu atveju pinigus grąžinome. Tema rakinama.
    1 taškas
  24. Nevykėliai , rado iš ko išsiknisinėt.
    1 taškas
  25. V4 atnaujinimas ( RANDOM )
    1 taškas
  26. Atnaujinime priimta Aleksas_Mint pasiūlyta tematika. V3 ( west side , 2pac )
    1 taškas
  27. Atnaujinime priimta Kreighton pasiūlyta tematika. V2 ( Mašinos , Merginos )
    1 taškas
  28. Kafka

Giveaway Pereniel

1.Vardas_Pavardė žaidime?: Jimmy_Johnson 2.Kodėl norite laimėti?: Nes su Sultan gaila vežiot Ku*vas. 3.Ką veiksite su automobiliu?: Vežiosiu Serverio kek*es. 4.Įvertinkite mano Paint lvl (1-10): 7. 5.Jūsų numeriukas (1-50)
    1 taškas
  29. Sveikas malonu susipažint sekmės projekte tau. Kokia dieną ir į salę nueik .
    1 taškas
  30. Kafka

Naujas gabaliukas

Na pvz aš ttai čia nieko gero neižvelgiu neblogai padirbėta mldc.
    1 taškas
  31. Na žinok Clemes mindes videkai geri o tavo nepyk bet kažkokios nesamonės trūgdai žaidėjams dirbt ant mano takso užšoktum gautum kulku serija i ramus būtum man tai tas video vpš.. Imk pavizdi iš Clemes ir pradėk flmuot normalius video na o jeigu nori tu baisei ten paprikolint prikolink normalei o ne trugdyk žaist kitiems žaidėjams...
    1 taškas
  32. Kafka

GiveAway Car!

Sveiki nusprendžiau padaryti giveaway iš savannos ir sabrės. Kodėl darau giveaway? todėl kad garažas pilnas visokių car tai atiduodu jums gal naujokams pravers sekmės visiems. Jums reikia užpilditi šia anketą. Anketa: Kokį žaidėją paveši su nauja mašina: parašyti: NORIU. car ss: http://www.part.lt/img/7da8bac7c8fd04b59100543106b645f4616.png http://www.part.lt/img/b95587690e718b2299ea1c0c815ed92f570.png Laimėtojas bus renkamas ketvirtadienį. Kam nesunku paspauskit Like (NEBŪTINA)
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.