Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.07 visose vietose

1. Inkas.

Peikiu Nico_Moretti

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Ink_Smash • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Nico_Moretti fu kaip šlykščiai rašos šis slapyvardis... • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: 1.Nuolaidžiavimas draugam dėl pinigų ir akmeninio/ngs. 2.Piknaudžiavimas dėl amnestijų,amnestavo kai jo bičiulis turėtu būt rcone ar tikrai taip lengvai iš akmeninio neišlipt. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. Kaip matome kainoraštį (spauskit ant teksto),Euras_Pitas turėjo gauti medinį,už free-starinimą kurio išsipirkimas kainuotu 1milijoną
    8 taškai
  2. Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus, Norime pranešti, jog nuo dabar mūsų serveris yra talpinamas pas kitus hostingo tiekėjus. Senaisiais tiekėjais nusivylėme, todėl buvome priversti ieškoti sprendimo iš šios, visiems nepatogios, situacijos. Šioje temoje galite dalintis pastabomis kas pasikeitė į blogąją ar į gerąją pusę po persikėlimo pas kitus hostingo tiekėjus. T. y. jeigu pastebėjote, jog jūsų PING ar didžioji dalis serverio komandų ėmė veikti lėčiau tokiu atveju prašytumėme tokiais pastebėjimais pasidalinti šioje temoje.
    4 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tesla_Gal vis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nigga_Dash • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms
    3 taškai
  5. 3 taškai
  6. Žukas

3 taškai
  7. Žukas

3 taškai
  8. Žukas

3 taškai
  9. http://www.part.lt/perziura/02dcb493ed8837fd7ae4e2df536b59f7503.jpg
    3 taškai
  10. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Honey • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kiek pastebejau kiekvienas serverio žaidėjas savo tr. priemonę pardavinėja remdamiesi skelbimų kontora. Aš pasiūlyčiau padaryti tokia aikštele kurioje serverio žaidėjai galetų užstatyti savo tr. priemone i pardavimą (už atitinkama kaina). Serverio žaidėjai atvyke i aikštelę galėtu apžūrėti parduodamas tr. priemones ju būklę,išvaizdą bei visa informacija ir galėtu jas isigyti (už atitinkama kaina) kaina nustatytų pats serverio žaidėjas. • Kuo jūsų pasiūlyma
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Polska_Nigga • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mauglis_Esuas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  13. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Liudvikas_Dope • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, kai ismeti kauliuka reikia laukti 1 minute, kas manau yra tikrai visiems uzknisantis dalykas, todel siulau isimti ta laikmati arba bent padaryti mazesni pvz 20 sec. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Isimti arba pamazinti ta laiko laukima kai ismeti kauliuka • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą
    2 taškai
  14. Map'ą mačiau jau seniau kai tik jį įkėlė, pripažystu idėja tikrai nebloga, bet manau pats galėčiau ją geriau įgyvendinti, kaip dauguma sakė ENB padaro savo ir aš tam pritariu, nes jau įsivaizduoju kaip atrodo be ENB mapp darbas, patikėkit tikrai ne taip gražiai.
    2 taškai
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Žukas 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina:
    2 taškai
  16. Žukas

2 taškai
  17. Žukas

2 taškai
  18. Žukas

Unban Zukas_Ots

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zukas_Ots • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • http://imgur.com/a/PJYQg • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://gyazo.com/ec507cca1e2fd56bfff7f6d18fed8fd1
    2 taškai
  19. Žukas

2 taškai
  20. Žukas

Kapelos vakaro koncertas

As geriau pavarau
    2 taškai
  21. Žukas

Peikiu Zukas_Ots

pasipisk y *cenzūra* *cenzūra* Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;
    2 taškai
  22. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kylie_Castell• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Laura.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man yra 16 metų. Gimimo diena 05-04.• Jūsų gyvenamasis miestas: Kretinga.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -• Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiška, bendraujanti ir, žinoma, padedanti. Mėgstu pagelbėti tiek realybėje, tiek žaidime, priklausant nuo reikiamos pagalbos. Tokia jau aš . Esu užsispyrusi ir gan pavydi, siekianti savo tikslų ir nenuleidžianti rankų. Daugumai nepatinka mano charakteris, man
    1 taškas
  24. And_Miami

A'M Avatarai

Sveiki, sukūriau truputėli forumo avartarų, nesmerkit iškart dar tik pradėjau kūrti, čia mano vieni iš pirmųjų darbęlių, bet gal kam patiks Jeigu kažkieno nukopinau tai sr traukiau random iš google .Pastabos ir pamokymai visada laukiami
    1 taškas
  25. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Stepys_Stepus Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien maždaug 16h. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu nuo maždaug 2013 galbūt metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes kaip draugas papasakojo jog šitame serverį nereik vien su mašiną važinėti, kad užsidirbti pinigų, patiko ir patraukė. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau vi
    1 taškas
  26. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Osva_Nigga Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/07/02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Seniau dar kai buvo atidarymas serverio buvau pabandęs, tai dabar vel užsivedžiau Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Užėjo noras pabandyti vel samp, ir atsiminiau šį serverį, nes kiti kaip ir mirę. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Samp buvau palikes, nes pabodo ir perėjau prie kitų žaidimų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti
    1 taškas
  27. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mangis_Nigga Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiandienos (esu bandęs ir seniau kelias dienas) Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP jau žaidžiu apie 5 metus su ilgomis pertraukomis Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Buvo reklamuojamas svetainėse bei pasiūlė draugas Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Buvau visiškai palikęs Sampą, bet grįžau ir su draugais nusprendėm jog žaisim čia Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdy
    1 taškas
  28. Kalneliai dar tik BETA stadijoje, tai galima manyti jog tai yra 1-oji serija. Įrašo gale yra užrašytas sudetingas sakinys (tiksliau pastatytas), kas atspės laimes slapta priza.
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jagger_Jackz 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Infernus, rida nedidelė, reta spalva, gražūs ratai, bagažinėje yra apie 700 kulkų deagle. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit 5. Papildoma informacija: sexova tačkė nebrangiai
    1 taškas
  31. Roncė

Atranka į Medikus stabdoma 20:30h.

Atranka į Medikus stabdoma 20:30h.
    1 taškas
  32. San Fulll

Parduotu elegy

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Fulll 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): visikas nuotraukose 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siulykit 5. Papildoma informacija:
    1 taškas
  33. Žaidėjas nebe VIP narys.
    1 taškas
  34. Frančas

kur gaujos?

kur gaujos?
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shagy_Bombastic • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Pukis_Vendeta • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  36. kai gauju ner visai nusiritot
    1 taškas
  37. Labas laura , malonu susipažinti , sėkmės tau žaidime , bei realiame gyvenime.
    1 taškas
  38. Ką gi, prisėdau gerai valandai chėbra paskyriau laiko jums ir padariau gfx darbeliu, būtų malonu jog nueitumėt įvertintumėt, priemu visokia kritika - AČIŪ TIEMS KURIE KRITIKUOJAT. http://greenside.lt/forumas/index.php?/topic/41603-fy-avatarųparašu-galerija-atnaujinta-0207-40-avatarų-ir-20-nauju-parašų/&page=3
    1 taškas
  39. eeee kvieciam mergas, aisim po atrakcijona linksmai pavazinet ir ne tik (if you know what i mean) :)) visi kiti tik su nario mokesciu. zinau capeli kad noretum :DDDDD
    1 taškas
  40. Velnelis Camel

1 taškas
  41. http://greenside.lt/forumas/index.php?/topic/44091-kodėl-vaikinams-nepavyksta-užkalbinti-paneliu-ir-atvirkščiai-atsakymas-temoje/
    1 taškas
  42. Sw bff, kada skolą grąžinsi ?
    1 taškas
  43. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Telikas_Samsung • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktų pardavinėjimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/e2013deafc1bedcd9caf66d0547f0f4d829.png
    1 taškas
  44. Atsiųsta į až.
    1 taškas
  45. Nortenos - http://www37.zippyshare.com/v/YgGuQ81F/file.html Surenos - http://www108.zippyshare.com/v/nkPqeUoV/file.html
    1 taškas
  46. Atsiųsta. Atsiųsta.
    1 taškas
  47. Modifikacijos atsiųstos į až.
    1 taškas
  48. Seni laikai http://www.part.lt/perziura/208b4020b6304df8fffe2d1fb45c45f8803.png
    1 taškas
  49. Žukas

1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.