Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.01 in Pranešimai
-
†EMA† avatarai
Absoliute_Death ir 15 kiti sureagavo į Ema_And už temą
Keletas avatarų, noriu išgirsti jūsų nuomonę apie juos. Vertinkit. †„Dark Psycho‘‘avatarų kolekcija†16 taškai -
Prisistatau Tony_Lii
Vycka_Flex ir kitas sureagavo į Tony_Verona už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Lii• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Šarūnas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-06-016• Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Šarūnas Ri (Fb)• Apibūdinkite savo charakterį: Draugiškas, rimtas, atkaklus, sąžiningas, ryžtingas. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Šiuo metu LPBL- Lietuvos profesionalaus bokso lyga, Klaipėda. Prieš tai MMA Klubas Klaipėda. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Išskirtinis tuo, kad manau sportuoj2 taškai -
Unban Yamaha_Yamah
Kevin_Connor ir kitas sureagavo į Dzeikas už temą
Tai aš nekaltas , kaškas toje sistemoje negerai nes ir per /bendradarbiai mano 2 nick ir užtai neturiu buti užblokuotas. Ir beto aš jį ant bairio ižeidinėjau ir jis netą paspaudė norėjo užmutinti o jis paspaudė užblokuoti už Čytinimą tai nemanau jog jis turėtu būti nubaustas2 taškai -
†EMA† avatarai
Armani_Original ir kitas sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Tikrai traukiantis akį avatarai. Spaužių žalia ir lauksiu kito atnaujinimo.2 taškai -
2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)
Ignas Dieseliss` sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav1 taškas -
Taziukoo Avatari.
Jeremy Santos sureagavo į Danny_Ocean už temą
Sveiki, pamačiau, kad dauguma žmonių kelia savo avatarus, kurios turi savo kompiuteryje. Tada ir aš pabandysiu. Pirmieji bus maišyti. Avataru peržiūra.1 taškas -
†EMA† avatarai
Sergei_Kharitonov sureagavo į Kevin_Connor už temą
Tai tau dėmesiu trūksta, kad keli ne savo avatarus... Kai bus tavo tada mesk :))1 taškas -
Taziukoo Avatari.
Adas_Domantas sureagavo į Danny_Ocean už temą
Na visi nėra grinai mano, bet jie yra iš mano kompiuterio kolekcijos. Svarbu, kad būtu jie tau naudingi.1 taškas -
Taziukoo Avatari.
Danny_Ocean sureagavo į Adas_Domantas už temą
Ištikruju visi yra matyti iš kitų forumo vartotoju avataru ir keleta mates per google vaizdai bet pasiėmiau keleta1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Chris_Sandiego
Armani_Original sureagavo į Chris_Sandiego už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Chris_Sandiego Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.02.27 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : bijau pameluoti gal nuo 2013 metų Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : draugo Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : įdomesnis, daugiau sistemų Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas, tobula naujokams. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobo1 taškas -
1 taškas
-
†EMA† avatarai
Sergei_Kharitonov sureagavo į Kevin_Connor už temą
Kam ne savo meti ??? Geriau kokiu efektu būtu pridėjus.1 taškas -
†EMA† avatarai
Jeremy Santos sureagavo į Mrs Nobody už temą
Nuo kada avatarų kurimas yra talentas?! Kaip senas vilkas žinau, kad sukurti avatarą yra labai lengva, tik reikia turėti gera cc ir, tiesiog nebloga stockų puslapį. Ir neklausyk šitų molių, nes čia, tik postus renkasi, jeigu reikia galiu kažkuo padėti rašyk į až.1 taškas -
Dzeikas_Smith užtildė Tankinstas_Vilkas
Ponas_Irmis sureagavo į Dzeikas_Smith už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Dzeikas_Smith 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Tankistas_Vilkas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :/padminams naudojimas ne pagal paskirtį 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://www.part.lt/perziura/11d51b40c8ac1e94297126035bc00f59873.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://www.part.lt/perziura/11d51b40c8ac1e94297126035bc00f59873.png1 taškas -
1 taškas
-
Pagalbos dėl samp paleidimo.
Eimantas_Sanchez sureagavo į Darius Kappa už temą
Todėl nes neturi vaizdo driveriu, jei nori galiu padėt, duok savo skype1 taškas -
Peikiu Ronce_Run
Deimantas_Teik sureagavo į Tony_Verona už temą
Gerai , tu man čia nepradėk matau Ronce nebeturi ka bepasakyti, išvis kam tau čia rašyt. Ne tu - teisėjas čia, ar advokatas. Pagal jūsų nuomone , aš direktorius - aš galiu viską daryti, kas man nepatinka išmetu, prisigalvoju taisyklių, čia žaidimas turi būti tiesa, o ne melagystes ir nesamones. Jei aš direktorius jau galiu viską, ką noriu tas nepatinka. Nepamiršk,kad tas direktorius ne jo, o - serverio. Pasikartosiu - serverio, jis turi rodyti pavyzdy ir visa kita. Išvada '' aš gaučiau direktorių, man nesvarbu kas kiek pradirba prisigalvoju savo taisykliu ką noriu tą darau, ČIA ŠITAS DA1 taškas -
Peikiu Ronce_Run
Jovanis sureagavo į Edgaras_Mix už temą
Kadangi esu pavaduotojas GSMC, todėl galiu irgi išreikšti žodį. Taigi, tu kvailas ar tiesiog nesupranti ką norime tau pasakyti??? Direktorius tau pasakė mum tvarkdarių nereikia firmoje, kurie tarp kolegų daryti konfliktus '' nepritapai prie firmos koletyvo'', taip pat direktorius parodė įrodymus, kad kenkei firmos kolegomis mutindamas juos. Tai yra Ronces firma ir tu turi pranešti mum apie tokius nusižengimus tam mes ir esam, jog išsprestumem visą šitą painiava, o tu gudruolis ėmei ir mutinai iš oro.1 taškas -
Giweaway buto pagrindiniam miesteli!
Armani_Original sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Chris_Sandiego 531 taškas -
Laabas "geradari", tiesiai šviesiai pasakysiu dėl ko buvai išmestas, tiesiog nepritapai prie kolektyvo, paaiškink man kvailam, kaip galima kenkti, atimti teisę šnekėti iš savo kolegos? Nu tai šviesiu protu nesuprantama... Suprantu, atranka į komandą reikia pasirodyt, nu bet čia tu jau perlenkei lazdą... Suprasčiau jeigu tie "blogiukai" kuriuos tu mutinai, stumtu ant tavęs, ar bent jau viešai tai darytų per admin/vip chatus, o jie tarpusavyje racijoje, visai tavęs į tai nepainiodami, o vat tau niešti rankos įsikišti... ne, to pas mane kolektyve nebus, išvis toks jausmas, jog direktorius ne aš,1 taškas
-
Peikiu PD direktorių Edvis_Srekas
Garesas_Vilkas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Nedžiuginat jus manęs su tokiais bereikšmiais papeikimais, reikėjo geriau kokį anekdotą parašyt.1 taškas -
Naujasis greenside.lt webdizainas // Daumantas
Lawrence_Crawford sureagavo į gandriukai už temą
Sveiki, Po ilgų darbų, džiaugiuosi galėdamas pristatyti dar vieną savo dizainą. Džiugu, kad teko kurti būtent greenside.lt serveriui, projektui, kuris neapsiriboja nusistovėjusiais SAMP žaidimo standartais, siekia ir tikiu, kad pasieks daugiau. Mano siekiamybė buvo sukurti paprastą, švarų, patogų bei vizualiai išvaizdų dizainą. Ar man tai pavyko palieku spręsti jums. Dizainas nežymiai po programavimo darbų pasikeitė, bet kviečiu žvilgtelėti į orginalą, jo pristatymą: Pilna dizaino prezentacija Behance svetainėje Esu laisvai samdomas dizaineris, visada la1 taškas -
Greenside.lt dainavimo konkursas 2017
Jeremy Santos sureagavo į Gordon_Specter už temą
Sveiki, taigi įvyko antras Greenside.lt dainavimo konkursas, ta proga skelbiu šio linksmo renginio vaizdo įrašą! 1 vieta (3000 kreditų) - Mc_Di (Jessy_Anishwilly) 2 vieta (2000 kreditų) - Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 3 vieta (1500 kreditų) - Refflex_White Ačiū dalyviams ir mano kolegoms už nuostabų renginį, lauksim visų kitą kartą sugrįžtant!1 taškas