Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.22 visose vietose

1. Pofka, žmogus kuris gali pagaliau šitame serveryje iš GRP bendruomenės, padaryti tvarką ir normalią bendruomenę, tačiau visi nepatenkinti.
    3 taškai
  2. Frankis_Buggatiz

2 taškai
  3. And_Miami

2 taškai
  4. Nors ir nuostatos buvo pažeistos, tačiau direktorius priėmė pakankamai teisingą sprendimą - kaip tvarkytis su krūva žmonių, kurie visiškai neturi ką veikt ir trukdo visai firmai funkcionuot, toliau beprasmiškai šaudytis ar tiesiog visus surakint ir sustabdyt šitą chaosą? Dėl nepasitenkinimo direktoriaus darbu, jau minėjau jūsų korešo papeikime, kad esant problemai kreiptumėtės į mane, o ne patys spręstumėt problemą, kadangi jos sprendimui reikia minimalaus gebėjimo mąstyti, o kol kas tuo nespinduliuojat. O kadangi prabilome apie nemąstymą, labai aiškiai parašau, kad suprastumėt - direktorius n
    2 taškai
  5. Ema_And

Be gaujų jau išprotėti visi baigia...

Be gaujų jau išprotėti visi baigia...
    2 taškai
  6. 2 taškai
  7. Snowas'Y

Veiksmas PD.

Bereikšme tema, bus gauju sistema neužilgo. Viskas panašiai.
    1 taškas
  8. Sveikutis,malonu susipažinti! Sėkmės žaidime bei gyvenime! Tikiuosi sutarsime
    1 taškas
  9. 1 taškas
  10. Modifikacijos sėkmingai rastos ir netrukus bus pateiktos į A.Ž!!!
    1 taškas
  11. Pašaudymui turime neblogą DM zoną su 10 atskirų kambarių, jei tas netenkina, samp'e dar egzistuoja šimtai a/d ir panašaus tipo dm serverių, tačiau mažiausiai noriu matyti miesteliuose dminantį direktorių su tokiu absurdišku pasiteisinimu kaip "streikas" Visą nepasitenkinimą direktoriumi galite perduoti man: tiek šioje skiltyje, tiek forumo asmenine žinute, tiek skype platforma, tokie beprasmiai šaudymai gerų rezultatų neatneš, tad rinkitės efektyvesnį problemos sprendimo būdą, jei problema išvis čia egzistuoja. Kadangi pervežėjų direktorius per 3 mėnesius nesugebėjo net minimaliai prisidirbt,
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Polikonas • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Chill • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Furistams. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Už nekompetetinga pavyzdį žaidėjams, direktorius - valdžios atstovas turi rodyti pavyzdį kaip direktorius paprastiems žaidėjams į kuri lygiuojasi tiek naujokai tiek senbuviai, iš jo pusės to nemačiau todėl nesuprantu kaip toks žmogus gali atstovauti tokiam darbui. Furistai yra nepalankus darbas nei teisėsaugai nei nusikalstomoms kitaip tariant jie negali kyštis į jokius dm ar šiaip susibūrimus
    1 taškas
  13. Žukas

Menis penis sepetys

Menis penis sepetys
    1 taškas
  14. Mane paminėjai, tad atsakau: dėl papeikimo man - sprendimo dar nėra, tad nuostatų nepažeidžiau. Šaudymą į pareigūnus, ir direktoriavimas du nesudedami dalykai. Savo paįvairinimą laisvalaikiu gali ištransliuoti DM arenoje, o ne šaudant į mus. Kalba eina ne apie firmos darbo kokybę, o apie pavyzdį, kurį rodai kitiems, taip pat ir savo darbuotojams. Jei gali šaudyti direktorius, tai gali šaudyti ir darbuotojai, tai ar čia krovinius pristatanti įmonė, ar šaudybos į pareigūnus būrelis>? kaip atrodytų jeigu aš šaudyčiau į furistus ? sakyčiau tokį patį argumentą "paįvairinu savo kasdieninę veiklą"
    1 taškas
  15. Jūs esate asmenys, o kur įrodymai jog dm'inot ? O kas yra DM? tai ne šaudymas? P raidės uždėtos buvo senojo direktoriaus, Dabar jos nuimtos pagr. administracijos. Aš jų nedalinau, tai patvirtina log'ai. TS visi šaukėte, mane įžeidinėjote Tai buvo paskutinis mano komentaras. Laukiame DP sprendimo. Gero vakaro.
    1 taškas
  16. Labas vakaras, Jūs nesate gaujos nariai. Kai kurie iš jūsų esate "pavyzdys" serverio žaidėjams, tačiau tai tik faktas, praktikoje jūsų pavyzdingumas nematomas... Panaudodami TS mod. komandomis perkėlė mane į pokalbį kuriame buvo apie 15 pašnekovu. Atsisakiau argumentuoti savo ir kolektyvo veiksmus nes kiekvienas asmuo šnekėjo vienu metu, buvo sunku suprasti ką norima iš manęs išgirsti. Pasigirdo ir įžeidinėjimai, to tikėjausi, tačiau nepriimu asmeniškai ir toliau ignoruoju jus. Smagu jog TS moderatoriai """""užkirto"""""(sarkazmas-kam neaišku) kelia įžeidinėjimams.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.