Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.04 visose vietose
-
10 taškai
-
PD darbuotojo parašas
Minde_Marshell ir 7 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
Sukūriau Policijos darbui grafikos darbą - darbuotoja parašą. Pagal pageidavimus galiu sukurti kiekvienai darbovėtei darbuotojų tokį parašą.8 taškai -
[1.8.2] Pasiūlymas: Tr. priemonės numerių pardavinėjimas.
Scott Jenkins ir 3 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
“Sistemos” veikimas Visų pirma, serverio žaidėjas galėtų nusiimti savo automobilio numerius ir parašius serveryje << /numeriai >> rodytų tavo turimų numerių sąrašą. Numerius galima būtų uždėti ant kito automobilio arba parduoti kitam serverio žaidėjui. Nusipirkus vardinius numerius iš << /paslaugos >> arba gavus "gražius" valstybinius numerius (numeriai skaitytųsi gražus jei kartojasi raidės/skaičiai) žaidėjas juos galėtų pardavinėti. Gražių numerių pavyzdžiai: XXX:452(Kartojasi raidės) UHJ:222(Kartojasi skaičiai) EEE:222(Kartojasi raidės, skaičia4 taškai -
short video about sex
Skrajojantis_Olandas ir kitas sureagavo į Andrey_Lebedev už temą
labas, kazhka kazhkur sudejau ir pazhiuresim gal kazhkas gavosi. lagshotas, keli klipai, valanda darbo. share, like and comment. achio. kaip nekeista, galime isvysti hd vaizdus, pirma karta, pas karla. lol2 taškai -
[0.1.8.1] Mažiau Mašinų Spawn.
Laimis_Hifi ir kitas sureagavo į Aurimas_Bob už temą
Arba jeigu lagina galima bišk šiek tiek pamodint Paversti šias mašinas į ir violia + 3 fps :DDD Na dėl vairavimo mokyklos ir šeip kokiu paprastesniu vietu kur yra nebūtinos mašinos galima padaryti ta rodykle kur galima iš lentelės pasiimti tr.priemone. Na mažiau bus stumdomu mašinu ir mažiau čyteriai jas ims.2 taškai -
[1.8.2] Pasiūlymas: Tr. priemonės numerių pardavinėjimas.
Denis_Xander ir kitas sureagavo į Jeremy Santos už temą
Koks gylis kapitone? Cringe sistema PRIEŠ2 taškai -
2 taškai
-
[0.1.8.1] Mažiau Mašinų Spawn.
Laimis_Hifi ir kitas sureagavo į Aurimas_Bob už temą
Taip šnd vos nesviedžiau klaviatūros į siena dėl lago. Dbr buvau atsidares "samp debug" per kuri būna atidaromas tuščias pasaulis, tai per ji būten MontGomery miestelyje pristačiau tiek mašinu kiek pvz būna vairavimo mokykloje fps nukroto nuo 60 iki 30. Tad geriau sumažint stovinčiu mašinu kieki visuose miesteliuose. Taip aš pritariu 10/10 idėja2 taškai -
2 taškai
-
Parduodu retą skin
Ivan_Raskolnikov sureagavo į Edvinas_Moon už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidme:Edvinas_Moon 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Clown, 264, Retasz 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykit. 5. Papildoma informacija:1 taškas -
#tellospot - grafikos parduotuvė
Haku_Rinha sureagavo į Bruno_Linn už temą
#informacija tellospot įkurta 17/07/04, gavus TeddyWudson leidimą, įkūrėjas - T E L L O, Šiuo metu grafikos parduotuvė apsiima avatarų, parašų, logotipų (darbų/gaujų ir pnš.) kūrimu, darbų rangai nėra daromi. Prisijungus naujiems "darbuotojams" darbų "pasirinkimas" gali didėti, todėl.. jeigu turi #talentą dirbti photoshopu ir nori prisijungti prie tellospot, rašyk T E L L O į pm., "temoje" įrašęs "tellospot job", bei nurodęs bent kelis savo atliktus darbus (paprasti avatarai/parašai nesiskaito). #šiuo metu tellospot "dirba" : 1 gfx'eris (-iai): #T E L L O #taisyklės, kurių1 taškas -
Unban Klemento_Marcus
Tony_Martinez sureagavo į zzz už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Klemento_Marcus • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Nicky_Target • Už ką buvote užblokuotas ?: Reklama • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Situacija: Draugai Random_Flush ir Tony_Martinez jie sugalvojo pradėt lošt,.aš norėčiau dabar prisijungti prie jų,bet mano IP užblokuotas kito žmogaus,kurio net neįsivaizduoju daug šansų,kad sutapo ir suprasit situacija. Jei reiks IP 78.58.124.1**,jei reiks galėsiu nufilmuot,kad1 taškas -
Perku skin!
Minde_Marshell sureagavo į Jeff Alvarez už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeff_Alvarez 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą aksesuarą, (Pavadinimas, Retumas, ID): 84 id, Blue Elvis 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Pm susitarsim. 4. Papildoma informacija:1 taškas -
1 taškas
-
Ummm nu gerai, pamažint tų darbinių mašinų kiekį, bet kaip tada bus su darbų (su pakv.) mašinomis ? Pavyzdžiui, iš po atrankos, kai būna daug darbuotojų, kuriems trūksta darbinio transporto. Jeigu dar pamažinsime darbinių mašinų skaičių, bus visai blogai. Tad manau, kad šią įdėją dar reikėtų apgalvoti, o kolkas aš PRIEŠ.1 taškas
-
TAXI bazė
Jeff Alvarez sureagavo į Minde_Marshell už temą
Na man asmeniškai visai nieko bet manau reikėtu dar kažko pridėti į šia vietą. Kokių medžių ar kažko. Sėkmės ateityje1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Bruno_Linn už temą
v1. v2. P.S. DARBAI NĖRA PERDAROMI!1 taškas -
Billy_Jack užblokavo Jerry_Bmw
Zaken_Dummbo sureagavo į Billy_Jack už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Pardavinėjimus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Po kebabų dietos į sajanus 1 LVL
Egidijus_Frost sureagavo į Minde_Johnson už būsenos atnaujinimą
Po kebabų dietos į sajanus 1 LVL1 taškas -
Egidijus_Keza Užblokavo Andrey_Lebedev
Mantas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Andrey_Lebedev • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų Naudojimą (AIM) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
TAXI bazė
Stephen Gilbert sureagavo į Cleme Tean už temą
Nesiderina exterjeras, ieškok tinkamesnių pastatų. Atrodo lyg nebūtų baigtas darbas, daug ko trūksta iš objektų.1 taškas -
Matthew_Bennett" dropped (connection lost) Katrie cia tokie banditai?
Jeff Alvarez sureagavo į Edgaras Mix už būsenos atnaujinimą
Matthew_Bennett" dropped (connection lost) Katrie cia tokie banditai?1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Perku 100m2 verslą!
Minde_Marshell sureagavo į Jeff Alvarez už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jeff_Alvarez 2. Perkamų patalpų dydis: 100m2 3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: 2 lygio. 4. Siūloma kaina: Iki 1,9mln 5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):1 taškas -
Callidi sureagavo į Bruno_Linn už temą
Užsakymas bus atliktas ryt.. ~15-16h. ;31 taškas -
short video about sex
Lauris_Drift sureagavo į Maikas už temą
ee tema turejo but apie sex o cia vel randomu zudimai1 taškas -
short video about sex
Žukas sureagavo į Andrey_Lebedev už temą
uoj tik nereikia zuiki <3 reikes kada pafilmuot musu tcw ;D1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Atranka į globalius forumo moderatorius,
David_Winship sureagavo į Rokas už temą
Atrankos į globalius forumo moderatorius rezultatai, Pasirinkimų buvo nemažai, todėl nemažai laiko skyrėme kandidatų stebėjimui. Rinkomės tik tuos, kurie yra aktyvus projekte ir vis dar jaučia malonumą žaisdami pas mus, nors pareigos ir nėra susijusios su serveriu. Tikimės, jog šie pasirinkimai mūsų nenuvils ir ateityje šie žaidėjai bus pavyzdys kitiems, kurie norės patekti į projekto komandą. Naujieji komandos nariai ir globalūs forumo moderatoriai: Jeremy_Redwood ir Arnas_Haiva Su didžiuliu dėkingumu visiems dalyviams, Greenside administracija.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
GreenSIDE.LT | Medkirčių pristatymas kitaip.
Jeff Alvarez sureagavo į Edgaras Mix už temą
Nu čia tai Бригада1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Pasiūlymas serveriui - Žvėjybos sistema
Begantis_Banginis sureagavo į Edgaras Mix už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix`ioras • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, sugalvojau tokią žvejybos sistemos patobūlnimą. Siulyčiau padaryti, žvejybos patirties gavimą, kaip darbe su pakvietimu. Patirties kiekį galima būtų keltis žvejojant. Pasikelus patirties skaičių : Gautum didesni užmokęsti už 100 kg. ( su lyg didesniu patirties skaičiumi kiltu užmokęstis) Didesnis šansas pagauti vis didesnę žuvį. Pasikelus tam tikrą patirties skaičiu, galetum pirkti tinklus su kuriais daugiau pagausi žuvies. • Ku1 taškas -
https://clips.twitch.tv/KitschyHyperBubbleteaDancingBaby Delfinas
Lauris"Drift sureagavo į Žukas už būsenos atnaujinimą
https://clips.twitch.tv/KitschyHyperBubbleteaDancingBaby Delfinas1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Tony_Legreec sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
< Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį1 taškas -
Scott Jenkins sureagavo į Cleme Tean už temą
Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Teisėsauga sugrįžta!
telemundo presenta sureagavo į Hayden_Cox už temą
Sveikinu, tikimes busi aktyvus.1 taškas -
1 taškas