Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.05 visose vietose
-
[Naujienos klinikose] Perkurta apdovanojimų sistema. Nuo šiol D,Mendelejevo premiją g
Egidijus_Frost ir 9 kiti sureagavo į Madd_Dogg už būsenos atnaujinimą
[Naujienos klinikose] Perkurta apdovanojimų sistema. Nuo šiol D,Mendelejevo premiją gaus geriausiai pasirodę kvalifikacijose. -Nebebus archyvuojamos senų darbuotojų bylos - nuspręsta, jog tai nereikalinga. -Nuo šiol į zonos grobimus galės vykti ir paprasti gydytojai, jei nebus reanimobilio darbuotojų. -Jeigu darbuotojai per 30sek.(seniau per 1min.)nepriims iškvietimo, visas kolektyvas gaus įspėjimus. -Medikai reklamuoti darbą privalės padoriu tekstu, neteršiant medikų vardo. -Nebebus išradinėjami vaistai, susiburiant visiems medikams kartu(idėja nepasiteino, sun10 taškai -
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Steve Stanley • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mechanikų darbo tobulinimas: 1) Mechanikai galėtų gamintis /mirankiai. Tai yra, kad būtų atskira patalpa, kurioje būtų gaminami įrankiai. Įrankių gaminimo eiga: 1) Pasiemame varžtus bei nunešame ant stalo. 2) Pasiemame reples bei jas nunešame vėl ant to pačio stalo. 3) Pasiemame tarkim kokį metalo gabalą ( tipo iš jo įranki kokį darys xD ) bei vėl nunešame ant to pačio stalo. 5) Tada mechanikas nueitų prie to stalo ir5 taškai
-
@Cleme Tean tai gal dabar man pradėt reikšti savo meilę tau, ar kaip tai suprast?
Tomukas Tomas ir 3 kiti sureagavo į Ema_And už būsenos atnaujinimą
@Cleme Tean tai gal dabar man pradėt reikšti savo meilę tau, ar kaip tai suprast?4 taškai -
[1.8.1] Pasiūlymas: išaudytos apkabos laikas.
Edgaras Mix ir kitas sureagavo į David_Winship už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Steve Stanley • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: DM arenoje parašius /cbug žaidėjas būtų nukeliamas į kokią patalpą (kurioje nėra objektų, kurie numuša fps) bei tada duotų 7 dgl kulkas ir jas išaudžius būtų rodomas laikas. Bei būtų rodomas top cbugo laikas (būtų gerai, kad 20vt kokių) • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įdomu sužinoti per kiek laiko išaudai apkaba, kadangi filmuojant kai kurių žaidėjų skardinės pradeda laginti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką pap2 taškai -
kuo skirias žydas nuo kalėdų senelio?
Rebeka ir kitas sureagavo į Pofka_King už būsenos atnaujinimą
kuo skirias žydas nuo kalėdų senelio?2 taškai -
PEIKIU TREMELL_SANTOS
Enjoy_Kenas ir kitas sureagavo į Susibugines_Life už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gerutis_Life • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Tremell_Santos • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :2 taškai -
Peikiu Tremell_Santos
Enjoy_Kenas ir kitas sureagavo į Susibugines_Life už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gerutis_Life • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Tremell_Santos • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :2 taškai -
@Ema_And labas
Tankistas Benas ir kitas sureagavo į Cleme Tean už būsenos atnaujinimą
@Ema_And labas2 taškai -
[0.1.8.1] Pervežėjų darbo kitimas
Enjoy_Kenas sureagavo į S_Cola už temą
Krovinių pervežėjų firmos pasikeitimai • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Speed_Cola • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Darbo šioje firmoje yra nei daug, nei mažai, deja turime tik kelis išsikrovimus, bei tik vieną pasikrovimą (kalbu apie mažuosius krovinius), senai ši idėja sukasi aplink mano galvą, jog būtų sukurta daugiau pasikrovimo vietų, bei išsikrovimo, taip būtų įdomiau, neatsibostų vežioti vien tuos pačius kelis krovinius. Antrasis pasiūlymas yra padaryti įdomesnę sistemą: Būtų keli su'map'inti sandėliai, iš kurių tarkime 3 ir aukštesnių rangų darbuotojai1 taškas -
[1.8.1] Oro kitimas.
Aidas_Fusion sureagavo į Rob_Winston už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rob_Winston • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ta prasme kad tarkim kas valandą keistusi oras pagal tikra laiką,o ne tik jog tarkim 20:59 diena 21:00 naktis jau.. Galėtu padaryti jog kas valanda po lėto kistu oras. Dar prie to paties pridėtu tarkim kokiom 10min lytu lietus,žaibuotu,būtų rūkas ir t.t tikrai būtų įdomiau žaisti,nes dabar tas pats visad oras :/ • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintu patį žaidimą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klau1 taškas -
Būk mano draugė ir būsi laiminga.
Karolis_Sudoku sureagavo į Gytis_Putrius už būsenos atnaujinimą
Būk mano draugė ir būsi laiminga.1 taškas -
Unban Carlos_Mendetti
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Pakalniuks_Alfa už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Carlos_Mendetti • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Domis_Raz • Už ką buvote užblokuotas ?:Event trukdymas. Tiesiog šnekėdamas per ts su bendradarbiu sumanėm šeip pasimušt kol Egidijus buvo afk o tas Domis užblokavo nors mes draugiškai mušemės.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
Apgavo Black_Biceps
Abraham_Lincoln sureagavo į Paulius_Micro už temą
Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Micro 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Black_Biceps 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žodžiu, kai esi treilerio viduj ir tau ji siūlo parduot, išmeta labai durna guy lentele, kuri atsiranda absoliučiai kiaurai viska. Nesvarbu tu rasai į chata, esi įsijungęs kokį /dpultas ar pns, išmeta ją kiaurai. Ir viskas ko reikia norint nusipirkt treilerį tai enter mygtuką paspausti. Tai va, pakliuvau pas biciuka į treilerį, sake atiduos, iškart kilo itarimas. Ir va nonsto1 taškas -
Apgavo Jason_Martini
Passatas_Turbo sureagavo į Rokas už temą
Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas. Tema rakinama.1 taškas -
Apgavo Kukse_Kukse
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Rokas už temą
Namas grąžintas. Apgavikas neteko vartotojo. Tema rakinama.1 taškas -
Parduodu NRG kaina 320k
Kristis_Tarv sureagavo į Lietuvis_Drifteriuga už būsenos atnaujinimą
Parduodu NRG kaina 320k1 taškas -
,,Kekšyn" Modifikacijų turgelis.
Tankistas Benas sureagavo į David_Winship už temą
Anketa: Kokios modifikacijos ieškote?: aim.cs ( taikinuko) Modifikacijos aprašymas: Geras taikinukas, ta prsm lygiai toks pat kaip ir vidijo yra, kai nusitaikai i zmogu rodo tokius sudukus is sonu. Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka: Kensis krenta kai lapas pries mane xd1 taškas -
Mano pasiūlymas su gaisrininkais
Black_Hand sureagavo į Rebeka už temą
Ir dar yra bug'as gaisrininkuose - purškiant vandenį su ALT ar MOUSE1 prašo pripildyti cisterną, tačiau laikant CTRL ar 0 (nulį) nebereikia - galima purkšti nelimituotą kiekį vandens.1 taškas -
Zaidimas parasyk savo gs psw uzsimerkes ir jeigu yra slapta klausima
Susibugines_Life sureagavo į Barking už būsenos atnaujinimą
Zaidimas parasyk savo gs psw uzsimerkes ir jeigu yra slapta klausima1 taškas -
Old School meet'as 2k17
S'Y sureagavo į Vaidas Martini už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: V'MAr susipažinote su informacija?: +Ar laikas jum tinka? Neveluosite?: +Ar dalyvausite gražiausios nuotraukos rinkimuose?: +1 taškas -
[1.8.1] Darbai su pakvietimu, be pakvietimo.
Gvidas_Hit sureagavo į S_Cola už temą
Ačiū už nuomonę, bandysiu kažkaip pergalvoti ir pateikti naują pasiūlymą, kaip pagerinti darbo kiekybės trūkumą.1 taškas -
[1.8.1] Darbai su pakvietimu, be pakvietimo.
Gvidas_Hit sureagavo į S_Cola už temą
Sakiau, jog tai nėra orginali idėja, bet tiesiog trūksta darbų serveryje, ir nieko daugiau negaliu sugalvoti(turiu idėjų, bet nežinau ar jas galima įgyvendinti). Taip, suprantu, jog tai darbas iš vieno serverio, bet manau, jei jis būtų padarytas kažkaip įdomiau ir išskirtiniau, tai būtų geriau.1 taškas -
Prašau užblokuoti Egidijus_Keza
Ever_Never sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nuotraukos iš mano perspektyvos nuotraukos iš kezos perspektyvos. Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man paken1 taškas -
Freez_Armani lban Dzimas_Kerey
Gytis_Putrius sureagavo į džims už temą
va čia ir suklydai, iš kur man žinot reikėja kad veiklą, nes aš atsijunginėjau/prisijunginėjau kas minute, ir atsigetina man random čia, vnž įvyko nesusipratimas ir apgailėstaujų už nužudymą, galim draugiškai baigt.1 taškas -
Čytų naudojimo problema,
Andrius_Slaptas sureagavo į Rokas už temą
Čytų naudojimo problema, Siekdami sumažinti neleistinų failų naudojimą projekte nuo šiol (2017.05.01 13:40) už čytinimą žaidėjai praras ir savo visus serveryje registruotus vartotojus (kartu ir turtą). Ši bausmė bus taikoma tik tada, kai žaidėjas už čytų naudojimą bus užblokuotas du arba daugiau kartų, nebent praeityje žaidėjas jau buvo blokuotas su kitu vartotoju už čytų naudojimą, tokiu atveju žaidėjas iš karto praras savo vartotoją. Greenside administracija, 2017, gegužės 1d.1 taškas