Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.15 in Pranešimai

1. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    6 taškai
  2. Firmų vadovai neturi jokios teisės kištis į užtildymus, jei pažeidimas buvo padarytas ne firmos racijoje, be to, jei darbuotojas yra užtildytas ir negali bendrauti su klientais, tai yra jo paties ir tikrai ne jį užmutinusio admino, problema (nebent užtildymas neteisingas, bet čia jau admin prižiūrėtojų rūpestis, ne firmos vadovų) dėl ko baudžiamas kaip tik turėjo būti tas, kuris gavo užtildymą, o ne atvirkščiai. „Dar esu girdėjęs“ nėra svarus argumentas bei įrodymai išmetimui, random, beveik mėnesio senumo, „grasinimai“ taip pat nelabai turi svorio, dėl ko pavaduotojas yra baudžiamas vienu įsp
    5 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jimmy_Johnson. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : The_Gvidas. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Apgaudiėjimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/ib12R
    2 taškai
  4. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Hanas_Swet.Jūsų tikrasis vardas: Ignas.Jūsų amžius, gimimo diena: Man yra 18-a metų. Esu gimęs Kovo 12-a dieną.Jūsų gyvenamasis miestas: Norvegija, Drammen. Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Skype. bmxlyder Facebook: Ignas Jonas Lomsargis.Jūsų hobiai, pomėgiai: Dėja, turiu tik vieną hobį, tai lankytis labai dažnai po mašinos kapotu, tikrinti, keisti detales. Kadangi esu baigęs medicinos mokyklą ir šiuo metu dirbu pagr Drammen ligoninėje, laiko per labiausiai neišeina atrasti kitiems hobiams kaip krepšinis ar kitas sportas.Trumpas jūsų
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :John_Vector • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Deivydas_Nrgas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/gaS0X
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tankistas_Benas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Park • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  7. Cause

Peikiu Just_Remix

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: [Reklamavimas] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'Destiny2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas bus nuotraukose.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/JQZk14. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 220'000€ 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'Destiny2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.p
    1 taškas
  9. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karalius_Birdas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymą žaidėjams (gaisrine tranko visus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;• Vaizdinė medžiaga, ku
    1 taškas
  11. "o dabar paaiškink man, kaip as galėjau atskirti kur kolegos kai jie be uniformos pertrauku metu?" Skirk daugiau dėmesio bendravimui su kolegomis, o ne beprasmiams šaudymams ir tokia problema nebeturėtų iškilti, papeikimas atmestas.
    1 taškas
  12. Rokas

Unban Just_Remix

Neatblokuotas.
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Luko_Grand • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Just_Remix • Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas Naujokuj • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  14. Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2016.11.26 - 2016.12.02 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti; • Serveryje turėti bent 30.000 patirties taškų; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba; ​• Praeityje užimtos bent pavaduotojo pareigos (mūsų projekte) - privalumas; • No
    1 taškas
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: [Reklamavimas] Žaidėjas kalba apie serveri žinoma gerai apie koki serveri, matome kad girė serveri, bei paminėjo serverio savininko gera kūryba, manau ne tik reklamavimas gali buti su .LT bet ir rekomenduojama serverio kokybė kad ten geriau žaisti. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/tB6Ad
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.