Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.22 in Pranešimai
-
[0.1.8.7] Įdomesni, naujesni eventai.
Lionel_Revazz ir 15 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdy16 taškai -
Naujasis kaimelių šerifas!
Edvis_Srekas ir 9 kiti sureagavo į Billy_Jack už temą
Pirmieji mano rinkimai, kuriuose gaunu galimybę pasireikšti rašydamas analizę, tačiau tenka stipriai pasiraitoti rankoves, nes išrinkti tinkamą kandidatą policijos departamentui - nėra lengva. Pastarieji direktoriai parodė, kad rizikuoti kartais yra verta, nes pamatėme neblogus pasirodymus iš Falanji bei jo įpėdinio Henry, kurie savo darbą atlikti sugebėjo tinkamai. Pereidamas prie šių rinkimų: kandidatūras pateikė 5 žaidėjai iš kurių 2 atsakė į visus punktus ir sugebėjo padaryti mažiau nei 3 rašybos klaidas viename sakinyje, šių asmenų slapyvardžiai yra: Eziukas_Rusky ir Mad_Rmx – jie iškarto10 taškai -
Svogeris_Albertas ir 2 kiti sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
------------ KOMENTAVIMAS DRAUDŽIAMAS3 taškai -
Prašau užblokoti Jake_Armani
AntonCartel♛ ir kitas sureagavo į Tiesiog Vakaris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Drift_Vakaris • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Jake_Armani • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/l29kN2 taškai -
Parduodu Cheetah
Tomaas_Ltu ir kitas sureagavo į Mad_Rmx už temą
90k tikrai ne, galėsim žaidime paderint, dėl realesnės kainos.2 taškai -
[avatarai ir t.t] V O L T
Aurimas_Drif sureagavo į Voltas_Focus už temą
[avatarai ir t.t] V O L T (H20)1 taškas -
Prašau užblokuoti Tomke_Patton ir Enjoy_Kenas
Jett_Jenkins sureagavo į Domis_Raz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Tomke_Patton ir Enjoy_Kenas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/peuAu1 taškas -
Rakim Mayers sureagavo į Antoine_Braxton už temą
Sveikinu Ežiuka, pasiekus PD firmos direktorių. Laukiu atrankos!1 taškas -
Eziukas_Rusky sureagavo į Kakarotas_Aivaras už temą
To ir tikėjausi. Sveikinu Bite.1 taškas -
Eziukas_Rusky sureagavo į Ink' Boom už temą
sveikinu ežiuk su pareigomis, mad'ai nenusimink bent jau gali pasididžiuoti, kad 2 vietą paėmiai.1 taškas -
Eziukas_Rusky sureagavo į Hikaro_Masati už temą
Vau nesitikėjau kad Eziukas laimės rinkimus. Sveikinimai laikyk kardaną1 taškas -
Eziukas_Rusky sureagavo į Kajuto_Tasuke už temą
Oplia, ežiukas drk, svkn :*1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Enjoy_Kenas už temą
Už, manau tai atgaivintu serverį ir būtų daug įdomiau žaisti.1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Deivis_Hera už temą
Už.! Tikrai,įdėjos geros,tikėkimės kad jos bus įgivendintos.1 taškas -
Forever_Young sureagavo į 尸口山当卜 už temą
Tikrai už, kiek serverį žaidiu tai jau gan atsibode tie cp eventai. Jai tokiu eventų įdėtų tikrai būtų smagų. Galėtu padaryt, kad žmonės pvz. iš pinigų žaistų susirinkė, betkada galėtu žaisti.1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Mad_Rmx už temą
Neblogos ir gan nematytos idėjos bent jau man, įdomu būtų išbandyti ir pamatyti ateityje šias idėjas įgyvendintas projekte, galbūt jas išvysime kitame atnaujinime, to labai norėčiau, good ideas, nigga1 taškas -
[0.1.8.2] Vardo_Pavardes Pasikeitimas
UncleBenss sureagavo į Rakim Mayers už temą
??? gal ir nebloga ideja tiem kas susikure lieva nicka arba nup1so acc su vardiniu nick1 taškas -
Prašau užtildyti Ken_Shizuki
Ken_Shizuki sureagavo į Ink' Boom už temą
Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Bmx_Park 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Ken_Shizuki 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:1 taškas -
Prisistatau Kamile_Pandou
Kamilė_Pandou sureagavo į Kajuto_Tasuke už temą
Gal kažką daugiau nuveikiam?1 taškas -
Earth_Ceejey užtildė Fernando_Collantes
Rakim Mayers sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa netvarkinga.1 taškas -
Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)
Rokas_Lays sureagavo į Dave_Destiny už temą
Buvai išmestas, nes kenki firmai.1 taškas -
Įmečiau įrodymus už ką buvau gavęs įspėjimą. Gąsdindavau, kad bent kiek surimtėtum ir žiūrėtum į darbą ne pro pirštus. Kaip žinau tavę ir tavo tikslus, tai taip ir bendrauju su tavim.1 taškas -
Labas, ačiū už papeikimą „teisinguoli“ kuris laikosi visų taisyklių, bet sugeba gauti įspėjimus už jų pažeidimą. Visų pirma pažiūrėk ką pats darai. Užmutinai bendradarbį, nors visų pirma turėjai man pranešti apie jį, o ne iškart mutinti ir daryti savo teismą. Taip pat nemažai esam gavę blogų nusiskundimų iš darbuotojų apie tave. Dabar man papasakok, kaip užmutintas tavo kolega bendraus su kliantu? Jau vien dėl to minimaliai prisidedi prie firmos funkcionavimo trikdymo. Dar esu girdėjąs, kad bandai „nuversti“ mane ir taksi direktorių Antaną, dėl to labai aš supykau ant taves + grasinai man. Ir1 taškas -
pagalbos
Cornall_Worden sureagavo į Jamal_Meyson už temą
Sveikas ištrink gta_sa.set failiuką ir paleisk samp'ą jei padėjo parašyk1 taškas -
Prisistatau Kamile_Pandou
Ratas_Tratas sureagavo į Kamilė_Pandou už temą
Tu šeip atsilupes ar kaip xd gali tik viena dalyka nuveikti eiti į visas ketures puses ir prie manes nelysti0 taškai