Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.22 in Pranešimai
-
Egidijus_Keza prieš furistų tralus
Edvis Gaming ir 16 kiti sureagavo į Andrius_Fuger už temą
Viskas kurta juoko forma!17 taškai -
Rokas ir prižiūrėtojai - GreenSide parodija
Lietuvis_Drifteriuga ir 3 kiti sureagavo į Andrius_Fuger už temą
Viskas kurta juoko formą!4 taškai -
[1.8.5] Gaujos
Rytis_Real ir 2 kiti sureagavo į Balan_Posui už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau grazinti sena gauju sistema, arba panasia i ja, nes sita yra tokia nuobodi, kad gaujiniai ,bei policininkai neturi veiksmo. Seniau gaujos galejo kovoti del paketu ir trugdant policininkas, paketai turejo verte, nes reikejo juos gaminti ir dar parsivezti. Policininkai turejo darbo irgi labai daug ,nes galejo gaujos nariai grobti pastatus ir uz tai gauti pinigus. Policininkai,atiminedami ginklus galejo juos padeti i PD baze ir tai buvo tikrai idomiau,negu dabar sita nelabai idomi sistema... Paziurekite k3 taškai -
3 taškai
-
Prisistatau Daniel_Baron
Ignas_Gucci ir kitas sureagavo į Blake_Diaz už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Daniel_BaronJūsų tikrasis vardas: Orestas.KJūsų amžius, gimimo diena: 12 Metų, 2005-05-31Jūsų gyvenamasis miestas: Raseiniai <3 Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): FBJūsų hobiai, pomėgiai: KrepšinisTrumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Draugiškas, mielas berniukasKuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Turiu gan išskirtiną ūgį-183cmAr turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?: Šunį-Tera,Katiną-BartasTurite seserų, brolių?: Taip, turiuKaip sužinojote apie GreenSide.L2 taškai -
Get_Paid ir kitas sureagavo į Dany Winston už temą
Manau tai yra pats geriausias video matytas per visa žaidimo istorija ane @Get_Paid2 taškai -
Rokas_Lays ir kitas sureagavo į Tony_Verona už temą
Gerulis Prajuokino bent jau mane ir praskaidrino nuotaiką dienai2 taškai -
2 taškai
-
xanderio avatarų galerija. [02.12]
Vaflioras ir kitas sureagavo į Denis_Xander už temą
@Jeremis Malboro2 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
xanderio avatarų galerija. [02.12]
Voltas_Focus sureagavo į Denis_Xander už temą
sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar1 taškas -
Webas_Tube užblokavo Red_Meat
Red_Meat sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga.1 taškas -
Prisistatau Daniel_Baron
Efikse sureagavo į Blake_Diaz už temą
Ooh, jau galvojau, kad tik vienas Adas pažiūrės mano prisitatymą. Smagu jog parašei, dėkui.1 taškas -
Prisistatau Daniel_Baron
Ignas_Gucci sureagavo į Efikse už temą
Sveikutis! Smagu matyti, kad ne aš viena čia jauna esu Jei reiks pagalbos - kreipkis.1 taškas -
[0.1.8.5] Serveriui pasiulimas cbug arena
just_just sureagavo į Dany Winston už temą
Tai kam reikalingas cbugo uždraudimas eikit į kitus serverius ir cbuginkit ( esu už jog vėl įkeltu cbuga) ir viskas bus gerai.1 taškas -
Ieškau Policijos skino
John_Salted sureagavo į Augis_Dash už temą
Sveikas , radau tavo norima modifikacija. http://www60.zippyshare.com/v/scShjWKc/file.html1 taškas -
Eventas iš 50k
Red_Mamba sureagavo į Paulus_Omega už temą
Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Koral Kokį skaičių pasirinkote?: 71 Kur padėsite pinigus: taupysiu ant verslo.1 taškas -
Eventas iš 50k
Anketa: Vardas_Pavardė serveryje:Jerry_Sanchez Kokį skaičių pasirinkote?:18 Kur padėsite pinigus:/kauliukai1 taškas -
Andrius_Fuger sureagavo į Kornelijus_Webas už temą
Geras video, accurate viskas :D.1 taškas -
Dany Winston sureagavo į Get_Paid už temą
"Tokie vaikai kaip dany_winston nebeperka paslaugų" XDDDDDDDDDDDDD MLDC VARAI TOLIAU1 taškas -
Eventas iš 100k!!!
Jūsų vardas serveryje:Jerry_Sanchez Skaičius kuri renkatės:15 Kur išleisite pinigus:/kauliukai1 taškas -
Apgavo Eziukas_Rusky
Dioba_Launch sureagavo į Lukas_`Blackk už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Super_Minsk 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Eziukas_Rusky 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Aš skelbimu kontoroje parašiau jog perku sdežes, Eziukas_Rusky man paraše jog turi po 14k 29vnt aš su juo susitikau prie picerijos. Jis man pasiulė pirkti, aš nepažiurėjau ir nupirkau, pamačiau jog nusipirkau tdežes, negalvojau kad žmonės taip apgauna. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018/01/21 00:41 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/GNJtc1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Jerry_Sanchez užtildė Aurimas_Makvynas
Ignas_Eox sureagavo į Augis_Dash už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Aurimas_Makvynas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:ĮŽEIDINĖJIMAI 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
[0.1.8.2] Pasiūlymas serveriui: pirkimo sutartis
Dark Matter sureagavo į Non Importall už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Non_Importall • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai paprastas pasiūlymas - pirkimo sutartis. Nuosavos tr. priemonęs informacijoje (pavyzdžiui čia - http://www.part.lt/perziura/079f3570d68c01777287943f52d67c5a735.png ) , būtų parašyta kada pirkta mašina pilna data. Pirkimo sutartis galiotų 5 valandas , tai reiškia , kad per tą laiką žaidėjas turėtų susitvarkyti savo mašiną , pavyzdžiui , prasivaryti technikinę , užsidėti draudimą ar prisiregistruoti automobilį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:1 taškas -
[0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui: kroso trasa
Lynn_Stafford sureagavo į Marcel_Wallace už temą
Garantuoju, kad nebus. Bet aš už šią idėja už, manau tai būtų puikus laisvalaikio leidimas, kartu su esančiais projekto žaidėjais.1 taškas -
|1.8.2| Gaujiniams ir valdžiai
Paskaičius temos turinį ir jos komentarus, tikrai pritarčiau nekeisti NGS sistemos palikti tokia kokia yra, nes: Žaidėjas naudoja palengvinančias programas jis daugiau pats sau kenkia ir be abejonės sugadina visą žaidimo įdomumą. Žaidėjas turi visą laiką atsakyti už savo veiksmus, nes tai jis nusprendžia ir pasirenka sau geriausią kelią Patekęs 1 , 2 , 3 kartą į NGS, NDS, akmeninį ar medinį jis pasimokys iš savo klaidų ir jeigu norės toliau žaisti čia, pripažins savo klaidas ir iš jų mokysis. Turiu omeny , kad pradėkite galvoti kaip suaugę žmones ir nebenaudokite palengv1 taškas -
Emigruoju Non_Importall
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Non_Importall Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. gruodžio 31 dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pora metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Atradau youtube'i šio serverio kanalą ir pažiurėjau vaizdo įrašus. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžiau pora mėnesių sa-mp, tai nebeįdomu senajame žaisti ir ieškau geresnio ir įdomesnio. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?1 taškas -
Parduodu sultan
Marcel_Wallace sureagavo į Lynn_Stafford už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Ethan_Wiliams2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius:sultan spalva ruda rida 600.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos):https://imgur.com/a/CehvZ4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:300k1 taškas -
1 taškas
-
Olandino lagshote
Freez_Armani sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
Sw,labiausiai laukių heiterių komentarų. Kadangi skin hite nieko nepadarau, tai reikia bandyt lagshote kažką padaryt1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
.: Los Santos Vagos :. Vakarinis veiksmas.
Ngsinis'Juda sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
Truputėlis vaizdų iš kasdieninių veiksmų. (1080 žiūrim).1 taškas -
Darbelis
Denis_Xander sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Tavo visi darbai tokie kaip ir tavo nickas AFIGIENI...1 taškas -
Pagrindinis forumo puslapis,
Nesupykit bet tas pradinis puslapis kažkoks šlykštus manau jo net nereikėjo... :/1 taškas -
graphics store ~ CACTUS
Anketa Kokio tipo darbo norėsite? Avataro, parašo, coverio ar pnš?: Parašo Darbelio dydis?: Net nežinau toks minimalus kad eitu forume užsimest ant parašo Darbelio fonas?: kažką su MMA ar Conor_McGregor Tekstas, subtekstas?: Ernis Pokemon Teksto spalva/-os?: Pilką ir sidabrinė tokia maišyta, kažką panašaus kaip darei Sweet_Energy. Papildomi norai?: -1 taškas -
Pamiršau pass ir saugos klausima
Black_Hand sureagavo į Mike_Moonman už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Moonman 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): pamiršau slaptažodi ir manau saugos klausimą taip pat prašau padėti0 taškai