Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.22 in Pranešimai

1. 17 taškai
  2. Balan_Posui

[1.8.5] Gaujos

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau grazinti sena gauju sistema, arba panasia i ja, nes sita yra tokia nuobodi, kad gaujiniai ,bei policininkai neturi veiksmo. Seniau gaujos galejo kovoti del paketu ir trugdant policininkas, paketai turejo verte, nes reikejo juos gaminti ir dar parsivezti. Policininkai turejo darbo irgi labai daug ,nes galejo gaujos nariai grobti pastatus ir uz tai gauti pinigus. Policininkai,atiminedami ginklus galejo juos padeti i PD baze ir tai buvo tikrai idomiau,negu dabar sita nelabai idomi sistema... Paziurekite k
    3 taškai
  3. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Daniel_BaronJūsų tikrasis vardas: Orestas.KJūsų amžius, gimimo diena: 12 Metų, 2005-05-31Jūsų gyvenamasis miestas: Raseiniai <3 Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): FBJūsų hobiai, pomėgiai: KrepšinisTrumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Draugiškas, mielas berniukasKuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Turiu gan išskirtiną ūgį-183cmAr turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?: Šunį-Tera,Katiną-BartasTurite seserų, brolių?: Taip, turiuKaip sužinojote apie GreenSide.L
    2 taškai
  4. Manau tai yra pats geriausias video matytas per visa žaidimo istorija ane @Get_Paid
    2 taškai
  5. Gerulis Prajuokino bent jau mane ir praskaidrino nuotaiką dienai
    2 taškai
  6. 2 taškai
  7. sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar
    1 taškas
  8. Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    1 taškas
  9. Ooh, jau galvojau, kad tik vienas Adas pažiūrės mano prisitatymą. Smagu jog parašei, dėkui.
    1 taškas
  10. Sveikutis! Smagu matyti, kad ne aš viena čia jauna esu Jei reiks pagalbos - kreipkis.
    1 taškas
  11. Tai kam reikalingas cbugo uždraudimas eikit į kitus serverius ir cbuginkit ( esu už jog vėl įkeltu cbuga) ir viskas bus gerai.
    1 taškas
  12. Sveikas , radau tavo norima modifikacija. http://www60.zippyshare.com/v/scShjWKc/file.html
    1 taškas
  13. Paulus_Omega

Eventas iš 50k

Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Koral Kokį skaičių pasirinkote?: 71 Kur padėsite pinigus: taupysiu ant verslo.
    1 taškas
  14. Augis_Dash

Eventas iš 50k

Anketa: Vardas_Pavardė serveryje:Jerry_Sanchez Kokį skaičių pasirinkote?:18 Kur padėsite pinigus:/kauliukai
    1 taškas
  15. Geras video, accurate viskas :D.
    1 taškas
  16. "Tokie vaikai kaip dany_winston nebeperka paslaugų" XDDDDDDDDDDDDD MLDC VARAI TOLIAU
    1 taškas
  17. Jūsų vardas serveryje:Jerry_Sanchez Skaičius kuri renkatės:15 Kur išleisite pinigus:/kauliukai
    1 taškas
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Super_Minsk 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Eziukas_Rusky 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Aš skelbimu kontoroje parašiau jog perku sdežes, Eziukas_Rusky man paraše jog turi po 14k 29vnt aš su juo susitikau prie picerijos. Jis man pasiulė pirkti, aš nepažiurėjau ir nupirkau, pamačiau jog nusipirkau tdežes, negalvojau kad žmonės taip apgauna. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018/01/21 00:41 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/GNJtc
    1 taškas
  19. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Aurimas_Makvynas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:ĮŽEIDINĖJIMAI 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  20. Tikrai asmeniškai sužavėjo akimis man keletas sistemų yra kurios būtų tikrai vertingos serveryje. Daug įvairiu parašei pasiūlymų, šaunuolis.
    1 taškas
  21. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Non_Importall • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai paprastas pasiūlymas - pirkimo sutartis. Nuosavos tr. priemonęs informacijoje (pavyzdžiui čia - http://www.part.lt/perziura/079f3570d68c01777287943f52d67c5a735.png ) , būtų parašyta kada pirkta mašina pilna data. Pirkimo sutartis galiotų 5 valandas , tai reiškia , kad per tą laiką žaidėjas turėtų susitvarkyti savo mašiną , pavyzdžiui , prasivaryti technikinę , užsidėti draudimą ar prisiregistruoti automobilį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
    1 taškas
  22. Garantuoju, kad nebus. Bet aš už šią idėja už, manau tai būtų puikus laisvalaikio leidimas, kartu su esančiais projekto žaidėjais.
    1 taškas
  23. Paskaičius temos turinį ir jos komentarus, tikrai pritarčiau nekeisti NGS sistemos palikti tokia kokia yra, nes: Žaidėjas naudoja palengvinančias programas jis daugiau pats sau kenkia ir be abejonės sugadina visą žaidimo įdomumą. Žaidėjas turi visą laiką atsakyti už savo veiksmus, nes tai jis nusprendžia ir pasirenka sau geriausią kelią Patekęs 1 , 2 , 3 kartą į NGS, NDS, akmeninį ar medinį jis pasimokys iš savo klaidų ir jeigu norės toliau žaisti čia, pripažins savo klaidas ir iš jų mokysis. Turiu omeny , kad pradėkite galvoti kaip suaugę žmones ir nebenaudokite palengv
    1 taškas
  24. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Non_Importall Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. gruodžio 31 dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pora metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Atradau youtube'i šio serverio kanalą ir pažiurėjau vaizdo įrašus. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžiau pora mėnesių sa-mp, tai nebeįdomu senajame žaisti ir ieškau geresnio ir įdomesnio. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?
    1 taškas
  25. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Ethan_Wiliams2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius:sultan spalva ruda rida 600.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos):https://imgur.com/a/CehvZ4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:300k
    1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Sw,labiausiai laukių heiterių komentarų. Kadangi skin hite nieko nepadarau, tai reikia bandyt lagshote kažką padaryt
    1 taškas
  28. 1 taškas
  29. Truputėlis vaizdų iš kasdieninių veiksmų. (1080 žiūrim).
    1 taškas
  30. Ernis Pokemon

Darbelis

Tavo visi darbai tokie kaip ir tavo nickas AFIGIENI...
    1 taškas
  31. Nesupykit bet tas pradinis puslapis kažkoks šlykštus manau jo net nereikėjo... :/
    1 taškas
  32. Anketa Kokio tipo darbo norėsite? Avataro, parašo, coverio ar pnš?: Parašo Darbelio dydis?: Net nežinau toks minimalus kad eitu forume užsimest ant parašo Darbelio fonas?: kažką su MMA ar Conor_McGregor Tekstas, subtekstas?: Ernis Pokemon Teksto spalva/-os?: Pilką ir sidabrinė tokia maišyta, kažką panašaus kaip darei Sweet_Energy. Papildomi norai?: -
    1 taškas
  33. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Moonman 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): pamiršau slaptažodi ir manau saugos klausimą taip pat prašau padėti
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.