Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.02.11 in Pranešimai

1. Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas
    2 taškai
  2. Sori seni, Bet nespejau padaryt ss, bet kita karta nedaryk tycinio non rp, ir nesitrankyk
    2 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michael_Pacano2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: 1. Abi retos spalvos (158) orandžinė, import ratai, rida 800. Išvaizdus ir patrauklus akiai bulletas (vienspalvių bullet su retomis spalvomis yra gana mažai). 2. Viena retoji spalva 134 ir 0 (juoda reta). Vardiniai numeriai - DEMON. Rida - 1626 KM. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ri
    1 taškas
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Bielka2. Parduodamų patalpų dydis: 100m3. Verslo lygis: 2 lygis4. Verslo šaka: Energija5. Norima kaina už verslą: 1,85mln (galbūt paderint galim)6. Nuotraukos su verslo informacija: 7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslo id yra 2, todėl parduodama produkcija būna viršuje, o to pasekoje iš verlo dažnai buna nuperkama produkcija ir po 20/vnt
    1 taškas
  5. Tr. priemonės HOTRING B aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 1.500.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta ik
    1 taškas
  6. Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas
    1 taškas
  7. Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas
    1 taškas
  8. Namo ID:59 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę namo kainą sumą. Po 7d. (vasario 16d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu namą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Namo numeris: ID:59 Pradinė namo kaina: 350.000 €. Vidus: Neįrengtas. Apžiūrėti namo vidų galite nuvykus prie namo (panaudojus komandą /mapp). Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė - Main_Frix Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - ENB , Ginklai ant nugaros , Keliu modas. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Nėra. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - ENB: "Čia" , Ginklai ant nugaros: "Čia" , Keliu modas: "Čia" Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - ENB: Bus terp video. Ginklai ant nugaros: http://www6.zippyshare.com/v/66214064/file.html., Keliu modas: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/56105-fourth-road-mod.html
    1 taškas
  10. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Just_Just 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Drift_Vakaris 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/p2ygYAT 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/AgH6HO1
    1 taškas
  11. Greenside, nėra leistinas name tag'as?
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Aurimas_Makvynas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Erikas_Nercity • Už ką buvote užblokuotas ?: tyčinis non-rp Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/3mRDq • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/WY0aR
    1 taškas
  13. Rezultatai, Tinkamų kandidatų nerasta. Apibendrinimas, Rimtesni kandidatai neaktyvus arba neberodo atitinkamo dėmesio projektui. Kita dalis aktyvesnių žaidėjų vis dar pildo anketas ir nerodo jokios motyvacijos ar noro susitepti rankų darbu mūsų projekte. Tikimės, jog artimiausiu metu atsiras žmonių, norinčių pateikti į komandą, kurie pateiks savo kandidatūras ir pateks į mūsų radarą. Greenside administracija, 2018, sausio 13d.
    1 taškas
  14. 1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kenshin_Yona• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Bmw_Bumeris• Už ką buvote užblokuotas ?: Blogas nick.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.