Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.05.06 in Pranešimai
-
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Setth_Collins ir 16 kiti sureagavo į Selija už temą
Nr. 2. Atostogavau sau linksmai Maldyvuose. Maukiau kokteiliukus, aplink mane šoko pusnuogiai honolulu šokėjai, bet darbas yra darbas. Teko grįžti į miestelius...dėl..skaitykite žemiau. |||| NUŽUDYMO ĮRANKIS: Puodas su meškiukų iliustracijomis |||| Bauginančia klouno kauke veidą pridengęs asmuo gąsdina Montgomery miestelio piliečius. Klounas vaikosi praeivius tamsiu paros metu grakščiai it stirnaitė šokinėdamas iš krūmų. Jis laksto su dideliu peiliu, imituoja, kad padurs, giedoja neaiškias serenadas lyg kažko apsivartojęs ir galiausiai pažeidęs piliečių as17 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Edvis Gaming ir 2 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
05.05 #gireikiakazkovasariskoane @Get_Paid sekantis bus su aot ;p @Nedaz_Nedaz @Black'Hand @Staska_Enduro3 taškai -
Apgavo Timur_Gatiatulin
Timur_Gatiatulin ir kitas sureagavo į Edvis Gaming už temą
Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Gaming 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Timur_Gatiatulin 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Buvęs kolega paprašė jog paskolinčiau 100k. Žinoma daugeliui tai atrodys gal ir centai, bet kažkaip vistiek norisi atgauti.. Na tai kaip kolegai nutariau paskolinti, reikėjo jam labai tų pinigų,nes verslą pirkosi sau. Pažadėjo grąžinti per 2-3 dienas (kaip ir matosi įrodymuose). Bet jau greit ir mėnuo praeis, o jis taip to 100k ir negražina... Susisiekti su juo neina, nes jis visai neaktyvus pasidarė2 taškai -
Prašau užtildyti Egidijus_Keza
Jack_Connor ir kitas sureagavo į Maks_Fender už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Maks_Fender 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Egidijus_Keza 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/mYrxtp52 taškai -
Peikiu Egidijus_Keza
Biznis_Man ir kitas sureagavo į Jack_Connor už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Connor • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: blogas /vc naudojimas [Izeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: @Rokas2 taškai -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Selija ir kitas sureagavo į Dimitri_Russia už temą
Labai buvo malonu sužinoti direktorių nuomonę apie visus esamus dabar direktorius, labai ačiū Freezui ir Micro jau žinosiu kur eiti po direktoriaus eros O apie Monika, tai parašė „greitai“ be paaiškinimų, būtų visiems buvę įdomu sužinoti ką ir ji mano. O Tuneris apgauptas „savų“ bet su laiku sužinos ką prarado, aišku klausimuose turėjau kur prikipti ir pats išsiplėsti, bet laikraštukas gražus, bei sudomino. Ačiū @Need_You už medikų naktinį darbą, į tai atsižvelgsiu. Laikraštukas geras, smagus, svarbiausia kad direktoriai buvo įtraukti į šią veiklą, tikiuosi ateityje nustebinsi dar kažkuom2 taškai -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Erminas_Tamelis ir kitas sureagavo į Bonnie_Rosa už temą
Labai linksmas laikraštis. Šio numerio labai laukiau dar kartelį palinkėsiu sėkmės kūryboje ir, be abejo, lauksiu daugiau panašaus tipo (arba nevisai) žaidimukų2 taškai -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Dimitri_Russia sureagavo į Bonnie_Rosa už temą
Na toks čia ir manymas, vienintelis atlikai,ta vieta ir viena buvo atlikus, tai ir įdėjau tave į ten1 taškas -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Jack_Connor sureagavo į Get_Paid už temą
Klausimai : 1. Ar manijako klouno motoroleris yra 233 id spalvos ? 2. Jeigu taip, už kiek galėčiau jį nusipirkti ? Btw "freezas griežčiausias drk" nebejuokinkit1 taškas -
/// Selija, tu šaunuolė, kūrybiškumo tau netrūksta ir linkiu neapleisti pradėtos veiklos - serverio aktualijų aprašymo - tau tai sekasi puikiai. Sėkmės!1 taškas
-
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Selija sureagavo į Kornelija_Nrg už temą
Turi talentą rašyti tokius laikraščius. Smagu buvo skaityti, sudomino. Šauniai padirbėjai.1 taškas -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Selija sureagavo į Nico_Vercetti už temą
Naktinis medikų ir mechanikų darbas prajuokino geras laikraštukas.1 taškas -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Selija sureagavo į Jim_Beamielis už temą
Selija, pagaliau sulaukiau antrojo leidinio, jis tiesiog neįtikėtinas! Tobulėji ženkliai, laukiame trečiojo leidinio.1 taškas -
Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2
Selija sureagavo į Anton_Cartel♛ už temą
Kzn man rods Tuneris varytu atostogaut gal su @Rebeka_Sander arba kokia antra pusę :DD . Dėl klouno gan neblogai sugalvojai , bet nera įtikima kol pribegtu su tuo peiliu sucbuginčiau :DD Laukiam kitos dalies :)))1 taškas -
Laurynas_Leigon užtildė Nedaz_Nedaz
Nedaz Nedaz sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Laurynas_Leigon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Nedaz_Nedaz 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/6tSI*cenzūra* 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/6tSI*cenzūra*1 taškas -
Unban Skrajojantis_Vaske
Žemaitis_Žmogus sureagavo į Vaskimantas už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Skrajojantis_Vaske • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Ankle_Man • Už ką buvote užblokuotas ?:Reklama.(FREE BAN) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/dKJ2Q6L • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/dKJ2Q6L Greičiau atbaninkit vel free banas,1 taškas -
Naujasis tepalų direktorius
Žemaitis_Žmogus sureagavo į Vaskimantas už temą
Sveikinu Sauliau Nenuvilk žinau kad esi gabus ir iskelsi firma į aukštumas!1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Hayden_Cox sureagavo į Forever_Young už temą
Praėjo daug laiko, sukurdamas šia galerija nesitikėjau sulaukti daug dėmesio ir būti lepsinamu dėl savo atliekamu darbu ir skonio. Sukūrus galerija, pradėjau gauti pagyras, už savo skonį ir avatarų kokybė kuri niekad nebuvo gera, jį buvo vidutinė visada budavo kur tobulėti. Kuriant buvau ir lepsinamas pagyromis, ir kritikuojamas kitu žmoniu kuriems nelabai patiko, ačiū visiems kurie esat su mano galerija kartu ir naudojat mano darbus ilga laiką, esu matęs ne viena savo avatarą pas viena iš jūsų ir tai man nepasakiškai malonu, jus to galbūt nesuprasit. Mūsų galerijai jau metai ir 14 dienų, ač1 taškas