Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.05.15 visose vietose

1. Sveiki, taigi sugrįžau prie Cinema 4D ir Photoshopo. Papiešiau naujų darbelių ir noriu įvertinimo, žinau, kad čia yra tikrai nemažai žmonių, kurie užsiima GFX ir galėtų kažką patarti, pakritikuoti. Galeriją galimai teko matyti ir kitur, bet visi darbai yra mano, psd failai taip pat yra pas mane. Darbai daryti beveik visi remiantis youtube tutorialais. Taigi, laukiu nuomonių ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------
    6 taškai
  2. Dainius Callidi

@Ganja_Wayne

@Ganja_Wayne
    3 taškai
  3. Atrašiau į asmeninę žinutę apie šią augaliją, bet turbūt nematei. Numesiu čia linką, nes galimai pravers ir kitiems. Parsisiųsk šį modpacką ir jame rasi tą augaliją, gero vakaro
    2 taškai
  4. https://greenside.lt/forumas/forum/164-aukcionai/ Verslų 200m2 bei du po 100m2 aukcionai! Jeigu pasitaikys taip, kad nebus statymų iki temos užsirakinimo - už tą pačią statymo kainą verslas bus paliktas pardavinėti žmonėms.
    2 taškai
  5. DIENOS CITATA: "Yra toks gyvenimo taisyklė nešnekėt nesąmonių, nes susitikę tikram gyvenime gali baigtis blogai. "
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hikaru_Oshiro• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 1 video nuo 30sec žiūrėt.
    1 taškas
  7. Hikaru_Oshiro

UNBAN Hikaru_Oshiro

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Hikaru_Oshiro• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Ink_Boom• Už ką buvote užblokuotas ?:""čytus""• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  8. Sveikas sugrįžęs! Visada vertinau tų „menininkų“ darbus, kurie sugeba pasiskolinti idėją ir ją perteikti savaip (o ne plagijuoti). Šaunu, kad ir šiame forume atsiranda asmenų, kurie pradeda užsiimti saviraiška - kažką bando, lipdo ir, galiu pasakyti, gana neblogai sekasi. Toliau norėčiau šiek tiek "prikibti" - http://prntscr.com/ji41j1 - asmeniškai man, šioje vietoje matomas kažkoks "defektas" tavo darbe, vis bandžiau suvokti, ką ta dėmė reiškia - nes man neprimena nei šešėlio, nei kažkokios pridėtinės vertės turinčios detalės (pašmaikštausiu ir pasakysiu, kad atrodo lyg su paintu nutrint
    1 taškas
  9. Sveiki Greensaidiečiai, geros jums dienos!
    1 taškas
  10. Denis_Xander

1 taškas
  11. Nr. 2. Atostogavau sau linksmai Maldyvuose. Maukiau kokteiliukus, aplink mane šoko pusnuogiai honolulu šokėjai, bet darbas yra darbas. Teko grįžti į miestelius...dėl..skaitykite žemiau. |||| NUŽUDYMO ĮRANKIS: Puodas su meškiukų iliustracijomis |||| Bauginančia klouno kauke veidą pridengęs asmuo gąsdina Montgomery miestelio piliečius. Klounas vaikosi praeivius tamsiu paros metu grakščiai it stirnaitė šokinėdamas iš krūmų. Jis laksto su dideliu peiliu, imituoja, kad padurs, giedoja neaiškias serenadas lyg kažko apsivartojęs ir galiausiai pažeidęs piliečių as
    1 taškas
  12. Realiai seniai rašiau, priežastys buvo paprastos - nė vieno skaitančio, nebuvo kam būtų įdomu. Daviau pažadą vienam žaidėjui, net nežinau ar jis dar čia, bet tikiu juo, tikiu, kad jis dar skaitantis:) nebūtina rašyt, skaitimas yra rašymo dalis, m ? Esu išvykęs į tolimą kelionę, kiek ji tęsis - nenumanau. Jau nuo vaikystės troškau išvykt iš savo mažo miesto, norėjau būt ten, kur mačiau kitus visada apsuptus šurmlio. Neneigsiu, bet jau klydau nuo vaikystės. Dabar esu visiškai svetimas, esu tiesiogine žodžio prasme - svečias planėtoj. Kad ir kaip čia viskas susiklostė, turiu daugybę liudnų dienų,
    1 taškas
  13. Gražu, geriausios tematikos man buvo M'Corleone ir T'Hardy, o ką pakeist galėtum tai jog avatarai būtų 200x200, kad tiktų gražiai forume.
    1 taškas
  14. VISA INFORMACIJA APIE VERSLININKAVIMĄ! VERSLO SMULKMENOS / PRIVALUMAI. • Šioje pamokoje sužinosite, ką galima daryti versle, kam jis reikalingas, jo leveliai bei plotai. • Verslą įsigyti nėra taip paprasta, pirmiausia norint turėti verslą reikia turėti leidimą, kurį galite gauti (/GPS >> Vyriausybė), tačiau norint įgauti leidimą valdyti verslą su savimi turite turėti 500.000€, jų nenuskaičiuos, tačiau įrodymui jog galite valdyti verslą. Štai kaip atrodo vieta kurioje galite nusipirkti leidimą verslininkauti: • Atsirakinus verslininkavimo diplomą galit
    1 taškas
  15. Sveikas Hikaru,tavo unban anketoje matosi neleistiną modifikacija tai yra medžiu be lapų modas kuris serveryje yra uždraustas
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.