Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.06.08 visose vietose

1. Nr. 6 Pasiilgote manęs? „Tai paskutinysis Selijos laikraščio numeris“. Kikiki, pajuokavau! Tai buvo šioks toks tyrimas, stebėjau reakcijas, padariau išvadas. Išvados, beveik, kaip ir maniau, tik nesitikėjau komentaruose kvietimų į teismus - vos atlaikiau tokį spaudimą.. TURINYS Ema VS Rebeka. KURI LAIMĖJO? Interviu su TAXI direktoriumi; Darbuotojų nuomonės apie TAXI direktorių; Tyrimas - Kodėl žaidi GREENSIDE? |||| Ema_And VS Rebeka_Sander |||| 2018-06-04. VYKO LENKTYNĖS! Lenktynės įvyko random trasoje, LV mieste, su in
    12 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Mafijos_Senelis. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sėdėjome „TeamSpeak“ kanale su gerbiamuoju forumo moderatoriumi Jeremy_Redwood. Jis atsidaręs savo vartotojo pagrindinės informacijos lentelę (/info) pastebėjo, kad pas jį, banko sąskaitoje, atsirado nematyti pinigai (90.000€). Jeremy nesuprato nei kaip jie atsidūrė pas jį, nei kada, nei nuo ko. Šios problemos sprendimui surasti labai pagelbėtų lentelė, kurioje būtų rašoma paskutinių banko pavedimų informacija. Pavyzdys: (2018.06.08 15:31:25) Jūs pervedėte pinigus iš savo banko sąskaitos (100.000€) žaidėjui Jer
    11 taškai
  3. Galvoju pasivaident forume reikia, kadangi be cbugo sėdit tai pavydėkit (prikolinu)
    7 taškai
  4. Labai buvau nustebęs kai man parašei , vis galvoje sukdavos mintys negi paskutinis tavo laikraštuko leidinys, beje manau visai neblogai sutapo mintys su darbuotojais ir tavo paskutinių klausimų man. O dėl eksperimento tai 10/10 tau pavyko. AČIŪ.
    2 taškai
  5. Marko_Escobar

RIP Anthony Bourdain.

RIP Anthony Bourdain.
    2 taškai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė: Night_Rollef 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Naf_Boy 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): losime kaulą ir jis man pasiūlę narkus už 125k ir nemačiau ir aš netyčia nupirkau, tada aš jam parašiau gausi bana ir einu pildyti anketa, tada jo draugas Jono_Nepazystu mane iskickino iš nieko, aš taip supratau kad ne spėčiau pasidaryti irodimus, ir dabar noriu kad grąžintų mano pinigus 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas 2018-06-07 laikas 21-57
    1 taškas
  7. Šiuo metu įsijungiu šita daina laisvalaikiui zjbs yra jinai ir šeip shulėj įsijungi ir gera kompanija turi nžn kaip jums bet čia geriausias hitas kurį girdėjau. https://www.youtube.com/watch?v=h17eIu17IcY Gera jaunimui!
    1 taškas
  8. „Draugas verčia žaisti“ Prajuokino, šaunu, palaikymas šimtaprocentinis, keep it going madam.
    1 taškas
  9. Smagu, kad yra kas kuria tokius straipsnius, laikraščius, nes forume yra ką įdomaus paskaityti ir yra dėl ko eiti į jį. Spaudžiu "LIKE" , kad toliau kurtum ir mąstytum, čia kaip paskatinimas.
    1 taškas
  10. UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Ignas_Sniego 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lukas_Putinas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/JGHqIXr 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/HKy49rT
    1 taškas
  11. Gordon_ Hells

1 taškas
  12. Lietuviskas_Zmogus

štaj ir vel tos nesamones

štaj ir vel tos nesamones
    1 taškas
  13. Siaučiam @Freez_Armani @Pronis_Kadilaks @Ernis Pokemon
    1 taškas
  14. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karmis_Zetrio • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (bandymas išvengti patikros) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  15. Laba, per neaktyvumą tikėjausi kad išvažiavai atostogaut į Latviją o ne fortnite kapot, jeigu nesugebi skirt 60 minučių sampui čia tau ne vietą, dabar gali toliau kitus žaidimus žaist nepildant neaktyvumų ir negadinant mūsų vilčių dėtu į tave. Tuo labiau tavo įrodymai iš žaidimo nežinią kada daryti, nes datos tai nesimato nei /timestamp nieko nėra, tai gal neaktyvume ir žaidei vis dėl to?
    1 taškas
  16. Jūsų Vardas_Pavardė -Grave_DiggerKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] -kitaKomentaras apie modifikaciją [nebūtina] - lietuviškų numerių įrašymas/uždėjimas ant automobilių, bei kitų modifikavimo detalių instaliavimas.Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - https://drive.google.com/open?id=1fLP0vEQoA2geOsSOyif2taPka1Gwaaia arba:
    1 taškas
  17. Jūsų Vardas_Pavardė - Grave_DiggerKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - automobilisKomentaras apie modifikaciją [nebūtina] - modifikacija keičia elegy ir elegio tune detales. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - nuotraukas rsit paspaude ant parsisiuntimo nuorodos.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/118195-bmw-e30-fully-tunable/
    1 taškas
  18. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: James_Russell 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Fantom_Live 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.