Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.13 in Pranešimai

1. Serverio pasiūlymų skilties anketa: – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Pro_Nitro – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Norėčiau, kad padarytumėte tokį dalyką, kad įvedus kokią komandą uždraustų žaisti kauliuką, nes aš negaliu susitvardyti aš pralaimiu ir aš toliau varau tą kauliuką kol pralaimiu didelę suma ir baigiu lošt. Nusibodo lošti kaulą. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Žmonės nepralaimėtų pinigų, kaip aš arba mano draugas Duoninis_Bulka ir kiti žmonės...
    2 taškai
  2. Prieš. Neesu matęs kvailesnio pasiūlymo lol. Na nebent tie kur policijai įdėti SG kaip ginklą. O tavo pasiūlymas, visiškai bevertis dalykas, Nori sustot lošt kauliuką? Tiesiog ir sustok, nepavyksta? Turi problemą.
    2 taškai
  3. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gaujinis_Forever • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas(FPS unlock) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  4. Tai va šis video yra apie : 25% kulkų proc nekibimų per 2 zonas. Priežastis kodėl gaunami admin įspėjimai. Priežastis kodėl siunčiamės CS;GO Priežastis kodėl daužom kompus ir rage quitinam. NARCOS Rašau tam, kad įsp negaut. VISAS RAGE PER 16 SEKUNDŽIŲ !
    1 taškas
  5. Florencijos_Zvejys

DROP IT!

nu normalna, normalna, malonu zinoti kad as esu vaistineliu tekejas sitai grupuotej. x
    1 taškas
  6. Arnas_Haiva

DROP IT!

Taip ir gyvenam. 9/10 video, savęs nematau
    1 taškas
  7. cia senas alkis anksciau toks budavo :Dd
    1 taškas
  8. Turime prisiminti jog tai yra žaidimas ir viskas negali būti susisteminta, žaidėjai patys turi kurtis žaidimą. Laužų atvežimo statistika turėtų būti ta dalis kur direktorius galėtų duoti darbuotojams patiems įrodyti tą statistiką(e.g. nuotraukos po kiekvieno atvežimo), tai taippat neturėtų būti išimtinis ir pasirenkamas dalykas, laužų atvežimas turėtų būti privalomas o norint tai padaryti paklausiu veiksmu galima naudoti praito direktorius Kenshin taktika, jeigu paimi laužą - remonutoju ir mašiną. Direktorius turi visišką galią ir teisę rinktis savo darbuotojus, rinkdamasis juos jis žino
    1 taškas
  9. Pritariu, pats nemažai esu pralaimėjęs
    1 taškas
  10. Ta lentutė yra textdraw daryta ir atvaizduota pačiame serveryje ankščiau(2015), tai nėra modifikacija. Colormod - LQ car mod pack -
    1 taškas
  11. Dėl pasiūlymo su verslais, tai tik druskos bėrimas į dabartinę žaizdą susijusią su verslais. Verslų modelis nebuvo planuotas taip, jog žaidėjai tarpusavyje keistųsi produkcija nemokamai ir all in viską stumtų į serverį kalbant apie produkcijos pardavimus. Artimiausias atnaujinimas žymiai palies verslus ir įstatys kiekvieną verslininką į atitinkamus rėmus. Visos kitos idėjos ganėtinai logiškos. Pažadame ateityje atkreipti į jas dėmesį ir galbūt dalį jų išpildyti. Ačiū.
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. Užblokavimo anketa patvirtinta.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.