Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.11.13 visose vietose
-
Kolekcinių auto. Parduotuvė/Supirktuvė
Rokas_Sniego ir 7 kiti sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Sveiki, pagaliau susiruošiau įgyventindi senai žadėtą norą. Čia galėsite rasti transportą, kurį pagrinde kolekcionuoja mūsų serverio žaidėjai. Dėl transporto kainų galite bandyti derėtis/siūlyti kažką kito, tačiau prašyčiau tai daryti PROTO RIBOSE ir nepradėti pykti jei man jūsų pasiūlymas nepatiks. Taip pat pasinaudosiu proga ir pranešiu, kad superku 126ID spalvos transportą. Dabartinė mano kolekcija: (Sabre, Nrg-500, Bullet, Bobcat, Savanna, Greenwood, Bf-400, Adminal, Cheetah, Banshee, Stratum, Broadway, Turismo, Mr.Woopie). Jeigu turite kažką iš išvardinto transporto galite jį siūlyti, p8 taškai -
,,Avenue 3X''
Maria_Ross ir 3 kiti sureagavo į Klay_Linkoln už temą
Štai, mano pirmas video, tikiuosi sulauksiu gerų kritikų. Ačiū; Rakk'Quzze, @Jack`Stafford @Tankistas_Liuks @Andrius_Quattro @Freez_Armani - už veiksmą. @Vilius_Extra @Winston'as @Gustaz @Wunder_Baumas @Black_Edds @Matt_Rivera @Stoned_Joe @Las_Verrosa @Lukazzs_Lukazzs @Sylvester_Williams @Lucky_Dealer @Aurimas_Popa @Tamsos_Tvardarys @Just Just @Baltasis Mesijas @Martynas_Guest @Deivis_Marihuana Atsiprašau tų kurių nepaminėjau per skubėjimą. Ačiū tiems kas mane palaiko, kaip nauja veidą, naujose aplinkybėse <34 taškai -
PCF Baltoji mišrainė
Andrius_Quattro ir 3 kiti sureagavo į David_Winship už temą
Hi. Zonose esu retas svečias, bet kaskart bebūnant juose - filmuoju. Tai nulipdžiau kažkokią mišrainę + Korne Best4 taškai -
4 taškai
-
Prašau užblokuoti Voltas_Focus
Arminas_Bite ir 2 kiti sureagavo į Rokas_Sniego už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Sniego• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Voltas_Focus• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms https://imgur.com/a/NZUFTMc3 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
Kolekcinių auto. Parduotuvė/Supirktuvė
Qatar ir kitas sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Parduotas transportas : Sentinel (3ID) - Scott_Gemini . Nuotrauka Admiral (3ID) - Andrius_Goo. Nuotrauka Blade (0 ir 3ID) - Jeremy_Redwood. Nuotrauka Sanchez (158ID) - Freez_Armani. Nuotrauka Slamvan (229ID) - Edvis_Gaming. Nuotrauka Voodoo (3ID) - Kenshin_Yona. Nuotrauka2 taškai -
,,Avenue 3X''
Domis_Raz ir kitas sureagavo į Jett_Jenkins už temą
sukurk gauja ir filmuok muvikus kaip vien krentat2 taškai -
Patriarca Crime Family
The_Spokis ir kitas sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
ziaurimine gauja, ziauruminiai lydai, ziauruminis vidosas, lidlikis mano bratuha2 taškai -
Kelios Teksto Klaidos
Mangis_Pasi sureagavo į Tupac_Shakurr už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edga_High • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: 1. Parašius /gps ir susiradus technikinę rašo: TA Apžiūros/mašinos registracijos punktas tai TA ir reiškia Technikinė Apžiūra 2. Kai pabandai žvejoti netinkamoje vietoje tame tekste kur rašo ,kad negali žvejoti nėra kablelio prieš ,kad 3. Duona pristatyti tau reikia į 5 lentyną - Turi būti Duoną. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą : https://imgur.com/a/yaXVocl1 taškas -
Peikiu Egidijus_Keza
Vycka_Flex sureagavo į David_Winship už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Steve Stanley • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Rakinimas, kai jau esi mirties būsenoj. Realiai - klaidų išnaudojimas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
Prašau užblokuoti Voltas_Focus
Tomas_Bielka sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Žaidėjas užblokuotas nebus! Tema rakinama.1 taškas -
Manai, kad esi aktyvus ir pastovus žaidėjas darbe? Nepraleisk progos užpildyti į „GPK
Mantys_Alone sureagavo į Laurynas_Leigon už būsenos atnaujinimą
Manai, kad esi aktyvus ir pastovus žaidėjas darbe? Nepraleisk progos užpildyti į „GPK“ kolektyvą!1 taškas -
PCF Baltoji mišrainė
David_Winship sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
nu ziaurus video, ziaurus ir skillai nes neveltui fanas mano. Virginijus best XDDDD1 taškas -
,,Avenue 3X''
Dzeris_Nezinau sureagavo į Lauris"Drift už temą
nu barygas čia visi, video net nežiejau, pagal fotke matau, kad cbuga mokat, sėkmės @Garreth''Waynne šaudyt išmokink1 taškas -
Prašau užblokuoti žaidėja Darius_Ragen
Darius_Ragen sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas nebus užblokuotas.1 taškas -
,,Avenue 3X''
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Ledas_Competiv už temą
Efektų čia nėra Smagu jog nelieku vienintelis kuris kažką stengiasi daryti su VFX skiltim, tačiau būkim žiaurūs bet teisingi, apart juodų linijų ir kadrų sudėjimo čia nieko daugiau nėra. Tarp kadrų juodi tarpai prie šitos muzikos labai netinka ir žiauriai nesižiūri, dėk kadrą prie kadro arba jeigu nenori kad iškart pasikeistų naudok transitionus. Nuotraukos video viduryje paliktos šiektiek per ilgai, jos laisvai galėjo pasikeisti ant kito beato ir būtų susižiūrėję daug geriau. Galėjai šiektiek daugiau pažaisti su colour curves. Jeigu filmuoji su f7 ir visokiais įtarimais tai tada daryk da1 taškas -
Patriarca Crime Family
Qatar sureagavo į Jonas_Burkys už temą
vidosas niblogas, respect tik, galėjai bšk ilgesni nes 1min kažkaip trumpai žiūrisi lauksim ateityje daugiau video.1 taškas -
@Laurynas_Leigon tai va kur kojos, seni geri laikai (:
Jack_Connor sureagavo į Gordon_ Hells už būsenos atnaujinimą
@Laurynas_Leigon tai va kur kojos, seni geri laikai (:1 taškas -
0 taškai
-
STAN LEE - 1922/12/28 - 2018/11/12
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Voltas_Focus už būsenos atnaujinimą
STAN LEE - 1922/12/28 - 2018/11/120 taškai -
Peikiu Egidijus_Keza
Vycka_Flex sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Jeigu aš kaltas, tai prisiimu visa atsakomybė už padarytą klaidą, tai tikiuosi daugiau tokios kvailos situacijos nepasikartos nei man nei kitam pareigūnui.0 taškai