Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.01.15 visose vietose
-
La puerta family - shaudom savus
Jack_Marzo ir 14 kiti sureagavo į Setth_Collins už temą
doneit for new pc15 taškai -
cs diskateka
Marjancik_Buffer ir 2 kiti sureagavo į Andrius_Goo už temą
paprikolu kazkokia nesamone sumeciau @Marjancik_Buffer nosį sulaužysiu3 taškai -
NEMOKAMA MODIFIKACIJŲ KRAUTUVĖLĖ
Lynn_Stafford ir kitas sureagavo į Zmogus_Esu už temą
Modifikacijų krautuvėlė - Tai vieta kur galėsite nemokai ir laisvai užsisakinėti savo norimas modifikacijas Taisyklės ir informacija Modifikacijas ieškome ir pristatome nemokamai Paskelbti pilnai užpildžius anketą, kitaip modifikacijos nebus ieškomos. Jūsų vaizdo medžiagose negali matytis kito projekto reklama Draudžiama ieškoti nelegalių programų žaidimo palengvinimui Laikytis bendrų forumo taisyklių Modifikacijas pristatome per 48 valandas Neskubinti krautuvėlės darbuotojų ieškoti modifikacijas Pažeidus šias taisykles modifikacijos neb2 taškai -
La Puerta Family - Cringe
Maksas Ameno. ir kitas sureagavo į David_Winship už temą
Labai cringe video, bet nesvarbu. P.S. Dar kartą kartoju, kad gaujos nariai yra pavaldūs tik man.2 taškai -
Ezequiel_Roshantel ir kitas sureagavo į Lietuviskas_Zmogus už temą
@Pronis_Kadilaksmldc seni, paciam pirmam kadre mirei. nais vidijo2 taškai -
Mafijos Senelis ir kitas sureagavo į Maria_Ross už temą
Nuostabu. Pasigedau tik vieno dalyko. Jūsų sutriuškinimo.2 taškai -
Setth_Collins ir kitas sureagavo į David_Winship už temą
Visi laurai uz video pavadinima atitenka man. Vis delto sukurdamas video nieko neirodei - GAUJINIAI VIS TIEK PAVALDUS TIK MAN. Grazu.2 taškai -
.Tag Kaunieti :Dd.
Setth_Collins ir kitas sureagavo į Need_You už būsenos atnaujinimą
.Tag Kaunieti :Dd.2 taškai -
[0.1.8.7] Pokeris
Biq_Shaq ir kitas sureagavo į Sean_Jones už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Sean_Jones– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nėra labai čia ką daug aprašyti, idėja ir pasiūlymas labai aiškus - pokeris/blackjack ir kiti kortų žaidimai serveryje– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Be kauliuku kitokio būdo laimėti/pralaimėti pinigų nematau, ir tai sumos nėra didelės, o ir laimėjimo būdas nepriklauso nuo taves ar tavo gebėjimų. P.S nežinau ar jau buvo toks pasiūlymas, bet būtu tikrai didesnis paivarinimas. Kas be ko įdomiau būtų jeigu ir būtu kuriami turnyrai, topai ir t.t2 taškai -
2 taškai
-
Parduodu 3 skinus
Its_Vendeto ir kitas sureagavo į Marlboro_Armani už temą
Už „Pool Player“ siūlau 70 tūkstančių2 taškai -
Collin_Sexton ir kitas sureagavo į Zmogus_Esu už temą
MODIFIKACIJOS BUVO PRISTATYTOS Į ASMENINĘ ŽINUTĘ, GERO NAUDOJIMO2 taškai -
[0.1.8.7] Pokeris
Need_You ir kitas sureagavo į Dean_Winchester už temą
Nu su situo gal ir galiu sutikt, bet vistiek, jau kitas projektas turi isvystes tokia ideja *cough* LSG *cough* + cia mum tokia sistema pamatyt reiktu daug darbo.2 taškai -
Parduodami SKINAI ir AKSESUARAI
Don'Alvarez sureagavo į Dainius_Callidi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Troy_Wyatt2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): Hat4 GlassesType10 HockeyMask2 PARDUOTAS WatchType4 Mask3 Black Elvis [82id] 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykite1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.8.7] Dėl dviračių ir ridos.
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Angelo_Lagusa. už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Salvatrucha – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na pradėkime nuo dviračių. Taigi kaip žinome dviračius galima labai pigiai išsinuomoti tad manau juos irgi reikia pagerbti ir išimti iš nuomos tačiau įdėti į turgų, kad žmones galėtu įsigyti savo dviratį ir nereiktu jaudintis, kad jis išniks vos tik nulipus. O su rida pasiūlymas šiek tiek prisideda prie dviračių pasiulymo taigi dabar rida yra beveik bereikšmė ir žmones kelia, kad tik brangiau parduot nu bet kame reikalas kelt tą ridą jei tu vistiek iš jos nieko negauni tad aš manau reikėtu padaryti taip, kad1 taškas -
Unban Pijus_Moretti
Denis_Xander sureagavo į Pijus_Moretti už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pijus_Moretti • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : @Jeremy_Redwood • Už ką buvote užblokuotas ?: cheat • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : nepasidariau, atsijungiau net nepagalvojęs apie tai. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
Collin_Sexton sureagavo į Zmogus_Esu už temą
MODIFIKACIJOS BUVO PRISTATYTOS Į ASMENINĘ ŽINUTĘ, GERO NAUDOJIMO1 taškas -
PARDUODU SKINUS IR AKSESUARA!
Nedaz Nedaz sureagavo į Marlboro_Armani už temą
Už „WatchType2“ siūlau 50 tūkstančių1 taškas -
Parduodamos aprangos ir aksesuarai!
Its_Vendeto sureagavo į Marlboro_Armani už temą
Už „Pool Player“ siūlau 70 tūkstančių eurų1 taškas -
[0.1.8.7] Dėl dviračių ir ridos.
Na kaip ir rašei su rida manau tikrai reikia kažką sugalvoti tačiau prieš dviračius esu PRIEŠ. Galbūt nesi žaidęs kitų projektų tačiau kaip dviračiai mėtosi kur tik papuola vyksta betvarkė ir žaidimas šiek tiek pradeda laginti ,tad už rida esu Už o su dviračiais PRIEŠ1 taškas -
Prašau užblokuoti Balck_Man
David_Winship sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas sėkmingai užblokuotas. Turite pretenzijų kreipkitės į skype greensidelt.pagalba arba privačia žinute forume @Rokas1 taškas -
Danny_Ocean sureagavo į Zmogus_Esu už temą
Vardas_Pavardė: Marlboro_Armani Jūsų ieškoma modifikacija: Gun Modas Modifikacijos vaizdinė medžiaga: Nereikia svarbu ,kad realistiškai atrodytu (Auto-Instal) Ar reikės pagalbos įsirašyti modifikaciją?: Nemanau1 taškas -
Fortnite - Jocelyn flores
Aurimas_Quantus sureagavo į David_Winship už temą
Sveiki. Iš neturėjimo ką veikt, kažką pabandžiau pakurti. Kažkas gavosi, nežinau, galbūt reiktų ilgesnio pačio video ir gal daugiau edito, bet šiam kartui užteks. P.S. Tai yra tik mano editas, pats video yra ne mano.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Manai, kad turi kompetencijų vadovauti ? Tai kodėl nedalyvauji rinkimuose vadovo post
Dainius_Callidi sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą
Manai, kad turi kompetencijų vadovauti ? Tai kodėl nedalyvauji rinkimuose vadovo postui užimti ?! KROVINIŲ PERVEŽĖJAI IKI 11-23 20:00 https://greenside.lt/forumas/topic/71974-atranka-į-krovinių-pervežėjų-direktoriaus-pareigas/ POLICIJOS DEPARTAMENTAS IKI 11-25 20:00 https://greenside.lt/forumas/topic/71880-policijos-departamente-reikalingas-direktorius/ Rokas_Lays1 taškas -
1 taškas
-
Setth_Collins sureagavo į Mangirdas_Boss už temą
baisus veiksmas, būtų koks minimalus editas būtų dar gražiau, taip ir toliau.0 taškai -
0 taškai
-
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Lukas_Amg. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Randy_Cross. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):0 taškai