Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.08.02 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tony_Jamew • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Arminas_Bite • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:„Bmc“ Medicinos direktorius • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Melaginga analizė • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Vakar vakare būvo analizė į mediku firmą ir buvo parašita mano nick tony_jamew aš prisijungiu į žaidimą ir sakau arminui arminai, aš negaliu inešti pinigu į fondą nes neturiu 5k jis sako atsiprašau netave įrašiau aš sakau mano anketą bloga?Jis sako ne gera tik sužinojau kad tu esi tony_lays ir būvai išmestas iš mediku, bet aš nesu jis aš es
    10 taškai
  2. Žaidėjas nebus užblokuotas. Tema rakinama.
    6 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :James_Gog• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Jeffrey_Watson• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas, aim, visiškai aiškiai matyti jo kreivos kulkos ties 42s ir 48s ir visa tai įpūtęs, labai gerai šaudo virš žmonių t.y. Andrius_Quattro, ir labai įdomu kaip jeffris ataikė į aka_gang ore kaip jis šoko... • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms
    5 taškai
  4. Dainius_Callidi

@t0mke dq ir tau

@t0mke dq ir tau
    3 taškai
  5. Sori kad toks gangsteris as e, realiai jokio aimo as cia neiziuriu olandui pataikiau random shota ore, ir tai buvo fuksas, o tos tavo manymu kreivos kulkos gavosi del litefooto animacijos. Atrodo kad citinau bet istikro tai necitinau
    3 taškai
  6. Ant tavo vartotojo registruotu vartotojų skaičius yra ne mažas, esi viena ir tapati persona, kuri išsipirkus iš gėdos stulpo vėl po kiek laiko grįžta į jį, todėl nustojam daryti cirką ir rašyti tokius juokingus papeikimus. Direktorius baudžiamas nebus.
    3 taškai
  7. Dainius_Callidi

@Zvonink_Man

@Zvonink_Man
    2 taškai
  8. @Keinas @Information @Martin_Santos va toki va acigavimui
    2 taškai
  9. na manau įpūtęs tiek kulkų net aš su aimu nepataikyčiau
    2 taškai
  10. @Modestas_Fuzkin Tai gal capslocką išsijunk?
    2 taškai
  11. Kenshin_Yona

tu naaa kakoj muzoncik

tu naaa kakoj muzoncik
    2 taškai
  12. Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e.Galioja iki 2019.09.01
    1 taškas
  13. Pildžiusiųjų skaičius - 14. Iš viso stiprių ir potencialių kandidatų - 2. Kelių asmenų laiškuose matėsi tikrai įdėto didelio darbo, tačiau tų asmenų nemačiau kaip direktoriaus, vien dėl to, kad būtų neapgalvota, „statyti“ žmogų prie firmos vairo, kuris neturėjęs patirties bent pavaduotojo pareigose. Aišku, tai skamba, lyg naujokam neduodame šanso pasiekti kažko šiame projekte, tačiau pasikartosiu dar kartą - tai būtų itin pavojinga ties firmos valdymo kokybiškumo atžvilgiu ir neapgalvota. Pripažinkime, kad žmogus, turėjęs galimybę prisiliesti prie pavaduotojo pareigų, atsakomybių, turi ir kito
    1 taškas
  14. ir vel prisijungsiu ir visi reks o ziurekit moliugas... aciu Greenside...
    1 taškas
  15. Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir kitus panašaus veikimo principo failus, Nuo šiol "FPSunlock" ir kiti panašaus veikimo principo failai yra draudžiami. Priežastis paprasta, šis failas suteikia pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus, kurių kadrų per sekundę skirtumas skiriasi kelis kartus. Dėl šios priežasties vieni žaidėjai mato daugiau kadrų per sekundę nei kiti žaidėjai, todėl tokiu atveju žaidėjas gali greičiau judėti (tiek kalbant apie šaudymą, tiek apie važiavimą su automobiliu). Taip pat šis failas klaidina žaidėjus, kadangi naudojant šį failą žaidėjas gali būti įtar
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.