Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.06.21 visose vietose

1. @Dovis_Gtx, @Penktokas_Tomis, @Karosas_Julius, @Nerioske_Gamer jeigu mokytoja paklaustų, kaip įsivaizduoju jus po 10 metų:
    3 taškai
  2. Mantys_Alone

4 years later..

4 years later..
    2 taškai
  3. Gruzinas_Tortilla

2 taškai
  4. Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir yra skirta ieškoti aktyvių žaidėjų, kurie nori prisidėti prie serverio administravimo. Daugiau informacijos apie „ADMIN“ žaidėjus galima rasti čia. Anketos šablonas, Norint kandidatuoti į „ADMIN“ žaidėjo pareigas užpildykite žemiau esantį anketos šabloną. Užpildžius pateikite savo kandidatūrą šios temos atsakymuose (atsakymus matys tik serverio administracija). Jūsų Vardas_Pavarde serveryje: Kuo užsiimate gyvenime (mokotės, studijuojate, dirbate)?: Ar esate susipažinęs su serverio taisyklėmis (čia)?: Nuo kada esate mūsų serverio ža
    1 taškas
  5. Aldrige_Senfikly

1 taškas
  6. Paskelbta nuolatinė atranką į mechanikų kolektyvą. Sekmės pildantiems
    1 taškas
  7. Mes susitarėm, kad už 80k jis įrengtu mano namą aš jam perrašiau namą ir daviau 80k jis įrengė namą, bet dabar sakau, kad man jau užtenka įrengimo ir gali man jau perrašyti namą jis sako, sako, kad mes tipo susitarėm už 200k nors iš tikrųjų mes taip nesitarėm aš paklausiau jo ar nori gražiuoju ar atiduosi namą jis man nieko neatrašo jeigu ką aš turiu įrodymus visko ko reikia
    1 taškas
  8. sukasi malunai skleidziasi bijunai
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Teddy_Wiliams Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 400m² ,4 lygis, technologijų šaką Norima kaina už verslą: 36mln Nuotraukos su verslo informacija:
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.