Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.07.28 visose vietose

1. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  2. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  3. Thai_Gregor

Biški nuostalgijos

Biški nuostalgijos
    1 taškas
  4. @Kle_Bonas @Don_Borito mane borito vadina 💪🏾
    1 taškas
  5. Karosas_Julius

1 taškas
  6. Legend_Sabonis

🎭

🎭
    1 taškas
  7. Privietas, sugalvojau čia modifikacijų krautuvėlę atsidaryt. Kainoraštis, Skin pack'as arba tiesiog skinas - 50k-100k Gun pack'as arba tiesiog ginklas 30k-80k Pasirinkta GTA - 200k - 2ml. Ir kitos modifikacijos(t.y. fonts, hud ir kt.) 20k-100k Papildoma info, Pinigus pervedat į Cbugeris_Beleka vartotoją, gavęs pinigus atsiunčiu pasirinktą modifikaciją. Dėl modifikacijų rašykit į komentarus arba į DC - Joncė#7533
    1 taškas
  8. Vyrai! Kas paskolintu 1mln? Susirašom skolos rašteli ir vsio.
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė: Hikaro_Masati Jūsų atstovaujama firma: „Field Hospital“ firmos direktorius Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Asmuo rodantis pastangas medikų darbe, dėl to atsižvelgiau labai į tai. Vacekas yra buvęs medikų valdžios atstovas, dėl to noriu, kad padėtu man iškelti medikus į viršų. Šiuo metu Vaceko aktyvumas nežavi, kaip ir mano, bet žinau, kad asmuo gali būti aktyvus. Asmuo šiuo metu tikrai nepasižymi savo reputacija, bet kas buvo praeityje tegul ir lieka praeityje. Tikiu, kad suteikdama
    1 taškas
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kle_Bonas Kokios rūšies produkciją norite mainyti:Technologijos Kokios produkcijos norėtumėte gauti:Energija,maistas. Nuotrauka su verslo informacija: https://imgur.com/a/c0sDjs7
    1 taškas
  11. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  12. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  13. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  14. Jūsų Vardas_Pavardė: Emilisvn_Samp Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Dwayne_Jahseh Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Pastaruoju metu mano dienotvarkė pasidarė visiškai nenuspėjama, dažnai nebūna aišku kokiu metu prisijungsiu į žaidimą, būtent dėl to firmoje reikia pagalbininko. Asmuo man pažįstamas dar nuo senų laikų, turi pakankamai daug patirties vadovavime, todėl juo pasitikiu. Manau jis ne tik padės išlaikyti ir prižiūrėti dabar veikiančias sistemas bei dirbančius darbuotojus, tačiau taip pat prisidės prie ateities pl
    1 taškas
  15. Havajai ieško naujų veidukų firmai! 🥥
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.