Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.11.21 visose vietose
-
4 taškai
-
10mln. „League of Legends“ turnyras
Jack_Winslow ir 3 kiti sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
Žinodamas lolo populiarumą ir kurdamas šį turnyrą tikėjausi bent drąsiai 32 dalyvių, tačiau taip gavosi, kad nesurinkome net pusės mano norimų dalyvių skaičiaus. Šiuo metu turime 16 užregistruotų dalyvių, iš kurių pats žinau, kad nebus 4-ių, tai klausimas kiek dar žaidėjų nepasirodys. Renginys turėjo būti kelių valandų trukmės, su gyva transliacija, kad visi galėtumėme pasižiūrėti ir gerai praleisti laiką, bet yra kaip yra. Nežadame tęsti renginio, kadangi jame bus vos 10-imt žmonių. Visiems užsiregistravusiems buvo pervesti 200'000€ į sąskaitą už jūsų išleistą laiką ir nekantrumą laukian4 taškai -
""We're the ones who live"". Lets go he's back #RickGrimas
Gruzinas_Tortilla ir kitas sureagavo į Katakuri_Boy už būsenos atnaujinimą
""We're the ones who live"". Lets go he's back #RickGrimas2 taškai -
Prašau laikinai užblokuoti Tomas_Timuha
Fresh_Weed sureagavo į Domantas_Epic už temą
• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/he3yzj1 taškas -
Peikiu Laukinis_Simonas MEDK PAV
Street_Nmz. sureagavo į Emilisvn_Samp už temą
Tokia situacija nėra tipinė. Vadovai atstovaudami firmą, ypač veiklos metu, neturėtų taip elgtis ir toks perdėtas atsipalaidavimas pareigose mano komandoje nėra toleruotinas dalykas. Per daug neišsiplėsdamas tikiuosi, kad mano sprendimas paskatins firmos valdžią prisiminti savo pareigas projekte. Kadangi ši situacija lietė visą firmą, oficialiu įspėjimu baudžiamas firmos direktorius. Peikiantysis(@Vincas_Zzz) gali susisiekti su manimi asmeniškai, jei nori papildyti ir/ar patikslinti savo pateiktus įrodymus ir/ar kaltinimus. Tema rakinama.1 taškas -
https://imgur.com/a/5LPWvWH nesiseka man visai su pingu :/
Tomukas_Tomas sureagavo į Tautvydas_Udravich už būsenos atnaujinimą
https://imgur.com/a/5LPWvWH nesiseka man visai su pingu :/1 taškas -
Tnt_Edwax užblokavo Makaras_Hasisas
Derrick_Gonzalez sureagavo į Edvinas už temą
Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 1, 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/tvb8FHh1 taškas -
@Tnt_Edwax Labai butu idomu sustlest i dc ir is vaizdo medIagu labai tiksliai patodyt
Fresh_Weed sureagavo į Greg_Scarpa už būsenos atnaujinimą
@Tnt_Edwax Labai butu idomu sustlest i dc ir is vaizdo medIagu labai tiksliai patodyti kur cia chetinimas. Manau visu zaideju nuomone ten nieko nera kas butu su cheatais. Aš iš visos pagarbos tau esu apstulbes tiesiog.1 taškas -
Praėjus pirmajai „GreenSide“ event'ų čempionato savaitei, ryškių lyderių nėra, todėl
Adrian_Moreno sureagavo į Edvinas už būsenos atnaujinimą
Praėjus pirmajai „GreenSide“ event'ų čempionato savaitei, ryškių lyderių nėra, todėl skatinu visus aktyviai dalyvauti rengiamuose event'uose! Top 10 žaidėjai ir jų surinkti taškai: 🥇 Mixail_Krug - 18 taškai; 🥈 Gpr_Gpr - 14 taškų; 🥉 Adrian_Moreno - 12 taškų; 4. Big_Bear - 10 taškų; 5. Iqvaz_Shifter - 7 taškai; 6. Laukinis_Simonas - 7 taškai; 7. Aurimas_Dancingas - 7 taškai; 8. Camo_Bear - 7 taškai; 9. Fresh_Weed - 7 taškai; 10. Juodas_Baltas - 6 taškai;1 taškas -
Adrian_Moreno užblokavo Kevin_Yang
Kevin_Yang sureagavo į Edvinas už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Tema rakinama.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Nojus_Sliuzas sureagavo į Taduse_Jrg už temą
Nuotraukoje matosi kaip privažiavau prie tavęs kad matytųsi už ką mute'inti admin žaidėjui. Gero vakaro Vincai.1 taškas -
Nojus_Sliuzas sureagavo į Taduse_Jrg už temą
Sveikas, gindamas save ir savo pavaduotoją noriu pasakyti, kad tai nebuvo piktybinis elgesys ar kas nors panašaus. Irodymuose net nesimato, jog kąnors pats daryčiau (trankyčiau, keikčiausi), tiesiog buvau AFK rėžime. Taip, pavaduotojas gal ir ižeidė tave trankydamas, bet nei taves nužudė, nei kąnors blogesnio padarė. Medikų kolektyvas atsiprašo tavęs Vincai už mūsų veiksmus. Peace.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Slafka_Eid sureagavo į Mige_Lis už temą
Tavo Vardas_Pavardė žaidime: Mige_Lis Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW):Quelanamink#EUW Tavo Discord:MarSietis#1866 Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?: Ja1 taškas -
Slafka_Eid sureagavo į Taduse_Jrg už temą
Tavo Vardas_Pavardė žaidime: Taduse_Jrg Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW): SamagonoVarejas #EUW Tavo Discord: Bagulskis#3930 Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?: Taip.1 taškas -
Prašau užtildyti Dake_Ltu
Dwayne_Jahseh sureagavo į Camo_Bear už temą
• Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmažodžiai/Įžeidinėjimai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/UPaarzj1 taškas -
Nupirkčiau papūgą ir auksinį laikrodį!
Dwayne_Jahseh sureagavo į Camo_Bear už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Camo_Bear • Suteikite daugiau informacijos apie perkamus aksesuarus (pavadinimas, ID, retumas): Nupirkčiau 2 legendinius aksesuarus - papūgą ir auksinį laikrodį. • Siūloma kaina: Dėl kainos sutarsime su pardavėju. • Perkamų aksesuarų nuotraukos (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti galime forumo asmenine žinute arba serveryje.1 taškas -
Prašau užblokuoti Tomas_Quatros
Merso_Vairuotojas sureagavo į Floyd_Barnett už temą
• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: *cenzūra*, c-bug helper, be čytų vos 2 kulkas iššauna. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:1 taškas -
Titas_Titurnikas užblokavo Tomas_Quatros
Merso_Vairuotojas sureagavo į Titas_Titurnikas už temą
1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia1 taškas -
0 taškai
-
Adrian_Moreno užblokavo Kevin_Yang
Jeremy_Nuevo sureagavo į Adrian_Moreno už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 1, 2. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:0 taškai -
0 taškai