Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Dalybos švenčių proga! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.12.29 visose vietose

1. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    12 taškai
  2. Ačiū @Rokas už šį nuostabų tavo pasirinkimą, nepykstu, kaip tik džiaugiuosi, daugiau mano turtas niekam nebus parduotas. @Migelis_Zhebtuvelis pagaliau galėsi išbandyti tą pervežėjų direktoriaus rinkimą 😂 Gerbiu visus myliu, nesirinkite mano kelio, Rokas savo darbą atlieka puikiai ❤️
    8 taškai
  3. Sveiki siūlyčiau patikrinti Tomas_Honor pardavinėjo turtą sankinga už nebloga sumele gerbiamui Saras_Tema
    7 taškai
  4. KALĖDINĖS DOVANOS Sekston_Mob 270.000 eur. Mantas_Exotic 60.000 eur. Arnas_Hazer 1.230.000 eur. Bunta_Fujiwara 420.000 eur. James_Vercceti 300.000 eur. Black_Hand 1.335.000 eur. Alan_Hill 330.000 eur. Colgeitas_Extra 570.000 eur.
    5 taškai
  5. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Jack_Stallon Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: RedRoadLogistics (RRL) pavaduotojas Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 2024-07-10 - 2024-12-28 (5 mėn. 18 dienos) Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Kaip ir daugelis, taip ir aš, atsisveikinimo žodį pradėsiu ta pačia gaidele: Viskam būna pradžia, bet ateina ir pabaiga. Paskutiniu metu mano kaip pavaduotojo įtaka firmai vis mažėjo, mažai skyriau laiko pačiai firmai, kadangi daug laiko skiriu darbui, todėl priėjome prie tokio
    4 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Persona_Grata • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas?: Buvo nesenai toks dalykas, kaip apgavystė. Joje dalyvavo 2 žmones. Prie šito įvykio aš nė prie ko. Šiandien gavau informacijos iš aplinkinių, jog esu gavęs baną už apgavystęs,eidamas į serverį nerodo,kad bučiau gavęs baną. Tiesiog meta,kad neteisingas slaptažodis. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: Tuo metu nebuvau serveryje, tai neturiu vaizdinės medžiagos. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: Prašau. ht
    3 taškai
  7. Esi bendrininkas šioje situacijoje, todėl tau bausmės taip pat buvo pritaikyta. Tema rakinama.
    2 taškai
  8. labas rytas nelabai maloniai jaučiuosi kai kolegos darbo metu racijoje mane vadina taip visaip
    1 taškas
  9. @Baked_Weed užblokuotas ir neteko veikėjų už serverio turto pardavimą. @Kajus_Kajazas ir @Persona_Grata užblokuoti ir neteko veikėjų už serverio turto pirkimą. Tema rakinama.
    1 taškas
  10. Laba diena, savaitiniai atlyginimai. Ačiū už šią nuostabią savaitę. Linksmų ir gražių ateinančių švenčių! 2024/12/16 - 2024/12/22 laikotarpis. @Bad_Cutie 111858€ + 50000€ + 150000€ = 311858€. @Alina_Hendrix 110394€. @Skeletas_Bliudzius 121220€. @Eisen_Asano 70200€. @Oliver_Brown 366250€ + 60000€ + 75000€ = 501250€. @Tomukas_Tomas 25000€. @Tomas_Still 25000€. @Slafka_Eid 25000€ + 25000€ = 50000€. @Gytis_Sky 25000€. @Evelina_Eve 25000€. Ant atlyginimų išleista: 1 264 922€. Atlyginimai greitu metu pasieks jūsų banko sąskaitas.
    1 taškas
  11. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Malacy_Edwa 2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Vycka_Flex 3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Nesupratau už ką mute? Kur šioje vietoje buvo įžeidinėjimai arba keiksmai? 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://imgur.com/a/3AIRbdg
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Be tunes. • Norima kaina už transportą: Atviras pasiūlymams. • Parduodamo transporto nuotraukas: • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc: arnelio20
    0 taškai
  13. @Rokas o tu manim netikėjai kai sakiau kad honorai perka ir parduoda gs turta
    0 taškai
  14. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Emilijus_Escobar Kodėl nusprendėte palikti taksistų firmą?: Nezinau darbas puikus bet ne mano sritis. @Tautvidas_Krisci dekui kad priemei. Ar firmoje išdirbote 7 dienas?: Taip Ar norite atgauti pinigus už darbo sutarties pasirašymą TAIP/NE.?: Ne Komentaras apie firmą: Gera valdzia. @Smoke_Nordnepražūk tu ten
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.