Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tom Panzer

Neaktyvus

  • 82

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

4.887 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų V_P ?tom panzer 2. Trys jūsų čempionato favoritai ( galimą ir vieną ) Brazilija 3. Tų šalių arba šalies jūsų manymų pagrindiniai lyderiai ? Marcelo, Neymar 4. Kas laimės auksinį kamuolį ( geriausias žaidėjas ) ? Neymar 5. Kas laimės auksinę vartininko pirštinę ( geriausias vartininkas )? Neuer
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Tom_Panzer Kam bus naudojamas kanalas?: Pasikalbėjimams su draugais, gero laiko praleidimas ir kad nebūtų pašalinių žmonių Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : https://imgur.com/a/VCf85 Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, susipažinau su taisyklėmis.
  3. Sveikas Ernaldai, įdomus vardas Sėkmės tau žaidime.
  4. Oh yes, sveikinu išties įdomu būtų buve pamatyti Sudoku seną vilką pareiguosę, bet net neabejoju - kad Antanas bus puikus vadovas.
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tom_Panzer • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jackuts_Dzekas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/eHeZL
  6. Vardas_Pavardė serveryje : Tom_Panzer Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? : Važinėsiu, bandysiu stuntint Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim] (Nebūtina atsakyti) : Nepažįstu
  7. Sveikas, malonu susipažinti. Kodėl nesidomi sportu, galbūt kažkas buvo atsitike kas tave atpaidė ar šiaip nedomina? x)
  8. Sveikas, Arnai - malonu susipažinti, sėkmės žaidime. Žiauriai susidomėjau tavo kalbančia papūgą, norėčiau išgirsti kaip ji taria žodžius, ar viską moka atkartoti ar tik paprasčiausius žodžius kaip, labas, ate.. ?
  9. Paskaičiau, pasijokiau ir tikrai kurie dar neskaitė - paskaitykit. Viskas padaryta juokingai, kad mintis dėstyti moki - senai žinojau.
  10. Patinka daug sporto saku, bet asmeniskai sportuoju - Futbola & Boksa
  11. Čia man vienam neina atsijungti nuo forumo?

  12. viskas, prigavau man atroda kad tu chyteris gers videkas, saudai tai kai henrikas daktaras

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.