Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mard_Volli

Neaktyvus

  • 162

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Mard_Volli pranešimai

  1. Sveikučiai, gero vakaro visiem ;)

  2. Labas vakaras Bielka, persiskaityk gerai taisykles ir tada man surašyk viską į pm ok? Tau matau reikia jas pasikartoti jei tokias nesamoningas anketas rašinėji.. Į /vc ir /v negalima rašyti įžeidimų, keiksmų, bei skelbimų. Kur Tu matai, bent vieną iš jų? Už ką manai mus su Makdaku turėtu nubausti? Už mandagumą?
  3. Labas vakaras, visų pirmą prašau kreiptis ir rašyti mano nicką teisingai. Visų antrą prašau persiskaityti visas bausmes, bei taisykles, nes kaip matau ,kad nesi susipažįnęs su taisyklėmis ir ,,vierchauji'' būdamas adminu. Pagal taisykles /v ar /vc negalima skelbti skelbimų ir negalima keiktis ar įžeidinėti. Kur Tu matai ižeidimus. skelbimus ar keiksmus mano žinutėse? Taip pat vip taisyklėse paskutinėje taisyklėje yra aiškiai parašyta, jog vip nariai privalo elgtis kompetetingai ir mandagiai, tai dabar taip išeina, jog už mano mandagumą bei malonų bendravimą gavau mute...? Atsakyk @Johny_Tress
  4. Labas, malonu. Labai idomu sužinoti ką reiškia tavo nickas, kaip jį tokį keistą sugalvojai?
  5. Sveiki, bande man siulyt apsikeist aš atsisakiau ir viskas... Isižeide kad atsisakiau ir sugalvojo parašyt man anketa apgavimo.. Kur matos kad aš sutinku kažka i kažka keist? Kur matos kad man jis atidave kažkokia mašina? Žodžiu čia yra šmeižtas..
  6. seve olei, ciuju cumbackinu pas jus atgal :DDD

    1. Jack_Howard
    2. Bevardisz_Raidas

      Bevardisz_Raidas

      absoliučiai niekas: whoo! jėga!

  7. Tikrai pritariu, nes dabar apmirus ta žvejyba... Siulau įgyvendinti šią įdėja, būtų idomiau, linksmiau žvejoti..
  8. Čia nėra apgaudinėjimas... Pats turėjai žiūrėt ką darai
  9. Sveikas naktinį paukštį žiūriu mėgsti naktinėti Puiki pamoka, reikia, kad daugiau naujokų ją pamatytu, manau tikrai žaidėjų skaičius kiltų dar labiau, nei dabar.
  10. Tikrai tai imanoma, tereikia nustatyti pagal tarkim atsižvelgia į tai ar lija ar ne, jei lyja tai nustato koki nors oro skaičių automatiškai, kuriame yra lietus, jei nelyja, apsiniauke tai irgi iš tų Aivaro atrinktų skaičių oro, kuriuose apsiniauka atsitiktinai išrenka skaičiu ir nustato. Manau supratai Bet tai tikrai imanoma
  11. O taip, sutinku, net neabejoju, kad taip bus. Iš vis imanoma hostą sujungti su gismeteo ir pagal realius orus, tarkim Vilniuje, nustatyti kad būtų ir serveryje, toks dalykas tikrai imanomas. Ir taip pat noriu paminėti, jog san andreas turi virš 40 orų būsenų. Pats dar kai scriptinau žiūrėjau, taigi galima labai daug ko visko prigalvoti.
  12. Sveikas dar kartą, sėkmės tau gyvenime, ne tik žaidime ir ne tik kauliuke
  13. Kadangi pats turiu šiokios tokios patirties scriptinime, ir tikrai galiu patvirtinti, teigti, jog būtent šiam darbui... reikėjo daug nervų, laiko, prakaito išlieti.... Manau,, kad tikrai jau esame unikalūmų, geriausias projektas Lietuvoje, žaidėjų skaičiumi dar kolkas, ne, tačiau laikui bėgant, manau viskas pasikeis tik į gerąją pusę
  14. Tai nėra klaida su darbu. Tiesiog pas visus atsilieka keletas dienų ta sistema.. Tiesiog tau po kokių 3d. Susivienodins tavo darbo vieta ir t.t. su xp tas pats, pas mane dabar irgi nesamones visiškas rodo, kad labai mažai xp ir darbo vieta ne ta.. xp dabar turiu daugiau žymiai aš, tačiau žinau kad po kurio laiko čia viskas susivienodins ir vėl atsiskirs. Tačiau kaip ten bebūtų čia yra klaida ir ją reikia taisyti..
  15. Visi, patiko, galbūt galėtum man irgi laikui bėgant kai reikės kažką panašaus sukurti? Atsidėkočiau. Linkiu sėkmės, kuriant toliau panašius darbelius
  16. Pritariu, galbūt administratoriams padėtų ši įdėja, bet tuo pačiu galbūt atsirastų daugiau piktnaudžiautojų komandomis.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.