Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas laikinų-stage

Tule_Blck

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tule_Blck
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas padaryti mechanikams galimybė pardavinėti laikinus stage patobulinimus į automobilius. Tai dar būtų dar vienas didelis pliusas serverio žaidėjam, kurie norėtu pasitobulinti automobilius. Ir dar vienas didelis pinigų indėlis mechanikams. 
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų lengvesnė serverio žaidėjams galimybė pasitobulinti savo automobilius ir užsidėti stag'us.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesigilinant per daug į pačią sistemą, pastebiu labai paprastą problemą, jog „laikini patobulinimai“ taps prieinamu kiekvienam žaidėjui ir transportai turintys greičio patobulinimus kurie yra gauti tradiciniu būdu, paprasčiausiai praras vertę kartu su tune dėžėmis (neskaitant pačių tune detalių/spalvų ir t.t.), jeigu tai nenutiks, prieisim prie to jog „laikini patobulinimai“ taps niekam neprieinami arba paprasčiausiai nenaudojami kadangi finansiškai labiau apsimokės dėti tune dėžes (dėl trukmės/kainos ir t.t.). Iš mano pusės atrodo jog tai būtų nereikalingas laiko švaistymas kuris sulauktų daugiau nepasitenkinimo tam atėjus į serverį nei džiaugsmo^^. Tavo pasiūlymo aprašymas labai smulkus, todėl net nežinau ką įsivaizduoti jog ši sistema funkcionuotų tinkamai, gal galima detalumo?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.