Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis mechanikų vadovas,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

9yK2BJ2.png

Naujasis mechanikų vadovas

Pasibaigus atrankai į mechanikų direktoriaus pareigas, ją pratęsus, labai greitai sulaukiau dviejų kandidatūrų. Tiek viena, tiek kita kandidatūra turi savų niuansų, tačiau labai džiaugiuosi, jog net ir serveriui išgyvenant ne pačius geriausius laikus, pavyko surasti vertingą ir tinkamą kandidatą. Skaitymo greičiausiai nebus labai daug, tačiau kviečiu susipažinti su įžvalgomis apie dalyvavusius kandidatus.

image.png

KANDIDATAI,

2024.06.07 21:04 - kaip teigia pats kandidatas, jau anksčiau yra kandidatavęs į mechanikų direktoriaus pareigas. Pačiam susitikti teko kitos neutralios firmos rinkimuose, kuriuose, deja, bet negalėjau suteikti šanso. Žaidėjas daug kam žinomas ir pasižymėjęs kaip veiksmo frakcijų atstovas, tačiau labai džiugu, jog bandoma išbandyti save įvairiuose amplua. Anketa nebuvo labai plati, tačiau realistiška. Kandidatas nemažai atsižvelgia į dabartinę serverio būklę, stengiasi pristatyti sistemas, kurios būtų pritaikytos prie mažesnio žaidėjų skaičiaus. Džiugu, kad tarp kandidatų turime prisitaikantį asmenį, jeigu pavyks tapti direktoriumi, viliuosi, jog pavyks sulaukti geresnių serverio laikų ir prisitaikyti prie daugumai palankesnių aplinkybių. Ačiū, kad dalyvavai.

2024.06.08 14:13 - žaidėjas serveryje pastebimas labai mažai, tačiau slapyvardis pasirodė matytas. Jeigu neklystu, buvo tekę nagrinėti šio asmens kandidatūrą ir anksčiau. Anketoje labai minimaliai išsiplėsta, atrodo pagrindinę mintį galima įžvelgti tą, kad jeigu dabar nežaidžia žaidėjai, tai galiu pabandyti dalyvauti rinkimuose. Puikiai suprantu, kad gali nebūti per daug motyvacijos kažką daryti, kai nėra pakankamai žaidžiančių, tačiau pasigedau idėjų, kaip reikėtų dirbti tokioje situacijoje. Retai pastebiu šį žaidėją serveryje, todėl šį kartą galiu palinkėti atrasti džiaugsmo žaidžiant serveryje paprastai, nes direktoriaus pareigos tikrai nėra kažkoks stebuklingas statusas, apverčiantis visą žaidimą aukštyn kojomis. Bet kokiu atveju, labai ačiū už dalyvavimą.

 

GALUTINIS SPRENDIMAS,

Iš dviejų kandidatūrų išsirinkti nebuvo labai sunku. Nors tiek vienas, tiek kitas kandidatas tikrai galėjo savo būsimąją veiklą pristatyti plačiau, lyginant abi kandidatūras tarpusavyje, išryškėja šių rinkimų lyderis.

Kviečiu pasveikinti naująjį mechanikų direktorių @David_Edyionii

giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.