Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujoji Ligoninės valdžia,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

hospital-medical-ambulance-754ad5.png

Naujoji Ligoninės valdžia

Šiuo metu žaidėjams apsiimti direktoriaus pareigas atrodo nemažas iššūkis, kadangi dirbti bei žaisti su mažesniu kolektyvu neatrodo taip įdomu, tačiau galiu pasidžiaugti, jog peĮr nepilnas tris savaites sulaukėme dviejų adekvačių kandidatūrų į Medikų direktoriaus pareigas. Susidomėjusius kviečiu paskaityti, kam pavyko juo tapti. Kaip visada, dalyvavę žaidėjai save identifikuoti gali pagal datą ir laiką, kada buvo paskelbtas jų pranešimas.

 

KANDIDATAI,

2024.07.26 02:38 - asmuo jau gerai pažįstamas, kaip dalyvis rinkimuose. Bijau sumeluoti, bet dalyvaujama gal apie penktą kartą, tačiau visuomet atsirasdavo saugesnis ar labiau inovatyvesnis kandidatas. Tačiau, kandidatūra kiekvieną dalyvavimą nustebindavo pilnu pasiruošimu ir užtikrintumu. Žaidėjas savo kandidatūroje pristatė didžiąją dalį savo forumo temų, pilnai funkcionavimui paruoštą Discord serverį, kas yra pagirtina ir retai sutinkama anketos dalis. Rangų sistema susideda iš kelių dalių, atrodo kiek sudėtingesnė, tačiau tikiu, kad ji galėtų pritraukti žmonių, nors ir serveryje nežaidžia labai daug žaidėjų. Prikibčiau tik prie idėjos "pravalyti" firmą, kadangi darbuotojai firmoje šiuo metu yra svarbus dalykas ir būtų protinga juos išsaugoti, susisiekti. Bet kokiu atveju, labai dėkoju už dalyvavimą rinkimuose.

2024.07.26 14:10 - ganėtnai senas serverio žaidėjas, daugeliui pažįstamas ir kadaise buvęs medikų direktoriumi. Dar visai neseniai buvo dalyvavęs rinkimuose "ant durniaus", tad anketa šiuo metu yra pagirtina, nors ir nepilnai išdirbta. Vietomis atrodė, kad nelabai suvokiama kokia serverio situacija yra šiuo metu ir, kad ji labiau pritaikyta prie didesnio žaidėjų skaičiaus. Į klausimus buvo atsakoma paviršutiniškai, daugiau buvo sakoma, kas bus daroma, bet ne kaip bus daroma. Tikiu, kad jeigu bus noro, anketa bus geriau išdirbta ir pavyks įtikinti, jog šių pareigų nuoširdžiai norima. Bet kokiu atveju, ačiū už dalyvavimą rinkimuose.

 

NAUJASIS DIREKTORIUS,

Abi anketos buvo geros ir adekvačios, tačiau jas išanalizavus, išryškėja vienas lyderis, kurį nedaugžodžiaudamas kviečiu pasveikinti.

Naujasis Ligoninės direktorius @Marco_Guerra

giphy.webp

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.