Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Rokas_Lays

Gustaz

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gustaz_Lays

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas_Lays

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Na, visų pirma sveiki. DP mane nušalino nuo pareigų, bei įrašė į medinį be priežasties. Sako, kad buvo darbo statistikos buginimas LV zonoje. Paprašius pateikti įrodymus, Rokas numetė kaip vyko susišaudymas PD bazėje ir mes tiesiog atlikome savo darbą. Sakei, kad Ignas šaudėsi irgi, tačiau tačiau to tikrai nebuvo. Juk būna ir sutapimų, kad turi ginklų ir kažkas šoka po ratais. O gal šiaip kitokia situacija ten buvo nutikus. Ką galiu pasakyti, kad Ignas tikrai nešaudė. Jei apie LV zoną, tai galėjo užkliūti tik tas, kad Mikas juokaudamas MANE nušovė, tačiau ir nepakėlė, nes tiesiog nusiteleportavau į HP.  Suprantu, kad direktoriaus gal ir nebeatgausiu, tačiau noriu išeiti iš medinio, bei noriu, kad Rokas pripažintų savo klaidą.

 

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : nežinau, kaip ir nereiktų šiaip, bet ...

184e3b9da676daf5a91f2bede83461b1983.jpg

Redaguota Gustaz
Ignorą šausi Rokai?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,

Tikėjausi, kad viskas išsisprendė, tačiau matomai nesupratai ką pats padarei, todėl mano glaustai parašytą atsisveikinimą teks išplėsti iki ilgo argumentuoto papeikimo atsakymo, kuris dar labiau supažindins visuomenę su tavo padaryta klaida.

  • (norint atidaryti analizuojama medžiagą spauskite čia) Pirmame kadre matome kaip tavo darbuotojas Ignas_Sniego gydo Rokas_Sniego, kurie matomai yra gerai pažįstami, vėliau 11:00:05 tas pats Ignas su administracijos privilegijomis pagydo Roką, nors jis yra medikas, ir tai tik įrodo, kad čia vyksta keisti dalykai. Tai ką jūs vadinate "veiksmu", net nėra panašu į tai - civilis yra nužudomas, tada pakeliamas, tada visi draugiškai pabėgiojat, tada vėl pašaudot, tada vėl pabug'inat ir tai primena kažkokią vaidybą siekiant išgauti naudos. Paaiškink, koks tikslas tau kelti kitą gaują/civilius, kai tu užstoji visai kitos gaujos interesus teikdamas jai medikų paslaugas.
  • (norint atidaryti analizuojama medžiagą spauskite čia) Dar vienas video, kuriame matoma ta pati vaidyba, skirtingi gaujiniai/civiliai draugiškai šaudosi, kai tiesiog galėtų keliauti į ligoninę.
  • (norint atidaryti analizuojama medžiagą spauskite čia) Vaizdinė medžiaga, kurioje Ignas_Sniego netyčia atget'ina mane, nors 100% tai norėta padaryti su Rokas_Sniego. Po Roko mirties Lucky_Dealer suveikia instinktas parašyti nekelk, nes maždaug "čia prižiūrėtojas gi stovi atsargiai", kai prieš tai vykusiuose įvykiuose jis pats žudė, ir pats buvo prikeltas. 
  • Kaip ir tu sakei, tavo darbuotojas buvo pastebėtas besišaudant ir tau tai stebint, neliko nubaustas. 
  • Krūvos skundų iš komandos narių, civilių, kad jūs bug'inate statistiką ir neatliekate savo pagrindinio darbo.

reziumė: didžiojoje dalyje situacijų direktorius nebaudė savo darbuotojų, nors ir jie darė firmoje draustinus dalykus, taip pat bug'ino prikėlimus.

klaidos pripažinimas: atsiprašau, kad padariau klaidą pasirinkdamas tave, tikiuosi atleisi iki babcės gimtadienio.

G943mBi.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip ir tu sakei, tavo darbuotojas buvo pastebėtas besišaudant ir tau tai stebint, neliko nubaustas

Nesupratau? Čia tipo dėl to, kai mane nušovė? Juk Rokai, pats buvai direktorius, tavo darbuotojai irgi kartais manau kažką netinkamo paveikdavo, suprasčiau, jei serverio žaidėjams būtų padaryta žala...

 

Pirmame kadre matome kaip tavo darbuotojas Ignas_Sniego gydo Rokas_Sniego, kurie matomai yra gerai pažįstami,

A tai jeigu pažįstamas, tai reikia palikti kad mirtų?

 

Vaizdinė medžiaga, kurioje Ignas_Sniego netyčia atget'ina mane, nors 100% tai norėta padaryti su Rokas_Sniego

A tai jei ne tą žmogų pagetina, tai reik mesti įspėjimą su priežastimi ,,ne to žmogaus getinimas"?

 

By the way, jei tai skaitytusi kaip buginimas, tai tikrai nebūtų vykdoma PD bazėje @Rokas_Lays

Redaguota Pronis_Kadilaks
Sutvarkyti pranešimai

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įsikišiu į šia kvaila diskusija, kadangi ir pats kažkiek prisidėjau prie visko. Jaučiu atsakomybę ginti Roko pozicija, nes ji yra teisinga.

Kaip matau dar iki dabar, nesuprantat ką mes vadiname statistikos buginimu. Vienas žmogus, nušovė kita, jūs prikeliat gaunat pinigų, tai reiškia, kad pinigai jums į kišene atsiranda iš oro. Taspats asmuo buvo prikeltas, labai daug kartų ir dabar pačiam nekyla klausimas ar tai nėra statistikos/pinigų buginimas? Nebuvo čia jokio veiksmo, šaudė susirinkę į viena policininką, vėliau specialiai šaudė vienas kita.

Viename video aiškiai matosi, kad duodi jiems perspėjimą, kad nebekelsi, bet still tai darai. Nežinau juokinga situacija, kaip iš paskutiniu bandai išsivartyti iš šios situacijos, tačiau šis papeikimas yra toks pat bereikšmis, kaip ir tavo kadencija. Gero vakaro.

Redaguota Matthew_Bennett

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Medikų dalyvavimas nusikalstamoje veikloje negali būti toleruojamas. Medikų užduotys yra gelbėti žmonių gyvybes, o ne dalyvauti gaujų veikloje ir sutekti vienai ar kitais gaujai pranašumą. Medikų veikla gaujų zonose (iš sistemos pusės) buvo apribota ne šiaip sau.

Gaujos nariai gali patys atgaivinti savo narius panaudoję vaistinėlę.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.