Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2014.12.20 visose vietose

1. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    12 taškai
  2. NA PABANDŽIAU SUKURTI KAŽKOKI PAPRASTA BANNERI, GAL KAM PATIKS, JEI MATYSIU KAD MĖGSTAT TIPO MARGUMA IR VISA KITA, KITAKART PADARYSIU RIMTESNI ! VERTINKIT MANO DARBA, KAM PATIKO LIKE #
    9 taškai
  3. Na turiu savo avatarų kažkiek užrinkęs, tad nieko nelaukęs dalinuosi visais. Jei kam patiks užmeskit +rep, gal padarysiu dar. 1. http://imgur.com/a/qIpBV 2. http://imgur.com/a/rwtZE 3. http://imgur.com/a/OVjKl 4. http://imgur.com/a/vi8dW
    8 taškai
  4. Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin
    3 taškai
  5. sekmės naudojant, atliksiu nauju jei matysiu kad patiko.
    3 taškai
  6. Pirmi avatarai, gali būti matyti, kėliau į kelis forumus... Imkit jei patiko.
    3 taškai
  7. Sveiki taigi sugalvojau sukurti smudge kokį darbą. Jeigu patiko uždėk reputacijos tašką! Ačiū!
    3 taškai
  8. Nuo seniau turiu pasidaręs rangus, niekur jų nenaudojau ir niekam neesu jų dalinęs, tad mėgaukitės. Jei ir tiesiog išsikarpys kažkas juos, man *cenzūra*.
    3 taškai
  9. Bet vienas sugebejo padaryti kažka naujo, nu jo atrodo šiek tiek kaip koks minecraft iš headerio bet man labai patiko NEKEISTI
    3 taškai
  10. Pofka_Srd

VANILLA Graphics

DARBUOTOJAI ĮKŪRĖJAS - POFKA_SRD TAISYKLĖS NEFREEPOSTINTI TEMOJE, VISUS KLAUSIMUS AR KITUS NEAIŠKIUS DALYKUS RAŠYTI Į PM UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI PER 24VAL. NUO DARBO ATLIKIMO UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI TAM KURIS JĮ ATLIKO NESKUBINTI DARBUOTOJŲ DIRBTI DARBĄ DARBUS UŽSISAKYTI PAGAL ANKETĄ IR KITUS PRIVALUMUS ANKETA • DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS] : • DARBO TEKSTAS [sUBTEKSTAS] : • DARBO DYDIS : • DARBO STOCK/RENDER [bŪTINA] : • DARBO EFFECTAI [TAI[/NE] : • DARBO PAVYZDYS [NEBŪTINA] : • KIEK FORUMO REPUTACIJA ATSISKAITYSITE : JUODASIS SĄRAŠAS
    2 taškai
  11. YOOOO, sveiki visi! Taigi gal kaikurie čia kurie lankotės einate į visokius kitus projektus žaisti ir pnš, tad jūsų tas laukimas labai ir netrigdo, bet asmeniškai man yra kažkaip nuobodu tiesiog sedėti forume. Turiu vieną gerą dalyką ant pasiūlymo, rinkimės visi žaisti " haxball " arba judame klausyti muzikos į tam tikrus puslapius kuriuos numesiu viršuje. Pasipelnyti čia sau kažko nenoriu, pareigas sumesiu visiems jog jaustumėtės lygūs jei jau taip reikia. HAXBALL'o linkas : http://www.haxball.com/?roomid=~23dbba6cc525722489cd97b6f05aafc1703b22446f41197f0f966036fa37ad5f5&pass=1
    2 taškai
  12. Mašinos: Sultan mašina: FTB rancher mašina: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kitos modifikacijos: Ginklų modifikacija: HD dangaus modifikacija HD vanduo ENB Bus atnaujinama
    2 taškai
  13. Tiesiog labai įprasta kai nauji serveriai demonstruodami savo galią 'prišaudo' darbų krūvą (tų, kur su pakvietimais). O čia vat tik keletas, kurie vienareikšmiškai skirti tik tarnauti visuomenės labui. Susidomėjau ar nusikalstama veikla bus tik gaujos/mafijos (apie kurias buvo paminėta aprašyme), ar jie turės galimybes platint ginklus, narkotikus, auginti žolę ir panašius dalykus. Ta prasme įprasta kai visuose serveriuose nusikalstamos grupuotės yra oficialios kaip darbai. Būtų įdomu ar čia pavyzdžiui būti dyleriu galima būti individualiai, priklausont nuo individualios veiklos, ryšių, ar vis
    2 taškai
  14. Reputacija, bei jos rodymas yra, bet jos topų nebus.
    2 taškai
  15. Likau prie senosios įdėjos, jei kas netinka - kreipkis, pakeisim ar paveikslėlį ar ten dar kažką.. 1 rep'o užteks.
    2 taškai
  16. Hmmm, visai neblogi, dabar galvoju gal ir man reiktų savo įkelti.
    2 taškai
  17. Iš ko išmokai? Gražus +rep sekmės toliau.
    2 taškai
  18. Aivaras

[F] pasiūlymas

Ačiū už pasiūlymą, nuo šiol rodys reputacija ir nebebus 'Like', taip pat dešinėje pusėje apačioje (sidebare) matysite top 5 daugiausiai praleidusių laiko narių sąrašą.
    2 taškai
  19. Duotas STOCK yra per daug mažas atlikti tokiam darbui, surask nauja ir užpildyk anketą vėl.
    2 taškai
  20. Išviso bus : 2 REP
    2 taškai
  21. - Iškarto pasisakome jog naujų darbuotojų pakolkas nereikia. " Vanilla Graphics "
    2 taškai
  22. Man tai visai šitas dizainas patinka, labai siejasi su pavadinimu. Manau kuo daugiau paprastumo ir viskas bus tiesiog įdealu! Nereikia jog tenai viskas būtų " mirgu margu ".
    2 taškai
  23. Jėgelė. Bent jau užsukti pažiūrėti mTėvuko mapp darbus tai privalu
    2 taškai
  24. Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio
    1 taškas
  25. SF Village Mafia area. Nuotraukos : http://imgur.com/H2e...bggdL,hZ4sb7Y#5 Komentuokite, vertinkite.
    1 taškas
  26. Taigi nebuvo kas veikti sugalvojau sukurti šioki, tokį parašą jeigu patiko uždėk reputacijos tašką! Ačiū!
    1 taškas
  27. Sveiki, greenside.lt forumo lankytojai. Siūlau pakeisti forumo dizainą, kad jos tematika būtų susijusi su SAMP. Visgi, čia samp serveris.
    1 taškas
  28. Zdarova,Lukai,sėkmės gyvenime
    1 taškas
  29. Sveikas,malonu su tavimi susipažinti,ir šaunu kad nepabijojai idėti savo nuotraukos.
    1 taškas
  30. Sveikas, malonu susipažinti. Iš ryžo atėjas, kaip ir dauguma.
    1 taškas
  31. 1 taškas
  32. Pofka_Srd

CS:GO // SRD

Nu gi sukuriau ne tai kad parodyti video, o tam, kad pasiulyti jums pagrajinti CSGO kartu, na gal šiek tiek dar parodyti kaip šaudau. Gi nesitikekit kad busiu pro ten kažkoks sulošes vos 20h CSGO
    1 taškas
  33. Apie darbus ir jų skaičių. Vieni žino, o kiti gal ne, bet serverio kūrimas yra velniškai sudėtingas dalykas. Tam nepakanka tavo laisvalaikio jei nori sukurti tokį serverį, kuris būtų įdomus ne vienam ar keliems žaidėjams, bet daugumai. Todėl mūsų filosofiją kuriant šį serverį buvo tokia, jog mokomės iš kitų serverio klaidų. Kam yra reikalingi darbai, kuriuose beveik niekas nedirba, o visi sulindę ten kur didžiausias veiksmas? Kam gaištį laiką ir kurti tokius darbus? Mes tai kompensavome mažais darbeliais, kurie nereikalauja nei direktoriaus pakvietimo, nei kažkokių teisių. Kaip pavyzdžiui gam
    1 taškas
  34. Wow, įspudį paliko, paliko.. Maladėc, užmetu + rep.
    1 taškas
  35. Pofka_Srd

CS:GO // SRD

Aš busiu pro ! Pff čia mano 4 mach :/
    1 taškas
  36. Už darba kaip ir sakiai jei tiko Biški subtekstas nesimato :/ Jei kažkas netiko, užpildyk per naujo anketa ir po klausimais palik savo žodelį ką pakeisti.
    1 taškas
  37. Sveiki, manau reikėtu sukurti TOP 5 serverio lankytojus, kurie turi daugiausiai LIKE šiame forume.
    1 taškas
  38. Patiko salotinė spalva ir pats šriftas, galėtum sukurt daugiau ir papildyt šią temą.
    1 taškas
  39. [F] Reikiamos skiltys šiam forumui. Galėtumėt sukurti tokias skiltis kaip : Modifikacijos. Aktualios temos kaip - Muzika, filmai, sportas, žaidimai.
    1 taškas
  40. Mapp darbas aišku puikus, galima būtų dainos pavadinimą?
    1 taškas
  41. Malonu susipažinti, įdomų vardą turi, sėkmės
    1 taškas
  42. visi avatarai gražūs, bet pirmasis labiausiai krito į akį, tad jį ir panaudosiu
    1 taškas
  43. Iš nuotraukos tikrai neduočiau 14 metų, bet sėkmės linkiu kiekvienam.
    1 taškas
  44. Gražūs labai, viena pavoksiu. Sekmės toliau, daryk dar.
    1 taškas
  45. 1 taškas
  46. Nemanau kad ce reike sukurti top 5 daugiausei turentis rep
    1 taškas
  47. Kam pakeisti? nes nėra samp paveiksliukų? xD .Man tai šitas patinka.
    1 taškas
  48. Lukas Front

[F] Del dizaino

Dizainą reikėtų pakeisti ir tematiką uždėti kažką su SAMP. O rangus reikėtų palikti, nes jie man asmeniškai nerealus.
    1 taškas
  49. Lukas Front

[F] pasiūlymas

Tikrai esu už šią idėja. Tik manau reikėtų TOP 10 padaryti.
    1 taškas
  50. Rokas

Siūlau.

Galbūt greitu metu turėsim oficialų "TeamSpeak", tada ir galėsite susirinkę pabendrauti. O šaukykla tikrai nėra reikalinga, nes ten dažniausiai būna vien keiksmažodžiai ir visokiausi pykčiai. Ačiū už pasiūlymą. Tema rakinama.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.