Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2014.12.20 visose vietose
-
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan ir 11 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž12 taškai -
GREENSIDE.LT Banneris // SRD
Dede_Fruktas ir 8 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
NA PABANDŽIAU SUKURTI KAŽKOKI PAPRASTA BANNERI, GAL KAM PATIKS, JEI MATYSIU KAD MĖGSTAT TIPO MARGUMA IR VISA KITA, KITAKART PADARYSIU RIMTESNI ! VERTINKIT MANO DARBA, KAM PATIKO LIKE #9 taškai -
Dovydas_Bumeris ir 7 kiti sureagavo į Lukas_Markeris už temą
Na turiu savo avatarų kažkiek užrinkęs, tad nieko nelaukęs dalinuosi visais. Jei kam patiks užmeskit +rep, gal padarysiu dar. 1. http://imgur.com/a/qIpBV 2. http://imgur.com/a/rwtZE 3. http://imgur.com/a/OVjKl 4. http://imgur.com/a/vi8dW8 taškai -
[J'Juske] DJ RADISTAI
John_Juske ir 2 kiti sureagavo į John_Juske už temą
Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin3 taškai -
Karolis_Sudoku ir 2 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
sekmės naudojant, atliksiu nauju jei matysiu kad patiko.3 taškai -
Pirmi mano avatarai
Gerardas_Kawaii ir 2 kiti sureagavo į Ignas Bandito už temą
Pirmi avatarai, gali būti matyti, kėliau į kelis forumus... Imkit jei patiko.3 taškai -
Pirmas smudge » Jamal
Pofka_Srd ir 2 kiti sureagavo į Jamal_Eastbrooks už temą
Sveiki taigi sugalvojau sukurti smudge kokį darbą. Jeigu patiko uždėk reputacijos tašką! Ačiū!3 taškai -
Forumo rangai by Adomaitis
John_Juske ir 2 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Nuo seniau turiu pasidaręs rangus, niekur jų nenaudojau ir niekam neesu jų dalinęs, tad mėgaukitės. Jei ir tiesiog išsikarpys kažkas juos, man *cenzūra*.3 taškai -
[PASIŪLYMAS] Naujas forumo dizainas?
Ignas Bandito ir 2 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
Bet vienas sugebejo padaryti kažka naujo, nu jo atrodo šiek tiek kaip koks minecraft iš headerio bet man labai patiko NEKEISTI3 taškai -
DARBUOTOJAI ĮKŪRĖJAS - POFKA_SRD TAISYKLĖS NEFREEPOSTINTI TEMOJE, VISUS KLAUSIMUS AR KITUS NEAIŠKIUS DALYKUS RAŠYTI Į PM UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI PER 24VAL. NUO DARBO ATLIKIMO UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI TAM KURIS JĮ ATLIKO NESKUBINTI DARBUOTOJŲ DIRBTI DARBĄ DARBUS UŽSISAKYTI PAGAL ANKETĄ IR KITUS PRIVALUMUS ANKETA • DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS] : • DARBO TEKSTAS [sUBTEKSTAS] : • DARBO DYDIS : • DARBO STOCK/RENDER [bŪTINA] : • DARBO EFFECTAI [TAI[/NE] : • DARBO PAVYZDYS [NEBŪTINA] : • KIEK FORUMO REPUTACIJA ATSISKAITYSITE : JUODASIS SĄRAŠAS2 taškai
-
Starto belaukiant.
Edvinas_Din ir kitas sureagavo į Lukas_Markeris už temą
YOOOO, sveiki visi! Taigi gal kaikurie čia kurie lankotės einate į visokius kitus projektus žaisti ir pnš, tad jūsų tas laukimas labai ir netrigdo, bet asmeniškai man yra kažkaip nuobodu tiesiog sedėti forume. Turiu vieną gerą dalyką ant pasiūlymo, rinkimės visi žaisti " haxball " arba judame klausyti muzikos į tam tikrus puslapius kuriuos numesiu viršuje. Pasipelnyti čia sau kažko nenoriu, pareigas sumesiu visiems jog jaustumėtės lygūs jei jau taip reikia. HAXBALL'o linkas : http://www.haxball.com/?roomid=~23dbba6cc525722489cd97b6f05aafc1703b22446f41197f0f966036fa37ad5f5&pass=12 taškai -
Naudojamos modifikacijos | Paulius`
Frankis_Degreto ir kitas sureagavo į Paulius_Čili už temą
Mašinos: Sultan mašina: FTB rancher mašina: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kitos modifikacijos: Ginklų modifikacija: HD dangaus modifikacija HD vanduo ENB Bus atnaujinama2 taškai -
Serverio perspektyvos mano akimis
Amanda_Candy ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tiesiog labai įprasta kai nauji serveriai demonstruodami savo galią 'prišaudo' darbų krūvą (tų, kur su pakvietimais). O čia vat tik keletas, kurie vienareikšmiškai skirti tik tarnauti visuomenės labui. Susidomėjau ar nusikalstama veikla bus tik gaujos/mafijos (apie kurias buvo paminėta aprašyme), ar jie turės galimybes platint ginklus, narkotikus, auginti žolę ir panašius dalykus. Ta prasme įprasta kai visuose serveriuose nusikalstamos grupuotės yra oficialios kaip darbai. Būtų įdomu ar čia pavyzdžiui būti dyleriu galima būti individualiai, priklausont nuo individualios veiklos, ryšių, ar vis2 taškai -
[F] TOP 5 daugiausiai turintis LIKE?
Bill_White ir kitas sureagavo į Aivaras už temą
Reputacija, bei jos rodymas yra, bet jos topų nebus.2 taškai -
VANILLA Graphics
Dovydas_Bumeris ir kitas sureagavo į Lukas_Markeris už temą
Likau prie senosios įdėjos, jei kas netinka - kreipkis, pakeisim ar paveikslėlį ar ten dar kažką.. 1 rep'o užteks.2 taškai -
Pirmi mano avatarai
Kastas_Freezas ir kitas sureagavo į Lukas_Markeris už temą
Hmmm, visai neblogi, dabar galvoju gal ir man reiktų savo įkelti.2 taškai -
Pirmi mano avatarai
Ignas Bandito ir kitas sureagavo į Pofka_Srd už temą
Iš ko išmokai? Gražus +rep sekmės toliau.2 taškai -
Ačiū už pasiūlymą, nuo šiol rodys reputacija ir nebebus 'Like', taip pat dešinėje pusėje apačioje (sidebare) matysite top 5 daugiausiai praleidusių laiko narių sąrašą.2 taškai
-
VANILLA Graphics
Pusbrolis_Antanas ir kitas sureagavo į Pofka_Srd už temą
Duotas STOCK yra per daug mažas atlikti tokiam darbui, surask nauja ir užpildyk anketą vėl.2 taškai -
2 taškai
-
VANILLA Graphics
Ronaldo'Soprano ir kitas sureagavo į Lukas_Markeris už temą
- Iškarto pasisakome jog naujų darbuotojų pakolkas nereikia. " Vanilla Graphics "2 taškai -
Pofka_Srd ir kitas sureagavo į Lukas_Markeris už temą
Man tai visai šitas dizainas patinka, labai siejasi su pavadinimu. Manau kuo daugiau paprastumo ir viskas bus tiesiog įdealu! Nereikia jog tenai viskas būtų " mirgu margu ".2 taškai -
Projekto aprašymas,
Karolis_Kaulas. ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Jėgelė. Bent jau užsukti pažiūrėti mTėvuko mapp darbus tai privalu2 taškai -
Gordon_Specter sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio1 taškas -
SF Village Mafia area.
Jack_Mini sureagavo į Mantvis_Daedo už temą
SF Village Mafia area. Nuotraukos : http://imgur.com/H2e...bggdL,hZ4sb7Y#5 Komentuokite, vertinkite.1 taškas -
Parašas » Jamal
Aivaras sureagavo į Jamal_Eastbrooks už temą
Taigi nebuvo kas veikti sugalvojau sukurti šioki, tokį parašą jeigu patiko uždėk reputacijos tašką! Ačiū!1 taškas -
Jack_Mini sureagavo į Lukas Front už temą
Sveiki, greenside.lt forumo lankytojai. Siūlau pakeisti forumo dizainą, kad jos tematika būtų susijusi su SAMP. Visgi, čia samp serveris.1 taškas -
Prisistatau Lukas_Benjaminas
Lukas_Benjaminas sureagavo į Grumpy_Cat už temą
Zdarova,Lukai,sėkmės gyvenime1 taškas -
Lukas_Benjaminas sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Sveikas,malonu su tavimi susipažinti,ir šaunu kad nepabijojai idėti savo nuotraukos.1 taškas -
Lukas_Benjaminas sureagavo į Lukas Front už temą
Sveikas, malonu susipažinti. Iš ryžo atėjas, kaip ir dauguma.1 taškas -
The Fray - How To Save A Life (Jiggers Remix)
Haris_Dayz sureagavo į Misha_Morozov už temą
kad pakeltų nuotaiką1 taškas -
CS:GO // SRD
Velnelis Camel sureagavo į Pofka_Srd už temą
Nu gi sukuriau ne tai kad parodyti video, o tam, kad pasiulyti jums pagrajinti CSGO kartu, na gal šiek tiek dar parodyti kaip šaudau. Gi nesitikekit kad busiu pro ten kažkoks sulošes vos 20h CSGO1 taškas -
Alvydas_Audine sureagavo į Rokas už temą
Apie darbus ir jų skaičių. Vieni žino, o kiti gal ne, bet serverio kūrimas yra velniškai sudėtingas dalykas. Tam nepakanka tavo laisvalaikio jei nori sukurti tokį serverį, kuris būtų įdomus ne vienam ar keliems žaidėjams, bet daugumai. Todėl mūsų filosofiją kuriant šį serverį buvo tokia, jog mokomės iš kitų serverio klaidų. Kam yra reikalingi darbai, kuriuose beveik niekas nedirba, o visi sulindę ten kur didžiausias veiksmas? Kam gaištį laiką ir kurti tokius darbus? Mes tai kompensavome mažais darbeliais, kurie nereikalauja nei direktoriaus pakvietimo, nei kažkokių teisių. Kaip pavyzdžiui gam1 taškas -
Pirmas smudge » Jamal
Dovydas_Bumeris sureagavo į Lukas_Markeris už temą
Wow, įspudį paliko, paliko.. Maladėc, užmetu + rep.1 taškas -
1 taškas
-
VANILLA Graphics
Pusbrolis_Antanas sureagavo į Pofka_Srd už temą
Už darba kaip ir sakiai jei tiko Biški subtekstas nesimato :/ Jei kažkas netiko, užpildyk per naujo anketa ir po klausimais palik savo žodelį ką pakeisti.1 taškas -
Sveiki, manau reikėtu sukurti TOP 5 serverio lankytojus, kurie turi daugiausiai LIKE šiame forume.1 taškas -
Parašas » Jamal
Adam_Nevada sureagavo į Egidijus_Zuokas už temą
Patiko salotinė spalva ir pats šriftas, galėtum sukurt daugiau ir papildyt šią temą.1 taškas -
[F] Reikiamos skiltys šiam forumui.
Adrija_Rivers sureagavo į Mantvis_Daedo už temą
[F] Reikiamos skiltys šiam forumui. Galėtumėt sukurti tokias skiltis kaip : Modifikacijos. Aktualios temos kaip - Muzika, filmai, sportas, žaidimai.1 taškas -
[J'Juske] DJ RADISTAI
Mapp darbas aišku puikus, galima būtų dainos pavadinimą?1 taškas -
Prisistatau Vainius_Boykaa
Malonu susipažinti, įdomų vardą turi, sėkmės1 taškas -
visi avatarai gražūs, bet pirmasis labiausiai krito į akį, tad jį ir panaudosiu1 taškas -
Prisistatau Airidas_Mochito
Tadas_Gudziunas sureagavo į Egidijus_Zuokas už temą
Iš nuotraukos tikrai neduočiau 14 metų, bet sėkmės linkiu kiekvienam.1 taškas -
Ignas Bandito sureagavo į Pofka_Srd už temą
Gražūs labai, viena pavoksiu. Sekmės toliau, daryk dar.1 taškas -
Lukas Front sureagavo į Jack_Mini už temą
Sutinku galetu pakeisti1 taškas -
And Morello sureagavo į Jack_Mini už temą
Nemanau kad ce reike sukurti top 5 daugiausei turentis rep1 taškas -
Mantas sureagavo į Bill_White už temą
Kam pakeisti? nes nėra samp paveiksliukų? xD .Man tai šitas patinka.1 taškas -
[F] Del dizaino
Dizainą reikėtų pakeisti ir tematiką uždėti kažką su SAMP. O rangus reikėtų palikti, nes jie man asmeniškai nerealus.1 taškas -
[F] pasiūlymas
Tikrai esu už šią idėja. Tik manau reikėtų TOP 10 padaryti.1 taškas