Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.08 visose vietose
-
[J'Juske] Parduotuvė
Jason_Morrello ir 12 kiti sureagavo į John_Juske už temą
Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON13 taškai -
2015.02.08 BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.91) • Nusipirkus picą iš "Charlie Pizza" darbuotojo arba pavalgius naftos platformoje jums iškarto atsinaujins informacija apie alkį. • TAXI už atvežimą mokėsite nurodytą sumą taksometre. • Mirus žvejojant, žvejojimas bus nutrauktas. • Sutvarkyta klaida su autokarų patalpa, kai joje galėdavo dirbti daugiau nei 6 žmonės. • Sutvarkyta klaida su baldų statymų namuose. • Sutvarkyta klaida su bendradarbių rodymų, kad rodydavo jei niekur nedirbi. • Sutvarkyta klaida su bankomatais, kad galėjo jais naudotis net ir nesusikūrus banko sąskaitos. • Picerininkai11 taškai
-
Greenside.lt atributika!
Ace_Hood ir 8 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Į šitą temą kelsiu visus savo darbus kurie susiję su Greenside.lt projektų! ----------------------------------------------------- DARBŲ PARAŠAI SU PAKVIETIMU. ----------------------------------------------------- PARAŠAI PROJEKTO ŽAIDĖJAMS! -----------------------------------------------------9 taškai -
Peikiu DPD pavaduotoją Micro_edga
Stefan_Persson ir 5 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Pats žaidime buvau ir mačiau kaip Micro_Edga daro šį bajerį. Šis triukas išeina su dviem mašinų modeliais. Atrodo įtartinai, bet tai daroma spaudus vienu metu w s a mygtukus. Kai būsiu žaidime paeksperimentuosiu pats. Kalbėjau dėl to su Aivaru, sakė administratoriaus nebaus, o Micro_Edga bus atblokuotas.6 taškai -
Peikiamas GSPD direktorius
Jeremy_Warning. ir 4 kiti sureagavo į Ivan_Petrov už temą
DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ivan_Petrov • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : David_Smith • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD ( POLICIJA ) • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tarnybinį savivaliavima, ir tarnybinės pareigos naudojimasi mėginant pakenkti kitam žaidėjui. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nežinau kokia tai taisyklė, bet čia ryškiai direktorius pyksta, ir nekenčia, manęs. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Vaizdinė medžiaga kai esu įrašytas į J5 taškai -
`Fuzzka EDITING ! [MUST SEE]
Ananasu_Fabrikas ir 3 kiti sureagavo į `Fuzzka už temą
Na sveiki visi. čia aš fuzzka. Pristatau jums savo darbelį. Man jis labiausiai patiko iš visų. Prašau laisvai vertinti ir reikšti savo nuomone. Trumpai: Išėjau iš editinimo gal prieš 7 mėnesius. Nes neberadau tam laiko. Mano darbuose yra tiek efektų ,kad kartais atsiranda renderinimo klaidų. Beje mano darbai yra tik OVEREDIT. Tai reiškia ,kad gali mašinos nesimatyti Čia matote battle su kito klano kitu komandos nariu. Aišku desc paskaitykit ten parašyta kokios buvo battle salygos. Ai ir be to jeigu patiko nepagailėkite "Patinka"4 taškai -
Peikiu DPD pavaduotoją Micro_edga
John_Juske ir 3 kiti sureagavo į Micro_Edga už temą
Štai ko labai ilgai laukėme !4 taškai -
2015.02.06 SECOND BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.9)
Dioba_Launch ir 2 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkyta klaida su namų pirkimu / pardavimu. Sutvarkyta klaida su verslų pirkimu / pardavimu. Mašinų kurios kraunasi mechanikai nutempti negalės. Sutvarkyta klaida su /dpzu /pzu ginklų praradimu. /veiksmai komandos negalėsite naudoti naftos platformoje, gamykloje. Galėsite pažiūrėti kiek liko dirbti platformoje /likop komanda. Picerininkams neturėtu likti nešimo aniamcija po picos atvežimo. Mirus dirbantiems gaisrininkams / šiukšliavežiams dings textdraws.3 taškai -
"ACE" - || Oficiali GreenSIDE Modifikacijų parduotuvė || Zmodeler Shop ||
Mitchellis ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
Mūsų modifikacijų parduotuvė - dirba visu pajėgumu, atsakingai žiūri į pateiktus užsakymus. Ir laiku visada atlieka pateiktas užduotis. Mūsų parduotuvėje, galite rasti, visko ko tik reikia jūsų geram žaidimui. Tai pat šioje krautuvėje teiksime pagalbą kaip įsirašyti modifikacijas, jeigu nemokate įrašyti modifikacijų kreipkitės čia ir nesidrovėkite ! DARBUOTOJAI Savininkas - John_Juske Pagalbininkas - BleuMenN ( zModeler ir kt.) Darbuotojas - Jacky_White [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Lukas_Esc [+ - 2015.02.05] Taisyklės Neskubinti parduotuvės dar2 taškai -
Will_Smith ir kitas sureagavo į White_Shadow už temą
Esi dirbęs pas mus pamenu dar kaip apklausinėjau ,o neturi patirties po roll back'o atėmė gi viską2 taškai -
Jeremy_Williams užblokavo Rycka_Neon
Linas'Dpro ir kitas sureagavo į Jeremy_Williams už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Williams • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rycka_Neon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Buginimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/58150b02a69f485eecf9f2ee8cef5c5789.png http://www.part.lt/perziura/ceadacac9862926f0e8e187ed6352c88265.png2 taškai -
[J'Juske] DJ RADISTAI
Jason_Morrello ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
O dabar užsiduok sau klausimą, nemanai kad aš nedarau mapp darbų projektams? Aš tik renku youtube peržiūras ir žiūriu nuomonės2 taškai -
Collins Nusikalstoma Įstorija
Jack_Mack sureagavo į Ryan_Collins už temą
Sveiki, turbut kai kurie mane žino iš kito serverio, o kai kuriems esu nematytas dar veidas. Taigi truputi duodu jums susipažint kas per veikėjas, ką pasiekes, ir ka moku daryti geriausiai - Vadovaut. Čia parodysiu savo video iš praeities Pripažintas kaip vienas iš geriausiu Baikerių direktorių. Yra su baikeriais pilna video jeigu sudominau i komentarus pasakykit, numesiu daugiau. Gaujos Southside Locotes X3 Prie šios gaujos labai buvo dirbta, net aprašimas buvo knygos didumo, kurtas 2 savaites 4 žmonių pagalbą. Su šia gauja stengėmes atkartoti1 taškas -
Atsijungimas [siaubo filmas]
Frank_Canape sureagavo į Frontas už temą
Kai po shulės nebuvo kas veikt,tai iki dabar galva skauda,ir matau dvasias.1 taškas -
GreenSide.lt - VFX Introduction
Daz_Daison sureagavo į Jack Montecarlo už temą
Sveiki. Taigi montavau jau befilmuodamas video ir pagalvojau, kad žiūrovam gali nepatikt tai įpūsėjus surenderinau ir užbaigiau, jei jums patiks toks stilius ir pnš, galėsiu kurti toliau ir su kitokiais stiliais, o dabar prašom tai ką turiu parodyti dabar. Ačiū EisvetArt už logotipą.1 taškas -
SA:MP modų tinklapiai
Arnas_Haiva sureagavo į Armandis_Green už temą
Surašysiu man žinomus internetinius tinklalapius, iškur galėsit parsisiūsti SA:MP įvairiausių modų, bei skriptų. Jų nėra itin daug, bet pasirinkimas siuntinių milžiniškas. Naudokit į sveikatą... GTA Inside Samp-Mods GameModding GTA-Modding GTA-Downloads The GTA Place GTA Garage GTA Vicecity SAMODS GTA ALL # Jei žinote savo tinkalapį, prašau pasidalinti su kitais. Bus naudinga visiem. # Jei manai, kad ši tema yra bevertė, ir kad tau jos tikrai nereikia, savo komentarus prašau pasilikti sau. # Redaguota 2015.02.041 taškas -
Greenside aprodymas
James_Stephen sureagavo į Misha_Morozov už temą
Sveiki, taigi sukūriau šiokį tokį video Žinau dauguma sakys ,,Kur veiksmas?" ,bet kaip matote nėra dabar serveryje jokio veiksmo, tiesiog noriu aprodyti serverį. čia nėra joks įspūdingas video, tiesiog šiaip. https://www.youtube.com/watch?v=KoqY_jTChic&feature=youtu.be1 taškas -
Modifikacijų kolekcija [Lukas_Esc].
Rokas_Bartkus sureagavo į Deivis Chill už temą
Mano naudojamos modifikacijos! Taigi sveiki GreenSide.lt žaidėjai , šitoje temoja aš sukelsiu savo naudojamas/nenaudojamas modifikacijas! Patariu jei kažko nemokate/neišeina įsirašyti modifikacijos patariu kreiptis į mane ----------------------------------------------- Turinys: Transportas (Mašinos , motociklai ir kita..) Cleo (Modifikacijos kūrioms reikalinga įsirašyti "Cleo 4") Įvairūs modai (Enb , Dangaus , HUD , Efektų ir daug įdomių modifikacijų). Modifikacijų tūrinys: Cheetah (Ferrari 599 GTO) Linkas: http://www18.zippysh...59649/file.htmlFoto:1 taškas -
Peikiu GSPD valdžia
Tomy_Morello sureagavo į Pofka_Srd už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : David_Smith • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tai jog neatsakingai prižiūri firmos darbuotojus • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: - • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Parašiau papeikimą darbuotojui už freestar : Darbuotoju įrodymai : Nepriimta : Buvau gaudomas - taip. Bet ar šaudžau? Net įrodymuose tas nesimato, tai kas čia per nesąmone, net nešaudžiau... + Labai jau1 taškas -
Arvydas_Katkus banned Tautwis_Bmw
Tautwis_Bmw sureagavo į Deivis Chill už temą
Atsiprasau uz komentara bet zaidejas nekviete zaisti zaidejus i projekta nenurode forumo serverio ip.. Nepridejo .lt galunes , visi zino ta *** nera ko geditis pasakyti ta pvadinima...1 taškas -
Sportuojū , do you have a problem ?1 taškas
-
Rytis_Bit užblokavo Jack_Tyson
Savas_Mode sureagavo į Rytis'Bit už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Tyson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklama • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/img/4f03e37e8d847bc98e4e9a6e66d0c77a192.png1 taškas -
1 taškas
-
Šaunuolis ! Tie kas gavo RCON tikrai nevertėjo buginti tuos pinigus , ramiau žaidi , mažiau bedū.1 taškas
-
[J'Juske] Parduotuvė
Jason_Morrello sureagavo į John_Juske už temą
O tau nekilo klausimas, ar čia aš išvis dariau gfx , ir šiaip man kažkaip vienodai šviečia ar apačioje pirma, ar viršuje, visiems čia giliai, peržiūri nuotrauka ir ramus eina freepostinti užburtas sampo ratas.1 taškas -
[J'Juske] Parduotuvė
John_Juske sureagavo į Alvydas_Audine už temą
Tiesiog net nežinau ką ir pridurti, ledas šis mapp o ir vieta tobula, maistui ir daiktams nusipirkti. Kelkit į servery1 taškas -
[J'Juske] Parduotuvė
John_Juske sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Pradėjau žavėtis tavo stiliumi,kažkaip seniau manęs nesudomindavai,pamačiau,jog pateiki ir VIDEO ir FOTO,tarkime žmonės neturi laiko peržiūrėti VIDEO permeta akim foto ir gali susidaryti bendrą įspūdį šaunu !1 taškas -
Jeremy_Williams sureagavo į Deividas už temą
Aš tave dar ir už bandymą versti ne tik į savo darbo juodąjį sąrašą įrašysiu, rollbackeri.1 taškas -
[Pasiūlimas serveriui] Darbai su pakvietimu!
Rokas_Bartkus sureagavo į Deivis Chill už temą
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas'Esc. ✔ Koks tai pasiūlymas: Idėti serveryje darbus: GreenSideFM , Aras , Dyleriai , Apsauga , Tiuninginiai , Baikeriai. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėjus šiuos darbus taps serveris įdomesnis , žaidėjai tūrs didesnį darbų pasirinkimą! ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Bus įdomiau žaisti! ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Mašinų parašai
Gvidaz_Bond sureagavo į Tank_Eddye už temą
Tau negėda kopijuoti, kito žmogaus darbus, tik dėl like .Apgailėtinas tu .1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Mažinam laga
Kevin_Emerson sureagavo į Kyle_Anderson už temą
Jeigu pardaviai 3 tranktorius ir visas žemes, tai kompą ir turi su 32gb ramų ;/1 taškas -
[Pasiūlimas serveriui] Darbai su pakvietimu!
Paulius_Micro sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Už, ko daugiau darbų, to geriau1 taškas -
"MillionArt" Grafikos parduotuvė
Paulius_Micro sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Anketos šablonas: # Norimas darbas [ avataras, parašas ]?: Avataras # Paveikslėlis arba tema [ būtina ]?: http://www.part.lt/perziura/4b22081e01fdb7f320c67fe74a445e48887.gif Rėmelių norėčiau # Kiek forumo reputacijos uždesite?: Tiek kiek prašysi # Dydis?: Palik tokį patį koks yra # Tekstas?: Haiva (Neryškiom raidėm) (Kairiam apatiniam kampe) (Dar galite uždėti efektų jeigu gerai atrodys) # Sub. Tekstas?: Nėra lygtais # Koks darbuotojas turi atlikti darbą?: Nesvarbu, svarbu kad geras būtų1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Automobilių/Transporto pirkimas
James_Franklin sureagavo į Rokas_Bartkus už temą
Su tavąją idėją tikrai sutinku, kadangi serverį padarytų dar labiau realistišką, tačiau gal kiek persistengei pasakydamas, jog perkant tiesiai iš gamintojo rankų automobilį, kaina siektu 2x ar 3x brangiau nei iš salono, kadangi pelnas firmai bei vežantiems darbuotojams būtų nemenkas, tad darbas pasidarytų pelningiausias serveryje ir kiti darbai liktu neįvertinti, nes nebūtų darbų lygumo koeficiento žvelgiant į atlygį.1 taškas -
Sony Vegas problema.
Aiva_Bicas sureagavo į `Fuzzka už temą
Va mano pamoka tikiuosi pravers :DD Nežinau ar linkai veikia. Jei ne parašyk į pm. http://youtu.be/h4m1-n3sTVI1 taškas -
Peikiamas GSPD direktorius - David_Smith
Stefan_Persson sureagavo į Marko_Escobar už temą
2.8.1 Jeigu į Jūsų firmą nori prisijungti senas draugas, patikimas pažįstamas, galite pateikti DP informaciją, kad nebūtų "free priiminėjimo". Freeposteriams - linkiu daugiau apie kodeksą nusimanyti. Visi visados savo draugus priiminėdavo kaip kas kada nori ir būdavo daug konfliktų. Dabar kad taip nebūtų - sukūriau šią taisyklę, kuomet direktorius gali pateikti prašymą DP. Tiek David, tiek aš Lukas_Bite pažystam nuo labai senų laikų, pasitikėdamas Bite suteikiau jam galimybę patekti į firmą be atrankos. Taip pat į PD firmą be atrankos suteikiau priimti ir Rokas_Kingstonas. Kiti asmenys,1 taškas -
Peikiu David_Smith
Stefan_Persson sureagavo į Marko_Escobar už temą
Matthew - pasiskaityk komentavimo taisykles. Komentuoti galima tik tiems, kurie yra temos autoriai, kaltinamajam, ir įrodymus turintiems (kurie galėtų paneigti ar pagrįsti įtariamojo kaltę) Pats papeikimas - neapibrėžtas. Kaltini tik darbuotojus su nuotraukomis iš konteksto. Direktorius visiškai privalo atsakyti už savo komandos veiksmus - tą jis komentare ir atlieka. Tačiau esu nepatenkintas dėl daug pasikartojančių skundų dėl PD direktoriaus. Kasdien, nuo ryto iki vakaro. Bloga komanda, blogas direktorius... Nežinau net ką daryti. O gal direktorių pamotyvuotų įspėjimas? Kalbuosi apie ta1 taškas -
Jeremy_Williams užblokavo Deivis_Sniper
Demarcus_Norwood sureagavo į Ethan_Taylor už temą
Sorry kad kuomentuojiu ! Papildau dar viena nuotrauka kad reklamuoja serveri kita !1 taškas -
Fedia_Damnas Banned Deimantas_Armani
Deimantas_Armani sureagavo į Jerry_Sančio už temą
:D:D:D, čia man lagina ar tau ?1 taškas -
[ A,Audinė ]#2 Avatarai gamta.
Deivis Chill sureagavo į Alvydas_Audine už temą
Sveiki , kadangi kaip manau daugelis jau matėte įkėliau avatarų su Merginomis. Tačiau paskaičius komentarus radau išsireiškimą jog padaryčiau kita tema, kadangi merginos jau tikrai pavargusi avatarų tema. Kadangi čia yra GreenSide projektas, tai ir padariau 10 avatarų su gamtos reiškiniais. Jai patiks žinomą update taipogi bus [/url] P.S Kitas Update bus po jūsų vertinimo.1 taškas -
Minimum 5 žodžiai ?
Arbuzu_Fabrikas sureagavo į Edis_Kingston už temą
Aš pasiūlysiu jums visiems rašyti dideliais pilnai sakiniais, kai laikysit egzaminus mokykloj jum tai labai pravers jei mokėsit iš nieko, parašyt daug. Aš esu labai UŽ šią taisyklę ir neįsivaizduoju forumo be jos. O jei neturit temoje ką pakomentuot neparašant 5 žodžių tai geriau išvis nekomentuokit.1 taškas -
Modifikacija rasta! Nepamirškite uždėti ,,Patinka'' Ant pagrindinio posto. Deagle: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-weapons/50546-engraved-gold-desert-eagle.html ( Foto link'e) ShotGun: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-weapons/50756-mp-133.html(Foto link'e) Prašome atsiskaityti 6like. Jei kažkas netinka/nepatinka parašykite man į A.Ž1 taškas
-
W'Smith avatarai v2
Jason_Morrello sureagavo į Louis už temą
Neblogi avatarai, bet nepatiko stokai, sėkmės tobulėjant.1 taškas -
[MAP] Narkotikų sandėlys.
Jason_Morrello sureagavo į Louis už temą
Man šis narkotikų sandėlys atrodo tikrai gražiai, viskas puikiai sumappinta. Pabandyk sumappinti interjerą.1 taškas -
SampSnap
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
Naujas aparatas garaže, išvažiavom pasifotkint.1 taškas -
[!] Tank'o Parašų galerija | Update v0
Tautvydas_Sones sureagavo į Tank_Eddye už temą
Žinau , kitą kartą padarysiu mažesnius .1 taškas -
Furistų Mapp Pasiūlymas HQ [ Eimis_Neked ]
Ethen'Rodriquez sureagavo į Roba už temą
Nemappinat , todėl ir nepiskit prota.1 taškas -
Jums gun pasirinkimas
Frankie'C'M' sureagavo į PaularDo už temą
PACK #1 (1-27) :https://www.sendspace.com/file/0gt94i PACK #2 (27-54) :https://www.sendspace.com/file/mc1shd http://adf.ly/nJFwX1 taškas -
Louis sureagavo į Jason_Morrello už temą
Gražūs avatarai, kurk toliau, apdovanoju tave reputacijos tašku1 taškas -
1 taškas