Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.08 visose vietose

1. Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON
    13 taškai
  2. 2015.02.08 BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.91) • Nusipirkus picą iš "Charlie Pizza" darbuotojo arba pavalgius naftos platformoje jums iškarto atsinaujins informacija apie alkį. • TAXI už atvežimą mokėsite nurodytą sumą taksometre. • Mirus žvejojant, žvejojimas bus nutrauktas. • Sutvarkyta klaida su autokarų patalpa, kai joje galėdavo dirbti daugiau nei 6 žmonės. • Sutvarkyta klaida su baldų statymų namuose. • Sutvarkyta klaida su bendradarbių rodymų, kad rodydavo jei niekur nedirbi. • Sutvarkyta klaida su bankomatais, kad galėjo jais naudotis net ir nesusikūrus banko sąskaitos. • Picerininkai
    11 taškai
  3. Į šitą temą kelsiu visus savo darbus kurie susiję su Greenside.lt projektų! ----------------------------------------------------- DARBŲ PARAŠAI SU PAKVIETIMU. ----------------------------------------------------- PARAŠAI PROJEKTO ŽAIDĖJAMS! -----------------------------------------------------
    9 taškai
  4. Pats žaidime buvau ir mačiau kaip Micro_Edga daro šį bajerį. Šis triukas išeina su dviem mašinų modeliais. Atrodo įtartinai, bet tai daroma spaudus vienu metu w s a mygtukus. Kai būsiu žaidime paeksperimentuosiu pats. Kalbėjau dėl to su Aivaru, sakė administratoriaus nebaus, o Micro_Edga bus atblokuotas.
    6 taškai
  5. DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ivan_Petrov • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : David_Smith • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD ( POLICIJA ) • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tarnybinį savivaliavima, ir tarnybinės pareigos naudojimasi mėginant pakenkti kitam žaidėjui. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nežinau kokia tai taisyklė, bet čia ryškiai direktorius pyksta, ir nekenčia, manęs. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Vaizdinė medžiaga kai esu įrašytas į J
    5 taškai
  6. Na sveiki visi. čia aš fuzzka. Pristatau jums savo darbelį. Man jis labiausiai patiko iš visų. Prašau laisvai vertinti ir reikšti savo nuomone. Trumpai: Išėjau iš editinimo gal prieš 7 mėnesius. Nes neberadau tam laiko. Mano darbuose yra tiek efektų ,kad kartais atsiranda renderinimo klaidų. Beje mano darbai yra tik OVEREDIT. Tai reiškia ,kad gali mašinos nesimatyti Čia matote battle su kito klano kitu komandos nariu. Aišku desc paskaitykit ten parašyta kokios buvo battle salygos. Ai ir be to jeigu patiko nepagailėkite "Patinka"
    4 taškai
  7. Štai ko labai ilgai laukėme !
    4 taškai
  8. Sutvarkyta klaida su namų pirkimu / pardavimu. Sutvarkyta klaida su verslų pirkimu / pardavimu. Mašinų kurios kraunasi mechanikai nutempti negalės. Sutvarkyta klaida su /dpzu /pzu ginklų praradimu. /veiksmai komandos negalėsite naudoti naftos platformoje, gamykloje. Galėsite pažiūrėti kiek liko dirbti platformoje /likop komanda. Picerininkams neturėtu likti nešimo aniamcija po picos atvežimo. Mirus dirbantiems gaisrininkams / šiukšliavežiams dings textdraws.
    3 taškai
  9. Mūsų modifikacijų parduotuvė - dirba visu pajėgumu, atsakingai žiūri į pateiktus užsakymus. Ir laiku visada atlieka pateiktas užduotis. Mūsų parduotuvėje, galite rasti, visko ko tik reikia jūsų geram žaidimui. Tai pat šioje krautuvėje teiksime pagalbą kaip įsirašyti modifikacijas, jeigu nemokate įrašyti modifikacijų kreipkitės čia ir nesidrovėkite ! DARBUOTOJAI Savininkas - John_Juske Pagalbininkas - BleuMenN ( zModeler ir kt.) Darbuotojas - Jacky_White [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Lukas_Esc [+ - 2015.02.05] Taisyklės Neskubinti parduotuvės dar
    2 taškai
  10. Esi dirbęs pas mus pamenu dar kaip apklausinėjau ,o neturi patirties po roll back'o atėmė gi viską
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Williams • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rycka_Neon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Buginimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/58150b02a69f485eecf9f2ee8cef5c5789.png http://www.part.lt/perziura/ceadacac9862926f0e8e187ed6352c88265.png
    2 taškai
  12. O dabar užsiduok sau klausimą, nemanai kad aš nedarau mapp darbų projektams? Aš tik renku youtube peržiūras ir žiūriu nuomonės
    2 taškai
  13. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  14. Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin
    1 taškas
  15. Kampe greenside logo: Eimis_Neked
    1 taškas
  16. Surašysiu man žinomus internetinius tinklalapius, iškur galėsit parsisiūsti SA:MP įvairiausių modų, bei skriptų. Jų nėra itin daug, bet pasirinkimas siuntinių milžiniškas. Naudokit į sveikatą... GTA Inside Samp-Mods GameModding GTA-Modding GTA-Downloads The GTA Place GTA Garage GTA Vicecity SAMODS GTA ALL # Jei žinote savo tinkalapį, prašau pasidalinti su kitais. Bus naudinga visiem. # Jei manai, kad ši tema yra bevertė, ir kad tau jos tikrai nereikia, savo komentarus prašau pasilikti sau. # Redaguota 2015.02.04
    1 taškas
  17. Sveiki, Dalinuosi savo daryta modifikacija, dariau prieš pusę metų, gal seniau šiek tiek, dariau sau, žaidimui kitame serveryje, bet vėliau padalinau, galvoju reikia ir čia padalinti. Clean & stance taksas Nuotraukos mano senos darytos, tuoj padarysiu naujų ir atnaujinsiu temą. Nuoroda: SPAUSTI Gero naudojimo!
    1 taškas
  18. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Teleloto sistema ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti teleloto sistema. Nueini nusiperki bilietą ir lauki sekmadienio ar jis laimingas. Į dieną galėtum nusipirkti 2-6 bilietus. Sulaukus sekmadienio užeitum į teleloto parduotuve ir patikrintum savo bilietus. teleloto kaina: 5eu. Prizai galėtu būti tokie: nuo 1eu iki 1000eu dažniau pasitaikantys prizai. O retesni prizai tarkime nuo 1000eu iki 10000eu. Taip pat būtu 1 laimėtojas kuris laimėtu automobilį kažkokį ( aišku ne sultanus, elegy ar kokius infernusus, o
    1 taškas
  19. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Sabalynas ✔ Koks tai pasiūlymas: Policijos darbo efektyvumui pagerinti. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog pavyždžiui parašius /nusikaltėliai, /gaudomi ar panašią komandą mini mappe rodyti kvadratėliais visus žaidėjus kurie turi įtarimo lygį, taip būtų lengviau gaudyti gaudomus, nereikėtų ieškot per Tab klavišą ir panašiai, manau būtų tikrai naudinga. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pareigūnai lengviau ir greičiau galėtų sučiupti gaudomus. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildy
    1 taškas
  20. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arvydas_Katkus ✔ Koks tai pasiūlymas: Aš turiu daug pasiūlymų, kurie mano nuomone pagerintų žaidimą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Apmažinti greičio matuoklius, juos palikti tik tokiose vietose, kur siekiamas labai didelis greitis (nuokalnėse, tiesiosiose). Greičio matuokliai serveryje yra reikalingi. Kad ir kaip jie užknisa su teisėmis ir piniginėmis baudomis, bet jie mažina NON-RP važinėjančius žaidėjus. Minusas tame, jog šiame serveryje greičio matuoklių yra fakin per daug. Jų galima sutikti kas maždaug 200 metrų žaidime, o ypač sankryžose j
    1 taškas
  21. Sportuojū , do you have a problem ?
    1 taškas
  22. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Tyson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklama • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/img/4f03e37e8d847bc98e4e9a6e66d0c77a192.png
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fedia_Damnas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deimantas_Armani • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, žaidėjas naudoja game speed`ą per s0bet`ą (pastebėkite kaip jo žingsniai slysta palei žemę ir kaip bėgu aš), taip pat žaidėjas parašė, kad jo neprigausiu ir esu vaikas (rašė į sms, matote video), o tai jau yra prisipažinimas, kad žaidėjas naudoja čytus. Jai dar nepakanka įrodymu, pažiūrėkit jis bėga su statine greičiau, nei aš su space + shift. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  24. Rokas

Unban Richard_Gere

Atblokuotas.
    1 taškas
  25. Tiesiog net nežinau ką ir pridurti, ledas šis mapp o ir vieta tobula, maistui ir daiktams nusipirkti. Kelkit į servery
    1 taškas
  26. Aš tave dar ir už bandymą versti ne tik į savo darbo juodąjį sąrašą įrašysiu, rollbackeri.
    1 taškas
  27. Kad tu tik dabar sužinojai jog m3 e30 kėbulas skiriasi nuo stock e30 :D
    1 taškas
  28. Tank_Eddye

Mašinų parašai

Tau negėda kopijuoti, kito žmogaus darbus, tik dėl like .Apgailėtinas tu .
    1 taškas
  29. Privet wiras , malonu labai reikes ką nors rašyk , o šiaip šaunuolis jūg padarai pristatymą apie savę , sėkmės projektė
    1 taškas
  30. Šarūnai nusišnekėjai, taupau naujam kompui, žadu po egzų nusipirkti, bet dėl jūsų tokių "kompą normalų nusipirk", ne visi esame išlepinti ir tėvai ne visiems viską perką, tai paremk mane, nupirk normalų kompą, jai tau pinigais švaostytis taip ppat lengvai kaip šiais žodžiais. Rafael, koks skirtumas vistiek tu negali tempti iš darboviečių darbinių tr. priemonių. P.S. Nemanau, kad reikia keisti tvarką serverio, sumažinti tiesiog iki 2-3 dviračių, tai nuims biški lago ir taxistai gaus iškvietimų daugiau, reiktu pamažinti kai kur darbines tr. priemones, nes jų ryškiai per daug, ypač darbuose be p
    1 taškas
  31. Micro_Edga

Unban Micro_Edga

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Micro_Edga • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytų naudojimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Čia įrodymai kad jis mane užblokavo http://www.part.lt/perziura/2864c33cc68e40e044672320d12c4c20538.png O čia video jis galvojo kad aš čytinau, o su Savanna eina taip daryti
    1 taškas
  32. Matthew - pasiskaityk komentavimo taisykles. Komentuoti galima tik tiems, kurie yra temos autoriai, kaltinamajam, ir įrodymus turintiems (kurie galėtų paneigti ar pagrįsti įtariamojo kaltę) Pats papeikimas - neapibrėžtas. Kaltini tik darbuotojus su nuotraukomis iš konteksto. Direktorius visiškai privalo atsakyti už savo komandos veiksmus - tą jis komentare ir atlieka. Tačiau esu nepatenkintas dėl daug pasikartojančių skundų dėl PD direktoriaus. Kasdien, nuo ryto iki vakaro. Bloga komanda, blogas direktorius... Nežinau net ką daryti. O gal direktorių pamotyvuotų įspėjimas? Kalbuosi apie ta
    1 taškas
  33. Sorry kad kuomentuojiu ! Papildau dar viena nuotrauka kad reklamuoja serveri kita !
    1 taškas
  34. Čia tipo ateina DP, sako va, šita imi į PD darbą ir viskas? wtf tada aš ir nuoru
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edis_Kingston • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Boss • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinos modifikacijos • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  36. Tikrai už, pačiam norėjos išbandyt šitą, bet ilgai nervai neatlaikė nes visi trankosi, daužosi ir išėjau.
    1 taškas
  37. Užsakymas sėkmingai priimtas jūs esate skolingas 1 reputacijos tašką man ir 1 reputacijos tašką ant šitos temos. Modifikacija galite rasti čia! čia! Atsiskaityti privalote per 24 valandas! Jei kažkas blogai man asmeniškai į PM!
    1 taškas
  38. Modifikacija rasta! Nepamirškite uždėti ,,Patinka'' Ant pagrindinio posto. Deagle: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-weapons/50546-engraved-gold-desert-eagle.html ( Foto link'e) ShotGun: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-weapons/50756-mp-133.html(Foto link'e) Prašome atsiskaityti 6like. Jei kažkas netinka/nepatinka parašykite man į A.Ž
    1 taškas
  39. Na kaikurie avatarai padaryti neblogai ir gražiai atrodo, bet nepatiko dydis...
    1 taškas
  40. Man šis narkotikų sandėlys atrodo tikrai gražiai, viskas puikiai sumappinta. Pabandyk sumappinti interjerą.
    1 taškas
  41. Šaunus video, man patiko, mldc, kad dalinies.
    1 taškas
  42. Sveikas atvykęs į GreenSide serverį, sekmės tau žaidime.
    1 taškas
  43. 1 taškas
  44. Nemappinat , todėl ir nepiskit prota.
    1 taškas
  45. Anketos šablonas: # Norimas darbas [ avataras, parašas ]?: Avataras. # Paveikslėlis arba tema [ būtina ]?: http://muzikosvirtuv...831492497_o.jpgVisą tą reperį iškirpkit ir gražiai padarom davai. Čia jau padarėt man tokį, tekstą kito šrifto užmesk, ir geriau tik "Micro", ai dar remelių noriu # Kiek forumo reputacijos uždesite?: 5 kokius # Dydis?: 150x300, # Tekstas?:Micro (apačioj kampe, dešinėj baltom raidėm) # Sub. Tekstas?: # Koks darbuotojas turi atlikti darbą?: Nesvarbu, kad gerai atrodytų.
    1 taškas
  46. Jason_Morrello

GREENSIDE.FM

Prieš, bent jau kolkas tikrai ne. Neaišku kiek serveryje žais žmonių, tokie dalykai kuriami praėjus tam tikram laiko tarpui, kai bus žinoma ar sulauks nors kiek klausytojų tas radijas.
    1 taškas
  47. Visai nebloga idėja, patiko išpildymas !
    1 taškas
  48. Gražūs avatarai, kurk toliau, apdovanoju tave reputacijos tašku
    1 taškas
  49. Tie Geresni ; Lilas & Innomine ;
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.