Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.15 visose vietose

1. Sveiki, padariau 10 avatarų, kurie juda! Viskas ok užsideda ant forumo, ir jie veikia. (Visi ploja) Aišku po tam tikro kiekio rep, padarysiu atnaujinimą Čia imgur : http://imgur.com/a/24LK0
    6 taškai
  2. Sveiki taigi keliu savo mėgstamiausius avatarus kuriuos padariau ir atsirinkau prie geriausių. PATIKO SPAUSK PATINKA IR BUS ĮKELTA DAR DAUGIAU.
    4 taškai
  3. Dėl video montavimo įgudžių kreditai eina man, laukiu pasiūlymų iš hollywood'o ar panašių įstaigų.
    4 taškai
  4. Sveiki, kadangi mane visas šitas sudomino dalykas - rašyti blogus, nors pas visus, kiek pastebėjau - biografijos, kurios susiję su šiuo žaidimu. Žodžiu, daug nerašinėsiu, sėkmės skaitant. Pirmas skyrius - pradžia žaidžiant SA:MP Neprisimenu visko puikiai, bet kažką papasakosiu. Kai buvau dar tik šeštokas, mokykloj klasiokai pastoviai kalbėdavo apie GTA:SA, tad jų pokalbiai sudomino ir mane. Pats tai žaidžiau per xbox konsolę, online nežinodavau, svarbu eidavo kodus jungtis ir šaudyt į praeivius. Papasakojau viską klasiokams, tie man sako "Kodėl tau nepabandžius SA:MP?". Susidomėjau. Pa
    3 taškai
  5. Sveiki, Dalinuosi su jumis savo sukurtais avatarais. -v1- http://imgur.com/a/ItGYD -v2- http://imgur.com/a/lWUli -v3- http://imgur.com/a/e89zM -v4- http://imgur.com/a/FwYTM (Motocross) -v5- http://imgur.com/a/vHh6q Jeigu jums patiko avatarai paspauskit ačiū. Atnaujinimas avataru bus kai surinksiu 21
    3 taškai
  6. Va čia taip netyčia šoviau i siena ;D Žiurėkit HD 1080p, gražiau atrodo ;d
    3 taškai
  7. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]
    2 taškai
  8. Nico_Moretti

Toske_Johnson banned

srr, nebe tie laikai, kad jei turi ~300 pingo tampi neperšaunamas, jau atėjo į mada skinshotas, tad jei pataikai į skina, hp tau nuims pati sistema.
    2 taškai
  9. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA] Tiksiuosi avataras tiks, jei ką, parašyk į PM, pakeisim ką nors
    2 taškai
  10. Jūsų darbas : Kaina - [+3 PATINKA]
    2 taškai
  11. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]
    2 taškai
  12. Jūsų darbas : Kaina - [+3 PATINKA]
    2 taškai
  13. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]
    2 taškai
  14. Jau kaip padarau, lieka patenkinti, bus laikas ir išmoksiu kitus dalykus, jau jei čia viską išmanai, sukurk savo parduotuvę ir rodyk klasę.
    2 taškai
  15. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Rūkymas žaidime. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kioske galėtum nusipirkti cigarečių ( jokio skirtumo koks pavadinimas ir kiek rūšių). Kainuotu apie 5-10 eu už pakelį. Viename pakelyje 20 cizų. Taigi galėtum rukyt 20 kartų kol pasibaigia. Taip pat prasidėttu priklausomybė. Iš pradžių būtu viskas normaliai, o vėliau tarkim užsikabliuoji ir turi būtinai parūkyti, nes pradėtu kristi hp( taip kaip nepavalges būni). Taip pat norint mesti rūkyti, reiktu kviestis medikus ir paprašyti tipo kokių vaistų ir tu automatiškai mestum.
    1 taškas
  16. Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON
    1 taškas
  17. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Simas_Kros ✔ Koks tai pasiūlymas: Namų raktų ir nuomos sistema ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Reikia padaryti, kad eitu duoti raktą nuo nuosavo namo vienam žmogui ir jis galėtu ten pavalgyt, į garažą mašiną pasistatyt, paleisti muziką, tik pinigų iš namo negalėtu imti ir parduoti namo. 1.1 Rakto kopiją reiktų pasidaryti raktinėje 2. Kad galėtum savo namą išnuomoti kokiam žmogui ant savaitės ar mėnesio už tam tikrą sumą ir jis galėtu ten pavalgyti ir mašiną pasistatyti ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų daug įdomia
    1 taškas
  18. brashkeaaa

Pasiūlymas

Sveiki Greenside.lt žaidėjai, Mano pasiūlymas toks, kad padaryti, kad eitu paspaudus ant čia http://i.imgur.com/oSdxBeE.pngiš karto peršokti į pagrindini.
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Toske_Johnson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas inv • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Video keliamas bus komentaruose
    1 taškas
  20. Toske

Toske_Johnson banned

Tiksliai, kad nelagina. Kodel, nepadarei fotkiu kad kickino kas kelias sec.? http://www.part.lt/img/b080f2bdef739e9f701438b45b734bad917.bmp http://www.part.lt/img/9bedabe7f591397b17ea05b85a50f447605.bmp Jei jau toks pingas buvo teamspeake, serve du kartus skaityk didesnis buna... Neatsimenu, kad kadanors buvau cytus isirases, na bet pagal tave, as stiprus
    1 taškas
  21. ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sarunas_Apple • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : (P.S. vakar užblokuoti negalėjau, nes atsijungė ir nespėjau.)
    1 taškas
  22. Tomas_Gokusan

Lagas-Čytai

No logic tu gal? Žinai kad dbr prasileisi daug įsp? Sėkmės.
    1 taškas
  23. Tai antras pasiūlymas mano naftos platformoje. Pirmasis čia: http://greenside.lt/index.php?/topic/801-pasi%C5%ABlymas-naftos-platformoje/#entry14370 Tiesiog paprasti dalykėliai, o dabar kitas variantas. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Visų pirma yra rašoma, kad tai pavojingas darbas, tačiau kuo? Niekuo gi. Taigi parašysiu, kad būtu pavojingesnis šis darbas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad dabar nieko pavojingo nėra. Visą valandą nešioji statines iš taško į tašką, užsidega tipo gaisras, bet jis nepavojingas. Užgesini ir viskas
    1 taškas
  24. Frontas

Fronto Avatarai

Sveiki visi,photoshopint pradėjau nuo 2015-02-14 ir savo pirmaisiais darbais noriu pasidalinti su jumis. Kritikos nebijau,komentuokit viską,išsakykit savo nuomonę. V1 (laisva tema) V2 (laisva tema) 2 like ir greitu metu bus V3 .
    1 taškas
  25. Būna toks bairis jog pravarai 101 ir teisių neturi
    1 taškas
  26. Iškart matosi kas neskaito analizių. Aš savo sprendimą pagrįsau konkrečiais argumentais kodėl būtent šiai firmai reikia būtent tokio vadovo. Čia ne šokių konkursas, komisijos narių nuomonių ir nepagrįstų vertinimų nereikia.
    1 taškas
  27. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vendelis_Savas. ✔ Koks tai pasiūlymas: Sumazinti supis** greicio matuoklius... Pri*cenzūra*a ten kur nereikia, pateiksiu apacioje pavyzdziu. Padaryti, kad gaisrininku nefiksuotu matuokliai (spec. tarnyba). ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sumazinti greicio matuoklius, nes su jais yra pievu pieva... Prideta ant kiekvieno kampo kur pasisuki ten jie stovi, kur cia logika? Net atokiausiose vietuose uz miesteliu jie stovi po 4 ant sankryzos... Tikrai nesamone, sendien tik prisijungiau i servery turejau apie 1,5k, pavazine
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Josh_Cocaina • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  29. ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rodnell_Dames • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( fix mašiną su sob ir speed) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  30. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sabas_Brown • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Keep_Calm • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://www.youtube.com/watch?v=4BFtRf0e3Mw&feature=youtu.be
    1 taškas
  31. 2015.02.08 BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.91) • Nusipirkus picą iš "Charlie Pizza" darbuotojo arba pavalgius naftos platformoje jums iškarto atsinaujins informacija apie alkį. • TAXI už atvežimą mokėsite nurodytą sumą taksometre. • Mirus žvejojant, žvejojimas bus nutrauktas. • Sutvarkyta klaida su autokarų patalpa, kai joje galėdavo dirbti daugiau nei 6 žmonės. • Sutvarkyta klaida su baldų statymų namuose. • Sutvarkyta klaida su bendradarbių rodymų, kad rodydavo jei niekur nedirbi. • Sutvarkyta klaida su bankomatais, kad galėjo jais naudotis net ir nesusikūrus banko sąskaitos. • Picerininkai
    1 taškas
  32. Prieš. Ateini į mašiną, rašai /diržas arba spaudi N, tada spaudi 6 arba /sviesos. Rašai /autopilotas ir nusistatai į 90. Problemos nėra. O jeigu toks mėgstantis pasidraskyt tai įsidarbink į taksistus ar PD ar medikus, jų matuokliai nekabina. Kitaip sakant jeigu mėgėjas paspaust, turėk ir ant baudų.
    1 taškas
  33. Galėtų padaryti tokių dalykų, ir per tokius vakarus būtų daromi eventai ir pan, manau tai paskatintų serverio veiklą, bei jam plėtotys.Sakau už
    1 taškas
  34. Pritariu,ir dar pridedu ,kad rūkyti būtų kažkoks tikslas,tarkim surūkius vieną cigaretę pridėtų 25HP ar armour,tada ir ta priklausomybė prasmę turėtų.
    1 taškas
  35. Kitam servery yra tokia sistema, neparūkius krenta HP ir sukas vaizdas, kad išsigydyt turi medikai suleist vaistų, eina tik kas kažkiek laiko gal kas 10min. juos leist ir jų ten labai daug reik ir nepigūs tie vaistai. Bet šiaip nieks net nepradės rūkyt, nėr jokios prasmės, o jei pvz. pridėtų hp parūkius tada jo.
    1 taškas
  36. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A`G ✔ Koks tai pasiūlymas: Kad ant vieno ip galėtum turėt vieną namą ir vieną verslą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai paprasta Tiesiog padaryti, kad ant vieno ip ( vienas žmogus ) galėtų turėti tik vieną namą ir verslą. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Naudingas tuom, kad turtuoliai nesusipirktų po kelis namus, verslus, o kitiem neliktų nieko. Manau dauguma bus prieš, kadangi nori taip daryt kaip minėjau.. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu ne
    1 taškas
  37. Ačiū už komentara gero naudojimo. Ačiū už komentara gero naudojimo Tau. Malonu, kad patiko ačiū už komentara.
    1 taškas
  38. Gera man, bet aš neskaitau ką rašo nebent tik pačius pirmus komentarus, o toliau rašau Ką aš manau.
    1 taškas
  39. Negražūs, nes blogai ištampyti kai tampai laikyk shift, bet sėkmės toliau išmoksi dar.
    1 taškas
  40. Kai paminėjai Weitį net nesuabėjojau jog jis taps direktoriumi.. Skaičiau jo anketą Juskes anketą Ado anketą. Tačiau visų šių žmonių anketose neižvelgiau to ką ižvelgiai tu. Kadangi perskaičius Weičio anketą padariau verdiktą jog jis turi jį gauti. Bet turbūt suklydau Sveikinu Patriot linkiu sėkmės.
    1 taškas
  41. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wall_Street'as ✔ Koks tai pasiūlymas: Papildomų skinų. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, tai pasiulymas kuris suteiktu abipusį džiaugsmą, tiek žaidėjams tiek pagrindiniai administracijai, tai yra papildomo uždarbio. Tai tiesiog siūlau uždraustus skin, kuriuos manau nori naudoti ne vienas GreenSide žaidėjas, pavyzdžiui: Sean 'Sweet' Johnson, Jizzy B.Lance 'Ryder' Wilson ir panašiai... Tikrai skinai gyvintu žaidimą ir tik pridėtu žaidėjams malonumo, gal jie atrastu savo skonio skiną, kuris atspindį jų stilių. Tiesiog
    1 taškas
  42. Puikūs atnaujinimai, taip ir toliau. Šaunuoliai !
    1 taškas
  43. Manau narys suklydo ir tai darė tikrai ne specialiai, todėl nebus baudžiamas.
    1 taškas
  44. Wall_Street'as

Kwabs - Walk

Taigi čia norėjau pasidalinti šia daina, tiesiog mano ausiai ji gerai skamba, gal ir kakuriems jums bus girdėta ar patiks, taigi klausom!
    1 taškas
  45. Laba, užsukau ir aš pasireikšti. ;s Visų savo turimų darbų nekelsiu, pradžiai užteks ir kelių paskutinių. Apartamentai su vaizdu į Los Santos miestą :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Namas Los Santos mieste :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Apartamentai su vaizdu į San Fierro miestą :VAIZDO ĮRAŠAS (spausti ant teksto) Vairavimo mokykla (darbas naudojamas GreenSide.LT serveryje) :NUOTRAUKOS (spausti ant teksto) Už vaizdo įrašus bei tekstūrų uždėjimą esu dėkingas Justui (tekstūras man tenka tik išsirinkti, o jis uždeda į nurodytas vietas).
    1 taškas
  46. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]
    1 taškas
  47. O tau nekilo klausimas, ar čia aš išvis dariau gfx , ir šiaip man kažkaip vienodai šviečia ar apačioje pirma, ar viršuje, visiems čia giliai, peržiūri nuotrauka ir ramus eina freepostinti užburtas sampo ratas.
    1 taškas
  48. brashkeaaa

Aivis modding

Tau ta proga turbina padovanosiu į išsirinkta mašiną ))
    1 taškas
  49. Grazu visai, pasiimsiu kaip nauja desiuos
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.