Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.22 in Pranešimai

1. Rašyti kaip visiem apie Greensaidą, Reiks aplankyt Matt_Insaidą. Šis pasiūlys man atsisėsti, Dar prie to ir apsinešti. Kvepia raudonas iškepęs burokas, Pasiūlė man žaisti čia Rokas. Aplinkui viskas balta ir žalia, Žalgirio fanai skanduoja žalią ir baltą Dūmas žalias, visi pakalę, Čia geria baltą ir žalią Rodau čia savo galią, Nepatinka - *cenzūra* kale. Pamačiau kekšytę per paradą, Lekiam pas mane į chatą, Parodysiu judesių akrobato, O ryte pirmo puslapio naujienos greensaido. Sudegintas namas Insaido. Šitas darbas vertas afigenos tačkos, Su kuria lėtai miestelį skruodž
    16 taškai
  2. Eilėraščio konkursas, Kiekvienas serverio žaidėjas gali dalyvauti šiame konkurse. Pagrindinis tikslas yra sukurti kuo įdomesnį eilėrašti apie mūsų serverį. Geriausi trys eilėraščio autoriai bus apdovanoti prizais GreenSIDE serveryje. Taisyklės, • Draudžiama šioje temoje rašyti beprasmius pranešimus (tik eilėraščiai); • Balsuoti už patinkamą eilėraštį galite paspaudus "Patinka" mygtuką (kitaip išreikšti savo balso negalima); • Eilėraštyje negali būti vartojami necenzūriniai žodžiai; • Eilėraštyje negali būti jokių įžeidimų, kurie suglumintų mūsų serverio žaidėjus; • Vienas serverio
    13 taškai
  3. F. Damnas Greenside dienos Gaujiniai grobia, tarytum Bone ir Klaidas, Gyvybę palaiko intiko laidas, Čia greit prabėga dienos laikas Čia jaučiuosi kaip riteris raitas. Greenside`as šaukiant girdis aidais Jaunesnius už mumis, vadinsim vaikais, Vyresnius virukus šauksim paikais Tarp nepažįstamų vaidinsim taikiais. Čia nieks nedrįs mūsų laikyti kvailiais Žalioji pakrantė atstos mums miegus, Nekeisime jos į kažkokius niekus Nešims prie stalo motinos pietus. Gal ožkos pieno dar atskiedus? Baikit suptis ant kedės Leisim bėgti į ėdžias Nepritarsim muzikai mes JAZZ.
    12 taškai
  4. Žalias servas, žalios mintys Kurgi ganos mūsų mintys? Gal ten hoode tarp gaujinių, Ar tarp mentų tvarkdarinių? Vieną žinom tai tikrai, Visi mąstome žaliai, O jei tau pritrūks žalių minčių, griebki vikingo degtinės. Jei degtinės negana, imki hoodą - bus tvarka. O savininkai juk tvarkdariai, nedaro jie jokių puodelių Ir bugų skriptų neatranda. Čia juk tik sava chebra, Čia tavo nauja pradžia. Ačiū už konkursą, haters gonna scope report kmr atsisėsit
    12 taškai
  5. Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda!
    11 taškai
  6. Laba diena, Galbūt po šios temos paviešinimo manęs daug kas pradės nemėgti (bent jau visa Modestas_Wolf pusė), tačiau aš be baimės jausmo galiu pasakyti, jog aš einu už savus bei laikausi savo žodžio, ir man vakar buvo labai neskanu, kuomet Deivis_Original be jokios priežąsties užblokavo Pofka_Srd, todėl nuspręndžiau sudėti taškus! Apie ką ši tema? Apie žmogų kuris man tikrai bandė pakenkti man bei visiškai nekaltiems žmonėms - Modestas_Wolf. Nemėgstu daug kalbėti, bet žinokit dar labiau nemėgstu kuomet yra bandoma pakenkti man bei mano žmonėms. Žodžiu išvadas pasidarysite patys, na, o
    10 taškai
  7. Turim servą, tokį gerą, Visi sako - Tėvo era Čia veiklos niekad nestygsta Bet euriukai greit išnyksta Visi rėkia - kas čia daros? Kodėl serve tik tiek šmaros? Tėvas sako nebijokit, Svarbu eurus mum bašliuokit. Žalia pieva maladiec, Edgos servui bus kapiec. Šita servą mes branginsim Abonentais jus maitinsim! Čia atėjęs neliūdėsi, Su gera chebra sedėsi. Negailėki savo laiko, Dzin, vistiek neturim saiko. Mes GreenSide maladiec, Tėvas visada padės. Tai va, šioks toks 5 minučių darbas, gal kam patiks. Atsisėdęs.
    10 taškai
  8. Pirmos dienos su Greenside : Raudonu takeliu i geltoną ižengiu, pasiklydęs aš judu niekaip kelio nerandu, Kaip Jonukas ir Gritutė žalią trobą prieinu, Ir joje pamatęs Roką aš net žado netenku. Štai ir Aivaras išlindo ir žaliūjų patalų, Net nespėjas atsikelti,sako šimtas jau žmonių. Nieko aš nebesupratęs iš jų namo išeinu, ir penktam kilometraže žalią kelią prieinu. O čia miestas visas žalias, Ir žmonių čia visokių, Ir gaujinių ir bedarbių, Pamatyti aš galiu. Neatlaikęs aš spaudimo informaciją skaityt einu, o čia rašo, užsiregistuok savu vardu. Užs
    8 taškai
  9. Toske

Eilėraščio konkursas,

Ateik i rusi - ipusi, atsakau baxuras pridusi. ADE FTW.
    7 taškai
  10. PIRMASIS EILĖRAŠTIS/DAINA Autorius: Pasha_Dotexe Jis irgi myli GS serveris labai gražių merginų Pagrindinis miestas Kaip gyvas holivudo kinas Išorinis blizgesys, slepiasi užtamsintu stiklu, Tačiau po jais tiek daug istorijų liūdnų Original_Deivis užaugo kaime, Tėvai be saiko gėrė, bet mokykloje pirmoj eilėj sėdėjo. Grąžiom svajonėm naktis, mėnulis, švietė veidą Jis dar nežinojo , kad sumokės aukštą kainą. Ir štai pacanas gside, Visam kitam pasaulį ir negalėjo patikėt ir štai nušvito saulė Nauji draugai, niūriu kaimų nei kvapo, net nepajuto kaip eiliniu
    7 taškai
  11. Ėjau mišku geltonu, ir sutikau aš tėvą, jo pravardė buvo keistoka, jį Mafijos_Tėvu vadino. Maniau užversiu kojas, grėsmingai jis atrodė, priėjęs man pasiūlė, Greenside įsijungti. Iškart bėgom į trobą, greenside įsijungti, nes tėvas buvo piktas, banu man pagrąsino. Greenside įsijungęs, aš pamiršau draugus, net mama man pasakė, užteks to kompo povelnių. Taip iš oro kažką sumąsčiau
    7 taškai
  12. Kam tiek serverių tiek daug. GreenSide jug pats geriausias. Lankosi čia ne dundukai, o protingi žmogėliukai. Pasitaiko čia kvailių aštuonmečių visokių. Bet ilgai jie nepažais, nes jų protas pasireikš. Jei nesi dar lošęs GreenSide, eikš čia broli! Mes priimsime tave ir kaip broli ir kaip sese. Būsim mes jau legenda kaip didelė GS šeima.
    4 taškai
  13. Atėjau į GreenSide, Čia draugų susiradau, Kai dm'eriai užpiso, Ėjau aima parsisiųst, Nupisau aš Marko, nupisau aš Pofka, Buvo linksma, kol Micro dar nesuitikau, Pagalvojo kad aš aimas, bandė jis prigaut, Nežinau kaip šaudyt, gal tą aimą man ištrint Ištryniau aš tą aim'ą, Stengiaus šaudyti be jo, Bet vistiek nesugebėjau, Į FreeRoam'ą nuėjau, Ten ir šaudyti išmokau, Ir C-buginti pramokau, Tik rašo man jau aimas, Rašau: *cenzūra* man ant tavęs. Jau pramokęs gerai šaudyt, Vėl grįžau į GreenSide, Kai jau šaudausi su Marko, Sausą pralaimiu, Pradėjau jį vadinti aimu, Čyteriu tikru, Štai ir vėl
    4 taškai
  14. Galbūt per daug ir per ilgai mes nolaifinom Galbūt per ilgai kartojom žodį "čytas" (jė-jė, jė-jė) Gal kartais per daug iš kitų reikalavom BAN (jė-jė,jė-ė) Ir kartais per tyliai mes norėjom UNBAN. Bet ir aš ten buvau, Laimingas GreenSide serve lošiau, Iškėlęs du eurus į dangų laikiau, Nes necytų jau niekas neteis, Į juos sukrušto bano nepaleis. Viskas buvo seniai - Tu per trumpai per durnai gyvenai, Jė-jė,jė-jė Nesikankink dėl adminu, Bet verta kovot ligi galo dėl savo unban, Pabandom iš karto, Nors esam serveryje tik keli šimtai, Netriesk savo šūdo dėl bano, Nes būsi legenda, Kol neprar
    3 taškai
  15. Pratarė žodžius tas kuris dėl greenside nemiega ir į šule neina..
    3 taškai
  16. Karolis_Jakuza

HD mašinos

http://www.mediafire...orvette ZR1.zip http://www.mediafire... TT RS PLUS.zip http://www.mediafire... R35 Spec V.zip http://www.mediafire...eelsAndMore.zip http://www.mediafire... V2.0 Final.zip http://www.mediafire...Hamann V2.0.zip http://www.mediafire...urbo S V1.0.zip http://www.mediafire...SSX Edition.zip http://www.mediafire... E92 Hamann.zip http://www.mediafire...v></div> </div>
    2 taškai
  17. Ką tu čia puliuoji man dabar ? Tik atėjo Marius , pradėjai ant jo važiuot , abudu gavot po 1 įspėjimą kad nusiramintumėt bet tu toliau didvyris savo rodei . Išmestas buvai , kame bėda ? Yra tokia taisyklė : 2.10.0 Jeigu į firmą žaidėjai yra priimami su sąlyga, kad jie sumoka darbo sutartį, firmos vadovybė išmesdama privalo turėti įrodymus už ką darbuotojas buvo pašalintas iš firmos, jeigu sutarties nėra, įrodymų išmetant darbuotoją nereikia. Pas mane nėra darbo sutarčių , tai nereikia ir įrodymų , na bet dėl tavęs asmeniškai įkelsiu kad ramiai miegotum . Pagrindinė priežastis tai flood , ir ke
    2 taškai
  18. ar tikrai neimanoma? va del taves nuejau, nufilmavau pora random suviu https://www.youtube.com/watch?v=dtT8ASlg1jY&feature=youtu.be
    2 taškai
  19. Galiu pasakyt tik tiek - kurie nepažįstą Extazoo , ir sako kad jis čytas , tai jūs atiprauskit...
    2 taškai
  20. Jei yra klaidu nesupykit. Ilgo labai nerašiau. Nei aš Amerikoj buvau, Anei buvau Mėnuly– Aš dėžę „Russkajos“ pirkau Ir pamačiau bičiulį Jis tare man , kad numatoma diena, kai startuos jie su jėga. Ir nušluos visus kitus, kaip konkorėžius senus, diena nakty nemiegojau apie jo žodžius galvojau, Kol atėjo ši diena džiaugsmo ir emocijų pilna, Gal tai sapnas?o gal ne? Unikaliausias serveris tikra jėga!!! Tikėjomės visi kad nepriliks jis ryžo.. Bet iš L.M.G visi atėjo čia, ir vėl visi sugrįžo... Jūs laukėt šimto , gal dviejų? Juk nesvarbu,svarbu kad būtų mums smagu :)
    2 taškai
  21. Ar girdėjai ? Ar matei ? Pasakojo gal draugai? ne žaidimas , o liga noras žaisti visada ... Tartum manija kokia puola GreenSide'rių banga Atsispirti bangai tokiai neįmanoma visai. Kaip tornadas koks baisus įsiurbė jisai visus. Tačiau tai nėra blogai prisitaikom čia linksmai Ir palikti būrį šį bus sunkiau nei tu manai Kiek gaujų! darbų! veltėdžių - visur būna tų begėdžių! Bet juk mums yra smagu pasiginčyt su kitu. Kiek adminų ir kitų ... daug pas mus gerų žmonių Bet surasi ir veltėdžių ,bus pasiutusių begėdžių Vienas Baną kitas healą nesuprasi kas kam yra... Kiek direktorių šaunių darbą duodą -
    2 taškai
  22. Kai Greenside`as atsidarė Visi čia užlėkt sumanė Kas pažaist, kas pažiūrėt O kai kas sau pašnekėt Prisijungęs aš į servą Pamačiau naujokų būrį Laikos teises jie visi Kad nebūtų sau pėsti O už kampo aš matau Medikus su mašina Lekia sau tiesia gatve Priimti iškvietimą skubota Vyko atrankos į valdžią Pildė kas tik nori, geidžia Nepatekę jie supyko Iš Greensido jie išvyko Daug kas jau iš čia išėjo Sakė neįdomu, nuobodu Tai paneigti galim tik visi kartu susibūrę mes ratu
    2 taškai
  23. Per naktis negalėjome užmigti, Tikėjome į vieną vardą - GreenSide, Nuo tikroves mes buvom atitrūkę, Ir prisiminsime mes tai manau ilgai. Daug vilčių žaidėjai čia paliko, Ir žaisti troško amžinai, Bet į dugną grimzdes servas didis, Neiškils į Top'a jau tikrai. Iš gelmių mes bandėm jį ištraukti, Bet kvaili adminai tempė jį atgal, Kai mūsų valia ir širdis palaužė, Sustojom, poilsiui ilgam.
    2 taškai
  24. Sveiki visi, taigi atiduodu mažuma gerų modifikacijų, geros kokybės. ENJOY!!! HUGE PACK e39 ;3 e36 ;p Vw Passat Subaru 22b Er34 - 4 Doors Mercedes cl55 coupe Vw Jetta A2 Coupe Bmw e36 race style Golf mk2 R36 Mercedes C32 AMG Snow Mod 2011 HQ Honda CRX Jeigu patiko užmesk Rep'ą, nes nepatingėjau ir pasidalinau su kitais žaidėjais :3 Kai kurių mašinų spalvos keičiasi, kai kurių ne, bet daugumos nesikeičia Todėl neklausinėkit ar keičiasi spalvos ar ne! e39, subaru 22b, vw passat yra mano editint
    2 taškai
  25. Sveiki, atsidarė nauja, kokybiškų grafikos darbų parduotuvė - BASTARD graphics! Šioje grafikos darbų parduotuvėje, galėsite užsisakyti kokybiškus grafikos darbus labai pigiai ir jų sulaukti labai greitai! Jums tereikės laikytis parduotuvės taisyklių. TAISYKLĖS : 1. GRAFIKOS DARBUS UŽSISAKYTI TIK PAGAL ANKETĄ. 2. LAIKYTIS NURODYTŲ ANKETOS PUNKTŲ. 3. NEPOSTINTI BEREIKŠMIŲ PRANEŠIMŲ. 4. TO PAČIO DARBO ANKETOS NEPOSTINTI DAR DU AR TRIS KARTUS. 5. ATISKAITYTI UŽ DARBUS PAGAL KAINORAŠTĮ. PARDUOTUVĖS DARBUOTOJAI : 1. ALI_PACINO 2. ADA_JURKUTAITIS GRAFIKOS DARBŲ
    1 taškas
  26. JEI PATIKO VISADA SPAUDŽIAM PATINKĄ
    1 taškas
  27. Sveiki, padariau 10 avatarų, kurie juda! Viskas ok užsideda ant forumo, ir jie veikia. (Visi ploja) Aišku po tam tikro kiekio rep, padarysiu atnaujinimą Čia imgur : http://imgur.com/a/24LK0
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vytas_Witis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Čia tas pats kaip ir su Eimis_Pahmelas, kelios kulkos pataikitos buvo nenuėjo hp ir tik anketa SEKMĖS. Čia į ta banned nuorada : http://greenside.lt/index.php?/topic/3065-jj-ban-eimis-pahmielas/ KOKYBE PAGERĖS !
    1 taškas
  29. Anketa netvarkinga. Nematau pabaigoje kas šaudo, o kraujai tiesiog plūsta, todėl per mažai įrodymų. Trinkite tuos modus.
    1 taškas
  30. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jacob_White ✔ Koks tai pasiūlymas: Dėl greičio apribojimų ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visu pirma siūlau apmažinti greičio fotoaparatų, nes jų kaip "pri*cenzūra*ta" miesteliuose. Ant vienos tiesiosios buvau nubaustas 3 kartus. Pakeisti daugumos fotoaparatų stovėjimo vietas, įdėti tik įvažiuojant į miestelį, ir kokį vieną ar du pačiame miestelyje, nes dabar važiuodamas keliu ir važiuodamas į pakalnę iškart pakliuvau už greičio viršijimą (važiuojant keliu, link mechanikų, pakalne) greitis buuvo viršytas tik 1!. Važiavau į pakalnę 101km/h leidžiamas 100k
    1 taškas
  31. Uoj pamenu lošdavau šita... Legenda buvo. Lvl buvo be rods mano 89 ar kelintas ir versija pasikeitė. Nebebuvo noro lošt tai nebelošiu, bet gerulis būdavo.
    1 taškas
  32. Aik tu kokia pieva aš čia sumaliau ? Lošiu aš GreenSaidą Žiūriu čia ryžiukas on Ei ryžiuk pusk iš čia Tau čia ne vieta Jei tu neisi neuždirbsi Ir labai greit uždarysi Sėkmės tau ten ryžiuk Tik žiūrėk nepasiduok Ir auksinių neparduok Į lombardą nevažiuok
    1 taškas
  33. Greenside žali vartai Žiobaras pakrumį Pažiūrėk jau ir Poteris Labas ką veiki Skridau aš ir tą kart Tu matei nuogą varpą Pasakyk, kas blogai ? Gal tu varpą nučiulpei ?
    1 taškas
  34. tai davai tu nueik su juo pasišaudyt į aad kokį ir tada čia *cenzūra* visiems prote. inv tu jibanas. su kreivom rankom šaudo ir sako inv. blbl *cenzūra*.
    1 taškas
  35. Būtinai, manau reiktų tokio dalyko kaip rekordo siekimo, eventų vakaro ar Premijų vakaro. Tikrai pagaivintų projektą kaip kiti sako, žaidėjai gautų daugiau patirties taškų, pinigų ir norėtų vis dažniau žaisti!
    1 taškas
  36. Pacan.A GreenSide žydi GreenSide tėvyne mūsų Tu žaidėjų žeme Iš praeities tavo doneiteriai Te tau eurus semia Tegul tavo šaibos eina Vien takais Greensaido Tegul dirba tavo naudai Ir algų gėrybei Tegul saulė danguje Servą šį išplatina Ir alga, ir pašalpa Servui hostą lydi Tegul meilė Greensaido Dega mūsų širdyse Vardan tos, mūs algos Greensaidas težydi.
    1 taškas
  37. Visą naktį vėjas pūtė, Džipas užmušė tėvelį . Visą naktį Aivars trankės, Nedavė pabaigt mūms pjankės. Vėjas pūtė į tėvelį, ir pakėlė jam taurelę. Čiortum saulė, Čiortum jūra Čiortum mėlynas dangus Pabučiuok tu man į rūrą Aš – šio serverio žmogus. P.s. Nieko nenorėjau ižeisti ar pažeminti.
    1 taškas
  38. Šiame eilėraštyje maišosi teisėsauga ir gaujos, manau atskirsite kur. Pievelė- Greenside (Nesugalvojau kaip gražiau pavadint ) GreenSide'as tas mūsų GreenSide'as, Gaujų pilnas kaimas. Be Cleo jie negali, Žaidėjai šaukia kaip tik gali. Visas pasaulis po tavo kojom, O tavo pareiga - saugot rytojų. Tu negali abejoti, savininkų sprendimais, Nuo jų priklauso mūsų likimai. O dangus virš galvos raudonos spalvos, toks pat kaip kraujas iš tavo žaizdos. Bet turi dar jėgų judėti į prieki, Tu niekada gaujos hudo nepalieki. Tu privalai tikėti, tuo ką darai, Tu kažką brangaus namie
    1 taškas
  39. Nieko gero, per tamsus, kad kažką matyt
    1 taškas
  40. Gal girdėjai gal matei. Kaip Greenside žaidžia ? Gal bandei gal ir ėjai ? Gal ir gramą padarei ? Gal gyvenimas jau toks Kad reikės GreenSide lošt ? Nežinau aš nežinau kur stotelė stovi. Aš ieškosiu jos kol naktis ateis. Kai stotele aš prieisiu Lauksiu autobuso žalio Kol mane nuveš tiesei į GreenSide Tik autobusas sustos. Bėgsiu aš į Naftos Platforma. Dirbti reikia visados. Pinigėliai be problemos. Darbas sunkus bet paeis. GreenSide,LT Tu tik čia Mūsų širdyse. GreenSide.LT Tu tik čia Mūsų galvoje.
    1 taškas
  41. Autorius: German_Lexolite (Andrius) Einu, einu žaliu taku, Prieinu kažkokią keistą vietą, Gal tai kaimas? Gal tai miškas? O gal tiesiog GREENSIDE servutis? Einu toliau, vis nežinia, Kas čia per žalia vieta? Vienur žalia, kitur gelsva Matyt, kažkokia nepaliesta vieta. Ogi keista – nieko nėra, Jokių fabrikų, jokių teršimų, Po kaire – eko stotelės, Po dešne – gražus upelis. Žengiu pirmyn, atveriu duris, O už jų – graži vieta, Visgi čia ne kaimutis, visgi čia ne miškutis, Ogi čia ekologinis GREENSIDE servutis.
    1 taškas
  42. Rokas

unban Lukas_Spedd

Neatblokuotas.
    1 taškas
  43. Nugalėtojų jau niekas neteis Įsikandęs į stalą, tu ramsteis Sakyki ko be palevos Tu varžais. Prisimenu štai bachūrą, Kur motyvacijos ir keliai link jūros Ir saulėj danguj, Jis stengės už tai kas brangu Kas ryta prie kompo, Metas, kad įrodyti esąs geriausias Serveris šioje srityje Kad užtenka kompetencijos Pasiekti viską ranka, Kad kiekvienas atnaujinimas, Kaip fūlėj ataką, daro kažką Tu paklausi, greenside'as ar *cenzūra*? Tu paklausi PD ar gauja? Tu daug klausi, medi tave reikia išganėt. Jei realiai, Nešoksiu aš į kiemą, Padėsiu gaujai, iškovoti hood'a Prie
    1 taškas
  44. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Miami • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Modestas_Wolf • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojima. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/3102-tiesa-yra-viena/#entry37411
    1 taškas
  45. Čia tas kuris be čytu lošia ir nardo administracijai ) bei bugina.
    1 taškas
  46. Sveikas malonu susipazinti Edvardai malonaus zaidimo
    1 taškas
  47. Kaip tu gali lygint remixus, jeigu dainos yra skirtingos? Blondinė gal tu ?
    1 taškas
  48. Čia dėl 0.2.3 versijos Čia dėl 0.2.4 versijos. Linkas: http://www.mediafire.com/download/c4s1ebhn1ys1vfq/Modloader.rar
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.