Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.16 visose vietose

1. Vasara prasidėjo, mokslai baigėsi, o serveryje vis sparčiai daugėja naujokų. Gerbkim, mylėkim, šerkim ir nepalikim jų likimo valioje. O kad jau ties tuom pradėjau kalbą, sakau, rinksiu Kurjeriams direktorių iš serverio naujokų, mažiau patyrusį. Patyrusius vilkus, ištikimus serverio žaidėjus rezervuosiu sudėtingesnėm, daugiau įgudžių reikalaujančiom firmom valdyti. O toliau dalyvavusių atrankoje analizė. Pukis_Balbou - malonu matyti naujokus, bandančius tapti direktoriais, tačiau kandidatūra pakankamai silpnoka. Ne dėl to, kad iš pažiūros CV nedidelės apimties, bet ir turinys silpnas. Per v
    10 taškai
  2. Sveiki xD pažiūrėkit šitą pristatymą, neturėdamas ką veikt susukau šį bei tą galit nekritikuot dirbau ant durniaus tai pats žinau kas negerai, ačiū ;p ENJOY MA NIGGAS JUNGIAM HD
    6 taškai
  3. Pofka_Srd

random avatar

Vienas parašė čiuvs jog padaryčiau tokį kaip savo avatara bet kitam projekte buvau įkėlęs šiuos avatarus, bet nenorėjau *reklamuoti* tai įmesiu ir čia. Prašau Lukai. v1 v2 Galėsiu ir daugiau padaryti jeigu patiks )
    5 taškai
  4. Norite išbandyti slaptų YouTube funkcijų? Žiūrėkite HD.
    4 taškai
  5. Papeikimas atmestas. Žmogus įsirenginėjo interjerą naudodamas tiesiog paprastą smooth-cam'ą. Nors nesuprantu kam to reikia, bet direktorius pakankamai aktyvus, rodo gerus rezultatus, tad jeigu ir nepranešė jog naudos - atleistina.
    3 taškai
  6. Sveikinu Deividuka tikiuosi bus geras direktorius. Viskas Marko neriu pas Deividuka
    3 taškai
  7. Rokas

Laisvų durų savaitė!

Laisvų durų savaitė! 2015.06.22 - 2015.06.29 Emigruodami į GREENSIDE serverį nuo 06.15 iki 06.21 gausite: 4000 € 400 XP VIP (7d.) Visą reikalingą informaciją kaip emigruoti į serverį rasite čia. Kilus klausimams kreiptis čia. Visi laukiami!
    2 taškai
  8. Ačiū labai tau, Mariau, už suteiktą šansą
    2 taškai
  9. Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-1
    2 taškai
  10. #draugeliai #MUCHAMORAS #MIŠKAS #BUS PAKASTAS #RKS #TBPS
    2 taškai
  11. Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei
    1 taškas
  12. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Don_Lollderman ✔ Koks tai pasiūlymas: Pirma pradėkime gal nuo to, kad administracija su V.I.P. negalėtu naudotis bėgant nuo valstybės tarnaujančio pareigūno komandomis KAIP ( tvarkyti mašinas, ginklų paketus gauti ) ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Lengviau bus gaudyti pareigūnams. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pareigūnams. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Don_Lollderman ✔ Koks tai pasiū
    1 taškas
  13. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pukis_Balbou ✔ Koks tai pasiūlymas: Taigi pastebėjau ,kad daugelį namų net negesiną ugnegesiai nes galimą užgesinti tiems kuriems rodo velevėle ant to namo , taigi galėtu žaidėjai iš gaisrininkų nusipirkti gesintuvus ir patys užsigesinti savo trobą bei patiems gaisrininkams bus į naudą galės pardavinėti. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Galės žaidėjas išsikviesti gaisrininkus iš jų nusipirkti gesintuvų ir užsigesinti trobą.Bei gaisrininkai galės bšk užsidirbti. Nes gaisrininkai visų namų negali gesinti gali tik tuos kurie yra pažymėti vėliava mini-mape.
    1 taškas
  14. GREENSIDE # 0.1.3.4 Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei būsite surakintas, negalėsite užsisegti saugos diržo mašinoje. Medikams atsirado papildomi MINI veikla, ten pat kur ir DPD medikai turi galimybę į darbinį transportą pasikrauti medikamentų ir taip gaus juos nuvežti prie vieno iš serverio namų kuris turi garažą (turėsite iškrauti prie garažo). Nuo šiol serverio savininkai nebebus įtraukti į jokius topus. Serveryje atsirado vieta kur galėsite su bet kokia tr.priemonę pradėti važiavimą dėl greičio topų, atvykus į finišą jūs būsite įrašytas į topus ir taip galėsite varžytis dėl gre
    1 taškas
  15. Atranka į forumo moderatorius, 2015.06.05 - 2015.06.12 Kas yra forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už tam tikrą forumo skilties prižiūrėjimą. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, ◘ Neturėti forume nė vieno įspėjimo; ◘ Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti. ◘ Neturėti serveryje jokio įspėjimo; ◘ Serveryje turėti bent 20.000 patirties taškų (XP); ◘ Amžiaus minimali riba nuo 14 metų; ◘ Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba. #PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI, ◘ Neturėti forume nė vieno įspėjimo; ◘ Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Naruto • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : SB • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  18. Sveiknu, deivi. Truputi nusivyliau, bet... Na nieko, tikiuosi bus dar tu progu.
    1 taškas
  19. Kai neieškau pats tų avatarų, tai man jie visai neblogi ir nematyti.
    1 taškas
  20. Būtų awesome, bet daugelis stockų matyti ir pabodę ;(...
    1 taškas
  21. Jo brolis yra jis pats su kitu acc.
    1 taškas
  22. Sveiki vertintojai, kaip ir nurodyta pirmame punkte, pristatau save, taigi esu Žilvis, man yra 17 metų, laisvu laiku užsiimu daug su muzika, mėgstu ekstremalų sportą. Kaip ir kiekvienas iš čia žaidžiančių mėgstu būti prie kompiuterio ypač daug laiko skiriu žaisdamas SA-MP, taigi esu iš mažo miestelio Utenos raj. miestelis mažas užsiėmimų labai daug kaip ir nėra todėl dažnai leidžiu laiką prie kompiuterio. Na atėjau čia kaip ir visi iš LM*, vien tik dėl to, kad LM* serveryje yra problemų su anti-cheat, todėl kol ten buvau užblokuotas, užpildžiau unban anketą ir atėjau su draugu čia pažaist, p
    1 taškas
  23. Sveiki, mano vardas Mangirdas, šiuo metu man yra 15 metų, žaidime mano pseudonimas Jeremy_Warning. Laisvalaikiu užsiimu sportu, stengiuosi kuo daugiau laiko skirti futbolo, krepšinio sporto šakoms. Taip pat norėčiau užsiminti apie savo kompiuterinės grafikos aistrą. Jos asas tikrai neesu, tačiau man tai labai patinka ir pasakyčiau, jog gan gerai viskas man gaunasi, nors iki profesionalų man dar tikrai labai toli. Jaigu kas nors nesupras kas čia per dalykas galėčiau detaliau paaiškinti, jog tai grafikos darbelių piešimas, su PhotoShop ir kitomis Adobe projekto programomis. Taigi dauguma serve
    1 taškas
  24. Sveiki, kaip ir kažkada vyko mišios ir nuo to karto jų organizatorius (Vyr.Kunigas apaštalas) - Martynas prižadėjo, jog bus dar kartą tokios pat mišios, tad jis mūsų nepavedė, pravedė kartu su Matt_Inside. Prisijuokėme kas buvo kanale iki ašarų, gaila, kad filmavau tik pradžią, paskui išvis žiauru buvo ten... Smagaus žiūrėjimo Pradžia: Pabaigos bendra malda:
    1 taškas
  25. Nardom su policajais. Čia bšk 4 fun : Selfie su selferiu Selfie su NPC žmogeliukais. http://imgur.com/59m4LxK,UTQPtWm,hyPm12f,ylNpMeB,g9UE4FF,ZNcfpZm,epz0qIg,aqEl0Yx,PCCT3y6,OdCbgt7,Y4Ak9HG,dcd4j4i,frhOpYZ,opbFifj,7QGsLx0,ayugYnL,TFjIkiY,tOk4fZ5,PA71w8u#0 Nusipirkau pora naujų ginklų. http://imgur.com/aaaUWth,LUeUFyk,XlyrnIm,UZn1rtq,H3QkMad,4ZVLaTQ#0
    1 taškas
  26. #Naujos pažintis # Po vandeniu #:3 # Saulėtam danguje # Man nebaisu nebaisu nebaisu # # Naktinės # Pramogos # # Menulis # Vakaras # Tikrai nėra baisu # # Naktis # Draugės # Dirbame # Rarrrrrr!!!
    1 taškas
  27. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    1 taškas
  28. Aš žaidžiau seniau Dabar tik grįžau, bet šjp mažokai žmonių nors man ir nepatinka pilnos gatvės . Iš tiesų serverio ateitis nusimato nebloga, atnaujinimai puikūs, komanda surinkta gera, belieka tik žaidėju laukt .
    1 taškas
  29. 2 reputacijos taškai, kitą kartą surask paveiksliuką su geresnę kokybe
    1 taškas
  30. dydy mėgink tokį patį palikt - rėmelius tokius didesnius bišk + o užrašą kairėj pusėj ten kur ta siena +
    1 taškas
  31. Yra šiaip komanda /slepti nu bet ždž pasilik už dyka Jei kas blogai rašyk į až
    1 taškas
  32. Negaliu perdaryt neturiu .psd failo
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Free star, jei turi įrodymus tegul kelia. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: nžn • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :
    1 taškas
  34. Gerai vyruti apsiverkeli. Bijai pripažinti kalte? Va grožėkis ir nesakyk kad nematiai manęs Be to be įrodymu nededu niekada star. Atsimink tai
    1 taškas
  35. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.