Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.30 visose vietose

1. GREENSIDE # 0.1.4 Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į ga
    25 taškai
  2. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.
    20 taškai
  3. Sveiki, šiandieną neturėjau ką veikti, tai sumasčiau sukurti porą avatarų. Jai patiko, spaudžiam žalią. Matydamas, jog jums avatarai patiko, tada darysiu update. Avatarų nedaug, nes padariau visus per valandą. Paveikslėlių paieška užemė didžiausią laiko dalį.
    7 taškai
  4. Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius! 1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo; 2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime. Ką dalinsiu? Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime, kitam Infernus mašina, kurioje yra 600 km ridos. Rinksiu per random.org Nuotrauka Kas manimi nepasitiki, jūsų problemos. Lauksiu iki Liepos 1 dienos, tą dieną išrinksiu 2 laimėtojus.
    7 taškai
  5. Kaip mes greitai skaitome, manau turėtum nuvykti į skaitovu varžybas
    3 taškai
  6. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mister_Crime *Jūsų Vardas realybėje : Vadinkit Svaika, labiau prie širdies. *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : Peterborough, Anglijoje gyvenu *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype Mister.Svaika, Fb kam reik tas turi *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiškas, linksmas, visada mėgstu linksmai pasijuokti. Žinoma būna dienų kai galiu atrodyti pasikėlęs, piktas, bet čia retas atvejis . *Jūsų pomėgiai : Mėgstu žaist kašę/fulę, judėt į parką su draugeliais. Lankau koledžą, darau biznio kursą (a.k.a verslas). Žinoma mėgstu pažaisti sampą 25h
    2 taškai
  7. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Vainius_Boykaa *Jūsų Vardas realybėje : Vainius *Jūsų amžius : 15 metų *Miestas iš kurio esate : Joniškėlis - Panevėžio.Aps *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: DjBoykaa jei daugiau ko reiks į PM. *Jūsų charakterio bruožai : Nemėgstų pats nustatynėti savo charakterio bruožus, geriausia tai nustatyti tai jums. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis - Futbolas - Tinklinis - Turnikas - Kačialka - CS:GO - SA:MP - Praleisti gerai laiką su draugais. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Futbolas ir Krepšinis *Ar turite merginą/vaikiną? : Merginą - Em
    2 taškai
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas_Microlab • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti taip, jog dirbant darbe su pakvietimu ir pasibaigus medicinos pažymėjimo gailiojimo laikui, jį reiktų vėl nusipirkti. Tarkim, nenusipirkus jo, kai pasibaigia galiojimas, darbuotojas negalėtų įsėsti į savo darbinį transportą, ar teikti paslaugas žaidėjams. Jei dažniau reikėtų pirkt pažymėjimą, galima būtų sumažinti jo kainą, arba prailginti jo galiojimo laiką. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na, visų pirma manau, jog nelogiška ir netikroviška, kad prieš įsidarbinant į darbą su pakvie
    2 taškai
  9. Bet supranti pvž Žalgiris žaisdamas Eurolygoje garsina , ne tik Kauna ir Žalgirį , bet ir visa Lietuva ,dabar Matijošaitis sakė , padvigubins parama Žalgiriui nuo Kauno savivaldybės tai manau tikrai bus neblogai , kadangi į Žalgirį gali grįžti Mantas Kalnietis , Man tokia nuojauta , kad ir Martynas Pocius gali grįžti , tuo labiau sakė , kad gali būti , kad Linas Kleiza gali atvažiuoti vietoj Dariaus Songailos , ir žinoma man , kaip labai dideliam Žalgirio Fanui labai norisi dar kartą pamatyti Justin Dentmon žalgiryje ir jo toks kalbos, kad žalgiris jam yra number 1 tikrai skatina tikėti , kad
    2 taškai
  10. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    2 taškai
  11. ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Karolis_Neon Kiek jums metų - 15m Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/ab1a7551768f0c91f5dc14eaebb41141240.JPG Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Tai ką sveiki mano draugai Pradėsiu nuo savo pomėgio, bei pagrindinio užsiiemimo. Taigi visi (bent dauguma) einame į mokyklą kiekvieną mielą dieną, o po jos turime kažkuo užsiimti, kai kurie prie kompiuterio, kiti gal kokį burelį mokykloje, o kiti dar kažką, o aš plaukimą. Šią sporto šaką - plaukimą lankau jau aštuonerius metus - gal būt ir sprendžian iš to turiu būti bent kažką pa
    1 taškas
  12. Sveiki, žaidėjai. Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką. Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to? * Platinsime taip projekto vardą. * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja. * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos. _______________________________ Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas... _______________________________ Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pris
    1 taškas
  13. pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą
    1 taškas
  14. Senai jau kažką rodžiau tai vat mano naujas darbelis
    1 taškas
  15. Sveiki, padariau avatarus, nu paliubomu jei patiks padarysiu daa :DD 1. 2. 3. bsk lievesnis atnaujinimas, na bet 4 manau bus geresnis xd
    1 taškas
  16. Taigi čia įkelsiu keletą nuotraukų, kurios gali parodyti kaip atrodo (atrodė) firma realybėje. Nuotraukos negražintos, įkeliu tik šiaip pajuokauti, jei kažkas iš direktorių įsižeidė nuoširdžiai atsiprašau. (paint master) 1. PD 2. DPD kurjeriai 3. Medikai 4. Fūristai 5. Taksistai 6. Mechanikai
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas_Microlab • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti tam tikras zonas, kuriose mechanikai galėtų užkabinti mašinas. Tam, jog dabar mechanikai tempia mašinas iš kiemų, stovėjimo aikštelių ir t.t. Nesvarbu, jog tavo mašina stovi gražiai pastatyta, aikštelėj, ji visvien bus nutempta į KMA. Tai kam tuomet turėt tą mašiną ? • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ši idėja padėtų susitvarkyti su tais mechanikais, kurie tempia iš stovėjimo aikštelių ar kiemų mašinas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan.
    1 taškas
  18. tai kai pasakei, kad blogizz supratau kas per velnes esi snapinom**
    1 taškas
  19. O zdarova Daminaiti , čia Blogizz iš rl*jei atsimeni xd snapchate dažnai snapinam xdd Maža reklama
    1 taškas
  20. Už! Nes dabar tikrai nėra logiška,prieš isidarbinant reikia,o kai paibaigia jau nebereikia dirbant..Galėtų padaryti pasirinkimą perkant pvz: už 3dienas - 1000lt , už 6dienas - 2000lt ir taip toliau.Medikų darbas taptų dar svarbesnis,nei dabar ir dirbant mediku galimėtų daugiau uždirbti.
    1 taškas
  21. GREENSIDE # 0.1.3.5 Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su lenktynėmis. Sutvarkyta galima klaida, dėl kurios galbūt mechanikai nebegalėjo remontuoti mašinų. Sukurtų pagrindinės administracijos mašinų nebegalėsite užvesti per /tvaldymas . Nuo šiol jei parduosite verslą kitam žmogui / jį jam atiduosite pinigai kurie atkeliauja pas jus iš balanso taip pat bus su mokesčiais. Sutvarkyta klaida dėl kurios DPD darbuotojai negaudavo bonuso. Jei būsite pastate nuo šiol, kad išsikviestumėte kokią tarnybą gausite išeiti iš pastato. Vairavimo mokyklos, bei baldų parduotuvės pastate nuo
    1 taškas
  22. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Pro_Manijak • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Josh_excite • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Keiksmai (kitus mutini ir pac keikiesi ajajai) • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  23. Žaidėjau , jeigu neturi laiko tai palik afk zonoje ir bus viskas gerai niekas nei nebaus nieko , o dabar renkiesi lengviausią būdą praturtėti turėkite saiko . Anketa priimta tema rakinama
    1 taškas
  24. Apie šią naujovę su Marko kalbėjom, ji gali būt įgivendinta.
    1 taškas
  25. Vienbalsiai 6 komandos narių nutarimu James_Corleone yra pripažintas kaltu ir yra nuteisiamas užblokavimu. Tema rakinama.
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Adidas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=8NlE1z9Wbaw&feature=youtu.be
    1 taškas
  27. Mažaūgis tu kaip ir aš Šiuo metu man dar 14 metų, ūgis 1,80, su mielu noru žaisčiau 4 numeriu(PF), stumdyčiaus su centrais, statyčiau užtvaras, žaisčiau nugarą į krepšį, tobulai sužaisčiau pick'n'roll kaip aukštas, bet dėja, neleidžia ūgis :/ Kaip aš viso to norėčiau! Pocius sužaidęs Žalgiryje sezoną, neatrodė labai stabilus, būdavo sužaisdavo geras rungtynes, o būdavo kartais visiška fignia, kaip už tokius pinigus žaidžiantis krepšininkas jis turėtų žaisti daug kartų stabiliau. Dentmon'as žalgirio legenda, bet jau galėtumėt mažiau svaigt su grįžimais į žalgirį, už kokius pinigus? Žalg
    1 taškas
  28. Jo, sorry sumaišiau, atbaninkite šį žmogelį :S
    1 taškas
  29. Kada priimtiniausias laikas jūms klausytis? Darbo diena ir laiką.
    1 taškas
  30. Kalbant apie mėgstamiausius krepšininkus , tiek europoje tiek LKL , Justin Dentmon , Martynas Pocius . Žinau , kad Martynui dabar labai sunkus laiko tarpas jį kamuoja traumos ir visa kita , tačiau jo žaidimo stilius ir manieros man labai patinka , o kalbat apie Justin'a tai šis žmogus nežino tokio dalyko , kaip sudėtingas metimas , meta ant vienos kojos , krisdamas ant žemės vistiek pataiko dėl to , man jis ir patinka. Neturiu mėgstamu žaidėjų iš NBA vien dėl to , kad visiškai man ta NBA nėra įdomu thats all.
    1 taškas
  31. Velnelis Camel

Perku verslą

Tema rakinama
    1 taškas
  32. Velnelis Camel

Parduodu nama

Tema rakinama
    1 taškas
  33. Pastebėjau jog GREENSIDE.LT forume lankosi daug naujai pradėjusiu žmonių užsiimti grafika, tad pamasčiau kodėl gi nepadėjus jiems kopti į viršu mokant įvairiu grafikos detaliu. Šiuo metu iki vasaros vakarais turiu daug laiko, tad galiu visiem padėti su iškilusiomis probelomomis, galbūt man padės kiti geri grafikos dizaineriai. Su grafika dirbu apie 2 metus todėl SA-MP stiliaus grafikai tikrai galiu viska atlikti, o jei galiu atlikti galiu padėti ir kitiems. Taip pat šioje temoje galėsiu pakritikuoti jūsų darbus pasakyti klaidas. Tai taip pat pakomentuos ir tie kuriem man padės šioje temoje.
    1 taškas
  34. Žalgiris visada įrodydavo , kad ir nors su menku biudžetu jie visada sugeba pakutenti visiems padus tiek top 16 tiek grupių varžybose.
    1 taškas
  35. Faktas , kad ryta sucks , atsiboto tie kamiuniagos , išsikelia labai didelius tikslus , bet vpš nieko nepadaro , man nepatinka pati ryto rubinės dvasia ir priimti sprendimai , iš to gali suprasti , kad aš esu Žalgirio fanas taip esu žalgirio fanas ir jį myliu labiau nei bet kuria komanda , žiūrint į žalgirio šita sezoną ir ryto tai visiškai nebuvo pasipriešinimo čempionams , mane tas ir labiausia nervuoja esam krepšinio šalis , ir turim viena pusėtina komanda kuriai reikia vargti , kad gauti tuos 5 milijonus eurų , kad surinkti normalia komanda , buvo kažkur rašyta ,kad Lietuva , kaip valstyb
    1 taškas
  36. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Don_Alvarez • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aim naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms Greitu metu sukelsiu dar video
    1 taškas
  37. Velnelis Camel

Parduodu Comet

Tema rakinama
    1 taškas
  38. Kaip sakoma: "Visur gerai, bet namuose geriausia" Šaunu, kad grįžai
    1 taškas
  39. Markeri as sios avatarus taikau pagal forumo stliu jie mazdaug asocijuojasi su flat tematika
    1 taškas
  40. rezervuoju dėl freeposteriu
    1 taškas
  41. trečiasis greenside avataru atnaujinimas šį karteli 10
    1 taškas
  42. antrieji greenside avatarai avataro pavyzdį pamatyti galite mano avatarą
    1 taškas
  43. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda): 1- 2-
    1 taškas
  44. Sveiki, kaip ir kažkada vyko mišios ir nuo to karto jų organizatorius (Vyr.Kunigas apaštalas) - Martynas prižadėjo, jog bus dar kartą tokios pat mišios, tad jis mūsų nepavedė, pravedė kartu su Matt_Inside. Prisijuokėme kas buvo kanale iki ašarų, gaila, kad filmavau tik pradžią, paskui išvis žiauru buvo ten... Smagaus žiūrėjimo Pradžia: Pabaigos bendra malda:
    1 taškas
  45. MOTOKROSO EVENTAS! 2015.03.27 20:00 Motokrosas, kas tai? Tai lenktynės motociklu (Sanchez) iš taško A į tašką B. Pirmi trys evento dalyviai pasiekę tašką B laimi prizus. 1 vieta - 3000 kreditų + apranga (skin). 2 vieta - 2500 kreditų + apranga (skin). 3 vieta - 2000 kreditų + apranga (skin). Kokia bus motokroso trasa? Dėl smagumo trasa nebus atskleidžiama. Visi būsite lygūs. _____________ REGISTRACIJA, Registruotis šioje temoje, parašius pranešimą pagal žemiau pateikta šabloną. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? : • Ar
    1 taškas
  46. REGISTRACIJA, Registruotis šioje temoje, parašius pranešimą pagal žemiau pateikta šabloną. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Sabas_Brown • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? : Jei neprigersim . • Ar pasižadate atsinešti su savimi geros nuotaikos butelį? : Tai aš bonką , tu paleistuvių , ok ?
    1 taškas
  47. #swxall, jeigu norėsit galiu numest daugiau lowintų mašinų, Kam reikės dowload'o parašykit į komentus.
    1 taškas
  48. Labas Mantai malonu susuipažinti su tavim
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.