Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.06 visose vietose

1. "Nukraujavusio taksi direktoriaus paieškos" - tokia mintimi prasidėjo tiek patys rinkimai, tiek ši analizė. Interpretuoti galima įvairiai... Kas nukraujavo, kodėl nukraujavo, kas yra nukraujavimas ir to įvairios filosofinės pasirinktys.. Pvz.: taksistų darbas labai sunkus, reik vežiot įvairių socialinių sluoksnių žmones... Viename važiavime paimi 'išsifufyrinusią' poniutę, šinšilų kailiiniai, baltos odos pirštinė, elegantiški rankų mostai, aukštakulniai 'raudonu padu', louis vuitton rankinukas, o štai kitas 'paėmimas' girtuoklis, narkomanas... Kuris vietoj to, kad sumokėdamas taksui už kelionę
    22 taškai
  2. 6 taškai
  3. -Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Deivydas_Bmw. *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašinos. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Viskas apačioje. *Parsiuntimo nuoroda : Viskas apačioje. v1. LEDAS IŠSKIRTINIS <3 NUOTRAUKA : http://i.imgur.com/PgUUNXx.png ATSISIUNTIMAS : http://www11.zippyshare.com/v/57937453/file.html v2
    4 taškai
  4. Mariau Mariau Mariau , analizė stulbinanti , skaitai ir mėgaujiesi kaip tu išgalvoji sakinius pritaikai frazes ir kitus gražiai tariamus žodžius. Skiatytojai sužino daug naujo kaip ką vartoti ir visa kita , galima sakyti iš tavo analizių reikia mokintis , nes aš manau man dar toli gražu taip sklandžiai ir vaizdžiai aprašyti kandidatus į bet kokį direktoriaus darbą ar ten manau rašydamas moderatoriaus ar prižiūrėtojų analizes taip pat vaizdžiai parodysi mums iš kur kojos dygsta . Parašiau tikrai apie tave gražių žodžių , bet už tokią analizę tu jų ir nusipelnai . Nu ką vyruti , tapai taksi di
    3 taškai
  5. Rytis'Bit

UNBAN ANSKIS_BOŽE

Žaidėjas yra atblokuotas , nes administratorius davė free ban Tema rakinama
    3 taškai
  6. Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr
    2 taškai
  7. Sveiki, vakar vakare įsiplieskė karas tarp mūsų su Roku, ir, žinoma, aš jį laimėjau. Rest in pis Mafijos_Tevas, u will be missed
    2 taškai
  8. Manau tų bazių užiminėjimai žaidėjams jau šiek tiek atsibodo, todėl ir siūliau savo idėjoje kovot dėl ginklų sandėlio ir kaimelių, kuriuose būtų galima pardavinėti kontrabanda. Dėl fūristų susiejimo su gaujomis, tai nėra būtina juos įtraukti į tai, būtų galima duoti galimybę gaujoms pirkti fūras (kainos būtų ganėtinai didelės), kurios būtų vienkartinio panaudojimo (dėl įdomumo) nuo tam tikros valandos iki tam tikros valandos, kai vyksta sandėlio užėmimas. Dėl gaujos fondo sutinku, būtų galima padaryti, jog tam tikrame veiksme dalyvavusiems nariams būtų išmokamos tam tikros premijos. Dėl seifų
    2 taškai
  9. Mhm... Pagal mane visai įdomiai skamba ši gaujų sistemos idealogija, tačiau visada yra kur tobulėti Mano pasiūlymai: 1) Dėl bazių, kurias turėtų gaujos, joms reikėtų dėl jų stengtis, kadangi būtų nelogiška, jaigu gaujos tarpusavyje galima sakyti dėl nieko nekariautų, neįskaitant dylerio darbo 21:00 - 22:00. Reikėtų padaryti, jog gaujos lyderis(vadas)/pavaduotojas turėtų galimybę užimti nuo tam tikros valandos iki tam tikros valandos bazę, mano idealogija tai geriausiai būtų, jog truktų 1 valandą(60 minučių), nei per daug, nei per mažai, kadangi šiuo metu kaip reikia plušti 2 valandas(120 m
    2 taškai
  10. Rinkimų moralas : reikėjo užDOMINUOTI
    2 taškai
  11. Anketa atmesta , nes nėra įrodymų , kad jis dalyvavo evente .
    2 taškai
  12. Rytis'Bit

Unban Rytis_Topsas

ŽAidėjas bus atblokuotas
    2 taškai
  13. Anketa atmesta
    2 taškai
  14. Anketa priimta , negražu taip įžeidinėti kitus žaidėjus , todėl ir gaunate mute . Tema rakinama
    2 taškai
  15. Žaidėjas yra atblokuotas , nes Mister_Blasterrr įsijautė ir pradėjo freebaninti žaidėjus ar taip gražu ? Manau greitu metu neturėsi admino ir nebegalėsi gal jo ir turėti Anketa priimta , nors ir nepraėjo valanda
    2 taškai
  16. Naujas gaujos sistemos modelis, Noriu pristatyti naują gaujos modelį, kurį sulipdėme iš įvairių žaidėjų pasiūlytų idėjų ir savo sugalvotų idėjų. Primenu, jog tai tik prototipinis modelis, kuriam galite siūlyti įvairias idėjas, ką būtų galima keisti, kas galbūt atrodo nereikalinga arba nenaudinga ir panašiai. Trumpai tariant, nuspręskime visi draugiškai, kokia gi gaujų sistema priverstų kiekvieną serverio blogiuką kaifuoti.. Plačiau apie patį modelį, • Gaujų struktūra, Dvi arba trys oficialios gaujos su pakvietimais. Gaujų prižiūrėtojas įgauna galios rinkti kaip ir direktorių priži
    1 taškas
  17. Sveiki čia mano senei kurti avatarai. Gal kam patiks, gal kam ne. Bet tai seni darbai gal puse metu atgal. Mano akiai tokie neblogi laukiu įvertinimu. Jai patiks įkelsiu gal padaręs naujesnių Spausti čia.
    1 taškas
  18. Atsirado piniata ir visi supuole ja šaudyti daužyti o Mantas_Verona Atejo pasilinksminti su karvute
    1 taškas
  19. Robovskis

Ekonomikai tvarkyti.

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Robovskis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje "uz kiekvieno kampo" rasi kur nusipirkti ginklų iki 15e už kulką. Čia ginklų gauna kiekvienas - VIP, ADMIN, FURISTAS. Aš siūlau, kad ginklus VIP ir ADMIN galėtu pasiimti tik kas 12h ar 24h, o furistai ginklus galėtų gabenti tik labai mažais kiekiais ir retai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žinau šis pasiūlymas ne įtin patiks serverio gaujiniams ar DM'eriams tačiau ar nebūtų smagiau žaisti ten kur ginklus sunku gauti, mažiau "vaikų" kurie šaudo į kiekvieną praeivį. • Kiti svarbūs įrašai
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sandiego_Simis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Galetumete suscriptinti aikštele prie kiekvienu kaimelio ten nuvažiavus reiketu palaukti 30 sekundžiu kol perkeltu i kita Miesteli su mašina • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kad jei gauni koki įškvietima ir gali greitai ten nuvykti paskiau vežti žmogu arba jam suteikti paslaugas • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  21. Ilgai laiko laukti reikėjo tačiau ir apsimokėjo. Analizė stulbinant, taip pat sveikinu ir naująjį taxi direktorių sėkmės darbuose.
    1 taškas
  22. Puiki analizė, Marko. Sveikinimai naujajam direktoriui, sekmės darbuose.
    1 taškas
  23. Sveikinu Mitchell, tu esi šaunus tikrai ir Marius tikrai teisingai nusprendė tave pasirinkęs . Sėkmės pareigose !! O tau, Mariau... Buvau šiek tiek sunerimęs, analizė tikrai ilgai nepasirodė, o taksi direktoriaus tikrai labai reikia šiam serveriui, bet šaunuolis va ir pagaliau sulaukėm tos analizės
    1 taškas
  24. Oooo, sulaukta analizė ir kaip visada respect'as už analizę, eilinį sykį perskaičiau viską nuo Ą iki Z. O ir direktorius, mldc pacukas, tikėkimės ir direktorius bus geras, giriu ir Marių už ne pirmą ir nepaskutinę gerą analizę Ir Mitchell'iui spaudžiu dešinę ir linkiu sėkmės!
    1 taškas
  25. Sveikinu Mitchaeli su direktoriu sėkmės.
    1 taškas
  26. Sveikinu, Mitčeli sėkmės, nepadaryk iš dušmanų, kas buvo pas Helen_Aura iš fūristų, manau atidirbsi puikią kadensiją.
    1 taškas
  27. Sveikinu direktoriu tikrai geros pastangos ir manau tikrai vertas direktoriaus tu esi ;] Įdomiai parašytą analize skaityti net įdomu..
    1 taškas
  28. Nu jau ne, aš žaidžiu, ir kažkokiems gaujiniams atitenka mano uždirbti pinigai? Tą procentą gal ir galėtų gaut bet ne iš mano pinigų. Ir spėju pats biznio neturi ane, kad pofik tau
    1 taškas
  29. Tikrai neleisiu kažkokiam DPD darbuotojui praknist mano pinigus, nes iš pelno dažniausiai nusiemu po 60-70k €, ir neleisiu kad jei į orą dingtų kažkokiems gaujiniams, nonono, įdėja gera, tik ne taip, kad praknist pinigus, galėtų gaujiniai gauti kažkokį procentą, ne nuo mano pinigų sumos, bet sužlugdžius pervežimo operaciją, pinigų toliau reikėtų laukti 30min, ar likusią laiko dalį.
    1 taškas
  30. Pinigai ne kurjerio, laisvai galės susitart ir atiduot tuos pinigus gaujai, o poto pasidalint.
    1 taškas
  31. Labai grazios mašinos ipač 750 :33
    1 taškas
  32. 1 taškas
  33. Graži modifikacija,šaunu jog dalinies.
    1 taškas
  34. Sveikas,malonu susipazinto sekmes zaidime.
    1 taškas
  35. Verslą sėkmingai pardaviau žaidėju Luciano_Nazario, rašau už jį, kad galit rakinti temą.
    1 taškas
  36. Tas jausmas kai nesupranti, dėl ko giriasi žmonės nužudę savininką sa-mp'e.
    1 taškas
  37. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantas_Verone Verslo kaina, už kurią jį parduodate : Sutartinė. Bet apie 400k +. Verslo nešamas pelnas per minutę : 55€/min nekeltas. Dabar užkeltas 25proc tai 68€/min. (dar 29 d. 20val.) Ar verslas turi papildomą pelną ? : nope. Verslo pavadinimas : Sendaikčių parduotuvė. Medikų miestelyje. Vaizdinė medžiaga/nuotraukos :
    1 taškas
  38. Sveikinu GSPD direktoriu, sėkmės pareiguose manau tikrai būsi geras direktorius, gerą analize įdomu buvo skaityti.
    1 taškas
  39. Oo Marko kažkas naujo analizėje, pagirtina. Sekmės juškovinčiau.
    1 taškas
  40. Anketa netvarkinga žaidėjas bus atblokuotas.
    1 taškas
  41. Rytis'Bit

Unban Modis_Mtz

Nebūsi atblokuotas nes pats prisidirbai viską rasi čia http://greenside.lt/index.php?/topic/7541-mithcell-beckhammatthew-bennett-u%C5%BEblokavo-modis-mtz/ Tema rakinama
    1 taškas
  42. Sveikas Svaika, malonu. Sveikas atvykęs į patį geriausią "real-life" serverį.
    1 taškas
  43. 1 taškas
  44. o tai jo nera ideta? kiek zinau yra elektronikos parduotuveje? uz
    1 taškas
  45. ten kur lv buvom tai rapida buvo kazkuris ijunges, o taip tai kritot.
    1 taškas
  46. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ieva_Beniusyte Jūsų vardas realiame gyvenime : Ieva Kiek jums metų ? : 17 Iš kokio miesto esate? : Venta Jūsų charakterio savybės : Esu tas žmogus, kuris mėgsta bendrauti, visados padedu, kai ištinka bėda, esu draugiška (bet draugų neturiu), visuomet prisiimu atsakomybę už savo padarytus veiksmus, mėgstu vadovauti. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Hobiai: lankau šokių būrelį, šiek tiek sportuoju, lankau dramos būrelį. O pomėgiai, tieisiog pasiklausyti muzikos, pabūti su draugais. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios, tai kad visados vi
    1 taškas
  47. geri, labai geri, ir tiek daug, taip ir toliau
    1 taškas
  48. Tema tapo neaktyvi, rakinu.
    1 taškas
  49. Kai bandai pdaryti selfie bet pradedi filmuot Prie kinų sienos
    1 taškas
  50. platinu , jo enb nes jau beveik visur paplatintas po visą sargąą fuuu. pats naudoju labai gražus jeigu dar turite colormoda , ir timecyca išvis jūsų gta siiick http://imgur.com/a/me7ln http://www6.zippyshare.com/v/15892211/file.html jeigu negaila + rep nors ir neprasau pff
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.