Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.09.02 visose vietose

1. Tingiu litanijas rašyti, bet noriu padėkot kas filmavosi ar dar kažką darė. Užtrukau netrumpai, tikiuosi patiks pasidalinkit su draugais. HD 1080p pls
    3 taškai
  2. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Hakeem_Brachwalli • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Filmavo Tadas_Chill naudojo NameTag su mano leidimu , Name tag buvo naudojimas pagauti čyta.
    2 taškai
  4. GREENSIDE™MODIFIKACIJŲ PARDUOTUVĖLĖ - - - - - - - - KAINORAŠTIS* SKIN MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" TRANSPORTO MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" GINKLŲ MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" ENB/TEKSTUROS/SOUND/COLORMOD ir kt. 3 "PATINKA" HUD MODIFIKACIJA 1 "PATINKA" C-HUD MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" + "PATINKA" ANT ŠIO PRANEŠIMO - - - - - - - - • Neieškau žaidimą palengvinančių programų . • Temoje freepostinti ir kitaip pažeidinėti forumo taisykles griežtai draudžiama . • Nepaspaudus "patinka" ant šio pranešimo modifikacija nebus ieškoma . • Modifikacijos bus surastos maksimaliai 24h laikotarpy
    1 taškas
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rolling_Paul • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na ką gi.. Šiuo metu medikai yra lyg mobilūs šeimos gydytojai.. Į namus vežioja sergantiems senukams vaistus, tikrina akis, bei išrašo sveikatos pažymas būsimiems mokiklinukams.. Bent jau mano nuomonę, buvo bandytą atvaizduoti ,,greitąją pagalbą", tačiau nekažka.. Siūlau padaryti ,,Netikrus iškvietimus" pvz: ,,Los Angeles Mieste įvyko susišaudymas [Koordinatės]. Tada per kažkokį laiko tarpą, medikai tūrėtų ten nuvykti. Įvykio vietoje būtų gulintis NPC, tada mes tūrėtume jį įsodinti į mašiną ir vežti į ligoninę. Įvy
    1 taškas
  6. http://dreamhacklondon.co.uk/ https://www.youtube.com/watch?t=79&v=the4_bb-7aI
    1 taškas
  7. https://www.youtube.com/watch?v=QK19gDcReiM&feature=youtu.be Kas buvot užjaučiat mano pilvą turbūt taip pat Gero žiūrėjimo, tik perspėju, kad jeigu lengvai įsižeidžiat, tai nežiūrėkit.
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė : Lukas_Front Kokios Modifikacijos ieškote? : ENB Nuotrauka/Video [Nebūtina] : Apibūdinkite šią modifikaciją : Užmesiu LIKE tas kuris suras.
    1 taškas
  9. Jo šis renginys bus neblogas. Turėtumeme matyti labai gerus žaidimus bei gražius žinoma. Laukiu nesulaukiu pirmųjų machu.
    1 taškas
  10. Manyčiau video filmuke yra ne pilnai pritaikytas Sampui ENB, todėl ten gali nebūti vandens tekstūros. Manyčiau šis yra labai geras, nei per šviesus, nei per tamsus. Parsisiųsti gali jį čia O jeigu pas tave yra galingas kompiuteris, aš tau galiu surasti ENB skirtą galingiems kompiuteriams.
    1 taškas
  11. Štai mano naudojamas superinis GTA V hud. https://youtu.be/DvaigftnSnY Minusai, kad jis yra šiek tiek senesnis, todėl GreenSide.lt užstoja HP, bet galima parašyti /slepti
    1 taškas
  12. Modifikacija rasta, tau tai kainuos 4 Like. Štai čia visos tekstūros nuo jų bent jau man nestringa kompiuteris. Jeigu nemoki instaliuoti, kreipkis į A.ž.
    1 taškas
  13. Modifikacija rasta 2 patinka . Bus pateikta kaip bus atsiskaityta
    1 taškas
  14. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.6 versijos atnaujinime planuojame: Visokeriopas gaujų tobulinimas (jei turite pasiūlymų rašykite juos čia); Atkeltas darbas su pakvietimu iš 0.1.5 versijos atnaujinimo; Skelbimų kontoros atskiras interjeras ir exterjeras; Ūkininkų ir medkirčių darbo patobulinimai; Galbūt nauja verslų sistema?; Galbūt daugiau namų?​; Padidintas pasiekimų skaičius; Dar vienas narkotikų gaminimo kelias; GSPD darbo tobulinimas; Pildomos įdomios žmonių idėjos. ​
    1 taškas
  15. Aprašymas tikrai šaunus vertas dėmesio, gundo užsukti i ši serveri ir gerai praleisti laika.
    1 taškas
  16. "Nukraujavusio taksi direktoriaus paieškos" - tokia mintimi prasidėjo tiek patys rinkimai, tiek ši analizė. Interpretuoti galima įvairiai... Kas nukraujavo, kodėl nukraujavo, kas yra nukraujavimas ir to įvairios filosofinės pasirinktys.. Pvz.: taksistų darbas labai sunkus, reik vežiot įvairių socialinių sluoksnių žmones... Viename važiavime paimi 'išsifufyrinusią' poniutę, šinšilų kailiiniai, baltos odos pirštinė, elegantiški rankų mostai, aukštakulniai 'raudonu padu', louis vuitton rankinukas, o štai kitas 'paėmimas' girtuoklis, narkomanas... Kuris vietoj to, kad sumokėdamas taksui už kelionę
    1 taškas
  17. Mariau Mariau Mariau , analizė stulbinanti , skaitai ir mėgaujiesi kaip tu išgalvoji sakinius pritaikai frazes ir kitus gražiai tariamus žodžius. Skiatytojai sužino daug naujo kaip ką vartoti ir visa kita , galima sakyti iš tavo analizių reikia mokintis , nes aš manau man dar toli gražu taip sklandžiai ir vaizdžiai aprašyti kandidatus į bet kokį direktoriaus darbą ar ten manau rašydamas moderatoriaus ar prižiūrėtojų analizes taip pat vaizdžiai parodysi mums iš kur kojos dygsta . Parašiau tikrai apie tave gražių žodžių , bet už tokią analizę tu jų ir nusipelnai . Nu ką vyruti , tapai taksi di
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.