Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.21 visose vietose

1. Sveiki kaip visada su savo nesamones keliu senos dalis http://greenside.lt/index.php?/topic/9621-kaip-atrodo-gs-%C5%BEaid%C4%97jai-tikram-gyvenime/ naujas krc
    13 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Darius Piktas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas skamba taip; Mechanikai, ah niekur tokio darbo nemates kaip čia kaip jie turi tiek veiklos. Bet turiu pasiūlyma dėl dar vieno atnaujinimo Mechanikam! Manau daugumam buvo šis įvykis, kad važuojant per neatįdumą arba per kažką ar kažkaip transportas įkrenta jūsų į vandeni ir pradingsta. Pasiūlymas toks. Būtų galima isškviesti žaidėja su mechaniko specialybe kuris su savo transportu "TowTruck" galėtu ta transporta ištraukti iš vandens už kuri pati sistema duotų pinigu bei pats žaidėjas turėtu
    5 taškai
  3. Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Jeremy_Warning. *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Transportas. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : BMW M5 F10[Tahoma]; RANGE ROVER [Huntley] __________________________ __________________________ __________________________ ] Hughes D-500 [sparrow]; Suzuki RM z 450 [sanchez] __________________________ *Parsiuntimo nuoroda : Sanchez - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-bikes/49363-suzuki-rm-z-450.html Sparrow - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-he
    2 taškai
  4. Sveikučiai, kas skaitote šį viešą virtualų blogą. Iš karto norėčiau paprašyti, jog jei pradėsite skaityti, pabaikite iki galo. Šis blogas sudarys keletą skilčių, kurių pagrindinė tema ir būsiu - aš, mano atsiradimas šioje virtualioje erdvėje ir kt. Daugiau ? Skaitykit. Gero skaitymo ! --- --------------- ČHAPTER 1. --------------- Heh, taigi, pradėkime nuo to, jog man yra 15 metų, gyvenu Alytaus mieste, turbūt daugelis turėtumėt žinoti. Asmeniškai pats, užsiėminėju tikrai daug kuo, mėgstu ir paskaityti k*cenzūra*ą, kiekvieną dieną pasportuoti ( nesvarbu ką, svarbiausia, jog kažkuo užsiimti
    2 taškai
  5. Tingiu litanijas rašyti, bet noriu padėkot kas filmavosi ar dar kažką darė. Užtrukau netrumpai, tikiuosi patiks pasidalinkit su draugais. HD 1080p pls
    2 taškai
  6. *Jūsų Vardas_Pavardė : Frankis_Buggatiz *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin'as. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Apačioje bus. *Parsiuntimo nuoroda : Pats jį visiškai pertexturinau tik sau , tad nesidalinsiu. --- Sveiki , jau ilgą laiką bandau iš šio skino išspausti viską , kad jis gražiai atrodo , vis pridedu visko , bet išseko idėjos , tad prašau jūsų žinoma įvertinimo šio skino , bei norėčiau išgirsti idėjų , ko jam trūksta , kas negerai ir t.t. , kas pasakys tikrai gerų idėjų , duosiu reputacijos. ;> Modifikacijos nuotraukos -
    2 taškai
  7. -Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Amandas_Hernadez *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : ENB,PED ir t.t *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : Rašykit i až
    2 taškai
  8. Loterija. Laimėk Infernus. Taigi vienam laimingajam padovanosiu Infernus'ą. Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti infernusą. •Paspausti "PATINKA" ant šios temos. •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti infernus" Loterijos pabaiga: 2015-11-21 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai. Transporto nuotrauka. TRANSPORTO NUMERIAI VARDINIAI: MAROZAS http://www.part.lt/perziura/b2f56476c430d0dcdc62ae12842ec832309.png SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
    2 taškai
  9. Eris_Cliath

Emigruoju Eris_Cliath

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Serverio žaidėjas ištikrųjų esu nuo pat starto su slapyvardžiu (Electric_New), bet kažkaip norėjau pradėti nauja "gyvenima" viska nuo tuščio lapo tai susikūriau nauja acc su naujų slapyvardžių t.y Eris_Cliath. Tai žaisti pradėjau šiandien su šituo slapyvadžių. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ ~3 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Supergames, bet jei toks atsakymas netinka tai iš - Aivaro. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kadangi daug draugų žaidžia šiame serveryje, kaikurie motyvavo atieti ir man p
    2 taškai
  10. Tipo dėl tokio GSPD pristatomojo video leidau Vainiui priimti tave be atrankos?
    2 taškai
  11. Visų pirmą sveikas , kitas dalykas ne mentų pavaduotojau , o policijos. Toliau įrodymus tuoj visus sukelsiu , jeigu tu į mane šaudai aš turiu teisę tave surakinti , nežinojai? Tavo problemos jaunuoli. O už viešo ginklo rodymą uždėjau , suklydau ir nuemiau. Išteisinau tave ir tada uždėjau tik užpuolimą , nes šaudei į mašiną. Baudos nemokėjai , todėl ir buvai nuvežtas į jailą. Aš savo paaiškinimą parašiau , laukiam Marko atsakymo. Jeigu dar kokių įrodymų trūksta rašykite įkelsiu. Ir šeip manau tokį papeikimą rašyt yra beprasmiškai , parašyk man į AŽ ir sumesiu tau tuos įrodymus. Išteisinau u
    2 taškai
  12. Infernus laimėjo!!!! Red_Label!!! Sveikinu jį, gero jam pasivažinėjimo. Norint dar tokio panašaus evento spauskite "Patinka".
    2 taškai
  13. Bmx_Park

Peikiu Arnas_Balcius

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_PArk • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Balcius • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    2 taškai
  14. Logan_Wilson

Manuelio Avatarai

Avatarai gal ir neblogi, bet siūlyčiau jų taip neištempti ir pakeisti dydį.
    2 taškai
  15. Amandas

Manuelio Avatarai

Nieko gero tie tavo avatarai,ištampyti negražus stock'ai, bet primk mano žodžius ,kad patobulėtum.
    2 taškai
  16. Anketa; 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime; Amandas_Hernadez 2. Užduoties numeriukas kurią įvykdėte; 20,5 3. Ar sunku buvo įvykdyti užduotį (-is); Ne,seip net nevygdičiau,bet šaibu reikia 4. Jūsų TAB lentelės nuotrauka; 5. Įrodymai įvykdytų užduočių;
    2 taškai
  17. Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la
    1 taškas
  18. Hot_Anonymous

ANKETOS ŠABLONAS : v2 v3 iki kito karto!
    1 taškas
  19. *Jūsų Vardas_Pavardė : Rycle_Reeves *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Transportas, Apranga. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Nėra, pamatysite viską nuotraukose. *Parsiuntimo nuoroda : Transportas: Boxville - http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/18681-mercedes-benz-sprinter-311-cdi.html Rumpo - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/47522-bravado-paradise-gta-v.html Securicar - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/6588-gmc-6000-armored-truck-1985.html Apranga: Rango 1: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-a
    1 taškas
  20. Ilgai nephotoshopinau, todėl nusprendžiau kažką pamaklaviot. Radau įkeltas 3 gražias Gruzino nuotraukas jas ir panaudojau. Galit ir kritikuot, dariau todėl nes nebuvo veiklos. Žaidėjas yra baudžiamas už • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    1 taškas
  21. Kam to naujo pc? Blogiausias atvėjis kodėl neveikia dauguma žaidimų tai vaizdūškė pjauna... Pasikeiti vaizdūškė ir ramu nu nžn o tas nebrangiai kiek tu nori? Ahujėno pc irgi nepaiimsi už ,,nebrangiai"
    1 taškas
  22. Max_Xesto

nu ir visai neblogai, stockai tai tikrai best
    1 taškas
  23. Igor Stravinsky

8/10 Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  24. Nuotraukos gražiai padarytos, šaunu jog kažkuom užsiėmi! Sėkmės tau šioje srityje
    1 taškas
  25. užeik į > kilobaitas.lt, pas mane tarkim toks kompiuteris: Operating System - Windows 8.1 pro 64-bit CPU - AMD K15 Steamroller 28nm Technology RAM - 8,00GB Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. A58-K (FM+2 ) Graphics - C17-6 (1280X1024@60hZ) 2047mb nvida GeForce'as GTX 750 (MSI) Storage - 500GB vaizdūškė 2 gb, visus game'us naujausius traukia, kaip GTA V ir tuos kitus. šio pc kaina buvo 500 eurų~ Bet mano procesorius daug elektros ryja.. Core imk, patarimas. 4.00 ghz.
    1 taškas
  26. Patiko, Sekmės Kuriant Toliau
    1 taškas
  27. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015.11.21 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Penki metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Draugo. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Todėl, kad serveryje yra labai daug naujovį, geros sistemos. Tiesiog patrauklus serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip viską įvygdžiau. Sunku nebuvo nes jau tiesiog ilgai žaidžiu sampą tai lengva man perprasti žaidimo prasme. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobo
    1 taškas
  28. Galit būti problema, jog sustoja dirbti tam tikrų programų atidarynėjimas. Paieškok youtubėj, ar googlei, files open program ar panašiu pavadinimu.
    1 taškas
  29. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arvydas_Katkus • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Prie /slepti pridėti 1. Saugios zonos išjungimą : http://imgur.com/VEILpiB, 2. Tokių eilučių kaip šitos išjungimas: http://imgur.com/WkqcVF4 • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Geriau nufilmuoti, daryti ss ir pnš. Tai nėra svarbu, bet keičia esmę. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  30. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Dwayne_Bond 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ganja_Ltu 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    1 taškas
  31. Vietoj to, kad gerintumėt savo šaudymo įgudžius, geriau pagerinkit savo skaitymo įgudžius, kadangi net nesugebat perskaityt, kur reikia tokio tipo temas kurt. Tema rakinama.
    1 taškas
  32. Čia yra ne čytinimas tiesiog savo ratus užsirakink ir niekas nesunaikins tavo mašinos / motociklo. Jeigu žaidėjas sunaikina tr.priemone tai dar nereiškia, jog čyteris. Ir dar matau jog esi mechanikas tai tau sutaosymas nemokamas jug.
    1 taškas
  33. 516 Ganton Hoover Criminals Killing Cops HD
    1 taškas
  34. Anketos Šablonas: 1. Jūsų vardas_pavardė žaidime: Jimmy_Cold 2.Kokios modifikacijos pageidaujate?: ENB LABAI GRAŽAUS, DĖL PC SETTINGS NEŽIŪRĖK PAS MANE ŽVĖRIS. 3.Ar tiks jei modifikacijos nuorodą įkelsime po citatos?: Beabėjo. 4.Ar pasižadate atsiskaityti už modifikaciją?: Taip.
    1 taškas
  35. Matau nuo 55. O tarkim nedomina 52/min - nekeltas? Jeigu susidomėjai į a.ž rašyk.
    1 taškas
  36. didžiausias prikolas yra tai ,kad šitam projekte matau tik tokius lavonus kurie gali tikti peikti, o ne pagirti , jei kažkas nepatinka , tai kam čia axuielint ,sukurkit kažka geresnio ir paveikit kažka įdomaus. Mes veikiam tai kas mum įdomu ,jus veikit tai kas jum įdomu. Nematau čia reikalo taip aiškintis su jumis ,kas kaip šaudo ,kas kaip ka žaidžia. Pagirtumet už tai kad kažka nors paveikiame serveryje , o ne rašykit savo verkimus kaip kažkokius mentus sušaudėm ir dabar mes tipo lievi esam nes 5x2 ėjom. Išvada tokia ,kad : atsigaukit
    1 taškas
  37. bent savo šaudymą galėjai iškirpti, nes šaudai tai muses
    1 taškas
  38. Prieš, kadangi kaip ir minėjo Aurimas, 13h~ 3-3, kartais ir daugiau.
    1 taškas
  39. Perskaitęs tavo istoriją , tikrai skaitėsi gan įdomiai , nebuvo taip , kad skaitai kitų istorijas ir malasi tas pats per tapati. Toliau kalbant apie tave kaip žmogus matosi , kad esi tikras bendraujantis ir įmanoma susikalbėti su tavim , nepasikėlęs žmogus. Sėkmės tau ir toliau direktoriaus poste , nes kol kas fūristai mano nuomone yra stipriausia firma serveryje.
    1 taškas
  40. Pirmas nužudytas mentas greenside,tam ir prisikabinom prie mėntu
    1 taškas
  41. Laimėtojas šio event'o: #46 - Geranimo_Danger, nusišypsojo vizualiai šį kartą Tau, sveikinu.. Kad "neverktūt" - įrodymus padariau <-.->
    1 taškas
  42. Primenu jog šiandien 12h, random.org būdu, rinksiu tą laimingąjį..
    1 taškas
  43. žiauriai lievas, jie reik normalaus parašyk man.
    1 taškas
  44. Aš Nicky_Target noriu laimėti infernus mašina
    1 taškas
  45. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Bmx_Park 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tedis_Kedas 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /s /v arba skelbimu kontora ne pagal paskirti 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    1 taškas
  46. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Park • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Bekham • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: event trugdymas. Nepasidariau ss kai prasidėjo eventas, bet pasidariau kai baigėsi. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/oZfXO
    1 taškas
  47. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Park • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : James_Trunkers • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas(Speedhack) sorry, kad blogą kokybė pc lėvas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/trLccewTnuU
    1 taškas
  48. Sveiki visi skaitantys šią temą. Iš temos pavadinimo galima suprasti, kad palieku GreenSide serverį, žinoma į forumą dar tikrai užsuksiu, bet daugiau kažko siekti čia nebeketinu. Daug kas pagalvos, kad aš kaip ir daugelis rašo laiškus norėdamas dėmesio, bet aš tiesiog noriu, atsisveikinti su žmonėmis su kuriais man buvo gera žaisti. Žodžiu, žiauriai smagu buvo čia praleisti beveik pusę metų, šito serverio neįmanoma neprilyginti su jokiu kitu Lietuvos serveriu, čia puiki valdžia, žaidžia puikūs žmonės ir visada puiki atmosfera. Susipažinau su daugeliu šaunių žmonių, tariu didelį AČIŪ serverio a
    1 taškas
  49. Šaunus atnaujinimas! Viskas tikrai šaunu matosi kad stengiaties!
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.