Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.18 in Pranešimai
-
Prailgę rinkimai: turime fūristų direktorių
Mantvis Daedo ir 21 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Taigi, prieš jūsų akis – rečiausiai renkamos firmos direktoriaus analizė, serveriui jau yra daugiau negu metai, o ši analizė – tik antroji fūristų direktoriaus rinkimų analizė, aišku, per tą laiką vadovavo net keturi direktoriai, tačiau padėkos verti tik du – Gvidas_Ham ir Mister_Crime, kadangi jie iš tikrųjų dirbo ir išbuvo netrumpą laikotarpį pareigose. O kadangi šios firmos kartelė yra užkelta aukščiausiai – išrinktasis direktorius taip pat turės pasistengt būdamas pareigose. Prieš skaitant kiekvienos anketos analizę įspėju, jog anketas analizavo Marius, kad koks protingesnis, pamatęs kitok22 taškai -
Greenside.lt - Vairavimo mokykla
Mindaugas Parkour ir 5 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
Pamokele, kuri pades serverio naujokam. https://www.youtube.com/watch?v=suutu4rrFg4&feature=youtu.be6 taškai -
Darbų be pakvietimo pristatymas (medkirčiai , picerininkai , ūkininkai).
Redas_Scania ir 4 kiti sureagavo į Jagger_Bro už temą
Šiandiena iš ryto prisėdęs prie kompiuterio sugalvojau susukti kokį filmuką , į jį nedėjau daug darbo dariau fur fun. Gero žiūrėjimo HD Užsidėjo juodi šonai kaip įkėliau į youtube :/5 taškai -
TeamSpeak sound mix
Paulius_Prime ir 3 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Swx , norėjau pravalyti savo pc ir radau sound ir padariau mix aišku *cenzūra* ,bet daug prisiminimu sukelia , gal kam nors irgi prisiminimus sukels taigi klausom.4 taškai -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Kevin_Levrone ir 2 kiti sureagavo į Jarek_Sanchez už temą
Jūsų patirtis : 2,5 Metai Jūsų amžius : 16 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CS6, Cinema 4D Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://imgur.com/a/DhmhM http://greenside.lt/index.php?/topic/22538-greensidelt-puodelio-atributika/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22498-iphone-5s-greensidelt-d%C4%97kliukas/ Taip pat esu patyręs dizainų piešime, juos galite pamatyti : čia3 taškai -
Amanda_Candy ir 2 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Jūsų patirtis : Apie 3 metus be pertraukos Jūsų amžius : 17metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CC ; Cinema 4D ; Adobe Illustrator. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :Cinema 4d darbai : *Šitas darbas atliktas mano ne Ignaz_Lucchese Photoshop Darbai : *Normalių Photoshop darbų PC neturiu,tik keletą darau,bet galite pažiūrėti visus darbus čia: http://impressiblelauriz.imgur.com/3 taškai -
Heroin_Addictt ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Jūsų patirtis : šiaip neskaičiavau, bet apie 3 metai Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Cinema 4D, Adobe Illustrator, Photoshop. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://edga96.deviantart.com/gallery/čia ne visi, bet manau užteks.3 taškai -
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty ir kitas sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš2 taškai -
MNNNKS parašai.
Sano_Martini ir kitas sureagavo į Bruno_Linn už temą
sw.. po gan ilgos pertraukos pabandžiau iš photoshop'o ir savęs išspausti tai ką seniau mokėjau gan gerai.. - parašus.. tai.. šioje temoje kelsiu savo padarytus parašus. ) daryta maždaug po metų ar daugiau pertraukos. nenoriu tų didžiųjų PS "pro", kurie visad gali už kitus geriau padaryt, bet nepadaro.. komentarų.. vertinkit ;33 paspaudus ant parašo, galite gauti render'į iš kurio buvo darytas parašas ----------------------------------- -----------------------------------2 taškai -
greenside.lt puodelio atributika.
Anton_Baton ir kitas sureagavo į Jarek_Sanchez už temą
Sveiki, dar vienas mano mažas darbelis tai yra puodelis, šitą puodelį būtų galima laimėti per įvairiausius gimtadienio konkursus ir pnš, arba tiesiog nusipirkti.2 taškai -
Lukas Front ir kitas sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Jūsų patirtis : Pradėjau dirbti gan senai, prieš kokius 4 metus, o bendrai normaliai dirbant kokia patirtis įvardinti negalėčiau. Jūsų amžius : 18 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop, mokausi su Cinema4D ir Illustratoriumi. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://ciziunas.deviantart.com/gallery/2 taškai -
forumo avatarai by MJ
hugo armani ir kitas sureagavo į Mantas_Jameson už temą
__________________________________________________________________________________________ V2 iš karto 20 avatarų! V3 dar +20 avatarų! 5 like - atnaujinimas, juk nėra taip sunku paspaust "Patinka" mygtuką. P.S. Nepatinka - eik lauk.2 taškai -
saldi meilė ir policijos gyvenimas
Stoned_Joe sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Edgaras Mix išsiskyrė su savo panele Ausra Kiss ir pradėjo policijos gyvenimą1 taškas -
2016.02.29 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.1)
Tank_Eddye sureagavo į Aivaras už temą
Atnaujinimai Versle galėsite turėti darbuotoją kaip serverio žaidėją, darbuotojas per parą turės sunešioti atitinkamą kiekį dėžių už dėžes gausite atitinkamą kiekį produkcijos į verslą (atsitiktinai). Žmonėms už darbą pinigai bus mokami iš verslo kišenės. Žmogus norintis palikti verslo darbą galės naudoti /pvdarba komandą. Paimti dėžę galima su F arba ENTER klavišu.Kiekvieną dieną 24h reikiamas dėžių kiekis vėl restartuosis į 30. Tuninguojant "Tornado" tr.priemonę galėsite gauti ir ratlankius. /saukti komandos pranešimą rodys tik tiems žmonėms kurie yra vienodame int1 taškas -
Emigruoju Esu_Mantas
Vytenis_Wow sureagavo į Niko_Bombolo už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Esu_Mantas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016-03-15 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš vieno Yootuberio Cleame_Teans Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žiauriai įdomus tokiu dar nesu matęs. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau visus geri apmokymai nesunkus patiko. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Pelningiausi Metker1 taškas -
Sano_Martini sureagavo į Svolochi_Barkus už temą
Sveikinimai, sėkmės pareiguose ;]1 taškas -
Jarek_Sanchez sureagavo į Fred_Vercetti už temą
♦ Labai gražus darbėlis , girdėjau dauguma sako jog nori moderatoriaus , tuomet ir aš tau linkiu sekmės jį gauti , ir prisideti prie komandos.1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Dwayne Bond už temą
Ačiū,mokslai zajabys pas mane 8 bendras. Ačiū už viską,niekur nebegsiu baik juokus, na sveikinam Hotaaa1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Savas_Mode už temą
Ohh Hotai sveikinu! Sakėm paeis!Laikyk kardaną ir firmą.1 taškas -
Jeremy_Sullivan sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
O ką aš sakiau? Ką? Sveikinu kolega, linkiu didžiausios sėkmės direktoriaujant.1 taškas -
Bruno_Linn sureagavo į Pofka_Srd už temą
matau tik ideja, bet neigyvendinima ir ta ideja visikai netinkanti sa-mp projektui... koks protingas zmogus uzsisakytu toki puodeli??? ar ta tavo dekliuka su sa-mp serverio pavadinimu bei uzrasu.Manau Rokas su Aivaru pradeja toki ale "versla" tik prapi**u eura papildoma..1 taškas -
Pagalbos dėl modifikacijų.
Lipas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Tikriausiai nesi įsikėlęs .asi loader'io. Parsisiųsk Silent's ASI loader. O jei nerandi arba nemoki įsirašyt, tai įsirašyk Cleo ir pažymėk varnelę kad kartu su .asi loader'iu būtų.1 taškas -
Pagalbos dėl modifikacijų.
FrankWiliams sureagavo į Lil_Uzi už temą
Tai gal bandei ištrint gta ir vėl įrašyt? Pabandyk ištrint gta ir į kitą vietą įrašyt,po kiek laiko turi viskas veikt.1 taškas -
Pasiūlymas.
Sano_Martini sureagavo į Svolochi_Barkus už temą
Šiaip kažkaip nėra net skirtumo, galėtu būti žodis ir "vietoje" čia šiaip tinka toks ir toks, na bet visgi sakau už1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Toske už temą
Ideja gan nebloga, darbo aspektu nieko ispudingo nematau. Gta artwork biski backgrounde ir Eimio kurtas gs logo^^1 taškas -
Parduodu 100m2 biznį
Mad'Rmx sureagavo į Mister_Crime už temą
Temą rakinu dėl vienos iš šių priežasčių:+ Praėjo savaitė nuo paskutinio parašyto pranešimo; + Tema nesusilaukė dėmesio; + Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių; + Nesilaikyta nustatytų forumo taisyklų; + Verslas parduotas;1 taškas -
Karolis_Jakuza sureagavo į Aivaras. už temą
Jūsų patirtis : 2 metai Jūsų amžius : 16 Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop cs6 Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :1 taškas -
Savas_Mode sureagavo į Lucas_George už temą
Jūsų patirtis : 1 menėsiukas. Jūsų amžius : 15 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: PHOTOSHOP cs6 + 3D, esu ant p.s naujokas tad norėčiau tobulėti kaip ir sakete galbut suteiksite šančą man. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : Pirmi mano 2 darbeliai buvo Su ps cs6 dirbu dar tik 3 savaitės, tai noriu tobulėti bandysiu daryti ko gražesnius, del šio efekto nekreipkit demesio, tik 3 savaites dar dirbu bet jau viską žinau kaip ką daryti ir elgtis lengva. Tad norėčiau pabuti gfx'eris ir tobulėti kiekviena diena padarau vis po 3 parašus ir kokie negražus darau iš naujo tad1 taškas