Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.18 in Pranešimai

1. Taigi, prieš jūsų akis – rečiausiai renkamos firmos direktoriaus analizė, serveriui jau yra daugiau negu metai, o ši analizė – tik antroji fūristų direktoriaus rinkimų analizė, aišku, per tą laiką vadovavo net keturi direktoriai, tačiau padėkos verti tik du – Gvidas_Ham ir Mister_Crime, kadangi jie iš tikrųjų dirbo ir išbuvo netrumpą laikotarpį pareigose. O kadangi šios firmos kartelė yra užkelta aukščiausiai – išrinktasis direktorius taip pat turės pasistengt būdamas pareigose. Prieš skaitant kiekvienos anketos analizę įspėju, jog anketas analizavo Marius, kad koks protingesnis, pamatęs kitok
    22 taškai
  2. Pamokele, kuri pades serverio naujokam. https://www.youtube.com/watch?v=suutu4rrFg4&feature=youtu.be
    6 taškai
  3. Šiandiena iš ryto prisėdęs prie kompiuterio sugalvojau susukti kokį filmuką , į jį nedėjau daug darbo dariau fur fun. Gero žiūrėjimo HD Užsidėjo juodi šonai kaip įkėliau į youtube :/
    5 taškai
  4. Swx , norėjau pravalyti savo pc ir radau sound ir padariau mix aišku *cenzūra* ,bet daug prisiminimu sukelia , gal kam nors irgi prisiminimus sukels taigi klausom.
    4 taškai
  5. Jūsų patirtis :​ 2,5 Metai ​Jūsų amžius : 16 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CS6, Cinema 4D ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://imgur.com/a/DhmhM http://greenside.lt/index.php?/topic/22538-greensidelt-puodelio-atributika/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22498-iphone-5s-greensidelt-d%C4%97kliukas/ Taip pat esu patyręs dizainų piešime, juos galite pamatyti : čia
    3 taškai
  6. ​Jūsų patirtis :​ Apie 3 metus be pertraukos ​Jūsų amžius : 17metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CC ; Cinema 4D ; Adobe Illustrator. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :Cinema 4d darbai : *Šitas darbas atliktas mano ne Ignaz_Lucchese Photoshop Darbai : *Normalių Photoshop darbų PC neturiu,tik keletą darau,bet galite pažiūrėti visus darbus čia: http://impressiblelauriz.imgur.com/
    3 taškai
  7. ​Jūsų patirtis :​ šiaip neskaičiavau, bet apie 3 metai ​Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Cinema 4D, Adobe Illustrator, Photoshop. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://edga96.deviantart.com/gallery/čia ne visi, bet manau užteks.
    3 taškai
  8. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    2 taškai
  9. Bruno_Linn

MNNNKS parašai.

sw.. po gan ilgos pertraukos pabandžiau iš photoshop'o ir savęs išspausti tai ką seniau mokėjau gan gerai.. - parašus.. tai.. šioje temoje kelsiu savo padarytus parašus. ) daryta maždaug po metų ar daugiau pertraukos. nenoriu tų didžiųjų PS "pro", kurie visad gali už kitus geriau padaryt, bet nepadaro.. komentarų.. vertinkit ;33 paspaudus ant parašo, galite gauti render'į iš kurio buvo darytas parašas ----------------------------------- -----------------------------------
    2 taškai
  10. Sveiki, dar vienas mano mažas darbelis tai yra puodelis, šitą puodelį būtų galima laimėti per įvairiausius gimtadienio konkursus ir pnš, arba tiesiog nusipirkti.
    2 taškai
  11. ​Jūsų patirtis :​ Pradėjau dirbti gan senai, prieš kokius 4 metus, o bendrai normaliai dirbant kokia patirtis įvardinti negalėčiau. ​Jūsų amžius : 18 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop, mokausi su Cinema4D ir Illustratoriumi. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://ciziunas.deviantart.com/gallery/
    2 taškai
  12. __________________________________________________________________________________________ V2 iš karto 20 avatarų! V3 dar +20 avatarų! 5 like - atnaujinimas, juk nėra taip sunku paspaust "Patinka" mygtuką. P.S. Nepatinka - eik lauk.
    2 taškai
  13. Edgaras Mix išsiskyrė su savo panele Ausra Kiss ir pradėjo policijos gyvenimą
    1 taškas
  14. Atnaujinimai Versle galėsite turėti darbuotoją kaip serverio žaidėją, darbuotojas per parą turės sunešioti atitinkamą kiekį dėžių už dėžes gausite atitinkamą kiekį produkcijos į verslą (atsitiktinai). Žmonėms už darbą pinigai bus mokami iš verslo kišenės. Žmogus norintis palikti verslo darbą galės naudoti /pvdarba komandą. Paimti dėžę galima su F arba ENTER klavišu.Kiekvieną dieną 24h reikiamas dėžių kiekis vėl restartuosis į 30. Tuninguojant "Tornado" tr.priemonę galėsite gauti ir ratlankius. /saukti komandos pranešimą rodys tik tiems žmonėms kurie yra vienodame int
    1 taškas
  15. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Esu_Mantas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016-03-15 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš vieno Yootuberio Cleame_Teans​ ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žiauriai įdomus tokiu dar nesu matęs. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau visus geri apmokymai nesunkus patiko. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Pelningiausi Metker
    1 taškas
  16. Sveikinimai, sėkmės pareiguose ;]
    1 taškas
  17. ♦ Labai gražus darbėlis , girdėjau dauguma sako jog nori moderatoriaus , tuomet ir aš tau linkiu sekmės jį gauti , ir prisideti prie komandos.
    1 taškas
  18. Ačiū,mokslai zajabys pas mane 8 bendras. Ačiū už viską,niekur nebegsiu baik juokus, na sveikinam Hotaaa
    1 taškas
  19. Ohh Hotai sveikinu! Sakėm paeis!Laikyk kardaną ir firmą.
    1 taškas
  20. O ką aš sakiau? Ką? Sveikinu kolega, linkiu didžiausios sėkmės direktoriaujant.
    1 taškas
  21. matau tik ideja, bet neigyvendinima ir ta ideja visikai netinkanti sa-mp projektui... koks protingas zmogus uzsisakytu toki puodeli??? ar ta tavo dekliuka su sa-mp serverio pavadinimu bei uzrasu.Manau Rokas su Aivaru pradeja toki ale "versla" tik prapi**u eura papildoma..
    1 taškas
  22. Tikriausiai nesi įsikėlęs .asi loader'io. Parsisiųsk Silent's ASI loader. O jei nerandi arba nemoki įsirašyt, tai įsirašyk Cleo ir pažymėk varnelę kad kartu su .asi loader'iu būtų.
    1 taškas
  23. Tai gal bandei ištrint gta ir vėl įrašyt? Pabandyk ištrint gta ir į kitą vietą įrašyt,po kiek laiko turi viskas veikt.
    1 taškas
  24. Šiaip kažkaip nėra net skirtumo, galėtu būti žodis ir "vietoje" čia šiaip tinka toks ir toks, na bet visgi sakau už
    1 taškas
  25. Ideja gan nebloga, darbo aspektu nieko ispudingo nematau. Gta artwork biski backgrounde ir Eimio kurtas gs logo^^
    1 taškas
  26. Temą rakinu dėl vienos iš šių priežasčių:+ Praėjo savaitė nuo paskutinio parašyto pranešimo; + Tema nesusilaukė dėmesio; + Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių; + Nesilaikyta nustatytų forumo taisyklų; + Verslas parduotas;
    1 taškas
  27. ​Jūsų patirtis :​ 2 metai ​Jūsų amžius : 16 Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop cs6 ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :
    1 taškas
  28. ​Jūsų patirtis :​ 1 menėsiukas. ​Jūsų amžius : 15 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: PHOTOSHOP cs6 + 3D, esu ant p.s naujokas tad norėčiau tobulėti kaip ir sakete galbut suteiksite šančą man. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : Pirmi mano 2 darbeliai buvo Su ps cs6 dirbu dar tik 3 savaitės, tai noriu tobulėti bandysiu daryti ko gražesnius, del šio efekto nekreipkit demesio, tik 3 savaites dar dirbu bet jau viską žinau kaip ką daryti ir elgtis lengva. Tad norėčiau pabuti gfx'eris ir tobulėti kiekviena diena padarau vis po 3 parašus ir kokie negražus darau iš naujo tad
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.